Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 773056 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

11 de yerli zorunluluğu olmayan ligde eli ayağı düzgün gurbetçiyi getiremezsin
Yetenekli genç oyuncuyu sivrilmeden getirirsin abi.En güzel örnek Orkun Kökçü'dür mesela.Çocuk bize gelmek için onaylanmışken imzalamadılar çocukla.Sonrada Serkan Rençber'di galiba olmayınca istifa etmişti o zaman.Göreceksin zaten takımlar çoğu hafta sakatlıklar veya cezalılardan dolayı sahaya en fazla 8-9 yabancıyla çıkabilecek.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2024, 19:15:43 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Yetenekli genç oyuncuyu sivrilmeden getirirsin abi.En güzel örnek Orkun Kökçü'dür mesela.Çocuk bize gelmek için onaylanmışken imzalamadılar çocukla.Sonrada Serkan Rençber'di galiba olmayınca istifa etmişti o zaman.Göreceksin zaten takımlar çoğu hafta sakatlıklar veya cezalılardan dolayı sahaya en fazla 8-9 yabancıyla çıkabilecek.
hakan çalhanoğlu’da altınsay önermiştide almamıştık, trabzon’la sözleşme falan yapmıştı hatta.  Yıldız’ı parlamadan getirmek lazım dediğin gibi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

" Yabancı kuralı 14 ten 11 e inince 3 tane ekstra yerli gerekliliğine ve bunun anadolu klüplerinin başkanlarına yarayacağı" düşüncene katılmıyorum.Sahadaki 11 oyuncudan üçünün sahada olacak olması yerli oyuncuyu kıymetli kılıyordu.Şimdi sahadaki 11 oyuncuyu yabancı olarak düşünsen sadece 3 yetenekli yedek Türk oyuncusu bile iyi kadro oluşturmak için yetiyor.Çok yetenekli Türk oyuncusu olmadığı sürece kimse anadoludan Türk oyuncuya iş olmaz artık.

Öyle deme, sen 11 yabancıyla başlasan gelecek sezon kulübede 6 yerli olacak.

Sonraki 2 sezon 7 yerli oturacak.

Bu 7 yerliyi hepsini Anadoludan alıcaz geri kalan tribündekileri altyapıyla dolduracaz.

Rotasyona ve yedek kulübesi için altyapıyı kulanmasını standart anayasa yapmamız lazım.

Emrecan Bulut
Emrecan Uzunhan
Tayfur
Umut
Onur
Kerem Keskin

Bunlara verdiğimiz bonservis + maaş haddi hesabı yok.

Bunların yerine 6 tane altyapı oyuncusu koysan bütçen nasıl bi rahatlanır bilsen.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2024, 21:04:41 Ravenman ]

Çevrimdışı Ravenman

İllahi Anadoludan yerli alacağız.

Kanser gibi hastalık.

Çevrimdışı Ravenman

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptı.

Çevrimiçi kartalizma190399

Beşiktaş Kulübü, Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuru yaptı.

Iyi yapmislar. Basina da federasyona da hakemlere de karsi sagduyulu yaklasmamak lazim.
Hepsi cikarci, kotu insan. ANC yonetiminin yaklasimini devam ettirmemeleri guzel.
Firat'in da Sercan'in da kivranmalari kivirmalari beni mest ediyor. Beter olsun hepsi.

Çevrimdışı uğur07

birlik olup camia gucumuzu kullaninca gs tetikcilerine bile gozdagi verebiliriz

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

abou eşşeği sakatlanmış ve afrika kupasını kaçıracakmış

karma mı nazar mı ilahi adalet mi neyse ne vurmuş oooh
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

abou eşşeği sakatlanmış ve afrika kupasını kaçıracakmış

karma mı nazar mı ilahi adalet mi neyse ne vurmuş oooh

Cok sinir bozucu bir durum, bir olayda bizim lehimize islesin be arkadas. Belki Afrika kupasinda iyi performans gosterir ve iyi bir paraya elimizden cikarabiliriz hesaplari yaparken boyle haberlerle karsilasiyoruz. Umarim asilsiz bir haberdir, yoksa Ox gibi yattigi yerden parasini almaya devam eder.

Çevrimdışı Savaş

Rebic sola rashica sağa semih forvete nasıl olur acaba ya acayip merak ediyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kartalizma190399

Ilk macin gunahi olmaz, beklemek lazim, ama hoca yakin zamanda cift forvet denemezse eksi puan yazar bence. Fizik-organizasyon olarak bitigiz kabul, ama hucum hattinda bu kadar kopuk olmamizin nedeni hucum hattimizin 4-3-3’e hic elverisli olmamasi.
Rashica disinda etkili kanat oyuncumuz yok. Elimizdeki forvetlerin hicbiri tek basina 9 olacak gucte degil, bence Semih de degil bu arada. Tek basina 2 stoper arasinda bu kadar etkili olamaz. Kanat-forvet olarak bu kadar etkili olmasi da tamamen yetenegiyle alakali, yoksa en iyi pozisyonda oynatmiyoruz.
Bu takimi bir de cift forvetle gormek isterim. Ileride uzun boylu defansi dagitip alan acacak pivot santrforun yaninda serbest ikinci forvet rolunde Semih, arkalarinda yeni transfer veya simdilik Rashica. Cok cok farkli olur bence.
Yerli dinozor bir hoca olsa takimimizin basinda zaten boyle bir beklentiye girmem, onlar tovbe hasa 4-2-3-1/4-3-3 disinda bir sistemi asla dusunmez. Ama F. Santos’tan bu esnekligi beklerim.

Çevrimiçi Samet Demir

Fernando Santos: "Bizim stadımızda kimse bizden fazla koşamaz. Bizim stadımızda kimse bizden fazla savaşamaz. . Bizim stadımızda her şeyin en iyisini biz yapmak zorundayız. Oyuncularıma bunları söyledim."

Süslü süslü lafları duymaya alışık bünye böyle birşey duyunca kendine geliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Fernando Santos: "Bizim stadımızda kimse bizden fazla koşamaz. Bizim stadımızda kimse bizden fazla savaşamaz. . Bizim stadımızda her şeyin en iyisini biz yapmak zorundayız. Oyuncularıma bunları söyledim."

Süslü süslü lafları duymaya alışık bünye böyle birşey duyunca kendine geliyor.
şimdi açtım dinliyorum iki senedir ilk defa hocanın maç sonu röportajını izleyeceğim 🤔

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dilimi ısırıyorum ama umarım Semihin kontrainda bilinmeyen bir çıkış bedeli yoktur.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Feyyaz hocada Rıza Hocaya iyi cevap vermiş. :) (bilezik gibi)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

Feyyaz hocada Rıza Hocaya iyi cevap vermiş. :) (bilezik gibi)
Ne demiş? Ben kaçırdım sanırım

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Ne demiş? Ben kaçırdım sanırım

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
Kadro dışılardan hocanın haberi vardı, bize bu oyuncuyu kullanıcam, yahut bunuda kadro dışı bırakın deseydi düşünürdük dedi. Ayrıca ben sürekli yönetici olmayacağım tv ye geri de döneceğim o zaman görüşürüz dedi. Eline mikrafon alanın çenesi düşüyor falan dedi. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakemlerin yatacak yeri yok. Kart bile çıkmayan pozisyondan sezon kapandı. Kasaplar liginde futbol oynamaya çalışıyoruz.

https://twitter.com/Besiktas/status/1746481770357207147

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

Hakemlerin yatacak yeri yok. Kart bile çıkmayan pozisyondan sezon kapandı. Kasaplar liginde futbol oynamaya çalışıyoruz.

https://twitter.com/Besiktas/status/1746481770357207147
bileği burkulmuş gibi duruyordu çapraz ne alaka
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Amir'in sakatlanması kötü oldu. Şu durumda sezon sonunda bile iyi teklif gelmez. Nasıl geri dönecek oda belirsiz.

Çevrimiçi Samet Demir

bileği burkulmuş gibi duruyordu çapraz ne alaka
Allahtan dizi dönmemiş. Aynı darbe bende olsa çoktan dizim dönmüş 1 hafta halı sahaya mola vermek zorunda kalırdım :)

Çevrimdışı mellfred

kulüp sakatlığını duyurduğu paylaşımında neden bu pozisyonda bir sarı kart bile çıkarmayan hakeme bir sitemde bulunmuyor ?
gs alakası bile olmayan pozisyonda oyuncumuzun ayağımı kırdılar diye basın toplantısı yapıyor
biz bu kafada oldukça daha çok oyuncumuzun burnunu da kırarlar dizini de eline verirler

Çevrimdışı uğur07

https://twitter.com/aliengin1903/status/1746492752316035451?t=9aI_1Bz_VeKXXVJaGEfPsg&s=19

anc ve senol gunesin altyapiya bakisini buradan ogrenebilirsiniz. yatacak yeriniz yok.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: