Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 772801 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

ortalardada çok iyiydi adrese teslim orta açar hücumcu bir sekiz olur diye bekliyordum
Çok yetenekli oyuncu vardı ama a takıma atlayacak fiziksel gelişimi gösteremediler semih kazanmış terzide oluyor demirege henüz o seviyeye gelemedi ama gelir gibi duruyor benim ençok şaşırdığım emirhan delibaş mıydı açık oyuncusu a takımda sanırım ama bu kadar kanat ihtiyacına ramen hiç süre alamıyor bugünkü antrenmanda sanki gördüm onu
çapraz koparttı  sonrasında ne oldu bilmyorum raket gibi sol ayak var çocukta

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

ahahha youtube de az önce görmüştüm sağlam tokat çaktı
aslında rosiere çakaydı 1 tane

Çevrimiçi Samet Demir

ikisinde de olmayan şeyler mesele zaten kardeşim salih olmuyor diye kayra mı olacak
Aynen çok haklısın abi valla VI üzerinden Şenol Güneş güzellemesi yapmak gibi oldu benim bu yaptığımda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Aynen çok haklısın abi valla VI üzerinden Şenol Güneş güzellemesi yapmak gibi oldu benim bu yaptığımda.
😂
Bu akşam herkes formunda

Çevrimdışı Talisca1903

Bu Berkay Vardar Oğuzhan Akgün Kartal Kayra yazılanları Aybaba okursa eski
Ki aşkı depreşir mi acaba🤪🤪

Hasan Türk&Ernst gibi
Gerçi şu an düşündüm de Gedson harici kıyaslanabilecek topçumuzda yok ha
Gedson&Vardar başka başka yok😎

Çevrimdışı Talisca1903

sendeki izan mukayese yeteneği insanın varoluş sebebini sorgulatır😎

Çevrimiçi gokhans

Genç oyuncuların en büyük avantajı oyuncu gelişimidir. Gs’deki abdulkerim, kerem, adem büyük hepsi birsey olmaz bundan denilen ve daha sonra kendini bulan oyuncular. Berkay belkide bir kac seneye josef’de olabilir, kaybolup gidedebilir. Bu kumar oynamaya değer cunki josef’i 10milyona getirebiliosun brezilyadan, onun için genclere guvenip, geliştireceksin. En kötü tayfur’a 1milyon vereceğine altyapından berkay bekler kulübede daha az maaşla..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Tabi canım senin seviyen Umut, Onur ve Tayfur.

Hayırlı işler.
sana umut Tayfur al diyen yok bunlar kötü senin yazdıkların daha kötü
Beşiktaş seviyesini anlayamazsın sen düşük seviyedekiler getirmek daha düşüklerini getirebileceğin anlamını gelmez
Sen daha iyisini isteyeceksin bu kötü öyleyse benim kötüm oynadın demek ne manasız

Çevrimdışı Ravenman

sana umut Tayfur al diyen yok bunlar kötü senin yazdıkların daha kötü
Beşiktaş seviyesini anlayamazsın sen düşük seviyedekiler getirmek daha düşüklerini getirebileceğin anlamını gelmez
Sen daha iyisini isteyeceksin bu kötü öyleyse benim kötüm oynadın demek ne manasız

Yahu daha şans bile vermediğin oyunculara Onur, Umut ve Tayfur'dan kötüler diyorsun. Semih içinde aynısı söylerdiniz. Burası Altınordu değil dediniz.

Seninle aynı zihniyette olan taraftarlar sosyal medyada Şenol Güneşi tekrar istiyorlar.

Sezon başından beri rezil oldunuz halen akıllanmadınız.

Hayırlı işler.

Çevrimdışı Talisca1903

Yahu daha şans bile vermediğin oyunculara Onur, Umut ve Tayfur'dan kötüler diyorsun. Semih içinde aynısı söylerdiniz. Burası Altınordu değil dediniz.

Seninle aynı zihniyette olan taraftarlar sosyal medyada Şenol Güneşi tekrar istiyorlar.

Sezon başından beri rezil oldunuz halen akıllanmadınız.

Hayırlı işler.
senden rezili mi var Kartal da berkay da Oğuzhan’da şans buldu senin kapasiten kadar oynayabildiler
Sen bunu iyi sanıyorsun çünkü kapasiten bu kadar
Bunu iyi sanıyorsun Necmi abiyi Şenolcu sanırsın
Futboldan zerre anlamıyorsun empatiden zerre anlamıyorsun espriden nükteden zerre anlamıyorsun
Beşiktaş mantalitesinden zerre anlamıyorsun

Ne desem boş senin kafa yapına bir şey anlatmak zor
‘’ Bir Cümle yeter sözden anlayana,Destan yazsan farketmez laftan anlmayana’’

Çevrimdışı Liquidator

türkiye futbol federasyonu yönetim kurulu, 2024-2025 sezonundan itibaren 5 sezonluk projeksiyonla uygulanacak süper lig oyuncu uygunluğu detaylarını kararlaştırdığı toplantısında aşağıdaki kararları almıştır:

1) 2024-2025 sezonundan itibaren takip eden ilk üç sezonda a takım listesinde yazılacak yabancı uyruklu futbolcu sayısı 14'den 12'ye, takip eden sonraki iki sezonda ise 11'e düşürülmüştür. maç günü listesinde sınırlama olmayacaktır.

2) a takım listesine yazılacak futbolcu sayısı kulüplerin transfer bütçelerini daha verimli kullanabilmelerini sağlamak amacıyla 30'dan 26'ya düşürülmüştür.

yerli akademilerden yetiştirilen oyuncu zorunluluğu getirilecek

3) kulüp a takım listesine yazılacak a millî futbol takımımızda oynamaya uygun 14 futbolcudan ilk üç sezonda en az 2'sinin, sonraki iki sezonda en az 3'ünün kulüp akademisinden yetiştirilmiş olması zorunluluğu getirilmiştir.

4) kulüp akademisinden yetişmiş oyunculara ek olarak beş sezonda da a millî futbol takımımızda oynama uygunluğu bulunan 14 futbolcudan en az 5'inin ise yerli akademilerde yetişmiş olması zorunluluğu da getirilmiştir.

yerli oyuncu oynatana teşvik verilecek

5) 2024-2025 sezonundan itibaren yabancı uyruklu futbolcu transferlerinden alınacak fon bedellerinin büyük bir bölümü a millî futbol takımımızda oynama uygunluğu bulunan futbolcu oynatan kulüplere federasyonumuzca "yerli futbolcu teşvik fonu" olarak ödenecektir.

https://www.tff.org/default.aspx?pageID=687&ftxtID=43115
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi levitate

yeni kural çok kötü değil bence, yerli sayısını kısıtlamak saçma ama

mavi pasaport işi devam edecek mi o konuda bir şey bulamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Umut ve Tayfur futbolcu değiller. Sadece hayatlarında şansları yaver gittiği için futbolcu oldular, yabancı kuralıyla buraya kancayı taktılar. Yoksa, bunlar asla bu seviyenin futbolcuları değiller. Onur en azından en iyi performansını gösterebildiğinde bir nebze yedek olarak yararlı olabiliyor. Ama Tayfur ve özellikle Umut? Kimse kusura bakmasın, alt yapımızdaki herhangi bir çocuk bunlardan iyi futbolcu değilse, o alt yapıda ne kadar teknik heyet varsa hepsi gönderilmeli.

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1745389048401739891

maaş dışı şeyleri ödemeyerek maaşları ödeyebilmek helal anç  :ok: :ok: :ok:
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/HaberKartali/status/1745389048401739891

maaş dışı şeyleri ödemeyerek maaşları ödeyebilmek helal anç  :ok: :ok: :ok:
Bir insan Beşiktaş’a ne kadar kötülük yapabilirse hepsini yaptı sağolsun, madem başarıda pay bekliyordu başarısızlıkta da istediği payı alması gerekir.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir insan Beşiktaş’a ne kadar kötülük yapabilirse hepsini yaptı sağolsun, madem başarıda pay bekliyordu başarısızlıkta da istediği payı alması gerekir.
Aldı ya ibra ettiler işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

TFF; bu sezon mavi kart kuralı nedeniyle sözleşme imzalanan futbolcuların, sözleşme süreleri sonuna kadar yabancı oyuncu olarak sayılmayacağını açıkladı.

Çevrimdışı Ravenman

senden rezili mi var Kartal da berkay da Oğuzhan’da şans buldu senin kapasiten kadar oynayabildiler
Sen bunu iyi sanıyorsun çünkü kapasiten bu kadar
Bunu iyi sanıyorsun Necmi abiyi Şenolcu sanırsın
Futboldan zerre anlamıyorsun empatiden zerre anlamıyorsun espriden nükteden zerre anlamıyorsun
Beşiktaş mantalitesinden zerre anlamıyorsun

Ne desem boş senin kafa yapına bir şey anlatmak zor
‘’ Bir Cümle yeter sözden anlayana,Destan yazsan farketmez laftan anlmayana’’

Tamam anlamıyorum yahu.

Bir tek sen ve hayranın Şenol anlıyorsunuz.

Çevrimdışı Ravenman

Umut ve Tayfur futbolcu değiller. Sadece hayatlarında şansları yaver gittiği için futbolcu oldular, yabancı kuralıyla buraya kancayı taktılar. Yoksa, bunlar asla bu seviyenin futbolcuları değiller. Onur en azından en iyi performansını gösterebildiğinde bir nebze yedek olarak yararlı olabiliyor. Ama Tayfur ve özellikle Umut? Kimse kusura bakmasın, alt yapımızdaki herhangi bir çocuk bunlardan iyi futbolcu değilse, o alt yapıda ne kadar teknik heyet varsa hepsi gönderilmeli.

Bu yeni yabancı kuralı ile daha çok Umutlar, Tayfurlar ve Onurları göreceğiz.

Yabancı sayısı 14 ten 11 inerse herkese 3 yerli extra lazım ve bundan dolayı Anadolu takımlarındaki yerli kazmaların fiyatı daha da uçacak.

Yine zengin olan Anadolu başkanları, yağlı sözleşme alan ve kendini bir bok zan eden yerli odunlar, borç bataklığına daha çok giren büyük kulüpler, seyir zevki ve marka değeri yerlerde sürünen ülke futbolu.

Sırf yerli oyuncu çetesini korumak için yabancı kuralını getiriyorlar yoksa ülkemizde herşey yabancı.

İçtiğin içki, sigara ve limonata yabancı. Bindiğin araç yabancı, giydiğin kiyafetler yabancı. Tükettiğin et bile ithal et, kullandığın gaz ve petrol dıṣardan geliyor. Her elektronik eşyan yurtdıṣından gelme. Milli Takım hocası bile yabancı, fakat yerli futbolcu çetesinin gelirlerini korumak için yabancı kısıtlaması var.

Mehmet Topuz, Ozan Tufan, Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Serkan Balcı, Yekta Kurtuluş, Gökhan Süzen, Mehmet Yıldız, bunlat hepsi bi kural sayesinde zengin oldu yoksa normalde Hollanda 2.liginde zor forma bulurlardı.

Adam akıllı bir başkan gelmediki yabancı sayısını kompile serbest bıraksın.

Çevrimdışı uğur07

bunun çözümü kolay kolay sakatlanmayan 10 tane yabanci al. almanya dan da turk gurbetci getir. altyapidan da 3 4 adam cikar. gerek kalmaz

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

bunun çözümü kolay kolay sakatlanmayan 10 tane yabanci al. almanya dan da turk gurbetci getir. altyapidan da 3 4 adam cikar. gerek kalmaz

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 de yerli zorunluluğu olmayan ligde eli ayağı düzgün gurbetçiyi getiremezsin

Çevrimdışı celiker1

Yeni yabancı futbolcu kuralı bir kaç önemli eksiklik dışında tamda istediğim gibi.Daha önce forumda da yazığım eksikliklerden biri 21 yaş altı kendi özkaynağından yetişmiş alt yapı oyuncu sayısı 18 kişilik maç kadrosunda ikisi sahada,dördü kulübede olmak üzere minumum altı futbolcu olmalıydı.Yine kuralda eksik bulduğum başka bir kural kadroda bulunması gereken 12 yabancıdan minumum iki tanesinin 23 yaş altı olması zorunlu olmalıydı.Ayrıca futbolcu lisansı dondurma olayıda kaldırılmalı bence.Kulüplere ekstra maddi yük.Sakatlıklardan ve cezalardan dolayı Türk oyuncular bolca süre bulacaklardır.Sahada bulunması gereken yerli-yabancı sayısı hesaplamalarından kurtulduğumuz için çok mutluyu  sonuç olarak.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Alt yapıdan kaleci Emir Yaşar'ın da çok yetenekli olduğu söylendiği için kalemizi  Türk yapmaya devam edip,Semih gibi yetenekli oyuncumuzıda sahaya atıp  çok çok  üst düzey 9 tane yabancı futbolcuya yönelip kalan tüm Türk oyuncuları alt yapı ve gurbetçi genç olarak kadro planlaması yapmak kulübün anayasası gibi bir şey olmalı. 26 kişilik kadronun 9 tanesi üst düzey yabancı+2 tanesi 23 yaş altı genç  yabancı +10 tanesi alt yapı + 5 tanesi yetenekli genç gurbetçi transferi olarak planlarsak kısa sürede borçlardanda kurtulabiliriz diye düşünüyorum. Daha önce yazdığım gibi yine tekrarlıyorum; 11 yabancı ve 5 genç gurbetçi dışında kalan 26 kişilik kadroda kalan 10 tane oyuncunun alt yapı olması zorunluluğu ile ülkedeki tüm yetenekli gençlerin ilk terciği oluruz.Bu saatten sonra hiç bir şekilde anadolu kulüplerinden alt yapı harici yerli futbolcu transferi yapmamalıyız ve bunu deklare etmeliyiz.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2024, 18:56:28 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Bu yeni yabancı kuralı ile daha çok Umutlar, Tayfurlar ve Onurları göreceğiz.

Yabancı sayısı 14 ten 11 inerse herkese 3 yerli extra lazım ve bundan dolayı Anadolu takımlarındaki yerli kazmaların fiyatı daha da uçacak.

Yine zengin olan Anadolu başkanları, yağlı sözleşme alan ve kendini bir bok zan eden yerli odunlar, borç bataklığına daha çok giren büyük kulüpler, seyir zevki ve marka değeri yerlerde sürünen ülke futbolu.

Sırf yerli oyuncu çetesini korumak için yabancı kuralını getiriyorlar yoksa ülkemizde herşey yabancı.

İçtiğin içki, sigara ve limonata yabancı. Bindiğin araç yabancı, giydiğin kiyafetler yabancı. Tükettiğin et bile ithal et, kullandığın gaz ve petrol dıṣardan geliyor. Her elektronik eşyan yurtdıṣından gelme. Milli Takım hocası bile yabancı, fakat yerli futbolcu çetesinin gelirlerini korumak için yabancı kısıtlaması var.

Mehmet Topuz, Ozan Tufan, Volkan Şen, Sercan Yıldırım, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Serkan Balcı, Yekta Kurtuluş, Gökhan Süzen, Mehmet Yıldız, bunlat hepsi bi kural sayesinde zengin oldu yoksa normalde Hollanda 2.liginde zor forma bulurlardı.

Adam akıllı bir başkan gelmediki yabancı sayısını kompile serbest bıraksın.
" Yabancı kuralı 14 ten 11 e inince 3 tane ekstra yerli gerekliliğine ve bunun anadolu klüplerinin başkanlarına yarayacağı" düşüncene katılmıyorum.Sahadaki 11 oyuncudan üçünün sahada olacak olması yerli oyuncuyu kıymetli kılıyordu.Şimdi sahadaki 11 oyuncuyu yabancı olarak düşünsen sadece 3 yetenekli yedek Türk oyuncusu bile iyi kadro oluşturmak için yetiyor.Çok yetenekli Türk oyuncusu olmadığı sürece kimse anadoludan Türk oyuncuya iş olmaz artık.
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2024, 19:09:49 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: