Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775691 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı levitate

semih oynatmak varken halil'e bilmem kaç bin euro vereceklerdi öfff
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

bu arada semih o boyla zor avrupa yapar, aklı varsa kanat forvet olma işini hemen çözsün 20-30'a satar keyfimize bakarız

Boyunda ne var? 1.78 - daha yeni 18'ine girdi ve birkac cm daha boyu uzar rahatlikla.
Bu sekilde oynamaya devam etsin boya da gerek kalmaz zaten - ne siriklar gorduk boya posa ragmen kafa vurmasini bilmeyen.
Avrupa'ya da gerek yok zaten, once bizde sampiyonluklar kazansin sonra bakariz orasina.

Çevrimdışı levitate

Boyunda ne var? 1.78 - daha yeni 18'ine girdi ve birkac cm daha boyu uzar rahatlikla.
Bu sekilde oynamaya devam etsin boya da gerek kalmaz zaten - ne siriklar gorduk boya posa ragmen kafa vurmasini bilmeyen.
Avrupa'ya da gerek yok zaten, once bizde sampiyonluklar kazansin sonra bakariz orasina.

bu şekilde devam ederse anca 1-2 sene elimizde tutarız
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

abim burada iş görür de, burada ortalama kısa zaten  :D

avrupalılar takılıyo işte
Yanına uzun bir pivot çekecekler kesin Nihat&Kovaçeviç gibi olur süper de olur

Çevrimiçi Samet Demir

Direk aklıma batshuayi geldi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

santos hocama sesleniyorum 4-1-3-2 yap ileri hat gabigol-semih

boylar kısa işlevler büyük, bir tanesi deli zaten deler geçeriz buraları
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Şuan takımda kanat yokken en mantıklı diziliş bu olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

orta saha ve kanatları sağlam yapmak lazım hatta biri özellikle sol kanat uzun boylu kafacı olablir dedim MÜLLER geldi aklıma şöyle gelse 2 sene rahat içinden geçer ligin

Çevrimdışı levitate

Şuan takımda kanat yokken en mantıklı diziliş bu olur.
rashica o 3'lünün her tarafında oynar mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

orta saha ve kanatları sağlam yapmak lazım hatta biri özellikle sol kanat uzun boylu kafacı olablir dedim MÜLLER geldi aklıma şöyle gelse 2 sene rahat içinden geçer ligin
alman birisi gelseydi olurdu ya kesin abd falan yapar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

fener bonucci almış bizde pepeyi mi alsak 40 olmuş ama hala taş gibi yazında bitiyor sözleşmesi hem colleye hem talhaya süper tandem olur

Çevrimdışı Talisca1903

rashica o 3'lünün her tarafında oynar mesela
baka gelecek oraya top ayağına yapışan topçu istiyorum artık

Çevrimiçi Samet Demir

Bir yerde okudum ne kadar doğru, iş yerinde patron yoksa işçi çalışmaz diye. Patron geldi bütün oyuncular canlandı. Antrenmanlara çıkınca iyice tempo artar inşallah.

Çevrimdışı uğur07

https://twitter.com/Serbayyterzi/status/1744825023418769718?t=xZT5aLYOLr4J5SQK6wK9PA&s=19

su terbiyesizlige bakar misiniz. inanilmaz resmen tehdit etmisler.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

haluk yurekli gokhan dinc hangi takimin muhabirleri. galatasaray. azicik kipirdaninca nasil operasyona basliyorlar hemen.

etimle kemigimle nefret ediyorum bu gs yapilanmasindan. duzgun taraftarlarini tenzih ederim.

Çevrimdışı Talisca1903

haluk yurekli gokhan dinc hangi takimin muhabirleri. galatasaray. azicik kipirdaninca nasil operasyona basliyorlar hemen.

etimle kemigimle nefret ediyorum bu gs yapilanmasindan. duzgun taraftarlarini tenzih ederim.

hangi iyisi gsnin en iyisi kör kuyuya

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/Serbayyterzi/status/1744825023418769718?t=xZT5aLYOLr4J5SQK6wK9PA&s=19

su terbiyesizlige bakar misiniz. inanilmaz resmen tehdit etmisler.

Bu ikisi yürek yemiş ama Başkan bunları zıplatır kesin

tüm camiayı nasıl birleştirirsin desen bu ikisi yeter

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

al benden o kadar bugünkü galibiyet ve bu hareketler karşsıında bir bütün olmaya başladık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Fernando Santos’un aciklamalari cok guzel, Cift 6 ve 4-3-3 diyerek kalbimi kirdi ama olsun.
Aciklamalarina bakarsak kimse’ye eyvallah’i olmayacak, net bilenmis ve cok hirsli.
Saha’ya ve oyunculara yansitirsa bizi guzel gunler bekliyor. Insallah karakteri ve hirsi saha ici teknik-taktik kararlarina da yansir ve
surekli ayni sacma sapan cesaretsiz oyuncu tercihlerini gostermez, ofansif ve beraberlige tahammulu olmayan, ozellikle Anadolu takimlarina karsi beklemek icin degil de rakibi parcalamak icin saha’ya cikan ve 3 puan’dan baska birsey dusunmeyen, gerektiginde cift forvete gecen hatta cift forvetle baslayan, 3 puan icin tum riskleri alan bir takim yaratir.

Çevrimiçi Necmi

abim burada iş görür de, burada ortalama kısa zaten  :D

avrupalılar takılıyo işte
avrupa maçlarında iyi takımlara çıkıp yapıştırsın bizde oynarsa milli takımada gider orda yapıştırsın bak bakalım kimse boyunu görürmü

Çevrimiçi Necmi

kim bunlar ilk defa görüyorum ne büyük laflar etmişler öyle 😂

Çevrimiçi Necmi

Bir yerde okudum ne kadar doğru, iş yerinde patron yoksa işçi çalışmaz diye. Patron geldi bütün oyuncular canlandı. Antrenmanlara çıkınca iyice tempo artar inşallah.
o emekçiye bağlı her insanın ahlaklısı olsun tek bırak bir sene yanına uğrama çalışır çalışmayanı yanındada çalışmaz öyle gösterir

Çevrimiçi Samet Demir

o emekçiye bağlı her insanın ahlaklısı olsun tek bırak bir sene yanına uğrama çalışır çalışmayanı yanındada çalışmaz öyle gösterir
Ama genel kanı budur abi, daha bu gibi ata sözleri çoğaltılabilir. Benim en sevdiğim patron harlamazsa işçi terlemezmiş :)

Bizim takıma da tam söylediklerinin tersi adamları doldurdular işte.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2024, 01:20:00
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Etiketler: