Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775517 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Nelerle sınanıyoruz şaka gibi, söylenecek şeyleride söyliyemiyorum. İçim acıyor sadece.
panik odası tarzı, panik başlığı lazım foruma. İnsanlar başlığa girip dilediğince sövüp, biraz olsun rahatlar. Çok ihtiyacımız var beşiktaşlılar olarak.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Valla bize müstehak, anç ye yıllarca sabredersen, sergenin niyeti yokken illede gelsin diye baskı kurarsan, yaylada torun seven dedeye gel bizi kurtar diyerek bunca şeye yıllarca sabredersen bu senaryoya da şaşırmayacaksın. Yazık günah ya.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

panik odası tarzı, panik başlığı lazım foruma. İnsanlar başlığa girip dilediğince sövüp, biraz olsun rahatlar. Çok ihtiyacımız var beşiktaşlılar olarak.
benim küfür etmek bile gelmiyor içimden bunlar tepki vermeye bile değmez

Çevrimiçi COB

Şu an şu oyuncu grubuna teknik direktör olmayı kabul eden insan kariyeri ile "all in" kumarı oynar.

Çevrimdışı Talisca1903

Şu an şu oyuncu grubuna teknik direktör olmayı kabul eden insan kariyeri ile "all in" kumarı oynar.
çok abartmadıkmı gs fener ne kötü kadrolar ne rezil sezonlar yaşadı çıktı yaptı ardından transferini aldı hocasını bu enkaz edebiyatı bir bizde var
öyle bir dünya yok hocada gelir oyuncuda yeter ki almasını bil
basket takımımız geçen sene küme düşmeyi son maçta kurtardı gitti Eurocup vizsesi aldı
 bu armanın ağırlığı var Avrupada her ne kadar bazı arkadaşlar öldük bittik moduna girse de daha tuttuğu takımdan bihaber olduğu içindir tavsiyem size sunulan bu çaresizliği kabul etmemeniz çünkü yok öyle bir olay
Yapamadıkları beceremedikleri şeyleri takıma mal etmesinler

Çevrimiçi kartalizma190399

Sonradan elestirmeyi pek sevmiyorum. Mac oynandiktan sonra skora gore herkes elestirir.
Onur'u sag acikta oynattigi icin ve mucadele ettigi icin sene basinda herkes S. Gunes'i overken ben niye Semih oynamiyor diyordum.
Senol Gunes'ten daha mi iyi bileceksin deniyordu. Hatta Karagumruk macinda asist yaptiginda (nasil asistse artik) birisi bak gordun mu koskoca Senol Gunes yine hakli cikti vs demisti. O gunlerde attigim mesaji asagiya kopyaladim.

Yine bircok kisi karsi cikacak, ama son haftalarda populerlesen Rosier-Onur degisikligini herkes su an anlik olarak cok kolay soyluyor, ama o da olmayacak bence.
Onur'un istegine, basit oynamasina saygim var, gorece zayif rakiplere karsi kendisinden hicbirsey beklenmedigi icin iyi gozuktu saygi gordu, ama normal sartlarda sag bekte de olmayacak birisi. Sag one iceri kat eden, sag beki aktif kullanabilecek bir adam gelince ve arkasinda Onur oynayinca gecen sene gordugumuz gibi Onur'un ne kadar sinirli kapasite'ye sahip oldugunu gorecegiz ve Rosier'i isteyecegiz. Sonra yine orta saha'daki gereksiz sisme gundeme gelecek. Simdi herkes cok kolay sagbekte Onur oynar diyor, ama gecen sene Rosier yedek kalip Onur oynadiginda Onur'un gordugu tepki'yi herkes unutmus nedense.

Herkes Zaynutdinov transferini overken, cok mevki'yi kapatacagini soylerken ben 4.5 milyon euro niye gomuldu max Tayfur Bingol olarak biri icin demistim. Cogu kisi niye bu kadar onyargilisin bir bekle gor demisti. Gorduk iste, hem stoper performansini hem solbek performansini.
Niye gencler oynamiyor, niye Semih'e forma sansi verilmiyor vs derken sen antrenorlerden iyi mi bileceksin, demek ki altyapi oyunculari yetersiz vs deniyordu. Hatta birisi simarik veletlet gibi birsey demisti. Semih birkac mac ust uste oynayinca neler yaptigini gorduk. O da zorunluluktan oldu. Yoksa Ghezzal ve Aboubakar kadro disi kalmasaydi yine oynayamayacakti. Bir de bu cocugun tum sezon oynadigini ve kendini gelistirebilen bir teknik ekiple calistigini dusun.
Taraftar da biraz sapkasini onune koyup dusunsun. Sene basinda bazilarimiz niye gencler oynatilmiyor denildiginde sen antrenorden iyi mi bileceksin, Besiktas kucuk kulup degil coluk cocukla ugrasmaz diyenler biraz Semih'i gorunce dusunsun. Onur Bulut'u sezon basinda ovenler biraz dusunsun. Zaynutdinov, Onana transferlerinden bile olumlu nokta cikartmak icin ugrasanlar biraz dusunsun. Neyse.....

Hasan Arat yonetimiyle ilgili ayni seyleri soyleyecegim, kimse kusura bakmasin. Evet, transfer donemi henuz acilmadi, evet henuz 1 ay oldu geleli ama gorunen koy de kilavuz istemiyor.

- Hansi Flick, Conte gibi adamlarin gelmemesi beni uzmez. Hem teknik ekip maasi, hem isteyecekleri transfer butcesi acisindan bunlar bizi asar bence. Ama Hansi Flick ismini bizzat soyleyen Hasan Arat. Sen bu isimi bu kadar net bir sekilde soylersen, cita'yi oraya koyarsan taraftar beklentiye girer ve hesap sorar. Takimin durumu kotu, maddi durum kotu, kariyerli basarmis bir hoca yerine daha dusuk profilli, genc, hirsli birini getirecegiz diyip van Bronckhorst'u aciklasalar (mesela) agzimi acmam. Ama secim kampanyasi'nda bol keseden gerceklestiremeyecekleri vaadleri siraladilar. Suleyman Seba yonetimini ornek aldigini soyleyen biri'nin bu davranisi ne kadar etik yorum yapmiyorum.

- Ayni seyi PSG, Al-Nassr, Chelsea baskanlariyla poz verirken de yapti. Bu pozlarla anca twitter'daki yarim akilli taraftari kandirirsin. Adamlar sana bedava'ya oyuncu verecek degil. Anca 18-19 yasinda kadro disi kalmis bebeleri verir, koskoca Besiktas da PSG'ye yetistiricilik yapacak kulup degil, kimse kusura bakmasin. Kurzawa, Malang Sarr, Madueke'yi de bedava'ya birakacak degiller. Bunlari getirmek icin baskanla kanka olmaya da gerek yok, bastirirsin para'yi getirirsin bu oyunculari. Onu da yapamiyorlar zaten, belli ki bu is de patladi Aybaba'nin aciklamalarina gore. Yani bu da secim malzemesiymis gibi duruyor.

- Herseyi gectim, bu yonetimin ANC yonetiminden farki planli sekilde gelecek olmasiydi. Niye ANC yonetimini elestirdik? Plan yok, program yok, tamamen gunluk yasiyorlar. Transferde hicbir fikirleri yok, menajerler kimi ittirirse aliyorlar dedik. Antrenor seciminde elimizde kala kala van Bronckhorst ve Lucescu kaldi. Flick, Sergen, Lucescu, van Bronckhorst, Genesio. Liste'ye bak cay demle. Iyisi-kotusu ona girmiyorum, ama nasil oyuncu transfer ederken kriter belirlersen antrenor secerken de kriter belirlersin. Ne tarz futbol oynatiyor, kadromla uyumlu mu, taraftarin beklentisini karsilar mi, kisa vadede mi uzun vadede mi basarir, oyunculariyla iletisimi nasil ve kadro'yla uyar mi vs vs daha liste uzar gider. Bu antrenorlerin birbiriyle uzaktan yakindan alakasi yok. Oynattiklari futbol, gecmis basarilari, verebilecekleri, iletisim sekilleri tamamen apayri. Sirf bu bile hicbir sekilde plan-programin olmadigini gosteriyor. Bosta kim varsa yuksek profilden dusuk profile dogru herkesi deniyorlar iste. Simdi egri oturup dogru konusalim; bunun ANC yonetiminin 'ne vereyim abime' kafasindaki transfer politikasindan ne farki var?

- Bu sinyalleri futbolun basina Samet Aybaba ve Feyyaz Ucar gibi getirdikleri pozisyonda tecrubeleri 0, kariyerleri hicbir sekilde Besikas'i kaldiracak seviye'de olmayan kisileri getirdiginde vermisti zaten. Su ana kadar tuy diktiler zaten. Riza Calimbay'in ayirilik surecinin yonetilis sekli, 5 oyuncu'nun antrenorden habersiz kadro disi kalmasi, bir anda Ghezzal'in sacma sapan sekilde affedilmesi, antrenorlerle ilgili aciklamalar vs tamamen skandal.

Henuz erken belki, ama ben simdiden dusuncemi soylerim. ANC yonetimi 10 uzerinde 1 ise, bizim Hasan Arat yonetiminden beklentimiz 8 ise, su ana kadarki performans en iyi ihtimalle 10 uzerinden 3. 3 vermemin nedeni de Semih Kilicsoy'la yeni sozlesme imzalanmasi, Bailly'nin kontratindan cikilmasi ve Riza Calimbay'in gonderilmesi.

Çevrimdışı celiker1

🔴Semih Kılıçsoy'un sözleşme detaylarının açıklanamaması ŞEFFAFLIK adına hoşuma gitmedi.

🔴Ghazzal'ın kadroya geri alınmasının açıklama olmadan gerçekleşmesi İLETİŞİM adına hoşuma gitmedi

🔴Fenerbahçe maçı bittiği andan itibaren neredeyse bir ay olacak olmasına rağmen teknik direktörünün bulunamaması GELECEK adına kaygı verici
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

Valla bize müstehak, anç ye yıllarca sabredersen, sergenin niyeti yokken illede gelsin diye baskı kurarsan, yaylada torun seven dedeye gel bizi kurtar diyerek bunca şeye yıllarca sabredersen bu senaryoya da şaşırmayacaksın. Yazık günah ya.
👏👏👏
Gönülsüz olan hiç kimeyi getirmemek lazım hocadır futbolcudur başkanıır olmuyor işte olmuyor
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Gönülsüz olan hiç kimeyi getirmemek lazım hocadır futbolcudur başkanıır olmuyor işte olmuyor
En çok zoruma giden şeyde kaç yıl anç ye tek kelime edemeyenler, şuan işler kötü gitsin diye gün sayıyor, hazırda bekliyor. Biz ne ara böyle olduk ya. Misal Serdal Adalı başkan olsaydı aynı oranda ben onu da desteklerdim. Bu taraftar olduğu sürece her yaşadığımız güne şükreder seviyeye geleceğiz. Bir sonraki gün işler daha kötü olacak çünkü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

En çok zoruma giden şeyde kaç yıl anç ye tek kelime edemeyenler, şuan işler kötü gitsin diye gün sayıyor, hazırda bekliyor. Biz ne ara böyle olduk ya. Misal Serdal Adalı başkan olsaydı aynı oranda ben onu da desteklerdim. Bu taraftar olduğu sürece her yaşadığımız güne şükreder seviyeye geleceğiz. Bir sonraki gün işler daha kötü olacak çünkü.
hiç samimi değil adam sadece aday oldu adama matruşka diyordunuz neredeyse hain ilan edecektiniz destekleyenleri de vizyonsuzlukla suçluyorsunuz

kendiniz gibi düşünmeyen pusucu matruşka vizyonsuz başka ne kaldı sen herşeyi yap söyle ondan sonra millet pusucu ne güzel dünya

Çevrimiçi Samet Demir

hiç samimi değil adam sadece aday oldu adama matruşka diyordunuz neredeyse hain ilan edecektiniz destekleyenleri de vizyonsuzlukla suçluyorsunuz

kendiniz gibi düşünmeyen pusucu matruşka vizyonsuz başka ne kaldı sen herşeyi yap söyle ondan sonra millet pusucu ne güzel dünya

Ben Serdal Adalıya hiç bir zaman matruşka demedim. Aç eski mesajlarımı oku. Serdal Başkanı çok severim. Onun başkan olmasını istemememin en büyük nedeni Anç yi destekleyen, onu ibra edenlerin Serdal Adalıyı istiyor olması. Tam ters o kişiler Hasan Aratı isteseydi o zamanda Serdal Adalıyı desteklerdim.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Söyleyeceklerimde bu forumu dışarıda tutuyorum, sözüm meclisten dışarı yanı, üzülerek goruyorun ki sosyal medyadaki besiktas kitlesinin yüzde 90ı ergen. Fm oynarken para hilesiyle takımına messi haaland filan alan tayfa her paylasimin altina yorum yapıyor, malesef tüm platformlarda yorumları okumayı bıraktım. Sağlam olarak bu forum kaldi sadece, buranın kıymetini bilelim kaybetmeyelim.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben Serdal Adalıya hiç bir zaman matruşka demedim. Aç eski mesajlarımı oku. Serdal Başkanı çok severim. Onun başkan olmasını istemememin en büyük nedeni Anç yi destekleyen, onu ibra edenlerin Serdal Adalıyı istiyor olması. Tam ters o kişiler Hasan Aratı isteseydi o zamanda Serdal Adalıyı desteklerdim.
Almanlar  yenildi  bizde yenildik diyorsun yani

Talisca1903 02 ARALIK 2023, 08:05:20
Aynen ya öyle bir hava estiriliyor ki sanki Adalı hain Arat kurtarıcı gibi
Her ikisi de iyi Beşiktaşlılar kim kazansa daha iyi olur diyemeden neden linç edilmeye çalışılıyor
Camiada bir linç kültürü oluştu maalesef taraftarda forum dahil bu değirmene su taşımaya devam ediyor
Vallahi şu eleştiren tipler Adalının yaptığının 100 de binde biri kadar faydanız yok bileseniz

Daha ne olmasını bekliyorsun? Şaşırtmıyor biliyor musun. Hiç yanlış anlama, alınmada. Twitterda da geçen sene Şenol Güneş için yangın yapanlar bu sene de deli gibi Adalıyı destekliyor.

Çok basit soru soracağım bir insan başkan adayı olmamak için Amerikaya kadar gidiyor da ne oluyorda son 20 gün aday olmaya karar veriyor?

Bütün üyelerin sicil bilgileri bir adaya veriliyor diğerine verilmiyor, basket maçında bir aday taraftarın içinde maç izliyor diğeri de en önde. Yer yoktu güya.

Matruşka diye boşuna söylemiyor insanlar. Yazık Adalı da kendini bu düzene kullandırıyor. FO'nın yaptığı hatayı yapıyor farkında değil. O arkasında olduğunu düşündüğü insanlar samimi değil. Amaçları da Beşiktaş değil.

söz uçar yazı kalır

Çevrimiçi Samet Demir

Söyleyeceklerimde bu forumu dışarıda tutuyorum, sözüm meclisten dışarı yanı, üzülerek goruyorun ki sosyal medyadaki besiktas kitlesinin yüzde 90ı ergen. Fm oynarken para hilesiyle takımına messi haaland filan alan tayfa her paylasimin altina yorum yapıyor, malesef tüm platformlarda yorumları okumayı bıraktım. Sağlam olarak bu forum kaldi sadece, buranın kıymetini bilelim kaybetmeyelim.
En çok anlamadığım şeyde 3-4 yıl ançye sabreden 1 ay Hasan başkana sabredemedi. En çok koyanda bu kişilerin pusuda bekliyor olması. Sorsak hepimiz Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz.

Şubat - Mart ayını görmeden fevri hareket ederek şiddetli eleştirenleri maksatlı buluyorum.

Çevrimdışı levitate

ceyhun kazancı akşam habertürk'e çıkacakmış, ne anlatcak acaba çok heyecanlıı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

ceyhun kazancı akşam habertürk'e çıkacakmış, ne anlatcak acaba çok heyecanlıı
bende bekli bakalım ne anlatacak çok merak ediyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

En çok anlamadığım şeyde 3-4 yıl ançye sabreden 1 ay Hasan başkana sabredemedi. En çok koyanda bu kişilerin pusuda bekliyor olması. Sorsak hepimiz Beşiktaşın iyiliğini istiyoruz.

Şubat - Mart ayını görmeden fevri hareket ederek şiddetli eleştirenleri maksatlı buluyorum.
Niye herkes seninle aynı şeyleri düşünmek zorunda? Niye senden farklı düşünenler pusucu, hain oluyor? Bir de sürekli millete nasihat veriyorsun sanki insanlar idrak edemiyor; senin nasihatlarınla doğru yolu buluyor.

Bir de sürekli Şenoltapar diye sayıklayan başka birisi var.İsminin  baş harfi g soyadının da sanırım baş harfi s. Ben de bu kişiye g.s. diye hitap edeyim.

Kahin gibi tahminlerde bulunup dedikleriniz çıkmayınca konuyu Şenol'a getirip ' Bakınız biz yine haklı çıktık ' demeye getiriyorsunuz özellikle ikiniz. Neyse siz böyle devam edin. Ama trajikomik bir hal aldı bu attığınız mesajlar onu da bilin.

Çevrimiçi Samet Demir

Niye herkes seninle aynı şeyleri düşünmek zorunda? Niye senden farklı düşünenler pusucu, hain oluyor? Bir de sürekli millete nasihat veriyorsun sanki insanlar idrak edemiyor; senin nasihatlarınla doğru yolu buluyor.

Bir de sürekli Şenoltapar diye sayıklayan başka birisi var.İsminin  baş harfi g soyadının da sanırım baş harfi s. Ben de bu kişiye g.s. diye hitap edeyim.

Kahin gibi tahminlerde bulunup dedikleriniz çıkmayınca konuyu Şenol'a getirip ' Bakınız biz yine haklı çıktık ' demeye getiriyorsunuz özellikle ikiniz. Neyse siz böyle devam edin. Ama trajikomik bir hal aldı bu attığınız mesajlar onu da bilin.
Şunlara yorum yapar mısın önce

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çevrimiçi gokhans

burda kahin gibi tahminde bulunan sadece şenoltapar tayfa oldu. Şampiyon olunacağı, avrupada başarı geleceği, pl seviyesindeki takımın ara açacağı falan konuşuluyordu. O dönem baya kalabalıktı bu çetede, gördüğüm kadarıyla 2kişi kalmış. Yerle bir olmuş şenol ve anç itibarını toparlamaya çabalıyor, haksızlık psikolojisinin getirdiği gaye ile başka bir ekipten gelecek başarıdan, belkide ödleri kopuyor, bilemiyorum, bu insanların niyetini çözemiyorum artık. G.s diye tabir ettiğin ben hiç bir zaman tahminde bulunmadım bu arada, onana konuşulurken, necip’in daha ağır, daha zayıf tekniklisi dediğim içinde eleştirilmiştim, şenol hoca istediyse bir bildiği vardı dimi? Benimki kahinlikde değil, fransa ligi izleyen alelade birinin yapacağı bir yorumdu sadece.. Asıl ürkünç olan bunu şenol hoca hz. bilmiyor oluşuydu. PL seviyesindeki takımı, 2.lig seviyesinde çöp yığınına dönüştürmesiydi. Beşiktaş’ın bu çöküşünde sanmayın sadece anç ve şenol’un günahı var.. Şenoltapar medyacı ve taraftarlarda bu felaketin müssebbiblerinden..

Çevrimdışı Talisca1903

burda kahin gibi tahminde bulunan sadece şenoltapar tayfa oldu. Şampiyon olunacağı, avrupada başarı geleceği, pl seviyesindeki takımın ara açacağı falan konuşuluyordu. O dönem baya kalabalıktı bu çetede, gördüğüm kadarıyla 2kişi kalmış. Yerle bir olmuş şenol ve anç itibarını toparlamaya çabalıyor, haksızlık psikolojisinin getirdiği gaye ile başka bir ekipten gelecek başarıdan, belkide ödleri kopuyor, bilemiyorum, bu insanların niyetini çözemiyorum artık. G.s diye tabir ettiğin ben hiç bir zaman tahminde bulunmadım bu arada, onana konuşulurken, necip’in daha ağır, daha zayıf tekniklisi dediğim içinde eleştirilmiştim, şenol hoca istediyse bir bildiği vardı dimi? Benimki kahinlikde değil, fransa ligi izleyen alelade birinin yapacağı bir yorumdu sadece.. Asıl ürkünç olan bunu şenol hoca hz. bilmiyor oluşuydu. PL seviyesindeki takımı, 2.lig seviyesinde çöp yığınına dönüştürmesiydi. Beşiktaş’ın bu çöküşünde sanmayın sadece anç ve şenol’un günahı var.. Şenoltapar medyacı ve taraftarlarda bu felaketin müssebbiblerinden..
şenol güneş yanına hemencecik ANÇ yide yapıştırki etkisi katmerli olsun onanadan yürü en zayıf ama hocanın ben istemeden orta saha almışlar orada zaten oynayacaklar var dediğinide sümen altı et ANÇ yi sürekli ekle oldumu hiç eksik bırakma biz ANÇ destekyoruz ya yaz yaz

FOPN diye bağıran kişi olarak sen yaz devam et
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2024, 21:30:34 Talisca1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

şenol güneş yanına hemencecik ANÇ yide yapıştırki etkisi katmerli olsun onanadan yürü en zayıf ama hocanın ben istemeden orta saha almışlar orada zaten oynayacaklar var dediğinide sümen altı et ANÇ yi sürekli ekle oldumu hiç eksik bırakma biz ANÇ destekyoruz ya yaz yaz

Trajikomik bir hâle geldi derken işte bunu kastediyorum. Bir tutam ondan kat iki tutam şundan kat buyurun yemek hazır. Kim bu transferleri neden yaptı zamanla anlaşılacak. Ceyhun Kazancı kendisi dedi Onana transferini ben yaptırdım diye. g.s. liseli Ceyhun Kazancı'yı sevgili  g.s. desteklemiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?

Çevrimiçi gokhans

hgahaha :)) gerçeklerden o kadar kopuksunki, istifa ettiği dönem dahil her zaman fikret orman’ı destekleyip haklı bulduğumdan(sadece pep hunter getirmesini eleştirmişimdir), siyasi operasyon çekildiğini savunan bir avuç yazardan olduğumu bile bilmiyorsun.. dipnot: onana’yı Şenol Güneş istedi ve aldırdı. Anç beyaz futbol’da açıkladı bunu zaten.. :))
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2024, 22:09:55 gokhans ]

Etiketler: