Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776264 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

https://twitter.com/gokturkisa/status/1741065349825499532?t=4FWW6yJwrRSwpd41Vw0xhw&s=19

Genesio ile ilgili oyun plani floodu yapmis bir arkadas. Sunu diyor sonda "orta sayisi yuksek calim sayisi dusukse mac kaybedilmistir" sanirim ön tarafta biraz daha kaliteli ayaklara bakiyor hoca. Riskli bir hucum oyunu anlayisi var. 3-2 4-2 2-2 gibi bol gollu skorlari goruruz gibi duruyor sezon boyunca

Simdi aklima geldi bunu gorunce. Yusuf Sari aslinda Genesio icin bicilmis kaftan. Cornet, Aouar gibi adamlari kullanmis biri Yusuf Sari'yi hayli hayli ister.
Simdi yeni hoca istese ne olacak? Su acidan soyluyorum; Samet Aybaba net bir bicimde ben saha icine karismam demedi mi basin toplantisinda? Dedi.
Ama ayni toplantida genclerin oynamasinin onunu acacagiz da dedi, bu zaten saha icine karismak oluyor ilk etapta.
Ayriyeten Yusuf Sari bizim oynatmak istedigimiz oyuna uymuyor da dedi.
Hani olmayan teknik direktorumuzun henuz belli olmayan oyunu. Ona uymadigini, uymayacagini simdiden on gormus. Simdi bu da saha icine karismak olmuyor mu?
Buyuk takim kontra atak oynamaz sacmaligini saymiyorum bile. Klopp'un Liverpool'u, Mourinho'nun Real Madrid'i vs kucuk takimmis demek ki, onu da ogrenmis olduk.
Hasan Turk de Ernst kadar kosar incisi ustune bir inci daha. Masallah liyakat bilgi akiyor kendisinden.

Çevrimiçi Necmi

İyi yıllar beşiktaş sevdalıları
Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Simdi aklima geldi bunu gorunce. Yusuf Sari aslinda Genesio icin bicilmis kaftan. Cornet, Aouar gibi adamlari kullanmis biri Yusuf Sari'yi hayli hayli ister.
Simdi yeni hoca istese ne olacak? Su acidan soyluyorum; Samet Aybaba net bir bicimde ben saha icine karismam demedi mi basin toplantisinda? Dedi.
Ama ayni toplantida genclerin oynamasinin onunu acacagiz da dedi, bu zaten saha icine karismak oluyor ilk etapta.
Ayriyeten Yusuf Sari bizim oynatmak istedigimiz oyuna uymuyor da dedi.
Hani olmayan teknik direktorumuzun henuz belli olmayan oyunu. Ona uymadigini, uymayacagini simdiden on gormus. Simdi bu da saha icine karismak olmuyor mu?
Buyuk takim kontra atak oynamaz sacmaligini saymiyorum bile. Klopp'un Liverpool'u, Mourinho'nun Real Madrid'i vs kucuk takimmis demek ki, onu da ogrenmis olduk.
Hasan Turk de Ernst kadar kosar incisi ustune bir inci daha. Masallah liyakat bilgi akiyor kendisinden.
Olmayan teknik direktörün olmayan oyunu diye birşey mi var :) Oyuncu alırken nasıl özelliklerine bakılıyor ise hoca alırkende oyun anlayışı gözden geçirilir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

Çevrimdışı İzmitlibjk

Evet yeni td durumuna ne diyorsunuz

Çevrimiçi Samet Demir

Evet yeni td durumuna ne diyorsunuz
Sadece hoca ile olmaz şimdi yapılacak takviyelerde önemli. Hocanın desteklenmesi gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Sadece hoca ile olmaz şimdi yapılacak takviyelerde önemli. Hocanın desteklenmesi gerekiyor.
hoca geldimi 🤔

Çevrimdışı levitate

hoca geldimi
https://twitter.com/HaberKartali/status/1742308963335745663

adamlar bunu dediğine göre hayırlı olsun diyebiliriz herhalde, tüm platformlardan paylaşmışlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/HaberKartali/status/1742308963335745663

adamlar bunu dediğine göre hayırlı olsun diyebiliriz herhalde, tüm platformlardan paylaşmışlar
resmi site paylaşsın önce eğer imzalar atılmışsa bu hafta açıklanır

Çevrimdışı zubeyirbaya

kasımpaşa maçında tribünde olabilirmiş.

Çevrimdışı zubeyirbaya

sosyal medya sergen'i gio'dan iyi hoca bulanlarla dolmuş taşmış. cidden bizim bi kısım taraftarın hali hayattan soğutan cinsten. şenol-sergen-şenol-sergen-şenol-sergen gibi bir teknik direktör dizilimine sahip olmamız gerektiğini düşünüyorlar.

sergen'in rio ave'ye elendiği ligde gvb final oynadı. ve elindeki kadro da sergen'in kadrosuna göre öyle ahım şahım bir kadro değildi. muhtemelen bizim maaş bütçemiz daha yüksekti. daha fazla yoruma gerek var mı?

gvb muhteşem değil ama sergen'in şenol'un yanında pep kalır.

Çevrimiçi Samet Demir

sosyal medya sergen'i gio'dan iyi hoca bulanlarla dolmuş taşmış. cidden bizim bi kısım taraftarın hali hayattan soğutan cinsten. şenol-sergen-şenol-sergen-şenol-sergen gibi bir teknik direktör dizilimine sahip olmamız gerektiğini düşünüyorlar.

sergen'in rio ave'ye elendiği ligde gvb final oynadı. ve elindeki kadro da sergen'in kadrosuna göre öyle ahım şahım bir kadro değildi. muhtemelen bizim maaş bütçemiz daha yüksekti. daha fazla yoruma gerek var mı?

gvb muhteşem değil ama sergen'in şenol'un yanında pep kalır.
O üçgenin arasına Talisca hayalini de sıkıştır :) bizim topluca psikologa gitmemiz lazım. Bizde eski sevgili sendromu var. Tarihimizi 2 yıllık şenol şampiyonluğuna bağlayanlama, 10 numara denildiğinde goat olarak taliscayı görme v.s. Bu örnekler çoğaltılabilir. En yakın örnek de Abu konusu oldu. Ben dahil hepimiz giden birinin neden tekrar getirilmemesi gerektiğini bize çok güzel şekilde ispatladı. Bunlarda dönüşecek gerçekleri görecekler inşallah

Van Gastel teklifi reddedilmis, Gio en onemli sart olarak van Gastel'in gelmesini kosmus. Umarim caymaz. Bedelini odemeye hazirsak bizim yapacagimiz birsey de yok.
Elbet iyi bir yardimci bulunur, hatta keske Dick Advocaat'a da bir rol verebilsek. Basimizdaki liyakatsizlerden cok daha faydali olurdu.

Çevrimiçi Samet Demir

Van Gastel teklifi reddedilmis, Gio en onemli sart olarak van Gastel'in gelmesini kosmus. Umarim caymaz. Bedelini odemeye hazirsak bizim yapacagimiz birsey de yok.
Elbet iyi bir yardimci bulunur, hatta keske Dick Advocaat'a da bir rol verebilsek. Basimizdaki liyakatsizlerden cok daha faydali olurdu.
Van gastel red etmedi kulübü reddetti. Taraftar da bu duruma tepki gösterdi. Açık açık para istiyorsunuz. Neden farklı yollara gidiyorsunuz diye. Adamın orada yıllık maaşı brüt 150-200 bin kadar. Sene sonu sözleşmesi de bitiyor. En kötü 100 bine bu iş hallolur.

Çevrimiçi Necmi

Van gastel red etmedi kulübü reddetti. Taraftar da bu duruma tepki gösterdi. Açık açık para istiyorsunuz. Neden farklı yollara gidiyorsunuz diye. Adamın orada yıllık maaşı brüt 150-200 bin kadar. Sene sonu sözleşmesi de bitiyor. En kötü 100 bine bu iş hallolur.
en kötü ihtimal sezon sonu gelir 🤔

Van Gastel reddetti diye mi yazdim ben? Reddedilmis dedim. Kulubu kastediyorum zaten.
Mesele para degil zaten, adamlarin yardimci antrenoru degil, teknik direktorleri. Sezonun ortasinda teknik direktorlerini gondermek istememeleri dogal.
Para da teklif etmisiz ve kabul etmemis kulubu, yapacak birsey yok. 6 aylik donem icin baska bir yardimci gelir, yazin da van Gastel ayriyeten katilir ekibe.

Çevrimiçi Samet Demir

Van Gastel reddetti diye mi yazdim ben? Reddedilmis dedim. Kulubu kastediyorum zaten.
Mesele para degil zaten, adamlarin yardimci antrenoru degil, teknik direktorleri. Sezonun ortasinda teknik direktorlerini gondermek istememeleri dogal.
Para da teklif etmisiz ve kabul etmemis kulubu, yapacak birsey yok. 6 aylik donem icin baska bir yardimci gelir, yazin da van Gastel ayriyeten katilir ekibe.

Para teklif ettiğimizi nerden duydun? Daha para teklif edilmemiş. 6 aylık dönem için bir başka yardımcı gelemez. Bu 6 ay önümüzdeki seneye hazırlık olacak zaten. Gio nun defans aksiyonlarının temel taşı bu adam. O nedenle de ısrarla istiyor. Git taraftar formlarını bir oku, taraftar bonservis verin, alın sizin olsun modunda.

Para teklif ettiğimizi nerden duydun? Daha para teklif edilmemiş. 6 aylık dönem için bir başka yardımcı gelemez. Bu 6 ay önümüzdeki seneye hazırlık olacak zaten. Gio nun defans aksiyonlarının temel taşı bu adam. O nedenle de ısrarla istiyor. Git taraftar formlarını bir oku, taraftar bonservis verin, alın sizin olsun modunda.

Hollanda basininda gayet net bir bicimde yaziliyor fesih bedeli teklif ettigimiz.
Taraftar forumundan bana ne, karari NAC yonetimi veriyor, taraftar degil. Onlar da para karsiliginda bile gondermek istememis.
Yapacak birsey yok bu durumda.

Nino Zenith'in radarina girmis. Elimizden kacirirsak yazik olur. Tam istedigimiz tipte oyuncu.
Fiyati bizim alabilecegimiz seviyede, yasi musait, potansiyeli cok iyi. Lider stoper, oyun kurabilir, tam aradigimiz tipte oyuncu, Saiss'in sag ayaklisi.
Colley'le de eslesebilir, Talha dondungunde (iyi donerse) onunla da oynar, tas gibi ikilin olur.
Sacma sapan antrenorle ugrasacagimiza Aytug'u oynatacak biri olsaydi hatta Aytug-Nino bile olabilirdi.
Al 7-8'e sat 15-20'ye kalibresinde oyuncu.
Talisca'nin Ramos'un sacma sapan ucuk maliyetiyle ugrasacagimiza Nino'ya konsantre olup para'yi oraya akitsaydik su an stoper bolgesi tamamdi.
ANC yonetiminin verdigi hasarin cidden haddi hesabi yok.

Chelsea yeni forvet alirsa Broja'yi gonderebilirmis. Opsiyon olma sartiyla 6 ayligina kiralamak mantikli olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Hollanda basininda gayet net bir bicimde yaziliyor fesih bedeli teklif ettigimiz.
Taraftar forumundan bana ne, karari NAC yonetimi veriyor, taraftar degil. Onlar da para karsiliginda bile gondermek istememis.
Yapacak birsey yok bu durumda.
Burada yazanların mı gerçeklik değeri daha yüksek yoksa basında yazılanların mı?

Çevrimdışı Alparslan

en kötü ihtimal sezon sonu gelir 🤔
Sezon sonu gelmesinde ne sakınca var anlamadım. Zaten şu anda yardımcısına da çok ihtiyacı olmaz. Takımı takıma dönemi. Bir iddiamız da yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Buna da sosa tarifesi uygulanmalı.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi NioHH

Etiketler: