Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 774835 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

bak isteyince üslüplu da yazabiliyormuşsun çok güzel bir ara Fikret in Beşiktaşlılığına felan laf sokuyordun tek taraftar senmişsin gibi güzel böyle yaz sıkıntı yok
Yaşadığım bir hayal kırıklığı felan da yok sen hayal dünyanda Vı denen beden hocasının takımı uçurduğunu kurgulamaya devam et gerçekler de şöyle kendisi Championshipte Watfortla 10 sırada felan takılıyor.Özlemişsen ara sıra aç izle iyi gelir sana bunu öğrenmek sana hayal kırıklığı yarattı mı ?
ben sana vi doğru hoca demiyorum, biraz okuduğunu anlamaya çalış lütfen, kıyaslama yapıyorum. Düşün watford’u 10.sırada tutan beden hocası bile tapındığınız şenol’dan 10 gömlek üstün. Watford şenol’u getirip küme düşmeyi garantilemiş bir enkazda olabilirdi ama ingiliz takımı donuçda, okadarda vizyonsuz değiller. Beni bilen herkes bielsa’cı olduğumu bilir. Vi gönderilirken bielsa, favre veya türevi bir hoca gelseydi herkes arkasında dururdu. Ama şenol isteyecek kadar vizyonsuz, şuursuz ve bilgisiz bir kitle karşısında gerçekleri gören biz azınlıkta kaldık. Sonuç kazanan yok beşiktaş kaybetti.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2023, 08:11:12 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

ben sana vi doğru hoca demiyorum, biraz okuduğunu anlamaya çalış lütfen, kıyaslama yapıyorum. Düşün watford’u 10.sırada tutan beden hocası bile tapındığınız şenol’dan 10 gömlek üstün. Watford şenol’u getirip küme düşmeyi garantilemiş bir enkazda olabilirdi ama ingiliz takımı donuçda, okadarda vizyonsuz değiller. Beni bilen herkes bielsa’cı olduğumu bilir. Vi gönderilirken bielsa, favre veya türevi bir hoca gelseydi herkes arkasında dururdu. Ama şenol isteyecek kadar vizyonsuz, şuursuz ve bilgisiz bir kitle karşısında gerçekleri gören biz azınlıkta kaldık. Sonuç kazanan yok beşiktaş kaybetti.
10  dk süremedi üslüpsüz yazman tpındığımız,vizyonsuz,şuursuz ve bilgisiz kitle yazıya bak tam senin seviyenden beklenir şekilde yazmışsın hakaret etmeden yzmayaı beceremiyorsun belli kaliteli azınlık üyesi kişi.Ya bilgi dağarcığın zayıf ya kelime haznen yetersiz yada kendini dünyanın merkezine koymuş en iyisi en akıllısı benim diye dolanıyorsun herkeslerde salak senin kafa yapına göre
2dk insan ol desem o kadar zorlanırsın ki sana da yazık boşver öylece olduğun gibi kal
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2023, 08:48:45 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

bazı arkadaşlar milletin söylediğinin doğru olduğunu şenolun bu takımı bu hale getirdiğini bildiği için o zamandan beri foruma girmiyorlar 😂 hiç onu bunu suçlama ck belki kalite seviyesi düşük oyuncu almış olabilirki rebiç hariç bütün oyuncuları şenolun aldığını eski yönetimsiler söyledi şenolda inkar etmedi her neyse bu oyuncular koşamıyorsa yeterli antrenmanı yapmadığı için sürekli adale sakatlığı yaşıyorsa bunun tek sorumlusu şenol takım at gibi koşarda yeteneği yetmez tamam deriz ama biz oyuncuların yeteneğini biliyoruz gösterememe nedenleri kondüsyon eksikliği yani bu adamları ck mı çalıştıracaktı ben bu takımın bu hale geleceğini kondüsyon olarak çökeceğini şenolun geldiği gün söyledim geçen sene yani bu takım kurulmamıştı bile ben müneccimmiyimde bildim bunları ilk geldiğinde 125 km ve üstü koşan takım aldı 90 km altı koşamayan takım bıraktı takım her sene düştü fo oyuncuları kampdan transfer ediyordu hazır geliyorlardı gomez abd kampını tamamlayıp geldi talisca abu hep kampdan geldi ne zaman kendi çalıştırmaya başladı takım çöküşe geçti bütün güçlerini şl de kullanıp ligde dağıldılar unuttunmu bunları
Bu takımı şenol yaptı bu takımı bu hale getirende şenol aç ts forumlarını şenol zamanlarını okuda nasıl sövdüklerini yıllar önce bizim şimdi konuştuklarımı konuştuklarını görürsüm yönetimleri şenolu getirmeye kalksa kulüp basarlar staddan ismini sildirmeye uğraşıyorlar o kadar nefret ediyorlar işde üstelik tarihlerindeki en önemli bir kaç isimden biri
İki şampiyonluğun şenola ramen fo tarafından kazanıldığını şimdi herkes görüyor hatırlarsan bunuda söylemişdim
Acaba bu arkadaşların burada olmamasının asıl sebebi iki kelime hakaret etmeden yazamayan ,ağzından çıkan her türlü lağımı buraya yazan tiplere sırf Şenol Güneş düşmanlığı yüzünden tolerans gösterilmesi olmasın

Annoca,onur Autopsy,fikret bunlların hepsi de Şenol Güneş demedi belki de ortamın seviyesini düşüren tiplee yaptıtrım uygulanamamasından girmiyor olabilirler mi?
Burada küfür bile yazıldı yahu bana bereket onu filtrelemişsiniz.Herkes benim kadar sabırlı olmayabilir.Yukarıda ismini yazdığım arkadaşların ağzından tek kötü söz duymadım.Gayet efendi ve üslüplu yazıyorlardı.Bu tarz insanların küstürülmememsi gerekir

Ha ilk yazacağımı da sona yazayım bu takımın kondisyon sorunu felan yok karakter sorunu var oynamıyor beyzadeler
ilk yazaca

Çevrimiçi Samet Demir

Acaba bu arkadaşların burada olmamasının asıl sebebi iki kelime hakaret etmeden yazamayan ,ağzından çıkan her türlü lağımı buraya yazan tiplere sırf Şenol Güneş düşmanlığı yüzünden tolerans gösterilmesi olmasın

Annoca,onur Autopsy,fikret bunlların hepsi de Şenol Güneş demedi belki de ortamın seviyesini düşüren tiplee yaptıtrım uygulanamamasından girmiyor olabilirler mi?
Burada küfür bile yazıldı yahu bana bereket onu filtrelemişsiniz.Herkes benim kadar sabırlı olmayabilir.Yukarıda ismini yazdığım arkadaşların ağzından tek kötü söz duymadım.Gayet efendi ve üslüplu yazıyorlardı.Bu tarz insanların küstürülmememsi gerekir

Ha ilk yazacağımı da sona yazayım bu takımın kondisyon sorunu felan yok karakter sorunu var oynamıyor beyzadeler
ilk yazaca
Valla abi senin şuan düştüğün durumun aynısını geçen sene ben yaşıyordum. Vasat sever, fmci, VIci falan herşey olduk. O zaman kimse demiyordu bu çocuğa hakaret ediyoruz, herkesin derdi Beşiktaş diye. Hatta hala benim deli gibi VI savunduğumu düşünüyorsun. Neyse o zamanlar benim gibi düşünenler azınlıktı ve sizde sürekli bize saldırıyordunuz. Şenol geldiği zaman şampiyon olacaktık, yaz kampını gören futbolcular uçacak yıllarca ligi sürklase edecektik. Sonuçlar ortada. Durum böyle olunca siz aylarca Şenol algısını yaptığınız için geçen sene Şenolu istemeyenlerin şimdi sana serzenişte bulunması kadar doğal birşey yok. Birde sizin gibi düşünenler şimdi Şenol başarısız oldu diyerek işin içinden sıyrılıyor. Yazık bir inat uğruna takım ne hale geldi. Sahi asıl yönetim suçluydu değil mi taraftar istedi diye Şenolu getirmeseydi. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Valla abi senin şuan düştüğün durumun aynısını geçen sene ben yaşıyordum. Vasat sever, fmci, VIci falan herşey olduk. O zaman kimse demiyordu bu çocuğa hakaret ediyoruz, herkesin derdi Beşiktaş diye. Hatta hala benim deli gibi VI savunduğumu düşünüyorsun. Neyse o zamanlar benim gibi düşünenler azınlıktı ve sizde sürekli bize saldırıyordunuz. Şenol geldiği zaman şampiyon olacaktık, yaz kampını gören futbolcular uçacak yıllarca ligi sürklase edecektik. Sonuçlar ortada. Durum böyle olunca siz aylarca Şenol algısını yaptığınız için geçen sene Şenolu istemeyenlerin şimdi sana serzenişte bulunması kadar doğal birşey yok. Birde sizin gibi düşünenler şimdi Şenol başarısız oldu diyerek işin içinden sıyrılıyor. Yazık bir inat uğruna takım ne hale geldi. Sahi asıl yönetim suçluydu değil mi taraftar istedi diye Şenolu getirmeseydi. :)
sana aleni küfür edildi mi gerizekalı cahil denildi mi? Böyle bir şey denildiyse direk atacaksın forumdan burası kimsenin kimseye hakaret edeceği ortam değil.Adam küfür ediyor var mı ötesi taraftra gerizekalı diyen tiple sırf aynı taraftasın diye her şeyi görmezden mi, geleceksin ben sana da kimseye de hakaert eden tiplere tepkimi koyarım bir çocuk vardı Şenol Güneş aşığı hatırlarsan ona da verdim tepkimi

Ama burada alttan alttan hakaret eden yok giydiririm diyen tipler aklınızı başınıza alın

Çevrimdışı Akil Emre

https://www.transfermarkt.com.tr/philippe-clement/profil/trainer/26691
adamım filip glaskova gitmiş
Hasan Arattan seri şekilde teknik adam değişimi ve futbolcu kesikleri bekliyorum. Korkum Samet ve Feyyazın Sergenle ve Rıza hocayla devam etme isteği olabilir. Sonuçta yabancı bir teknik adam kendi ekibiyle ilerlemek isteyecektir, Samet ve Feyyaz hoca güç kaybetmek istemez diye düşünüyorum. Sadece mutlu ve başarılı olmak istiyoruz başımızı yerden kaldıramadık.

Çevrimiçi mayguntr

Afrika kupasindan once oyunculari kadro disi birakmak bence gereksiz, stratejik davranip afrika kupasina en iyi sekilde yollamamiz lazim bi ihtimal iyi oynarsalar guzel fiyata satabiliriz belki, dondukten sonra satilmayan, satilmak istemeyen kim varsa kadro disi yaparsin.

Çevrimdışı levitate

abou, rosi, ghezzal, onana, bailly kadro dışı kalmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Çok yanlış karar verildi şahsi fikrim. Ghezal Eric bailly konusuna tamamım. Onları kadro dışı değil direk sözleşmeleri fesh edildi dicektin. Kalacak ücretini almadan zaten gitmezler direk fesih edecektim paralarini ödeyecektin.
Gelelim aboubakar konusuna madem saç ektirdi diye oynamiyordu geldiğiniz gün size bu raporu rıza hoca vermesini geldiginiz gün biraksaydiniz kadro dışı neyi beklediniz ?
Jean onana ve rosier hali hazırda sozlesmesi devam eden futbolcularimiz bu adamları kadro dışı bırakmak için yeni hocayı getirirsin onun insitatifine birakirsin. Bu adamları kiralar yada satabilirdin. Doğru karar yanlış oyuncular ! Onur umut meraş nerde bu adamlar ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bedava rüzgar yapmış yönetim benim gözümde net !
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı panic13

Rosier dışında hepsi ok.

Rosier'den sonra takımda sağ bek onur, sağ açık muleka. Nasıl olacak bilmiyorum, muhtemelen ligdeki her takım oraya çalışacaktır bundan sonra, Rıza hoca'nın bir çözümü yok bu konuya, Fb inci gibi işledi orayı, okullarda ders olur o derece. Muleka ve Onur değil doğru bir iş yapmak, sanırım bir defa bile doğru kısa pas dahi veremediler. Son 5-6 yıldır iyi bek ve kanatlar  ile oyayan bu takım nasıl bu hale geldi? bunun da hesabı verilmeli.

Bunun sorumlusu Rıza hoca mı? Değil, hatta kendisini takımın başında görmeye devam etmek istiyorum çünkü bu dönemde taş gibi Beşiktaş'lılara ihtiyacımız var. Ama bir çözüm bulamamasını anlamıyorum. Bu kadar çaresiz kalmak bana pek akıl karı gelmiyor. Oyuncu kalitesinin öneminin farkında olmakla birlikte TD dokuşunu hiç göremiyoruz. Bu konuda yönetim mutlaka bir çözüm bulmalı.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mellfred

maalesef çıban başları aynı zamanda kulübün en önemli mevkileri   yerini doldurması en maliyetli yerler
beşiktaştan başka kimsenin adamı olmamak esas
hayırlısı

Çevrimdışı panic13

Şunu unutmamak lazım,

çok önemli bir dönemdeyiz, dönem ne "bir kibrit de sen çak" dönemi, ne "feda" dönemi.

Devler ligli formatı değişti, gelecek seneden itibaren istikrarlı bir şekilde başarı yakalayamazsak koca camia olarak (açık konuşacağım için kusura bakmayın) Twente veya Eintrackth Frankfurt olma tehlikesi ile karşı karşıyayız. Yeni düzende büyüklerden kalan kırıntılar kimseye yetmeyecek, ya büyüyeceğiz ya da Tr ligindeki kırıntılarla idare edeceğiz. Bu sürdürülebilir başarı ancak ve ancak kendi kadrolarımızdan yetişen, dünya görgüsü olan ve taş gibi Beşiktaş'lı olduğunu bildiğimiz ekiplerle olur. Bayern Munih, 1 günde olunmuyor. Ya koca TR liginin yıllık yayın geliri 95 milyon usd'ye düştü, şampiyon takım 10 milyon usd bile alamıyor. Bu tutar artacağa da benzemiyor.

Ve bence, taraftarımızın büyük kısmı gelen tehlikenin boyutunu göremiyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübümüzden Bilgilendirme

Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Onana harici hepsi sevdiğim futbolcular, yazık ettiler kendilerine. Futbolcunun sürekli hakkını koruyarak kulüpler hiçe sayıldığında mevzu buralara geliyor işte. Neyse romantik olmaya gerek yok. Şimdi yavaştan hoca bakmaya başlayabiliriz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Acil hocayı yollayıp Schmidt'i getirmemiz lazım

Çevrimdışı levitate

kovmuş mu benfica
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Samet Aybaba ve Feyyaz varken hoca değişikliği zor bence.

Çevrimdışı Unnamed

Kulübümüzden Bilgilendirme

Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Onana harici hepsi sevdiğim futbolcular, yazık ettiler kendilerine. Futbolcunun sürekli hakkını koruyarak kulüpler hiçe sayıldığında mevzu buralara geliyor işte. Neyse romantik olmaya gerek yok. Şimdi yavaştan hoca bakmaya başlayabiliriz.

Oynamayan oyuncuları kadro dışı bırakmışlar. Diğer oyuncuların performansı çok mu yüksekmiş.

Çevrimdışı levitate

Samet Aybaba ve Feyyaz varken hoca değişikliği zor bence.
adamcılık yapmayacaklarını umut ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Oynamayan oyuncuları kadro dışı bırakmışlar. Diğer oyuncuların performansı çok mu yüksekmiş.
Q7 nin kadro dışı kaldığı zamanı hatırla ya da şöyle söyleyim iş yerlerinde de durum böyle oluyor. Çalışmayanlar çalışan insanları her zaman etkiler. He durum böyle mi lugano maçında net bir şekilde göreceğiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bana göre bu listeye en baştan Cenk eklenmeliydi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Etiketler: