Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 774909 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

bu ekole gireceksek vitor pereria olsun 2 sefer geldi başarısız oldu evet ama iyi isimsiz topçular bıraktı fenere 2 .gelişinde crespo km min jae gibi bu sefer yapabilir  gibi inatlarından vazgeçerse

Bilic gelsin o zaman denenmişi tekrar denemeye gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

bu ekole gireceksek vitor pereria olsun 2 sefer geldi başarısız oldu evet ama iyi isimsiz topçular bıraktı fenere 2 .gelişinde crespo km min jae gibi bu sefer yapabilir  gibi inatlarından vazgeçerse
Bilice laf edip Pereira istemek çok manasız. Adam 3lü oynatıyor ayrıca. Büyük takım 3lü oynamaz.

Boşu boşuna hoca bakıyorsunuz Yine yanlış taraftan yürüyorsunuz. Oyunculara odaklanın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bilic gelsin o zaman denenmişi tekrar denemeye gerek yok.
ikisi de olmasın sulh olalım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

neden büyük isim belki de böyle bir şeye ihtiyaç var iyi düşünmek gerek profesyoneller enine boyuna düşünmüşlerdir

Real dışında kariyeri yok. Real de de kuş kondurdugu yok.
Eğer Zidane gelirse bu profesyonellerin isi değil, menajerlerden yeni nemalanacak civcivler isi olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Bilice laf edip Pereira istemek çok manasız. Adam 3lü oynatıyor ayrıca. Büyük takım 3lü oynamaz.

Boşu boşuna hoca bakıyorsunuz Yine yanlış taraftan yürüyorsunuz. Oyunculara odaklanın.
önce bir hoca gerek Almanlardan biri olmazsa Zidane bende heyecan yarattı glasner flick yada Zidane sanırım bu 3 lüden biri gelecek portekiz ekolüne felan girmezler
oyuncuların neyine odaklanalım sayın hocam odaklanacak oyuncu varda biz mi göremiyoruz
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2023, 00:32:23 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Real dışında kariyeri yok. Real de de kuş kondurdugu yok.
Eğer Zidane gelirse bu profesyonellerin isi değil, menajerlerden yeni nemalanacak civcivler isi olur.
iyi kötü bilmem de şu menajer takıntısı çok saçma menajersiz iş yapamazsın bu piyasada illa ki düşünülmüştür bir şey 1.5 yıllık bir ön çalışma yapıldığı söyleniyor ben bu yönetime şu ana kadar yaptıkalrıyla güveniyorum (basket şb,alt yapı) hoca konusunda da hata yapmayacaklarını düşünmek istiyorum umut ediyorum bu Zidane olur glasner olur başka biri olur

Çevrimiçi Özgür Gültekin

iyi kötü bilmem de şu menajer takıntısı çok saçma menajersiz iş yapamazsın bu piyasada illa ki düşünülmüştür bir şey 1.5 yıllık bir ön çalışma yapıldığı söyleniyor ben bu yönetime şu ana kadar yaptıkalrıyla güveniyorum (basket şb,alt yapı) hoca konusunda da hata yapmayacaklarını düşünmek istiyorum umut ediyorum bu Zidane olur glasner olur başka biri olur

Menajer takıntım yok. Yeter ki doğru adamlarla çalışsınlar.
Zidane'in ben de hoca olarak yaratacağı heyecan orta sahaya transfer edileceğinden daha azdır. Real maçlarında çokça bu herifin hocalığı 5 para etmez dedirtmistir.

Çevrimdışı Talisca1903

Zidane'in ben de hoca olarak yaratacağı heyecan orta sahaya transfer edileceğinden daha azdır. Real maçlarında çokça bu herifin hocalığı 5 para etmez dedirtmistir.
benim söylemim şu hazır geldiğini söyleyen bir yönetimin getireceği hocaya güvenmek zorundayızz bu zidane de olur glasnerde flickte kim ne derse desin sergen de çünkü Hasan Arat istiyordu Sergeni seçim öncesi biliyoruz kim gelirse gelsin destek verilir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

benim söylemim şu hazır geldiğini söyleyen bir yönetimin getireceği hocaya güvenmek zorundayızz bu zidane de olur glasnerde flickte kim ne derse desin sergen de çünkü Hasan Arat istiyordu Sergeni seçim öncesi biliyoruz kim gelirse gelsin destek verilir

Seçimde Hasan Arat i destekledim ve seçildiği için çok mutluyum.
Kimsenin seçimine koşulsuz destek vermenin anlamı yok, bilgiyi edinmek için artık Meydan Larousse a ihtiyaç yok.
Yani diyorum ki mantık çerçevesinde sorgulamak her zaman iyidir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Barcelonayi kendi sahasında maymun eden Girona nin oynadığı oyunu oynatacak hoca istiyorum
Yoksa ismi var diye Xavi nin kısır futbolunu değil.

Çevrimdışı Talisca1903

Seçimde Hasan Arat i destekledim ve seçildiği için çok mutluyum.
Kimsenin seçimine koşulsuz destek vermenin anlamı yok, bilgiyi edinmek için artık Meydan Larousse a ihtiyaç yok.
Yani diyorum ki mantık çerçevesinde sorgulamak her zaman iyidir.
Adalıyı destekledim Hasan Arat kazandığında da koşulsuz desteklerim zaten 1,5 yıllık yönetim  köstek olsak ne olacak Rıza hocayı gönderdiği an en büyük icraatı yapmış olur.
Ben şuan için çok rahatım dibi gördük buradan çok daha hızlı çıkarız seneye de rahat şampiyon olacağımızı düşünüyorum yeter ki para yok felan diye fakir edebiyatı yapmayalım.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bence şuan kariyerli bir td getirmek saçma olur yazın getirmeliyiz, he limana gemiyi sorunsuz yanaştırsın diye de efsane isimleri getirmeye gerek yok. Bence en doğrusu vitor pereira veya o tarz biriyle sezon sonuna kadar anlaşma yapmak ve ara transfer dönemini de ona teslim etmek vitorun scout ağı çok geniş ve sağlam, td olarak çalışılmasa bile sportif olarak transfer de destek alabiliriz ben beğeniyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ben Türk hocaların %90 kısmının tr ligi dışında bir ligi açıp izlediğini veya takip ettiğini düşünmüyorum, hepsi transferleri yönetime veya kendi adamlarına bırakıyorlar onlarda menajerlere, hoca dediğin ekibiyle beraber yönetime isim sunmalı alabiliyorsak bu isimleri alalım diye sonra oyuncu performans vermeyince ben bu ismi aldırmadım diye yönetime sallıyorlar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

umarım yönetim,feyyaz uçar ve samet aybaba yeni gelecek td ile birlikte transferleri yürütürler, yoksa bu transfer ettik al hoca sen oynat kafası çok yanlış iş olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

her türlü olumsuzluğa rağmen özellikle twitter’da beşiktaş taraftarının  sakin ve sağduyulu olduğunu görmek beni umutlandırıyor
seçimlerde adalı yerine proje hedefi koyan aratı desteklediler
sergen ismine karşı büyük çoğunluk  yabancı bir sistem adamı   istiyor
necipe laf edenlere karşı sağduyulu bir karşı çıkış var
aklı başında insanların var olduğunu görmek de güzel
haydi kalk ayağa yürü güneşe söylemine sahip aklı başında insanlar oldukça ayağa kalkarız biz
beşiktaşın olduğu yerde umut da vardır

doğal ya, millet kaostan popülizmden falan sıkıldı artık

belli başlı formüller artık tutmayınca mecbur alternatif aramaya başladı insanlar, umarım camia adına olumlu şeyler yaşanır
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

abim gelse real'de yaptığının %10'unu falan versin bir şeyler değişir, ligin taktik seviyesi malum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1733936419976974642
çok doğru karar aboubakar afrika kupasına gidicem diye saha içinde yürüyor topa girmiyor hoş zaten sakatım diye sahaya çıkmıyor genelde
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

evet istedik yapapamadı gitti ne var bunda büyük takım burası.Almasalrdı ben mi aldım yetki bende mi tarftarım ben benim istememle alınıyorsa kaç zamndır kimleri istiyorum kimi aldılar.
Ben foruma giremedim diyorsun bak bakalım şurada kaç kişi foruma girmiyor kaç zamndır
bazı arkadaşlar milletin söylediğinin doğru olduğunu şenolun bu takımı bu hale getirdiğini bildiği için o zamandan beri foruma girmiyorlar 😂 hiç onu bunu suçlama ck belki kalite seviyesi düşük oyuncu almış olabilirki rebiç hariç bütün oyuncuları şenolun aldığını eski yönetimsiler söyledi şenolda inkar etmedi her neyse bu oyuncular koşamıyorsa yeterli antrenmanı yapmadığı için sürekli adale sakatlığı yaşıyorsa bunun tek sorumlusu şenol takım at gibi koşarda yeteneği yetmez tamam deriz ama biz oyuncuların yeteneğini biliyoruz gösterememe nedenleri kondüsyon eksikliği yani bu adamları ck mı çalıştıracaktı ben bu takımın bu hale geleceğini kondüsyon olarak çökeceğini şenolun geldiği gün söyledim geçen sene yani bu takım kurulmamıştı bile ben müneccimmiyimde bildim bunları ilk geldiğinde 125 km ve üstü koşan takım aldı 90 km altı koşamayan takım bıraktı takım her sene düştü fo oyuncuları kampdan transfer ediyordu hazır geliyorlardı gomez abd kampını tamamlayıp geldi talisca abu hep kampdan geldi ne zaman kendi çalıştırmaya başladı takım çöküşe geçti bütün güçlerini şl de kullanıp ligde dağıldılar unuttunmu bunları
Bu takımı şenol yaptı bu takımı bu hale getirende şenol aç ts forumlarını şenol zamanlarını okuda nasıl sövdüklerini yıllar önce bizim şimdi konuştuklarımı konuştuklarını görürsüm yönetimleri şenolu getirmeye kalksa kulüp basarlar staddan ismini sildirmeye uğraşıyorlar o kadar nefret ediyorlar işde üstelik tarihlerindeki en önemli bir kaç isimden biri
İki şampiyonluğun şenola ramen fo tarafından kazanıldığını şimdi herkes görüyor hatırlarsan bunuda söylemişdim

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1733936419976974642
bende öyle düşünüyordum bunlar gelecek hocayıda yer ama fikrimi değiştirdim operasyon yapılacaksa bu yeni hocayla olmalı önce çıvan başları uçurulmalı sonrada yeni hocanın üstünü çizdiği her oyuncu şutlanmalı gerekirse alt yapıyla çıkalımtransfer döneminde takviyeler başlasın africa kupası diye oynamayanlarda hemen şimdi kadro dışı kalmalı

Çevrimdışı ferdi1903

Bireysel olarak sorumluluktan bahsetmiş bence direk oyunculara serzenişte bulunmuş.
Büyük ihtimalle de Afrika lilari işaret ediyor

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

Twitter da space tayfa Sergen rüzgarı yapıyor. Şunların interneti kesilse keşke.
Tamam sonrada Şenol gelsin bu kısır döngü içinde dönelim duralım, bunlar neyin kafasını yaşıyor, sergen hic zora gelemiyor bu dağılmış takımı ayağa kaldıracağına kim inanıyor

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Ravenman

Şenol Güneş inşallah geceleri uyku gelmez gözüne.

Bu takımı ne hale getirdin, tarihimizin en rezil sezonunu yaşıyoruz.

Ne Trabzon'da ne İstanbulda, hiçbir yerde sevilmeyen ağlak mevlukat.

Çevrimiçi kartalizma190399

Watfordu calistiriyor diye dalga geciyor bazi arkadaslar da biraz futbol takip edin. Kucumsedigin Championship bizin ligimizden lig olarak daha degerli, daha zor. Ortalama takim degeri, lig degeri, en pahali oyunculari bizim ligimizden ustun.
VI en azindan iyi bir intiba birakmis ki is bulmus. Senor su an kimi calistiriyor, kimden teklif aldi?

Etiketler: