Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 775274 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Unnamed

Bilic loserdi tek derby yapamadan gitti kadrosuda kötü felan değildi prime ozzy töre olcay ba gibi golcüsü vardı pektemek oynatacağım diye cenk kesti şampiyonluğuda kaptırdı

ama şu aşamada bende yabancı hoca olsa daha iyi olabilir modundayım çünkü yerli hocalardan elimizde 2 isim var Şenol Güneş ( forumum çoğunluğu nefret ediyor) yada sergen oda gelmek ister mimotivasyonu tammı bilinmez

Glasner gelsin bence o zamana kadar da Aybaba idare etsin ama rıza dk saniye kaybetmeden gönder

"Kadrosu da kötü değildi" demiş :))) Yahu yerli oyuncuları parlatan Bilic'di zaten. Adam Veli Kavlak'tan bile faydalandı. Öldü denilen Demba Ba'ya hayat verdi. Fahiş hakem hatalarından en çok darbeyi Bilic yedi. Görüntüler orada açın izleyin. Çöp denilen kadro ile adam Liverpool'u eledi Arsenal'e kafa tuttu.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1733933314245824876

yemin ediyorum yapın operasyonu gönderin ne var ne yok. şu duruma bak ya  :s20: :s20: :s20:

hocayı ve rahat 10 oyuncuyu yollayacaksın bak nasıl kampa gidiyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu takımı Antalya ya falan değil kamp için medeniyetin bütün imkanlarından uzak Sibirya da bir yere götüreceksin.

Çevrimiçi Samet Demir

@mylife1903 abinin kulaklarını çınlatıyorum. Bu takımı tam da ona emanet etmemiz gerkiyordu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Anlamıyorsun hala geçen sene deli gibi saldırdınız Şenolda Şenol diye. Aha şimdi 40 akıllı kafa kafaya verdik enkazını düzeltemiyoruz. Yetersiz diye beğenmediğin VI zamanı top oynuyordu takım. Ben diyorum ki sana geçen sene yönetici değişikliği yapsaydık sizin çok sevgili hocanızı getirmeseydik şuan bu durumda olmazdık. VI gitmiş kalmış önemli değil. Şenol geldi takım daha kötüye gitti. Bu da ben geçen sene ne dediysem beni haklı çıkarır. Mevzu VI değil yani mevzu Beşiktaş. Şenol defoldu gitti. Sizde bir çırpıda unuttup gittiniz. Ben unutmadım. Unutamıyorum da. Ben sana VI kalsın başarılı olacak demedim ne geçen sene ne bu sene. Ama siz ısrarla anlamıyor, anlamamak istiyorsunuz. Şenol geldiği zaman değişiklik olmayacak geldikten sonra onun enkazıyla uğraşacağız 1 sene daha kaybımız olacak dedim.

Şimdi yabancı hoca yangını yapıyorsunuz he gelsin hoca kurtarır olmadı sergen gelir o olmadı şenol tekrar gelir. Giden zaman hiç önemli değil çünkü.

Hasan Arat inşallah anç gibi taraftarı dinlemez. Profesyonel insanlarla çalışır.
yahu top mop oynamıyordu ck gibi yetersize verdin takımı sistem kuracağım diye içine ettiler pinerio dediler saldırdınız oo 3 lü bilmem ne valerian dediler oo sistem cart curt asıl o zaman kaybettik biz ne şenolla ne burakla Ck ya teslim edip fm oynamaya başlayınca dağıldık zaten

kenny fascnacht kovalıyor hemen başlıyousunuz güzellemeye yok isviçre çakısı bilmem ne muleka alıyor 40 milyon eder bu transferleri SD yapmıyor mu her şeyi yüklediniz Şenol Güneş ye yönetime bile laf söylemiyorsunuz niye çünkü Şenol Güneş nefret ediyorsunuz olabilir de sıkıntı değil

Ama kendinize günah keçisi yapıp nefretinizi kusacaksınız diye yönetimi CK yı aklayamazsın Vı güzelleyemezsin gördük işte oynattığını

Çevrimdışı Talisca1903

hocayı ve rahat 10 oyuncuyu yollayacaksın bak nasıl kampa gidiyorlar
yok artık 2 büyük sıkıntı var bu takım zaten sıkıntılı da bu doğruysa çok daha vahim

ikincisi bu Sercan tüm haberleri yine böyle açıklayacaksa nered kaldı gizlilik

Çevrimiçi Samet Demir

yahu top mop oynamıyordu ck gibi yetersize verdin takımı sistem kuracağım diye içine ettiler pinerio dediler saldırdınız oo 3 lü bilmem ne valerian dediler oo sistem cart curt asıl o zaman kaybettik biz ne şenolla ne burakla Ck ya teslim edip fm oynamaya başlayınca dağıldık zaten

kenny fascnacht kovalıyor hemen başlıyousunuz güzellemeye yok isviçre çakısı bilmem ne muleka alıyor 40 milyon eder bu transferleri SD yapmıyor mu her şeyi yüklediniz Şenol Güneş ye yönetime bile laf söylemiyorsunuz niye çünkü Şenol Güneş nefret ediyorsunuz olabilir de sıkıntı değil

Ama kendinize günah keçisi yapıp nefretinizi kusacaksınız diye yönetimi CK yı aklayamazsın Vı güzelleyemezsin gördük işte oynattığını
Yönetime laf söyleyemeyen sizdiniz ki :) Geçen sene bu zamanlar ben yönetime, hakemlere laf ederken siz deli gibi Şenol duyarı kasıyordunuz. Ahanda kurtarın şimdi takımı. Kaç kişi üzerime geliyordunuz hatırlamıyorum bile. Foruma girmeyi bırakmıştım çok bildiğiniz için. Şimdi kurtuluş reçetenizi bekliyorum. Ama öyle Şenol yapamadı gitti demeyle kurtulamazsın. Enkaz kalkana kadar sabredeceksin sende.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

"Kadrosu da kötü değildi" demiş :))) Yahu yerli oyuncuları parlatan Bilic'di zaten. Adam Veli Kavlak'tan bile faydalandı. Öldü denilen Demba Ba'ya hayat verdi. Fahiş hakem hatalarından en çok darbeyi Bilic yedi. Görüntüler orada açın izleyin. Çöp denilen kadro ile adam Liverpool'u eledi Arsenal'e kafa tuttu.
Yerli oyuncular feda dönemi Samet Aybaba ile çalıştılar. Takım zaten diriydi. Menemeni soğanlı soğansız güp güp gömüyordu oyuncular. Biliç hazır takım aldı ve takviyelerle kalite arttı. İlk sezonu karavanaydı. Samet hoca kalsa daha başarılı olurdu. İkinci sezonda başarısızdı.

Çevrimdışı mellfred

her türlü olumsuzluğa rağmen özellikle twitter’da beşiktaş taraftarının  sakin ve sağduyulu olduğunu görmek beni umutlandırıyor
seçimlerde adalı yerine proje hedefi koyan aratı desteklediler
sergen ismine karşı büyük çoğunluk  yabancı bir sistem adamı   istiyor
necipe laf edenlere karşı sağduyulu bir karşı çıkış var
aklı başında insanların var olduğunu görmek de güzel
haydi kalk ayağa yürü güneşe söylemine sahip aklı başında insanlar oldukça ayağa kalkarız biz
beşiktaşın olduğu yerde umut da vardır

Çevrimdışı Talisca1903

ÖLdü denilen Demba Badan sonrası okumaya gerek yok buram buram art niyet kokuyor

Adam kaçtı gitti devre arası neyini savunuyorsun loserin da kralıydı tek derbysi yok

Çevrimdışı mellfred

@mylife1903 abinin kulaklarını çınlatıyorum. Bu takımı tam da ona emanet etmemiz gerkiyordu.
yaşıyor mu acaba sibirya insanı 

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetime laf söyleyemeyen sizdiniz ki :) Geçen sene bu zamanlar ben yönetime, hakemlere laf ederken siz deli gibi Şenol duyarı kasıyordunuz. Ahanda kurtarın şimdi takımı. Kaç kişi üzerime geliyordunuz hatırlamıyorum bile. Foruma girmeyi bırakmıştım çok bildiğiniz için. Şimdi kurtuluş reçetenizi bekliyorum. Ama öyle Şenol yapamadı gitti demeyle kurtulamazsın. Enkaz kalkana kadar sabredeceksin sende.
geçeceksin o işleri FOPN diye bağırırken düşünecektin sen VI denen müptezelinden yersin zılgıtı o zaman neye sabredeceğim benim sabrım sadece Beşiktaşa

Çevrimiçi Samet Demir

geçeceksin o işleri FOPN diye bağırırken düşünecektin sen VI denen müptezelinden yersin zılgıtı o zaman neye sabredeceğim benim sabrım sadece Beşiktaşa
Ben bağırmadım, onu bağıranlara söyle. Şenolu siz istediniz işte. Öyle tamam başarısız oldu deyip sıyrılamazsınız. :) iyi adam aldırmadığı gibi tempo olarak da bitik takım bıraktı.

Çevrimiçi Samet Demir

yaşıyor mu acaba sibirya insanı
Bilmiyorum ki severek okuyordum yazdıklarını.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben bağırmadım, onu bağıranlara söyle. Şenolu siz istediniz işte. Öyle tamam başarısız oldu deyip sıyrılamazsınız. :) iyi adam aldırmadığı gibi tempo olarak da bitik takım bıraktı.
evet istedik yapapamadı gitti ne var bunda büyük takım burası.Almasalrdı ben mi aldım yetki bende mi tarftarım ben benim istememle alınıyorsa kaç zamndır kimleri istiyorum kimi aldılar.
Ben foruma giremedim diyorsun bak bakalım şurada kaç kişi foruma girmiyor kaç zamndır

Çevrimiçi Samet Demir

evet istedik yapapamadı gitti ne var bunda büyük takım burası.Almasalrdı ben mi aldım yetki bende mi tarftarım ben benim istememle alınıyorsa kaç zamndır kimleri istiyorum kimi aldılar.
Ben foruma giremedim diyorsun bak bakalım şurada kaç kişi foruma girmiyor kaç zamndır
Taraftar istedi Anç aldı.

Çevrimdışı Talisca1903

Taraftar istedi Anç aldı.
sergen şampiyonluğunda olmayan CK ondan sonra geldi takımın içine eti ondan sonra da yüzümüz gülmedi

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca adayı Zidane mış çok büyük isim efsane ama sağlam destek şart

Çevrimiçi gokhans

vi denen müptezel’in aldırdığı oyunculardan, yüklediği kondüsyona, oyun anlayışından, hücum aksiyonlarına, savunmasına kadar, şenol’dan 10 gömlek üstünmüş. Bunu böyle üzücü şekilde öğrenmen umarım hayal kırıklığı yaratmamıştır. Es kaza mert sakat olmayıp, ersin yerine kalede olsa, belkide hiç şenol gelmeyecek ve şu lanet dönemleri hiç yaşamayacaktık.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca adayı Zidane mış çok büyük isim efsane ama sağlam destek şart

Fazlasiyla yanlış bir tercih olur, umarım ufurme bir haberdir.
Bu kadar iyi hocanın boşta olduğu bir pazarda rezalet bir seçim olur.

Çevrimdışı Talisca1903

vi denen müptezel’in aldırdığı oyunculardan, yüklediği kondüsyona, oyun anlayışından, hücum aksiyonlarına, savunmasına kadar, şenol’dan 10 gömlek üstünmüş. Bunu böyle üzücü şekilde öğrenmen umarım hayal kırıklığı yaratmamıştır. Es kaza mert sakat olmayıp, ersin yerine kalede olsa, belkide hiç şenol gelmeyecek ve şu lanet dönemleri hiç yaşamayacaktık.
bak isteyince üslüplu da yazabiliyormuşsun çok güzel bir ara Fikret in Beşiktaşlılığına felan laf sokuyordun tek taraftar senmişsin gibi güzel böyle yaz sıkıntı yok
Yaşadığım bir hayal kırıklığı felan da yok sen hayal dünyanda Vı denen beden hocasının takımı uçurduğunu kurgulamaya devam et gerçekler de şöyle kendisi Championshipte Watfortla 10 sırada felan takılıyor.Özlemişsen ara sıra aç izle iyi gelir sana bunu öğrenmek sana hayal kırıklığı yarattı mı ?

Çevrimdışı Talisca1903

Fazlasiyla yanlış bir tercih olur, umarım ufurme bir haberdir.
Bu kadar iyi hocanın boşta olduğu bir pazarda rezalet bir seçim olur.
neden büyük isim belki de böyle bir şeye ihtiyaç var iyi düşünmek gerek profesyoneller enine boyuna düşünmüşlerdir

Çevrimdışı Talisca1903

İstediğim diğer bir teknik adam.

https://www.transfermarkt.com.tr/andre-villas-boas/profil/trainer/1696
bu ekole gireceksek vitor pereria olsun 2 sefer geldi başarısız oldu evet ama iyi isimsiz topçular bıraktı fenere 2 .gelişinde crespo km min jae gibi bu sefer yapabilir  gibi inatlarından vazgeçerse

Etiketler: