Anlamıyorsun hala geçen sene deli gibi saldırdınız Şenolda Şenol diye. Aha şimdi 40 akıllı kafa kafaya verdik enkazını düzeltemiyoruz. Yetersiz diye beğenmediğin VI zamanı top oynuyordu takım. Ben diyorum ki sana geçen sene yönetici değişikliği yapsaydık sizin çok sevgili hocanızı getirmeseydik şuan bu durumda olmazdık. VI gitmiş kalmış önemli değil. Şenol geldi takım daha kötüye gitti. Bu da ben geçen sene ne dediysem beni haklı çıkarır. Mevzu VI değil yani mevzu Beşiktaş. Şenol defoldu gitti. Sizde bir çırpıda unuttup gittiniz. Ben unutmadım. Unutamıyorum da. Ben sana VI kalsın başarılı olacak demedim ne geçen sene ne bu sene. Ama siz ısrarla anlamıyor, anlamamak istiyorsunuz. Şenol geldiği zaman değişiklik olmayacak geldikten sonra onun enkazıyla uğraşacağız 1 sene daha kaybımız olacak dedim.
Şimdi yabancı hoca yangını yapıyorsunuz he gelsin hoca kurtarır olmadı sergen gelir o olmadı şenol tekrar gelir. Giden zaman hiç önemli değil çünkü.
Hasan Arat inşallah anç gibi taraftarı dinlemez. Profesyonel insanlarla çalışır.
yahu top mop oynamıyordu ck gibi yetersize verdin takımı sistem kuracağım diye içine ettiler pinerio dediler saldırdınız oo 3 lü bilmem ne valerian dediler oo sistem cart curt asıl o zaman kaybettik biz ne şenolla ne burakla Ck ya teslim edip fm oynamaya başlayınca dağıldık zaten
kenny fascnacht kovalıyor hemen başlıyousunuz güzellemeye yok isviçre çakısı bilmem ne muleka alıyor 40 milyon eder bu transferleri SD yapmıyor mu her şeyi yüklediniz Şenol Güneş ye yönetime bile laf söylemiyorsunuz niye çünkü Şenol Güneş nefret ediyorsunuz olabilir de sıkıntı değil
Ama kendinize günah keçisi yapıp nefretinizi kusacaksınız diye yönetimi CK yı aklayamazsın Vı güzelleyemezsin gördük işte oynattığını