Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776376 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Emrah Bayraktar Samet Aybaba'nın yardımcısı olmuş

fırat fidanda olacakmış ne anlamı kaldı ? Matruşka dendi o kadar eski yönetim de ki adamları dolduruyoruz.

Emrah bayraktar gs'li ayrıca.

Sercan dikme,murat özen yine bilgi alıyorlar değişen bir şey yok mu ?

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı levitate

fırat fidanda olacakmış ne anlamı kaldı ? Matruşka dendi o kadar eski yönetim de ki adamları dolduruyoruz.

Emrah bayraktar gs'li ayrıca.

Sercan dikme,murat özen yine bilgi alıyorlar değişen bir şey yok mu ?
emrah hoca bizim şu anki altyapıyı hazırlayan adam, rıdvan serdar vs. hepsi onun döneminde alındı galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

meriç müldür kovulmuş
geç kaldılar kazandıkları anda kovmalıydılar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi COB

Hasan Arat ortaya bir vizyon koydu, umarım sadece dedikleriyle kalmaz bunları icraata da dönüştürür. Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba hamlesi acaba bizden de bir Bayern modeli kurulabilirmi diye hayal ettiriyor.

Şimdi icraat zamanı. Darmadağın olmuş bir camiayı nasıl tekrar bir araya getirecek, bu durumdan nasıl çıkacak merak ediyorum. Inşallah hayal kırıklığına uğramayız.

Çevrimdışı Savaş

Başkan bugün gidip takımla tanışacaktı. Bir tane içerden bilgi, haber, foto gelmedi.

Gayet olması gerektiği gibi. Eski yönetim olsa icerde dönen muhabbet bile yazılıyordu şimdi.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Başkan bugün gidip takımla tanışacaktı. Bir tane içerden bilgi, haber, foto gelmedi.

Gayet olması gerektiği gibi. Eski yönetim olsa icerde dönen muhabbet bile yazılıyordu şimdi.

ilk cümleni okuyunca eleştireceksin sandım yok bu iyiye işaret demeye kalktım alt tarafı okudum 😂
Bu arada basına göre bir sürü transfer yapıyoruz bakalım basın arata ne zaman saldıracak

Çevrimdışı Unnamed

Başkan adayı olmadın gitti @Necmi Abi. Ele güne muhtaç ettin bizi  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Başkan adayı olmadın gitti @Necmi Abi. Ele güne muhtaç ettin bizi  :biggrinking:
olayımda sövün bana burda sövemiyorsunuz alana çağırıyorsunuz 😂

Çevrimdışı Sefa Kara

psg,chelsea derken ister misiniz kuarejma gelsin :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi gokhans

istemeyiz 😅
ironimi yaptın bilmiyorum ama harbi geliyor. Sözleşme yapılacakmış sanırım jübile için olabilir. Bu arada oğlu deli dehşet yetenekli. Keşke bizim altyapıda olsa..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

ironimi yaptın bilmiyorum ama harbi geliyor. Sözleşme yapılacakmış sanırım jübile için olabilir. Bu arada oğlu deli dehşet yetenekli. Keşke bizim altyapıda olsa..
oğlunu bizim Beşiktaş alt yapısına kaydetmek koşuluyla 6 aylık kuarejma sözleşmesi görebiliriz. :)

Çevrimdışı mellfred

Nkoudu, son şampiyon al-ittihad’a da 2 tane sallamış. 15 maç 13 gol 2 asist.
bunun da döngüsü var
tabii ki yanlış zamanda gönderdik de bizde olsa gene kuluçkaya yatardı bu

Çevrimdışı Savaş

ilk cümleni okuyunca eleştireceksin sandım yok bu iyiye işaret demeye kalktım alt tarafı okudum
Bu arada basına göre bir sürü transfer yapıyoruz bakalım basın arata ne zaman saldıracak
Kaynaklar kuruyunca bunlar da kudurur abi :D
Çok süreceğini sanmıyorum transfer dönemi yaklaşınca başlar yavaştan olaylar.

Ama taraftar başkanın yanında bu sefer. Duvara  çarpar geri döner.

Bak ilk etapta Çağlar fenere gitmek üzere diyolar. Adalı seçilirse Çağlar gelecek diyenler vardı. İlk ordan yuruyebilirler Çağlar giderse net.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2023, 16:55:40 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Okay Karacan hayırlı olsun
https://bjk.com.tr/tr/haber/87707/kulubumuzden-bilgilendirme.html
Arkadas bu nasil bir level acaba??  Bayern miyiz  Liverpool muyuz mubarekler ? Yoksa daha da  buyuk muyuz daha da buyuyor muyuz gunden gune?  :ebebe: :ebebe: :ebebe: 
https://x.com/Besiktas/status/1733447243477221797?s=20
[ Son Düzenleme: 09 Aralık 2023, 14:53:25 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Samet Demir

Arkadas bu nasil bir level acaba??  Bayern miyiz  Liverpool muyuz mubarekler ? Yoksa daha da  buyuk muyuz daha da buyuyor muyuz gunden gune?  :ebebe: :ebebe: :ebebe: 
https://twitter.com/Besiktas/status/1733447243477221797?s=20
Adam şiir gibi konuşmuş, biz anç dönemi neler yaşamışız öyle ya. Şu 2 dk bile yetti, özlemişiz yemin ederim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

Efendim ordan ver bize bir Ugochukwu, Madueke, Ekitike ve Soler.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Mac sonrasi aciklamalari simdiden vereyim:

- cok fazla eksigimiz vardi
- rakip cok guclu
- sanssiz/basit goller yedik
- mac icerisinde oyuncularimiz sakatlandi, istedigimiz hamleleri yapamadik (hamle becerisi varmis gibi)

80% olarak tutmazsa, ozelestiri ve teknik analize dair 1 kelime duyarsaniz gelin yuzume tukurun.

Etiketler: