Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 776256 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Ghezall ve bailly takım ile antremana çıkmışlar. Umarım rosier ve nasuaku da takıma dönmüşlerdir.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoss ghezalden artık umudum pek yokta son 15-20 dakika supriz bir uzaktan şut gol olabilir. Sahi bizim rasitsa ne oldu ya ???

Çevrimdışı İzmitlibjk

Hoss ghezalden artık umudum pek yokta son 15-20 dakika supriz bir uzaktan şut gol olabilir. Sahi bizim rasitsa ne oldu ya ???

Raşitsa bizim Hakan Çalhanoğlunun tersi çıktı, milli takımda çok iyi...

Çevrimdışı murat

At sahibine göre kişner demişler.Becşrikdizin önde gideninden yakamızı kurtardık mutlaka daha iyi olacaktır.

Çevrimiçi Necmi

bahtiyarda rusların bırakmak istemediği oyuncuydu raşitsamında ne olduğunu biliyoruz sıkıntı onlarda ox da rebiçte değil bunu taraftar anlayamadı daha sahada birşeyler çabalıyorlar ama öyle yapı varki onlarıda psikolojik olarak bitiriyor bizim taraftar ersinin kaleci olmadığını üç yılda anladı takımda esas sorunun ne olduğunu ne zaman anlar bilemem geçen adını hatırlayamadım kusura bakmasın bir arkadaş cenk sadece dışarı çıkarken koştu dedi bende ayağına dört kere top geldiğini saydım farketmediğim pozisyonlar varsa bilemem artık maçları çok konsantre izleyemiyorum bu kesinlikle formsuzlukla açıklanmaz bunun adına ihanet denir sözleşme yapmadığı için maçları veriyor hocalarda sürekli değerlni korusun diye sahaya sürüyor  zaten gruplaşma kokusu geliyor bunlar takımdan temizlenmedikçe ne diğer oyunculardan nede yeni geleceklerden hayır beklemeyelim abudanda kurtulmak lazım

Çevrimiçi Necmi

Ghezall ve bailly takım ile antremana çıkmışlar. Umarım rosier ve nasuaku da takıma dönmüşlerdir.
ikisininde sahaya çıkıp beş dakika sonra sakatlanmayacağının garantisi varmı zaten ghezzalde oynayacak güçte kalmadı

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı BlackEagle16

ikisininde sahaya çıkıp beş dakika sonra sakatlanmayacağının garantisi varmı zaten ghezzalde oynayacak güçte kalmadı
Ghezal fizikselde psikolojik te bitik malesef.

Çevrimdışı BlackEagle16

Güzel tespit ama takım olamadık bı türlü o birliği saglayaamdik. Ben bunde en büyük etkenin üretemeyen orta saha olduğunu düşünüyorum. Ve bunun baş sebebi Salih uçan benim gozlemlerimce Salih ne boşa kaçıyor ne basıyor oynayan adamın ayağına gidiyor alan açmıyor millete el kolla nereye atmasını söylüyor böyle bir mantık yok sen alana kaçarsın kendine top istersin diğer hareketler senin işlerin değil inşallah sözleşme yenilemeyiz

Çevrimiçi gokhans

Güzel tespit ama takım olamadık bı türlü o birliği saglayaamdik. Ben bunde en büyük etkenin üretemeyen orta saha olduğunu düşünüyorum. Ve bunun baş sebebi Salih uçan benim gozlemlerimce Salih ne boşa kaçıyor ne basıyor oynayan adamın ayağına gidiyor alan açmıyor millete el kolla nereye atmasını söylüyor böyle bir mantık yok sen alana kaçarsın kendine top istersin diğer hareketler senin işlerin değil inşallah sözleşme yenilemeyiz
salih’de, amir’de statik oynuyor. Boşa kaçmıyor, dikine oynamıyor, alan açmıyor, koşu, pas üçgeni, verkaç 0. Top sürekli geriye oynanıyor, kaleciye kadar geliyor. 40 yılda bir 4’e 3 yakalıyoruz, hop bir bakmışsın amir’den salih’e ondan necip, cooley ersin diyor. O esnada sehpayı alıp ekranın ortasına saplayasım geliyor. Atiba, josef’lerden geldiğimiz noktaya bakarmısınız?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

salih’de, amir’de statik oynuyor. Boşa kaçmıyor, dikine oynamıyor, alan açmıyor, koşu, pas üçgeni, verkaç 0. Top sürekli geriye oynanıyor, kaleciye kadar geliyor. 40 yılda bir 4’e 3 yakalıyoruz, hop bir bakmışsın amir’den salih’e ondan necip, cooley ersin diyor. O esnada sehpayı alıp ekranın ortasına saplayasım geliyor. Atiba, josef’lerden geldiğimiz noktaya bakarmısınız?
Bu Atiba Josef olayına indirgenemez, bu durum direk hocalık bir durum. Hoca görmüyor ve bu duruma tepki vermiyor demekki bizde haftalardır bu oyunu izliyoruz. Topu birine geliyor yanında x bir oyuncu stopere atmasını elle gösterdiği zaman deliriyorum bende.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Bu Atiba Josef olayına indirgenemez, bu durum direk hocalık bir durum. Hoca görmüyor ve bu duruma tepki vermiyor demekki bizde haftalardır bu oyunu izliyoruz. Topu birine geliyor yanında x bir oyuncu stopere atmasını elle gösterdiği zaman deliriyorum bende.

Maçta cenk top istemeyip ona bakan oyuncuya eliyle atacagi yeri gosterince icimden diyorumki aha samet dellenmiştir şimdi 🤣🤣

Çevrimiçi Necmi

Maçta cenk top istemeyip ona bakan oyuncuya eliyle atacagi yeri gosterince icimden diyorumki aha samet dellenmiştir şimdi 🤣🤣
bunu ozi yapıyordu yedi yılda zor gönderdik daha uzunda olabilir cenkin allahtan yaşı var iki üç yılda gider

Çevrimiçi sEuL

Bailly oynarsa ilk yarida sakatlanira $1000 basicam  :ebebe:

Çevrimdışı Sefa Kara

Bailly oynarsa ilk yarida sakatlanira $1000 basicam  :ebebe:

omzunu boynunu tutar diye bölge belirtebiliyorsan milyarder olursun :)

Çevrimiçi sEuL

omzunu boynunu tutar diye bölge belirtebiliyorsan milyarder olursun :)

:evillol:

Eric o konuda cok kreatif, kesin olmadik bir yerden sakatlanir simdi o kadar detaya girersek kesin paralari kaybediriz  :lol:

Basiretsiz ANC ve arkadaslari, ahh ahh yatacak yerleri yok onlarin. Bunu almadan once forum ahalisi olarak yazdik sakat oyuncu transferi yapiyoruz diye. Sokaktaki cocuklarin gordugunu goremediler.

Ligin daha 14. haftasinda 11 mac mi ne kacirmis, cildirmamak elde degil.

Çevrimiçi Samet Demir

:evillol:

Eric o konuda cok kreatif, kesin olmadik bir yerden sakatlanir simdi o kadar detaya girersek kesin paralari kaybediriz 

Basiretsiz ANC ve arkadaslari, ahh ahh yatacak yerleri yok onlarin. Bunu almadan once forum ahalisi olarak yazdik sakat oyuncu transferi yapiyoruz diye. Sokaktaki cocuklarin gordugunu goremediler.

Ligin daha 14. haftasinda 11 mac mi ne kacirmis, cildirmamak elde degil.
Lyanco dan vazgeçen zihniyet, Amartey ve bailly aldı. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İzmitlibjk

Çevrimiçi Necmi

Herkes rahatlayıp inzivaya çekildi herhalde

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes rahatlayıp inzivaya çekildi herhalde
Derdimiz tasamız bitti abi. Eskiden gazeteci, tff, mhk falan filan bunlarla uğraşmaktan rakiplere sıra gelmiyordu. Şimdi rakiplere ilgilenebileceğiz gibi duruyor inşallah.

Vasatlıktan da kurtuluyoruz. Ne dediysem Yusufu kabul ettiremedim. Buda güzel gelişme :)

Çevrimiçi Necmi

Derdimiz tasamız bitti abi. Eskiden gazeteci, tff, mhk falan filan bunlarla uğraşmaktan rakiplere sıra gelmiyordu. Şimdi rakiplere ilgilenebileceğiz gibi duruyor inşallah.

Vasatlıktan da kurtuluyoruz. Ne dediysem Yusufu kabul ettiremedim. Buda güzel gelişme :)
hee diyorsunki bunlarla artık biz uğraşmayacağız yönetim uğraşsın
ama feyyaz yapacaksa açıklamaları hiç memnun olmazsınız onun lakabı kibar feyyazdır
bu güne kadar beşiktaşın hakkını nasıl koruduysa bundan sonrada farklı olmaz :bandit:

Çevrimiçi Necmi

hem yusuf kabul edilebilecek bir oyuncu değilki yanlış yerden girdin
bir kaç marka isim gelsinde burda yusufun adını sen bile anmazsın :D

Çevrimiçi gokhans

Nkoudu, son şampiyon al-ittihad’a da 2 tane sallamış. 15 maç 13 gol 2 asist.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Nkoudu, son şampiyon al-ittihad’a da 2 tane sallamış. 15 maç 13 gol 2 asist.
Sakatlanır diye yollayıp daha sakatını almak...

Çevrimiçi Samet Demir

Emrah Bayraktar Samet Aybaba'nın yardımcısı olmuş

Etiketler: