Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780560 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı panic13

sanirim %60 uzeri bi oyla arat kazanmis gibi duruyor. ben ve arkadaslarim 5-6 farkli sandikta oy kullandi, benimki zaten en fazla oy kullanilan sandiklardan biriydi, herkes en az yari yariya arat'in oy pusulasi sayisinin adali'ninkiler yaninda azaldigini soyluyordu.

camiaya hayirli olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Necmi

Serdar Adalı şimdi Arat'ın listesine geçerse asbaşkan olarak seçimler iptal mı olacak? Çok güzel bir operasyon olurdu Çebiciler rezil olurdu.
aratın listesinde değilse geçemez en fazla kulüp ceo su olur

Çevrimiçi Necmi

sanirim %60 uzeri bi oyla arat kazanmis gibi duruyor. ben ve arkadaslarim 5-6 farkli sandikta oy kullandi, benimki zaten en fazla oy kullanilan sandiklardan biriydi, herkes en az yari yariya arat'in oy pusulasi sayisinin adali'ninkiler yaninda azaldigini soyluyordu.

camiaya hayirli olsun.
o oran sandıklara göre değişir bir kaç sandıkla belli olmaz her sandıkta kuşak farkı var

Çevrimdışı celiker1

niye dönmüş millet altıya kadar oy kullandı
Çok kişi senin,benim gibi "Psikopat" değil abi.Adam gelmiş arabasıyla,ailesinide almış yanına "Oy kullanıp gideriz bir yerlere" diye fakat 1-2 kilometre geriden trafiğin kıpırdamadığını,kıpırdasa bile ileride oy kuyruğunu görünce basıp gidebilir.Veya belli bir yaş üstü insanı düşün "Bekleyemem bu sırada" diye öekip gidebilir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çok kişi senin,benim gibi "Psikopat" değil abi.Adam gelmiş arabasıyla,ailesinide almış yanına "Oy kullanıp gideriz bir yerlere" diye fakat 1-2 kilometre geriden trafiğin kıpırdamadığını,kıpırdasa bile ileride oy kuyruğunu görünce basıp gidebilir.Veya belli bir yaş üstü insanı düşün "Bekleyemem bu sırada" diye öekip gidebilir.
bugün seçim var gününü buna ayırmayanın vereceği oyun beşiktaşa hayrı olmaz

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı panic13

o oran sandıklara göre değişir bir kaç sandıkla belli olmaz her sandıkta kuşak farkı var

Sanmiyorum ama beklemek lazim tabii. Adali’nin kazanmasi buyuk surpriz olur benim icin. Salondaki hava da Arat kazanmis gibi

Çevrimiçi Necmi

Sanmiyorum ama beklemek lazim tabii. Adali’nin kazanmasi buyuk surpriz olur benim icin. Salondaki hava da Arat kazanmis gibi
evet gelen bilgiler aratın kazandığı yönünde ağırlık ona oy vermiş görünüyor tabi çenesi başka eli başka şey yapmadıysa😂

Çevrimiçi Necmi

Adı ne olursa olsun yeni başkanımıza başarılar diliyorum her zaman bizi çebiden kurtaran başkan olarak hatırlayacağım hiç kimsenin ondan daha kötü yöneteceğine inanmıyorum ona kötü yönetiyor demek bile iyi birşey bir insan kötünün bile altında nasıl kalabilir

Çevrimdışı Sefa Kara

Salondan güzel haberler geliyor diyorsunuz yani :)

Çevrimdışı ferdi1903

Adı ne olursa olsun yeni başkanımıza başarılar diliyorum her zaman bizi çebiden kurtaran başkan olarak hatırlayacağım hiç kimsenin ondan daha kötü yöneteceğine inanmıyorum ona kötü yönetiyor demek bile iyi birşey bir insan kötünün bile altında nasıl kalabilir
Aynen Necmi abi, bir beladan kurtulduk. Gönlüm hasan aratdan yana olsada, Adalı kazansa bile kaybetmeyecegimizi biliyorum

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı panic13

Abi daha once de yazdim, bu donemi taş gibi birlik icinde gecirmemiz lazim. O da ancak Besiktas kadrolarindan yetismis gercek besiktaslilar ile olur. Hasan Arat bana bu inanci verdi, dunya futbolu bambaska bi yere gidiyor. Uyum saglayamazsak 15 yila gercekten ne gs ne de fb ile mucadele edebiliriz.

Çevrimiçi Necmi

şu seçimin yapılmış olmasından daha güzel bir haber varmı artık çebi başkan değil

Çevrimdışı Sefa Kara

Abi daha once de yazdim, bu donemi taş gibi birlik icinde gecirmemiz lazim. O da ancak Besiktas kadrolarindan yetismis gercek besiktaslilar ile olur. Hasan Arat bana bu inanci verdi, dunya futbolu bambaska bi yere gidiyor. Uyum saglayamazsak 15 yila gercekten ne gs ne de fb ile mucadele edebiliriz.

Dediklerinizin hepsine katılıyorum ve altına imzamı atıyorum. :claps:

Çevrimdışı Sefa Kara

şu seçimin yapılmış olmasından daha güzel bir haber varmı artık çebi başkan değil

Orası ayrı zaten abi anç'tan kimse daha kötü yönetemez en azından ondan kurtulduk.En azından Beşiktaşlı yöneticek trabzonsporlu biri değil. :)

Çevrimiçi Necmi

beşiktaşta birlik olmadığı sürece kimin başkan olduğunun önemi yok biz kazandığımız her sene birlik içinde olduğumuz için kazandık

Çevrimiçi Necmi

Dün fenere koymuşuz bu gün çebiden kurtulmuşuz bundan daha iyi sonuç akşam ankaragücüne koyarsak olur finali güzel bitirme dileğiyle

Çevrimdışı celiker1

Şu an anladığım kadarıyla 3 ayrı ekip sayım yapıyor.Şu an bu ekipler ayrı masalarda birinci,ikinci ve üçüncü sandıkları açıyorlar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Şu an anladığım kadarıyla 3 ayrı ekip sayım yapıyor.Şu an bu ekipler ayrı masalarda birinci,ikinci ve üçüncü sandıkları açıyorlar.
Her masada 4 sandık var galiba
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

evet yerde 18 sandık var

Çevrimiçi Necmi

Her masada 4 sandık var galiba
dört grup sayıyor gibi duruyor soldaki sandığın içi boş  dolu 17 sandık var

Etiketler: