Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 780734 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Bu arada kim seçilirse seçilsin yarından itibaren güzel yaptıkları işleri alkışlayacağım gibi kötü yaptıkları işlerde de en azılı muhaliflerden biri ben olacağım.Verdikleri sözlerin takipçisi olup,elim elverdiğince hatırlatacağım.Ayrıca Adalı seçimi kaybederse söz verdiği araziyi Beşiktaş adına yapmak,Arat kaybederse Hüseyin Yücel’e söz verdiği altyapı için her yıl 2 milyon sözü kaybetmiş olsalar bile yapma baskısı uygulanmalıdır.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 16:43:19 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sefa Kara

Giderek yoğunluk artıyor

anons geçti şimdi dışarda sıra kalmadı diye  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu seçim sabaha karşı bitecek herhalde :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Altı gibi biter herhalde oy kullanımı

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu arada kim seçilirse seçilsin yarından itibaren güzel yaptıkları işleri alkışlayacağım gibi kötü yaptıkları işlerde de en azılı muhaliflerden biri ben olacağım.Verdikleri sözlerin takipçisi olup,elim elverdiğince hatırlatacağım.Ayrıca Adalı seçimi kaybederse söz verdiği araziyi Beşiktaş adına yapmak,Arat kaybederse Hüseyin Yücel’e söz verdiği altyapı için her yıl 2 milyon sözü kaybetmiş olsalar bile yapma baskısı uygulanmalıdır.
Ah abi keşke dediğin gibi o kamuoyunu olusturabilsek
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı celiker1

12152 katılım ile sonuçlanmıştır
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Talisca1903

Hasan arat sports digital'de söyledi zaten bunu sezon sonuna kadar bile garanti değil diye.Murat özen seçim günü algı kasıyor @Talisca1903 abi de buna çanak tutuyor maalesef.
Ntvspora açıklamış ben neden çanak tutuyormuşum ne alakası var benimle adamın açıklaması

Çevrimiçi Necmi

12152 katılım ile sonuçlanmıştır
aratın şansı bir tık arttı bu rakamla beklentim kafa kafaya olup arat az farkla ipi göğüsler gibi geliyor beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun

Çevrimdışı Sefa Kara

Ntvspora açıklamış ben neden çanak tutuyormuşum ne alakası var benimle adamın açıklaması

Seçim gündeminde arada kaynamış Feyyaz Hocam Rıza Çalımbay’la devam edeceğiz demiş geçmiş olsun

haberi paylaşan ntv değil murat özen oda adalıyı destekliyor.Haberi olduğu gibi paylaşmayıp yorum katmanız.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 17:27:10 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

aratın şansı bir tık arttı bu rakamla beklentim kafa kafaya olup arat az farkla ipi göğüsler gibi geliyor beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun

en az 2 bin kişi geri dönmüş.

Çevrimdışı Talisca1903

haberi paylaşan ntv değil murat özen oda adalıyı destekliyor.Haberi olduğu gibi paylaşmayıp yorum katmanız.
NTV Spora konuşmamış yani?
Konuşan adam ,inkar eden siz ,algıcı ben oldum 👏👏
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 17:57:59 Talisca1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Camiamız adına çok faydalı seçim dönemi oldu.Hem camiayı bir silkeledi,hemde bundan sonra aday olacaklara gerçekçi projelerin önemini gösterdi,kongre üyelerini,taraftarı kulübün sorunlarıyla ilgilenir hale getirdi.Kendi adıma iyisiyle,kötüsüyle bu sorunları sosyal medyadan gün ve gün aktaran,camianın hep diri olmasını sağlayan Bülent Uslu,Şafak Malatya gibi isimleride tebrik ederim.Kim nasıl düşünür bilmem ama ben çok faydalı olduklarını düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 17:44:27 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

21 Sandık varmış.Birazdan birinci sandıktan başlayarak açılacak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İzmitlibjk

7000 Arat 5000 Adalı gerçekci bir tahmin gibi, sonuç ne çıkarsa çıksın besiktasimiz için hayirli olsun. Arat destekçisiyim ama Adalı seçilirse o da bizim degerimizdir elimizden gelen desteği veririz.

Çevrimdışı Talisca1903

Hayırlısı olsun kim olursa olsun yeni ve daha güzel bir dönem olacağını düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

en az 2 bin kişi geri dönmüş.
niye dönmüş millet altıya kadar oy kullandı

Çevrimiçi Necmi

7000 Arat 5000 Adalı gerçekci bir tahmin gibi, sonuç ne çıkarsa çıksın besiktasimiz için hayirli olsun. Arat destekçisiyim ama Adalı seçilirse o da bizim degerimizdir elimizden gelen desteği veririz.
aynen bu kardeşim beşiktaşlılık bunu gerektirir desteklediğin aday kazansa bile hatasına ses çıkartmadan göz yumarmısın yada istemediğin aday kazanır beşiktaş için iyi işler yaparsa alkışlamazmısın burda aslolan beşiktaştır

Çevrimdışı Ravenman

Serdar Adalı şimdi Arat'ın listesine geçerse asbaşkan olarak seçimler iptal mı olacak? Çok güzel bir operasyon olurdu Çebiciler rezil olurdu.

Çevrimiçi Necmi

bırakın şu didişmeyi artık herkes beşiktaşlı ve kendine göre iyi olanı destekliyor zaten olması gereken güzel olan bu değilmi herkes aynı düşünüp aynı konuşsa konuşacak şeyde bulamayız her alanda rekabet güzeldir

Etiketler: