Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 782694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Olay yerinde misiniz @Necmi abi ? Eğer ordaysanız nasıl gidiyor kimi önde görüyorsunuz insanlar ne düşünüyor merak ediyoruz.
evde tv den izliyorum kardeşim ama orda arkadaşlar var bilgi geçiyor

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 16:19:26 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

Seçim gündeminde arada kaynamış Feyyaz Hocam Rıza Çalımbay’la devam edeceğiz demiş geçmiş olsun

murat özenin algısına mı katılıyorsunuz :) yapmayın etmeyin.

Çevrimdışı celiker1

O değilde akşam basket maçı ne güzeldi be😄Uzun zaman oldu özlemişim böyle trübün ile maç aldığımız mutlu sonları😀🦅Salonda her şey güzelken ve öyle ağır küfür içermeyen normal bir Fb ye yönelik bestede Fb’li yöneticinin provake etmesi sonucu salon boşaltılabilirdi.Aslında istediğinde oydu adi herifin.Neyse istediğini başaramadı ve salona gelen herkes çok eğlendi maç boyunca
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sefa Kara

evde tv den izliyorum kardeşim ama orda arkadaşlar var bilgi geçiyor

anladım abi, teşekkür ederim.

Çevrimiçi Samet Ç

Seçim gündeminde arada kaynamış Feyyaz Hocam Rıza Çalımbay’la devam edeceğiz demiş geçmiş olsun
Fazla sürmez o iş en fazla sene sonuna kadar.

Çevrimiçi Necmi

Üç saat sonra maç var kimsenin salladığı yok

Çevrimdışı Sefa Kara

Fazla sürmez o iş en fazla sene sonuna kadar.

Hasan arat sports digital'de söyledi zaten bunu sezon sonuna kadar bile garanti değil diye.Murat özen seçim günü algı kasıyor @Talisca1903 abi de buna çanak tutuyor maalesef.

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/ertemsener/status/1731292252201206093

https://twitter.com/futbolarena/status/1731296478419632529

best buddies

konuştuklarrı nevzat demir galiba
Aynen.Geçmişten beri çok sevilir camiada ama Bilgili’den sonra malum yapı dolayısıyla geri çekti kendini bulaşmadı hiç.O zamanlar malum yapıda İsmail Ünal göze çarpardı.Bu yapıda “Pis işlerin” duayeni kendisidir.Şu an bunun son bulması için Arat’a destek veriyor gibi.Ben Hasan Arat seçilirse açıkladıklarından ziyade Koç,Nevzat Demir,Özyeğin,ismini hatırlamadığım trendyol sahibi gibi iş adamlarından büyük sponsorluklar alacağımızı düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 16:12:20 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Üç saat sonra maç var kimsenin salladığı yok
Her maç kaç yeriz diye düşünmekten gına geldi tabi, sallanmamasi doğal.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

SEçim bitti zarfı yapıştırmayın diye anons yapıyor yapışkanlı zarf kullanmasaydınız

Çevrimdışı celiker1

7bin küsüratlı rakamlara karşı 5 bin küsüratlı rakamlarla Hasan Arat kazanacak gibi bir his var içimde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

Şenoldan daha iyi idare eder en azından Beşiktaşlı. Yüz üstü bırakıp gitmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Anons yapana gıcık oldum çebi kendine yakışan birini bulup koymuş oraya

Çevrimiçi Necmi

Her maç kaç yeriz diye düşünmekten gına geldi tabi, sallanmamasi doğal.
sende haklısın

Çevrimdışı celiker1

Hasan Arat kazanırsa mali kongrelerde veya divan toplantılarında en önde sandalyeye garip garip oturan,tespih sallayan,muhalefet yapanlara laf atan,ayağa kalkıp arkasına garip garip bakan,tehditler savuran İsmail Cevahir ne yapacak acaba?(!)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat kazanırsa mali kongrelerde veya divan toplantılarında en önde sandalyeye garip garip oturan,tespih sallayan,muhalefet yapanlara laf atan,ayağa kalkıp arkasına garip garip bakan,tehditler savuran İsmail Cevahir ne yapacak acaba?(!)
Ya arkaya oturacak, ya da gelmeyecek :)

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı celiker1

Ya arkaya oturacak, ya da gelmeyecek :)
Maması kesileceği için adımını atmaz!
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: