Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 782665 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Oy kullanacak herkesin fotoğrafı çekiliyor galiba.Oradan olabilir.
neden yapsınlar böyle birşey izinsin kimsenin fotosunu çekemezler söyledi zaten verilen yaka kartlarını sayıyorlar oy kullanan değil içeri girenlerin rakamı yalnız her geçen süre aratın kazanma olasılığı yükseliyor 12 binin üzerinde oy bence arat der

Çevrimdışı celiker1

12 bini geçecek bence abi, bende benzer tahmini yaptım. Serdal Adalıyı da çok seviyorum aslında ama Anç tayfa onu desteklediği için başkan olmasını istemiyorum tam tersi Hasan Aratı destekleseydiler bu sefed Serdal beyin başkan olmasını isterdim. Neyse hayırlısı artıkher halükarda dünden daha güzel olacağı kesin.
Zaten çoğunluğun tepkisi o yönde.Kimsenin Adalı ile bir sorunu yok.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/erdenerkaratas_/status/1731286096611340315

1 ay boyunca birbirine salladıktan sonra erkekler :D
taraftarı birbirine düşürdüler selfi çekiyorlar 😂

Çevrimdışı celiker1

neden yapsınlar böyle birşey izinsin kimsenin fotosunu çekemezler söyledi zaten verilen yaka kartlarını sayıyorlar oy kullanan değil içeri girenlerin rakamı yalnız her geçen süre aratın kazanma olasılığı yükseliyor 12 binin üzerinde oy bence arat der
Oy kullanacakların resmini çekip kağıda döküp oy zarfına zımbalıyorlar gibi gördüm
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Zaten çoğunluğun tepkisi o yönde.Kimsenin Adalı ile bir sorunu yok.
dün akşam basket maçı çok çirkinde bu çebi zihniyeti işde

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Oy kullanacakların resmini çekip kağıda döküp oy zarfına zımbalıyorlar gibi gördüm
öyle birşey yaparlarsa seçim iptal olur 😂 herkesin resmini yapıştırınca gizli oy işi nerde kalıyor

Çevrimiçi Necmi

12 bini geçecek bence abi, bende benzer tahmini yaptım. Serdal Adalıyı da çok seviyorum aslında ama Anç tayfa onu desteklediği için başkan olmasını istemiyorum tam tersi Hasan Aratı destekleseydiler bu sefed Serdal beyin başkan olmasını isterdim. Neyse hayırlısı artıkher halükarda dünden daha güzel olacağı kesin.
önceki adalıyı istemezdim ama artık daha olgun o yüzden kazansa tebrik eder icraatına bakarım negatif olmam adalı birilerinin adamı olmaz egosuda yok

Çevrimdışı celiker1

öyle birşey yaparlarsa seçim iptal olur 😂 herkesin resmini yapıştırınca gizli oy işi nerde kalıyor
Onu bende düşündüm ama gerçekten öyle.Oy sandığına zımbalanmış resimli zarf ile atılıyor gördüğüm resim çektiren kişilerde.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Talisca1903

dedikodulara inanmayın beşte sandık kapanmaz kapı kapanır içerde olan herkes kaça kadar sürerse sürsün oy kullanır
Hem STK seçimlerinde yönetim içinde bulunup seçime katıldım hemde MV seçimlerinde hem siyasi parti hemde Kamu görevlisi olarak sandık başkanı olarak ayrı ayrı görev aldım öyle her söylenene inanmayın sandık önünde bulunan hazirunun kimlikleri alınır saat 17:00 geçmiş olsa bile oylarını kullanması sağlanır
Sendika seçimleri bile YSK kontrolünde yapılır koskoca Beşiktaş kongresi bundan ayrı düşünülemez sandıktan çıkan doğrudur

Çevrimiçi Necmi

Onu bende düşündüm ama gerçekten öyle.Oy sandığına zımbalanmış resimli zarf ile atılıyor gördüğüm resim çektiren kişilerde.
oy kullanan arkadaşlar çoğunluğun arat dediğini söylüyor

Çevrimiçi Necmi

KAtılım rekoru geliyor herhalde

Çevrimdışı Sefa Kara

Olay yerinde misiniz @Necmi abi ? Eğer ordaysanız nasıl gidiyor kimi önde görüyorsunuz insanlar ne düşünüyor merak ediyoruz.

Çevrimdışı celiker1

Şu an tek kalabalık son sandıkların kalması beni korkutuyor.Umarım yanılırım ama ben yeni üyeliklerin malum yapı ağırlıklı olduğunu düşünüyorum.Sabah bahsettiğim gibi ücretsiz üye yapılan derneklerde taraftar ruhu ağır basıp dernek başkanını tınlamayan üyeler ne kadar olacak bakalım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

12-13 civarı olacakmış toplam katılım öyle bekleniyormuş.

Çevrimdışı Unnamed

Hasan Arat'tan hiç umudum yok 2. Demirören vakası olur. Adalı +1 tık öndedir. Benim için Beşiktaş'ın en büyük başkanı Burak Yılmaz'ı getirene kadar ki Fikret Orman'dır. Ondan sonrası yoktur.

Çevrimdışı Talisca1903

şimdi yeni üyelerin oylarıyla Hasan Başkan kazanınca Anç cimi olacak onca algı tantana yapmanın manası ne
Adalı kazandırsa ANÇ oyları Arat kazanınca kimin oyları🤔🤔

Çevrimdışı celiker1

Artık herhaldesi kalmadı😄Son 1 saatte deprem vs. olmazsa
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan Arat'tan hiç umudum yok 2. Demirören vakası olur. Adalı +1 tık öndedir. Benim için Beşiktaş'ın en büyük başkanı Burak Yılmaz'ı getirene kadar ki Fikret Orman'dır. Ondan sonrası yoktur.

Adalının demirörenin yönetiminde yer alması quaresma,guti,simao getirip antepin bile arkasında kalıp 5. yapması daha sonra fikret ormanın yönetiminde yer alması akabinde hemen bırakması liste uzar gider.Bence aratı demirören olarak nasıl gördüğünüzü bize izah etseniz daha iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

Anons yapanın sesi çebinin sesine benziyor uyuz oldum

Çevrimdışı Talisca1903

Seçim gündeminde arada kaynamış Feyyaz Hocam Rıza Çalımbay’la devam edeceğiz demiş geçmiş olsun

Çevrimiçi Necmi

arat adalı isimlerini karıştırmış olabilirmisin

Etiketler: