Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 782715 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

15 bin üye yaptıklarını hasan arat yada serdal adalı açıklamadı abi dün mali kongrede kendileri açıkladılar çebi yöneticileri.
iyide bu dönem üye olan tanıdıklarım var arata oy verecek neferi gibi çalışıyorlarda neden belli insanları yaftalama ihtiyacı duyuyorsunuz
Yani bu dönem gidip üye olsam size göre çebici oluyorum böyle mantıkmı olur

Çevrimiçi Necmi

Dışarda bekleyen insanlardan bahsediyor 1.5 km kuyruk var dışarda yaşlı çocuk,kadın.Bu arada siz oy kullandınız mı @Necmi abi ?
ben kongre üyesi değilim işin siyasetinde olmam yapıma uygun değil bu kimin kazandığı değil beşiktaş için ne yaptığı önemli benim için

Çevrimiçi Samet Demir

çıkıp tribüne otursunlar neden ayakta bekliyorlar
17.00 için içeri girmekden ziyade dışarıda ayrılan alanda olmak bile oy kullanmak için yeterli oluyor. Şuan belirlenen alanın büyütülmesi için uğtaşılıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

8200 olmuş, orada ayakta bekleyen dostlarımızın ellerine ayaklarına sağlık.
Nereden takip ediyorsun oy kullanılan sayıyı?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Nereden takip ediyorsun oy kullanılan sayıyı?
Tv yi açtım abi, en son Serdal beyin yönetim kurulundan biri açıklamıştı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Dışarda bekleyen insanlardan bahsediyor 1.5 km kuyruk var dışarda yaşlı çocuk,kadın.Bu arada siz oy kullandınız mı @Necmi abi ?
kadınları özel bir kapıdan sıra bekletmeden içeri alıyorlar dedikodulara fazla inanmayın

Çevrimiçi Necmi

ezbere konuşuyorlardır tahmini oy kullananlar sandıktaki listelerde onlarıda kimse sayamaz şu anda sallama haberlere rabet etmeyelim 😂

Çevrimdışı celiker1

Ard arda yazınca dedim sürekli güncelleyip yazan bir kaynak mı var?Teşşekkür ederim👋🦅
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

17.00 için içeri girmekden ziyade dışarıda ayrılan alanda olmak bile oy kullanmak için yeterli oluyor. Şuan belirlenen alanın büyütülmesi için uğtaşılıyor.
neyse bir sonraki seçimleri büyük solanda yapacağız 😂

Çevrimiçi Necmi

Son seçimde kaç kişi oy kullandı ve kaçı çebiye verdi o rakamlara bakın 15 bin üye yaptı diye üzülmeden önce 15 bin kişiyi bulupda üye yapmak kolaymı üstelik sandıktada sana oy verdirmek çalışanını üye yapsan sana kızar oy vermez sana 😂

Çevrimdışı Sefa Kara

kadınları özel bir kapıdan sıra bekletmeden içeri alıyorlar dedikodulara fazla inanmayın

onuda hasan arat dedikten sonra yapmaya başladılar yaşlılar,kadınlar,cocuklara öncelik tanıyın dedi.Katılım yoğun olacak tedbirini alın başka bir yerde yapın diye uyarıyı dikkate almayanların bunu düşünüceğini gerçekten düşünmediniz demi.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 15:11:20 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Sefa Kara

iyide bu dönem üye olan tanıdıklarım var arata oy verecek neferi gibi çalışıyorlarda neden belli insanları yaftalama ihtiyacı duyuyorsunuz
Yani bu dönem gidip üye olsam size göre çebici oluyorum böyle mantıkmı olur

Ben anç'ın üye yaptıkları kesin adalıya,yada arata oy verecek bir şey demedim.Anç yöneticilerin açıklaması şu Beşiktaşlı olduğunu iddaa eden kimse herkesi Beşiktaş kongre üyesi yaptık.Bu doğru etik değil renklisi de üye oldu Beşiktaşın geleceğini Beşiktaşlı karar vermeli.

Çevrimdışı Sefa Kara

ben kongre üyesi değilim işin siyasetinde olmam yapıma uygun değil bu kimin kazandığı değil beşiktaş için ne yaptığı önemli benim için

İstanbulda olup kongre üyesi olmamak çok tuhaf sizin bir oyunuz 30 milyon Beşiktaşlıyı temsil ediyor.Görüşünüzü uzaktan yansıtmakla düzen değişmez elinizde imkan varsa değiştirebilmelisiniz.

Çevrimdışı celiker1

ezbere konuşuyorlardır tahmini oy kullananlar sandıktaki listelerde onlarıda kimse sayamaz şu anda sallama haberlere rabet etmeyelim 😂
Sallamıyorlarmış! Şimdi BJK YouTube kanalında denk geldim salonda anons edildi. Saat 15:00 itibarıyla 9181 kişi oy kullanmış.12-13 bin kişi arası oy kullanılacak herhalde.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

süre uzaması tüzük gereği yasakmış dışarda çadır kuracaklarmış ekstra olarak içinde olanlar saat 17:00'a kadar geçerli sayılacakmış 17:00'dan sonra gelenler sayılmayacakmış.
bu iş tüzüğe bakmaz seçim kanununa bakar resmi bir oy bu apartmana yönetici seçilmiyor gerçi apartman yönetemiyen adamları başkan seçiyoruz o ayrı

Çevrimdışı ferdi1903

Saat 15 itibariyle 9181 katılım olmuş

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Sallamıyorlarmış! Şimdi BJK YouTube kanalında denk geldim salonda anons edildi. Saat 15:00 itibarıyla 9181 kişi oy kullanmış.12-13 bin kişi arası oy kullanılacak herhalde.
Akşam 21 maç biti mi tık tık :) 22 - 23 gibi de seçim kutlamaları başlasın. İyice umudum artmaya başladı.

Çevrimiçi Necmi

yoo bende canlı takip ediyorum biliyorum az önce anons edildi ama kimseninde oy kullanılan listeleri saydığını görmedim sayamazlarda zaten bir ihtimal kapıdan geçenleri sayabilirler bak yaka kartı alanları saymışlar yani oy kullanan değil salona giriş yapanların sayısı bu

Çevrimdışı celiker1

İstanbulda olup kongre üyesi olmamak çok tuhaf sizin bir oyunuz 30 milyon Beşiktaşlıyı temsil ediyor.Görüşünüzü uzaktan yansıtmakla düzen değişmez elinizde imkan varsa değiştirebilmelisiniz.
Bende Necmi abi gibi düşünüyorumdum da bu süreçte yaşananları gördükten sonra kongre üyesi olma kararı verdim.Aslında üye olmaya geçen ay başı karar verdimde üye olmak için baktığımda üye kayıt dönemi bitmişti.Şimdi yeni üyelik başvurusu için mecbur mart ayını bekleyeceğim.Üye olunduktan 1 yıl sonra oy kullanılabiliyor.Seçimin 1,5 yıl sonra 2025 mayıs-haziran ayı gibi olacağını düşünürsek,üye olmayı düşünen arkadaşlar mart ayı başında başvurunuzu yapın derim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Klübe yeni üye yapılanlar oy kullanıyormuş coğunlukta.Hasan aratın lehine mi değil mi durum göreceğiz.(Şahsi fikrim değil.)

https://twitter.com/firatgunayer/status/1731284545775813113

Çevrimiçi Necmi

Akşam 21 maç biti mi tık tık :) 22 - 23 gibi de seçim kutlamaları başlasın. İyice umudum artmaya başladı.
şöyle düşün ortalama oy kullanmaya sürekli gelen 6-7 bin kişi var arat bunların en kötü %30 unun oyunu alır bu rakamı geçtiğinde gelenlerin %80 ini alır bu durumda kazanması 12 binin üzerinde oya bağlı olur tabi bu yüzdelerim tahmini önceki seçim reaksiyonuna göre konuşuyorum

Çevrimdışı celiker1

yoo bende canlı takip ediyorum biliyorum az önce anons edildi ama kimseninde oy kullanılan listeleri saydığını görmedim sayamazlarda zaten bir ihtimal kapıdan geçenleri sayabilirler bak yaka kartı alanları saymışlar yani oy kullanan değil salona giriş yapanların sayısı bu
  Oy kullanacak herkesin fotoğrafı çekiliyor galiba.Oradan olabilir.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2023, 15:27:37 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Klübe yeni üye yapılanlar oy kullanıyormuş coğunlukta.Hasan aratın lehine mi değil mi durum göreceğiz.(Şahsi fikrim değil.)

https://twitter.com/firatgunayer/status/1731284545775813113
yanlışmı biliyorum son bir yıl içinde üye olanların oy kullanma hakkı olmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

şöyle düşün ortalama oy kullanmaya sürekli gelen 6-7 bin kişi var arat bunların en kötü %30 unun oyunu alır bu rakamı geçtiğinde gelenlerin %80 ini alır bu durumda kazanması 12 binin üzerinde oya bağlı olur tabi bu yüzdelerim tahmini önceki seçim reaksiyonuna göre konuşuyorum
12 bini geçecek bence abi, bende benzer tahmini yaptım. Serdal Adalıyı da çok seviyorum aslında ama Anç tayfa onu desteklediği için başkan olmasını istemiyorum tam tersi Hasan Aratı destekleseydiler bu sefed Serdal beyin başkan olmasını isterdim. Neyse hayırlısı artıkher halükarda dünden daha güzel olacağı kesin.

Etiketler: