Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

İki beşiktaşlı yarışıyor ikiside değerli kararı kongre verecek bu hırs niye kimseye olmadıkları payeler yüklemeyin hem hayal kırıklığına uğrarsınız hemde başkan olacak olanın sırtına olmadık yük yüklersiniz böyle iyilik edilmiyor aratın yapabileceği herşeyi adalıda yapabilir
İkisinin arasındaki fark biri futbol diğeri basketbol üzerinden yürüyor borçları toparlama konusunda adalının projesi çok daha mantıklı ve iyi musk gates tanımak beşiktaşa birşey kazandırmaz kulüp başkanlarını tanımakta sana iki oyuncu aldırır bedavada değil onu adalıda yapar
Bu kadar kolay kanmayın beşiktaş için içerde yatmış birinide tukaka etmeyin dünyanın zenginlerini tanımak yerine beşiktaşın zenginlerini tanıyıp hatır koyabilmek daha değerli
Aratın yönetimi biraz daha derli toplu zaten olmasıda lazım yoksa hiç şansı olmazdı
Aratın kazanmasının tek yolu katılımın yüksek olması grupların dışında kalan üyelerin oy kullanması arat kazanırsa evet bir değişim olacak ama o değişim iyimi olacak orası muamma
Ancak bir aday kazandığında izleyip göreceğiz şu an benim için hatalarıyla sevaplarıyla dengedeler bir tarafın desteği çebi tabi o bugün değişebilir diğerinin karadeniz al birini vur ötekine
Ama işin sonunda kim kazanırsa kazansın iş taraftarın sahiplenmesinde bitiyor camia başkanın çevresinde bütün olmazsa başarı şansları olmaz

Çevrimdışı Talisca1903

İki beşiktaşlı yarışıyor ikiside değerli kararı kongre verecek bu hırs niye kimseye olmadıkları payeler yüklemeyin hem hayal kırıklığına uğrarsınız hemde başkan olacak olanın sırtına olmadık yük yüklersiniz böyle iyilik edilmiyor aratın yapabileceği herşeyi adalıda yapabilir
İkisinin arasındaki fark biri futbol diğeri basketbol üzerinden yürüyor borçları toparlama konusunda adalının projesi çok daha mantıklı ve iyi musk gates tanımak beşiktaşa birşey kazandırmaz kulüp başkanlarını tanımakta sana iki oyuncu aldırır bedavada değil onu adalıda yapar
Bu kadar kolay kanmayın beşiktaş için içerde yatmış birinide tukaka etmeyin dünyanın zenginlerini tanımak yerine beşiktaşın zenginlerini tanıyıp hatır koyabilmek daha değerli
Aratın yönetimi biraz daha derli toplu zaten olmasıda lazım yoksa hiç şansı olmazdı
Aratın kazanmasının tek yolu katılımın yüksek olması grupların dışında kalan üyelerin oy kullanması arat kazanırsa evet bir değişim olacak ama o değişim iyimi olacak orası muamma
Ancak bir aday kazandığında izleyip göreceğiz şu an benim için hatalarıyla sevaplarıyla dengedeler bir tarafın desteği çebi tabi o bugün değişebilir diğerinin karadeniz al birini vur ötekine
Ama işin sonunda kim kazanırsa kazansın iş taraftarın sahiplenmesinde bitiyor camia başkanın çevresinde bütün olmazsa başarı şansları olmaz
Aynen ya öyle bir hava estiriliyor ki sanki Adalı hain Arat kurtarıcı gibi
Her ikisi de iyi Beşiktaşlılar kim kazansa daha iyi olur diyemeden neden linç edilmeye çalışılıyor
Camiada bir linç kültürü oluştu maalesef taraftarda forum dahil bu değirmene su taşımaya devam ediyor
Vallahi şu eleştiren tipler Adalının yaptığının 100 de binde biri kadar faydanız yok bileseniz

Çevrimdışı 38life

Mali genel kurulda "Oley oley Beşiktaşın çocuğu Serdar Adalı" diye tezahürat yapıyorlar. Hasan Arat onca proje için boşa uğraşıyor. Beşiktaş taraftarını camiasını zerre temsil etmeyen, tamamen kopuk, hatta belki satılık bir kongre üyesi kitlemiz var. Böyle bir kitle varken ne kadar uğraşsan boş.

Çevrimdışı celiker1

BEŞİKTAŞ’ımızın neden bu halde olduğunu anlamak,neden Adalı’nın arkasına kümelenmiş Ahmet Nur Çebi ekibinin bu kulüpten defedilmesi için bugün mali kongrede Nazmi Koca’nın konuşmasını dinleyin.Yazıklar olsun,yazıklar olsun,yazıklar olsun! Böyle insanlar kulübümüz içinde olduğu için utanıyorum.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Mali genel kurulda "Oley oley Beşiktaşın çocuğu Serdar Adalı" diye tezahürat yapıyorlar. Hasan Arat onca proje için boşa uğraşıyor. Beşiktaş taraftarını camiasını zerre temsil etmeyen, tamamen kopuk, hatta belki satılık bir kongre üyesi kitlemiz var. Böyle bir kitle varken ne kadar uğraşsan boş.
Neden bu yapı BEŞİKTAŞ için tehlikeli diyorum.Gerçeği görmek için Serdar Adalı’nın karşısında biraz boynumuzu yana eğip arkada kümelenmiş yapıya bakmak lazım!Son 4 yılda 15900 kişinin kongre üyesi yapıldığı söylendi.Bu yapılanların büyük çoğunluğunun ücretsiz ve 2 tane şahitini bile kulübe götürmeden sadece evraklarını hazırlayarak üye yapıldığını bizzat biliyorum.Kulübümüz çok büyük tehlike altında maalesef.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2023, 12:06:16 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Serdar Adalı hayırlı olsun...

https://twitter.com/buzzspor/status/1730895890934595742
Serdal Adalıyı severim ama bu ibra edenlerin hepsinin onu desteklemesi normal bir durum değil. Averajla şampiyonluğu kaçırmış kadar üzgünüm şuan.

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/EKGedik/status/1730883540466749786?t=NltVNhAkhkQNDEnUxkkzEQ&s=19
Vay Beşiktaşımın haline, bir tek sportif başarı gelmemiş falan, ne güzel dünya valla bizim her maçta her olayda kalbimiz sıkışırken adamlardaki keyfe bak.

Çevrimdışı celiker1

Serdal Adalıyı severim ama bu ibra edenlerin hepsinin onu desteklemesi normal bir durum değil. Averajla şampiyonluğu kaçırmış kadar üzgünüm şuan.
Bunu anlatmaya çalışıyorum kaç gündür.Benim gördüğüm Ahmet Nur Çebi dönemindeki ücretsiz binlerce yapılan üyeden bahsediyorum.Kulübün içinde liyakatsiz kişilerin cirit attığından bahsediyorum.Nitekim bugün son dört senede 15900 kişinin yeni üye yapıldığı açıklandı.Abartmıyorum minumum 10-12 bini bunlar tarafından.Misal şöyşe diyeyim bugünde salona gelenlerin büyük çoğunluğu kendinden bağımsız salona gelmiştir “Gelin ters bir şey olmasın ibra edilmeyiz filan” diyerek direktif verilerek gelmiştir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Bunu anlatmaya çalışıyorum kaç gündür.Benim gördüğüm Ahmet Nur Çebi dönemindeki ücretsiz binlerce yapılan üyeden bahsediyorum.Kulübün içinde liyakatsiz kişilerin cirit attığından bahsediyorum.Nitekim bugün son dört senede 15900 kişinin yeni üye yapıldığı açıklandı.Abartmıyorum minumum 10-12 bini bunlar tarafından.Misal şöyşe diyeyim bugünde salona gelenlerin büyük çoğunluğu kendinden bağımsız salona gelmiştir “Gelin ters bir şey olmasın ibra edilmeyiz filan” diyerek direktif verilerek gelmiştir.
Hiç konuşmak gelmiyor şuan içimden. Bu seçimden bağımsız, ibra olayı, yapılan tezahüratlar, kendini taraftarın üzerinde gören kongre üyeleri falan...

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat'tan Mali Kongre açıklaması..

"Mali kongrede yönetim listemizle ilgili aleyhte konuşma oldu. Biz dün gece karar aldık. Bu yapılanlara müdahelede bulunmadık. Bizim işimiz, mesaimiz, hazırlığımız tamamen yarına yönelik..

Bu arada Ahmet Nur Çebi yönetiminin , Adalı taraftarlarınca ibra edilmesi, benim seçim kampanyam boyunca söylediğim "birbirlerinin devamı" söylemini doğruladı."

Çevrimdışı Akil Emre

Hasan arat mevcut yönetimi ibra etmezken serdal adalı salonu terketmiş :) Ondan sonra matruşka mevcut düzenin devamı dendiği zaman hem forumda hem twitterda her yerde saldıraya uğruyoruz.Yarın başkan serdal adalı olur katılım yüksek olmazsa ki katılım yüksek bile olsa anç döneminde yoldan çevirdiklerini klübe üye yaptılar 15000 bin kişi civarı yeni üye varmış. kına yakabilirsiniz ondan sonra  Beşiktaşın geleceğini sattığınız için el birliği ile yediniz bitirdiniz Beşiktaşı.
Serdal Adalıyı sevsekte anç yönetimini ibra etmesi durumu özetledi, işallah Hasan Arat ın seçilme şansı olur. Anç nin devamı hiçbir oluşum Beşiktaşlılar tarafından desteklenemez.

Çevrimdışı fatihsahin

Hasan arat'ın kazanamayacağını bugün üzülerek görmüş oldum. Gerçekten karanlık günler devam edecekmiş gibi hissediyorum

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı BlackEagle16

Hasan arat'ın kazanamayacağını bugün üzülerek görmüş oldum. Gerçekten karanlık günler devam edecekmiş gibi hissediyorum

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah yarın yüksek bir katılımla bu düzen değişecek ! Sıkma canını kazanan Beşiktaş olsun Serdal Adalı beyi çok severim çok fedakar Beşiktaş lıdır kendisi amma velakin arkasında kümelenmiş kalabalığı görünce bende karanlık günler görüyorum. İnşallah seçilirse oda arkasındaki ve sırtındaki yüklerden kurtulur Beşiktaş ımız için en güzel tercihleri yapar
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

konuşturdukları çoğu kişi anç övüyor hahaha

bir tanesi durduk yere böyle başkanı zor bulursunuz falan dedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Doğru söylüyor bir insan sadece art niyet ile kulübü bu hale sokamaz. Anç de çok farklı yetenekler var.

Çevrimdışı celiker1

Bugünden ziyade gelecek için endişeleniyorum ben BEŞİKTAŞ’ımızın adına.Onu diyende bu yapının içinde olduğunu bildiğim biri.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

ANC’ye methiyelerin havada uçuştuğu bir mali kongre. Beşiktaş‘i ne hallere düşürmüşler, yazıklar olsun. Bu (Hakaret Yasak)₅ yatacak yeri yok.

Çevrimdışı levitate

Doğru söylüyor bir insan sadece art niyet ile kulübü bu hale sokamaz. Anç de çok farklı yetenekler var.
:D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bugünden ziyade gelecek için endişeleniyorum ben BEŞİKTAŞ’ımızın adına.Onu diyende bu yapının içinde olduğunu bildiğim biri.
hakkımızda hayırlısı
bipbipbupbup

Etiketler: