Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784056 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Bir de burdan şampiyonluk geliyormuş :)

Fark 9 puan kapanır .
Neden olmasın ki? Fb maçına kadar kayıpsın gidelim direk potadayız. 2.lik de başarı olur. Bizim ne yapıp edip seneye şampiyonlar ligi en kötü uefaya gitmemiz lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Tayfur’un itişmesinde yanına koşup savunup tepki veren tek oyuncu muleka idi. Dahada tek laf etmem muleka’ya. İnş bütün takımın birbirini savunup tepki vereceği bir ortam oluşturur rıza hoca.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

Tayfur’un itişmesinde yanına koşup savunup tepki veren tek oyuncu muleka idi. Dahada tek laf etmem muleka’ya. İnş bütün takımın birbirini savunup tepki vereceği bir ortam oluşturur rıza hoca.
ve oraya muleka dışında kimse gitmedi
rezillik

Çevrimdışı mellfred

rıza hoca tam bir enkaz aldı
hayırlı olsun 3 puan
bir an önce umarım arat yönetimiyle yeni sayfalar açarız

Çevrimiçi Necmi

Neden olmasın ki? Fb maçına kadar kayıpsın gidelim direk potadayız. 2.lik de başarı olur. Bizim ne yapıp edip seneye şampiyonlar ligi en kötü uefaya gitmemiz lazım.
kazandık aldatmasın sonuç kimseyi sadece kazandık karşımızda gol atmayı bile düşünmeyen bir takım vardı kesinlikle çok kötü oynadık en azından kazanma alışkanlığı kazanmamız lazım
Karşımızda biraz ciddi rakip olsa kazanamazdık rakibin beş altı oyuncusu herhalde bizim en hızlı oyuncumuzdan daha fazla koşmuştur bizim kondisyon işine bir çare bulmamız lazım ben bu sakatlıklarada inanmıyorum bu mobing işi sırf rebiçe yapılmamıştır sanki oyuncular oynamak istemiyor gibi duruyor bunların verdiği zararı telafi etmek zor olacak bu sefer yönetimi kastetmedim yönetim istemez herhalde dünya para ödediği oyuncular sırf yerliler oynasın diye kulübeye hapsedilip küstürülmesini

Çevrimiçi Necmi

rıza hoca tam bir enkaz aldı
hayırlı olsun 3 puan
bir an önce umarım arat yönetimiyle yeni sayfalar açarız
yeminle şu duruma enkaz kelimesi bile hafif kalıyor

Çevrimiçi Necmi

Takım yürüyebilseydi bu yönetim devam ederdi adamların şenol sevgisi şenolunda burak ve cenk sevgisi hepsini bitirdi
Hele burak kariyerini başlamadan bitirdi artık kolay kolay onu isteyecek kulüp olmaz artık şenolda takım bulamaz tabi bizde bir kafayı sıyıran çıkıp şenolu getirmezse

Çevrimdışı mellfred

yeminle şu duruma enkaz kelimesi bile hafif kalıyor
uzun uzun yazmaya üşendim enkaz deyip geçiştirdim
öyle maalesef

Çevrimiçi Samet Demir

uzun uzun yazmaya üşendim enkaz deyip geçiştirdim
öyle maalesef
Uzun uzadıya yazılacak birşey yok. Ne oyun, ne oyuncu değişikliği konuşmaya gerek de yok şuan. 3 puanı alalım yeterli. Şu süreci ne kadar iyi tamamlarsak o kadar iyi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Serdal Adalı tamamen diğer yönetimlerin devamı gibi
Umarım Hasan Arat kazanir.

Çevrimdışı mellfred

bay takla geçen haftayı kişisel salaklığı yüzünden ziyan etmese 6 puandı fark

Çevrimiçi Necmi

üç puanın ne önemi varki yerli oyuncular üzelmesin yeterki yabancılar bizim oyuncumuz değil onlara parayı biz ödemiyoruz ya

Çevrimiçi Necmi

ha o salaklık değil ırkçı birine sen ırkçılık yapıyorsun diye salak denmez

Çevrimdışı celiker1

Kişisel olarak ben dahil çoğu taraftarın sevdiği Serdal Adalı keşke BEŞİKTAŞ’ımızdan çok kendi istikbalini düşünenlerle yola çıkmasaydı.”Matruşka” organizötörleri Emre Kocadağ’a gelen tepkiler yoğunlaşınca satılık oyların bile yetmeyeceğini düşünüp Serdal Adalı’yı ikna ettiler.Emre Kocadağ’ın yönetiminde olacak olan en büyük Beşiktaş derneği olan Ankara Beşiktaşlılar Derneği başkanı Kemal Erdoğan ve Hakan Daltaban bir anda şimdi Adalı yönetimine yazılıyor.”Kongre faresi” Levent Çifter Adalı ile gözüküyor.İsmail Er desen “Yalamaya” başlamış Adalı’yı. Bari sporda tarafsız olsun dediğimiz TRTSPOR müdürleri ve muhabirleri Hasan Arat’a sansür uygularken,Adalı güzellemesine başladı.Demirören yayın kuruluşları desen öyle.Biz nasıl bir entrikanın içindeymişizde haberimiz yokmuş! Serdal Adalı’nın bu “Matruşka” düzenin içinde bu kadar olduğunu düşünmezdim.İrfanı hür,vicdanı hür,tam bağımsız büyük BEŞİKTAŞ taraftarı olarak bu saatten sonra tüm enerjimi Hasan Arat’ın başkanlığı kazanması için harcayacağım.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2023, 22:12:12 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Kişisel olarak ben dahil çoğu taraftarın sevdiği Serdal Adalı keşke BEŞİKTAŞ’ımızdan çok kendi istikbalini düşünenlerle yola çıkmasaydı.”Matruşka” organizötörleri Emre Kocadağ’a gelen tepkiler yoğunlaşınca satılık oyların bile yetmeyeceğini düşünüp Serdal Adalı’yı ikna ettiler.Emre Kocadağ’ın yönetiminde olacak olan en büyük Beşiktaş derneği olan Ankara Beşiktaşlılar Derneği başkanı Kemal Erdoğan ve Hakan Daltaban bir anda şimdi Adalı yönetimine yazılıyor.”Kongre faresi” Levent Çifter Adalı ile gözüküyor.İsmail Er desen “Yalamaya” başlamış Adalı’yı. Bari sporda tarafsız olsun dediğimiz TRTSPOR müdürleri ve muhabirleri Hasan Arat’a sansür uygularken,Adalı güzellemesine başladı.Demirören yayın kuruluşları desen öyle.Biz nasıl bir entrikanın içindeymişizde haberimiz yokmuş! Serdal Adalı’nın bu “Matruşka” düzenin içinde bu kadar olduğunu düşünmezdim.İrfanı hür,vicdanı hür,tam bağımsız büyük BEŞİKTAŞ taraftarı olarak bu saatten sonra tüm enerjimi Hasan Arat’ın başkanlığı kazanması için harcayacağım.
Serdal Adalı için herşey olumlu olsa bile Tjk dan istifa etmediği sürece bize başkan olmamalı. Ne yardan, ne serden diye birşey yok. Birini seçeceksin.

İnşallah Arat olur. Olursa iyi mi onu göreceğiz ama en mantıklısı o gibi duruyor.

Çevrimiçi Necmi

seçilenler gerçek beşiktaşlı olsunda kulisler normal adalıyı savunduğumu düşünme ben zaten adalı için kendimizi tekrarlıyoruz dedim ta ilk aday olacağını açıkladığında kulüp dinamikleri aratı istemez demiştim bu seçim kulübün iç dinamikleriyle taraftar arasında olacak ama tehlikeyide görelim röptüşambır arat la adalı çarpışmasından aradan sıyrılıp çıkabilir seçime kadar camianın netleşmesi gerekir

Çevrimiçi Necmi

Serdal Adalı için herşey olumlu olsa bile Tjk dan istifa etmediği sürece bize başkan olmamalı. Ne yardan, ne serden diye birşey yok. Birini seçeceksin.

İnşallah Arat olur. Olursa iyi mi onu göreceğiz ama en mantıklısı o gibi duruyor.
tjk da olmasının ne gibi sakıncası var bence sıkıntı değil

Çevrimdışı celiker1

seçilenler gerçek beşiktaşlı olsunda kulisler normal adalıyı savunduğumu düşünme ben zaten adalı için kendimizi tekrarlıyoruz dedim ta ilk aday olacağını açıkladığında kulüp dinamikleri aratı istemez demiştim bu seçim kulübün iç dinamikleriyle taraftar arasında olacak ama tehlikeyide görelim röptüşambır arat la adalı çarpışmasından aradan sıyrılıp çıkabilir seçime kadar camianın netleşmesi gerekir
Yok abi “Röptüşambır” artık aday olmaz.Onun oy alabileceği dernek ve adamlarını Adalı’ya yönlendirdiler. Kulüp dinamiklerinin Hasan Arat’ı niçin istemediğini düşünüyorsun? Ben şahsen bir pislikleri varsa bunu gerçekten Arat’ın ortaya çıkaracağından ve ayrıca Beşiktaş kulübü içinde bir daha söz bulamayacakları korkusundan olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Hasan Arat ekibinden olan 90 yıllarınnsonlarında kapalı kutu üstten arkadaşımız Sezgin son 10-15 yıldır kongrede renkli,paralı üyeler,Fulya davası gibi konulara mücadelesiyle biliniyor.Bu “Matruşka” ekibini hepsi bunu bildiği için Arat’ın kazanmasından tedirgin oluyorlar gibi geliyor bana.Bilgili,Demirören,Orman,divan başkanı kim varsa Hasan Arat kazanmasın diye biraraya gelmiş durumda.Hiç normal değil bu.
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2023, 23:20:11 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

tjk da olmasının ne gibi sakıncası var bence sıkıntı değil
2 karpuz 1 koltuğa sığmaz derler abi. :)

Çevrimiçi Necmi

Yok abi “Röptüşambır” artık aday olmaz.Onun oy alabileceği dernek ve adamlarını Adalı’ya yönlendirdiler. Kulüp dinamiklerinin Hasan Arat’ı niçin istemediğini düşünüyorsun? Ben şahsen bir pislikleri varsa bunu gerçekten Arat’ın ortaya çıkaracağından ve ayrıca Beşiktaş kulübü içinde bir daha söz bulamayacakları korkusundan olduğunu düşünüyorum.Ayrıca Hasan Arat ekibinden olan 90 yıllarınnsonlarında kapalı kutu üstten arkadaşımız Sezgin son 10-15 yıldır kongrede renkli,paralı üyeler,Fulya davası gibi konulara mücadelesiyle biliniyor.Bu “Matruşka” ekibini hepsi bunu bildiği için Arat’ın kazanmasından tedirgin oluyorlar gibi geliyor bana.Bilgili,Demirören,Orman,divan başkanı kim varsa Hasan Arat kazanmasın diye biraraya gelmiş durumda.Hiç normal değil bu.
bu kadar adam neden bir araya geldi acaba

Çevrimiçi Necmi

2 karpuz 1 koltuğa sığmaz derler abi. :)
karpuzuna ve koltuğa bağlı o öyle koltuklar vardırki karpuzlar kaybolur gider

Çevrimdışı sEuL

Cok fazla iyimsersin Samet, kosmayi denemeden once bi emeklemeye baslayalim, ayakta durmayi ogrenelim ve bakalim yureyebiliyor muyuz diye - hemen kosmaya odaklanirsak cok cabuk uzuluruz. 

Konu 6-9 puan falan da degil, biz gercekten cok ama cok kotuyuz. Taktik teknik konularini tartismayi birakali uzun zaman oldu, takimin fizik kondisyonu sifir - kocaman bir SIFIR. Sanirsin takimdaki butun oyuncular yaz tatilinden gecen hafta gelmisler - oyle boyle degil. Bu takima fizik kondisyon asilasan bile bu oyuncu grubunu birde mental olarak hazirlaman gerekecek. Butun oyuncularda lig haftaya bitecek ben kendimi zorlayamam havasi var.

Biz derbi macini bir sutla tamamladik ya, Ts 3 tane sallayip bu oyuncu grubunu Ist'a gonderdi. O rezil performanstan sonra takimdan bir reaksiyon bekledik ama daha rezil bir oyun vardi bir sonraki Brugge macinda. Sonra Adana'dan 4 yedik, lig bitti tutunacak tek dalimiz Avrupa kaldi belki orada bir reaksiyon verir takim kendi taraftarinin onunde dedik adi sani duyulmamiz Lugano'dan 3 tane yedik. Bu rezilliklerden sonra TD def olup gitti, takimin onunde bu degisiklikten sonra bir derbi maci vardi - tam oyuncularin isteyecegi turden ve kendilerini affettirebilecekleri macta yine yenildiler. Bodo maclarina yada Antalya macina girmiyorum, bugun yine buyuk bir kan degisikliginin ardindan - taraftarin ittirmesi ile birseyler oynamaya calistilar ama nafile - golu attiktan sonra acaba bir iki kirmizi karti mi kacirdim diye saga sola bakmaya basladim - sanki sahada eksik kalmis 9 kisilik Besiktas vardi. Resmen yenilmeye gelmis Basaksehir'e ozguven asilayip bu macida verecektik. Bireysel performanslari, sakatliklari, karaktersizlik yapan bazi oyunculari, Afrika kupasini falan daha hesaba katmiyorum bile.

Uzun lafin kisasi, 2. doneminin sonunda Senol yine toparlamasi inanilmaz zor olan bir enkaz daha birakti arkasinda. Yonetimin yatacak yeri yok zaten, sabah aksam kulaklarini cinlatiyoruz o haysiyetsizlerin. Yani bir iki galibiyetle sampiyonluk falan konusulmaya baslanirsa burada sonumuz yine husran olur.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2023, 02:18:41 sEuL ]

Çevrimdışı Unnamed

Türkiye Liglerinin şu andan itibaren durdurulup:

1- Bakhtiyor Zaynutdinov pozisyonunda rakip oyuncuyu oyundan atmayan hakem Arda Kardeşler'in görevine son verilmeli.

2- 6S'li TFF'nin tüm kurumları dahil istifa etmeli.

3- Başakşehirli Opoku'nun da adam yaralamaktan ve öldürmeye teşebbüsten yargılanması gerekmektedir.

Çevrimiçi Necmi

Cok fazla iyimsersin Samet, kosmayi denemeden once bi emeklemeye baslayalim, ayakta durmayi ogrenelim ve bakalim yureyebiliyor muyuz diye - hemen kosmaya odaklanirsan cok cabuk uzulursun. 

Konu 6-9 puan falan da degil, biz gercekten cok ama cok kotuyuz. Taktik teknik konularini tartismayi birakali uzun zaman oldu, takimin fizik kondisyonu sifir - kocaman bir SIFIR. Sanirsin takimdaki butun oyuncular yaz tatilinden gecen hafta gelmisler - oyle boyle degil. Bu takima fizik kondisyon asilasan bile bu oyuncu grubunu birde mental olarak hazirlaman gerekecek. Butun oyuncularda lig haftaya bitecek ben kendimi zorlayamam havasi var.

Biz derbi macini bir sutla tamamladik ya, Ts 3 tane sallayip bu oyuncu grubunu Ist'a gonderdi. O rezil performanstan sonra takimdan bir reaksiyon bekledik ama daha rezil bir oyun vardi bir sonraki Brugge macinda. Sonra Adana'dan 4 yedik, lig bitti tutunacak tek dalimiz Avrupa kaldi belki orada bir reaksiyon verir takim kendi taraftarinin onunde dedik adi sani duyulmamiz Lugano'dan 3 tane yedik. Bu rezilliklerden sonra TD def olup gitti, takimin onunde bu degisiklikten sonra bir derbi maci vardi - tam oyuncularin isteyecegi turden ve kendilerini affettirebilecekleri macta yine yenildiler. Bodo maclarina yada Antalya macina girmiyorum, bugun yine buyuk bir kan degisikliginin ardindan - taraftarin ittirmesi ile birseyler oynamaya calistilar ama nafile - golu attiktan sonra acaba bir iki kirmizi karti mi kacirdim diye saga sola bakmaya basladim - sanki sahada eksik kalmis 9 kisilik Besiktas vardi. Resmen yenilmeye gelmis Basaksehir'e ozguven asilayip bu macida verecektik. Bireysel performanslari, sakatliklari, karaktersizlik yapan bazi oyunculari, Afrika kupasini falan daha hesaba katmiyorum bile.

Uzun lafin kisasi, 2. doneminin sonunda Senol yine toparlamasi inanilmaz zor olan bir enkaz daha birakti arkasinda. Yonetimin yatacak yeri yok zaten, sabah aksam kulaklarini cinlatiyoruz o haysiyetsizlerin. Yani bir iki galibiyetle sampiyonluk falan konusulmaya baslanirsa burada sonumuz yine husran olur.
beşiktaş yerin dibinede girse yinede şampiyonluk konuşur dostum
Şampiyonluk iddamızı resmi olarak bitirmediğimiz sürece konuşmalıda bu ülkede rüzgarlar o kadar sert değişirki o değiştiğinde fırsatın elde olması için hep yukarda kalmamız gerekir
Beşiktaş taraftarı her şart altında şampiyonluğu düşünür ve zorlar yeterki gardınızı düşünmeyin geri düştüğünde kaybetmezsin umudunu yitirdiğinde kaybedersin

Çevrimdışı sEuL

beşiktaş yerin dibinede girse yinede şampiyonluk konuşur dostum
Şampiyonluk iddamızı resmi olarak bitirmediğimiz sürece konuşmalıda bu ülkede rüzgarlar o kadar sert değişirki o değiştiğinde fırsatın elde olması için hep yukarda kalmamız gerekir
Beşiktaş taraftarı her şart altında şampiyonluğu düşünür ve zorlar yeterki gardınızı düşünmeyin geri düştüğünde kaybetmezsin umudunu yitirdiğinde kaybedersin

Farkli dusunuyoruz bu konuda agabey, pek katilamiyorum sana.

Sampiyonluktan bahsetmeyin demiyorum ama biraz realite...takim bi yavas yavas kendine gelsin, biraz toparlansin, iki uc mac ustuste kazanip bir hava bulsun. Puan cetvelinde ne bileyim TS ile falan arayi bi acalim, ilk iki ile puan makasini biraz daha kiralim bi momentum yakalayalim ondan sonra hep beraber yuksek sesle sampiyonluktan bahsederiz.

Avrupa kuralari cekildigindede bircok arkadas ya biz Besiktas'iz biz soyleyiz boyleyiz, bu grubu lider bitirecegiz kupa bile gelebilir diye diye grubu o koy takimlarinin arkasinda maalesef sonuncu bitiriyoruz.

Yoksa bu yazilanlarin ANC'nin biz bu sene %99 sampiyonuz demesinden farki kalmiyor benim icin. Daha Besiktas'i kimin yonetecegini bile bilmiyoruz, Serdal Adali ile ayni dongunun devamini mi izleyecegiz yoksa Arat ile farkli bir soluk icerisine mi girecegiz - hepsi muamma.

Kume dusme hattinda gezinen bir takimi zoraki yendigimiz macin ardindan sampiyonluk hesaplari yapmaya baslarsak ilk yenilgide takimi ve teknik heyeti afedersin ama seyin bi tarafina sokup cikaririz.

Etiketler: