Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sefa Kara

Candaş Tolga Işık:
 "Az önce Serdal Adalı'yla konuştum, 'Hiçkimsenin yönetiminde değilim. Girersem kendim aday olup gireceğim. İstişare ediyoruz. Beşiktaş'ın romantizme değil kavgaların bitirilip rakiplerimizle makasın açılmasına engel olacak projelere, paraya ve vizyona ihtiyacı var' dedi."

Çevrimdışı ferdi1903

tv izleyen yok artık gereksiz bence şahsi fikrim.Daha somut şeyler duymak istiyorum.Yönetim listesinde kimler olacak.Beşiktaşın hakkını savunacak mı ? Nasıl bir yapılanma içine gireceğiz.Küçülmeye mi gideceğiz büyüyecekmiyiz.Scout ekibi filan kurulacak mı.
Benim bilmek istediğim Beşiktaş şu durumdan nasıl çıkaracak, Akaretlere tasinmakla bjktv geri getirmek proje falan değil boş isler, kaldiki biz stadan taşınıp niye kira gelirimizin oldu yere taşınıyoruz ya. Atesden gömlek giydim, yok yanan eve daldım elektrik faturasıni ödedim gibi fakir edebiyatı yapacaklar bu kulübe başkan adayı olmasın. Bıktık bıktık yeminle bıktık

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Candaş Tolga Işık:
 "Az önce Serdal Adalı'yla konuştum, 'Hiçkimsenin yönetiminde değilim. Girersem kendim aday olup gireceğim. İstişare ediyoruz. Beşiktaş'ın romantizme değil kavgaların bitirilip rakiplerimizle makasın açılmasına engel olacak projelere, paraya ve vizyona ihtiyacı var' dedi."
çok doğru konuşmuş hasan arat'a çok duygusal bakıyoruz projesi kimin iyiyse o gelsin
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/BesiktasYolu?t=GMph6CMTY7HFEB5IOMvBKw&s=09

Hasan Arat seçimle ilgili bilgileri bu sayfa üzerinden paylaşacakmış.

Çevrimiçi Necmi

Arat iki proje açıkladı biri kulüp binasını taşımak ikincisi bjktv yi açmak ikiside külliyen zarar bu adamın ya beşiktaş sorunlarıyla alakalı bilgisi yok yada laf olsun beri gelsin diye aday oluyor şu durumda bu dediklerini konuşmak bile abes seba döneminde kalmış kafası herhalde kaç ay oldu adaylığını açıklayalı güncel sorunlarımızla alakalı çözümü geçtim laf bile etmedi

Çevrimiçi Samet Demir

bencede girmeli bu aratla falan olacak gibi durmuyor
Ben nötrüm  Hasan beye.

Bir önceki seçimde Serdal Adalıyı istiyordum. Tekrar aday olursa oy kullanabilsem Adalıyı verirdim.

Aşağıdaki liste de Emre Kocadağın listesi olduğu söylentisi var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben nötrüm  Hasan beye.

Bir önceki seçimde Serdal Adalıyı istiyordum. Tekrar aday olursa oy kullanabilsem Adalıyı verirdim.

Emre Kocadağ listesi doğruysa büyük sıkıntı. Bu liste ile iş yapamaz. Sevmediğim çok isim var.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Arat iki proje açıkladı biri kulüp binasını taşımak ikincisi bjktv yi açmak ikiside külliyen zarar bu adamın ya beşiktaş sorunlarıyla alakalı bilgisi yok yada laf olsun beri gelsin diye aday oluyor şu durumda bu dediklerini konuşmak bile abes seba döneminde kalmış kafası herhalde kaç ay oldu adaylığını açıklayalı güncel sorunlarımızla alakalı çözümü geçtim laf bile etmedi
Valla ya, korkarım arat seçilirse pek fazla bişey değişmeyecek, umarım bizi yanıltır

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Ben nötrüm  Hasan beye.

bunca zaman gördüğüm birşey varsa başında ne görünüyorsa sonuda öyle oluyor aratta şimdi ne gösteriyorsa gelirse göreceğimizde o olacak gibi duruyor
Listeleri bir görelim bence birde adaylar net çıksın ortaya beşiktaş için en iyisi neyse o olsun

Çevrimdışı Talisca1903

bunca zaman gördüğüm birşey varsa başında ne görünüyorsa sonuda öyle oluyor aratta şimdi ne gösteriyorsa gelirse göreceğimizde o olacak gibi duruyor
Listeleri bir görelim bence birde adaylar net çıksın ortaya beşiktaş için en iyisi neyse o olsun
Adalı taşın altına eline koyacak kongrede inşallah tam destek verecek benim gönlüm Serdar Beyden yana inşallah olur

Çevrimdışı underworld

Hasan Arat Beşiktaş TV yi tekrar kuracağını açıkladı.
Basma kalıp düşünceler korkuyor...

Çevrimdışı underworld

Ortamı görünce kayyum atansa daha iyi gibi

Çevrimdışı BlackEagle16

Evet böyük hoca senoldan sonra böyük başkan cebiden de kurtulduk çok şükür. Umarım oy kullanan kongre üyelerimiz ceninin yönetiminde futbol sorumlusu olarak yer alan ve başkan bıraktığı an ben bunların hiç birini istemedim diyebilecek kadar oturduğu koltukla çelişkili arkadaşı secmezler. Daha gerçi aday olup olmayacağı belli değilde...
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Gelelim mevcut aylardan beri Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıklayan Hasan Arat beye kendisi hakkında hiç bir bilgim ve fikrim yok. Lakin sırf seçim gündemi diye Bjk TV acicam Beşiktaş istesin dünyanin neresinde topçu hoca varsa getirir. Gibi açıklamaları beni korkutuyor. Kendisinden öncelikle listesini ve alanında projelerini açıklamasını beklerdim aylardır yapılan bir hazırlık var ortada sonuçta.!
2. Si Tevfik beye aday olmayacağını açıklaması beni üzdü kendisini ağır başlı bu işi en iyi yapacak kişi olarak düşünürken ki kendisi mevcutta maddi olarakta güçlü bir baskan olurdu ama neden aday olmadı hayret edilecek şey !

Çevrimdışı BlackEagle16

3. Sü secime Hasan Arat Serdal Adalı ve Emre Kocadağ` in katılaxagi bir sefim olarak bakıyorum. İçlerinde gonlumden geçen adam Serdal Adalı kendisi başkanlığa aday oldu kaybetti kolu kirilip reklam yapanlar bu koltukta oturduysa senin hayli hayli bu klubun başkanlığını yapman lazım diye düşünüyorum inşallah güçlü bı kadro ve vizyon projeler ile adaylığını açıkların zira kadronu ve proje hedeflerini açıklanmayan hiç bir başkan adayının Beşiktaş i yönetmesini istemem

Çevrimdışı BlackEagle16

Umarım yarın stadda o Burak efendiyede hoş bir veda yapılır !

Çevrimdışı 38life

Ben şuanki başkan adaylarından hiçbirini desteklemiyorum. Gelir gelmez ilk teknik direktör projesi Sergen Yalçın olan bir başkanı ben desteklemem. Anti-propagandasini da yapmam. Bekleyelim görelim.

Çevrimiçi NioHH

Arat ve Adalı ayrı ayrı katılırsa birbirlerini oyunu kırarlar, Başkan da ANÇ nin devamı olur… ne günah işledik acaba biz?

Çevrimdışı BlackEagle16

Ben oy kullanacak olanların aday olması halinde Serdal Adalı ya o koltuğu vereceklerini düşünüyorum

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/BJKYetiyor/status/1722244238837153931

Tek derdimiz bu mu hasan arat bey ? tamam bende size destek veriyorum tamam bunuda yapalım ama bu mu tek derdimiz neden açıklamıyorsunuz nasıl yönetileceğiz.Neler değişecek neler vaat ediyorsunuz ?

Etiketler: