Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 788387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

davinson sanchez 5 milyona gelecekken CK bedava çıkaracağım diye tutturuyor bir menajere güvenip Şenol Güneş de stediği adam sanchez miş transferlerle ilgili daha ne çıkacak bakalım
Dijikuyu İstanbula getiren CK, istemeyip yerine Amarteyi aldıran da Şenol hoca. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Dijikuyu İstanbula getiren CK, istemeyip yerine Amarteyi aldıran da Şenol hoca. :)
kesin bilgi mi bu kaynak ?

Çevrimiçi Samet Demir

kesin bilgi mi bu kaynak ?
Aynı yayınlarda konuşulanlar abi. Senin yazdığın ne kadar kesinse bu da o kadar kesin. Biz kızıyoruz ediyoruz ama Ck olmasa bunlar takımın altına komple dinamit döşeyecekmiş. He bu CK iyidir anlamına gelmesin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Aynı yayınlarda konuşulanlar abi. Senin yazdığın ne kadar kesinse bu da o kadar kesin. Biz kızıyoruz ediyoruz ama Ck olmasa bunlar takımın altına komple dinamit döşeyecekmiş. He bu CK iyidir anlamına gelmesin.
batuhan ekşioğlu alper bahadır ve ulaş yılmaz anlatıyor ilk ikisi klüp içini gayet iyi biliyor

Çevrimiçi levitate

ne istanbul'a getirmesi abi, el ele verdiler amartey'i getirdiler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Alperin derdi de burada Şenol Güneşi aklamak. Madem mevzuyu biliyordunuz o zaman neden yangın yerine çevirmediniz ortalığı. Akşamları yayında da Emre Kocadağ güzellemeleri yapıp Hasan Aratı eleştiriyorlar.

neyin aklaması abi, alt tarafı adamı alıp getirecekti şenol mu hayır demiş tadic'e
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

burak kovulmuş tarzı iddialar var
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

neyin aklaması abi, alt tarafı adamı alıp getirecekti şenol mu hayır demiş tadic'e
samet öyle bir nefreti varki tadiçi Şenol Güneş istemeşi desek mutlu olacak inanacakta ben dinliyorun ne kocadağ güzelliyorlar ne arat kötüüyorlar

projeleri soruyorlar listeleri soruyorlar normal değil mi yok bir şey ortada

Çevrimdışı Talisca1903

burak kovulmuş tarzı iddialar var
burakı kovar bazı futbolcuları da kadro dışı yaparım 3 puan için burağı disiplin için bazılarını yemek gerek

Çevrimiçi levitate

samet öyle bir nefreti varki tadiçi Şenol Güneş istemeşi desek mutlu olacak inanacakta ben dinliyorun ne kocadağ güzelliyorlar ne arat kötüüyorlar

projeleri soruyorlar listeleri soruyorlar normal değil mi yok bir şey ortada

anç'yi sevmeyen adam emre kocadağ'ı hiç sevmemeli diye düşünüyoruuuum

bilmiyorum abi ya herkes cortladı camiada birbirimizi sevicez sinirden
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

anç'yi sevmeyen adam emre kocadağ'ı hiç sevmemeli diye düşünüyoruuuum

bilmiyorum abi ya herkes cortladı camiada birbirimizi sevicez sinirden
sen samete bakma Bu Alper ANÇ nin çok yakını o haldeyken bile nasıl eleştiriyor o pozisyonda biz olsak o kadar tepki veremeyiz.Kocadağ yada Arat kimseyi güzellemiyorlar.Listelerini görelim diyorlar projelerini görelim diyorlar ne desinler ne olursa olsun yeterki olsun mu?

Çevrimiçi levitate

sen samete bakma Bu Alper ANÇ nin çok yakını o haldeyken bile nasıl eleştiriyor o pozisyonda biz olsak o kadar tepki veremeyiz.Kocadağ yada Arat kimseyi güzellemiyorlar.Listelerini görelim diyorlar projelerini görelim diyorlar ne desinler ne olursa olsun yeterki olsun mu?

sanki olsun abi ya valla arat ya da adalı herkese razıyım şunlardan kurtulalım artık

2 aydır maçları dalga geçmek için falan izliyorum bir şeyler olsun şu takımı tekrar adam gibi izleyelim yazık ya millete
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

anç hariç tüm adaylar sergen'i getirecekmiş, arat sd olarak samet aybaba hocayı düşünüyormuş (ne alaka pek anlamadım)
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Burak Yılmaz'ın açıklamaları çok büyük skandal. Eğer yarın gönderilmezse Çebi yönetimi gider ayak bir büyük rezilliğe daha imza atmış olur. Şu açıklamaları yapan bir teknik direktör takımın başında 24 saatten fazla kalamaz. Kalmamalı.

Çevrimdışı Mehmet57

Rezillik. Belki Besiktas’in bir hocasinin yaptigi buyuk rezillik. Gelecek kariyerin boyunca senden hoca olmayacagini gostermis oldun, BY. Bu sebepten dolayi cikartman bir ayri rezillik, ardindan yaptigin mahalle konusmasi tarzinda aciklaman ayri rezillik.

Bu takimdaki en kariyerli iki futbolcudan biri Bailly. Ox, Bailly, bunlar en ust seviyeleri gormus, en iyi oyuncularla oynamis oyuncular. Takimda maasi en yuksek oyuncular. Peki bu oyuncular sahada olup bitene karisamayacaksa, kendinize gelin diyemeyecekse, kotu bireysel performans gostereni uyaramayacaksa, ne diye aliyoruz biz bunlari?

Bu saatten sonra hem Bailly, hem Ox, hem Rebic “ben parami alirim bir seye de karismam (Küfür Yasak)₆” moduna girerse sonuna kadar haklilar. Yapmalari gereken bu artik, cunku insiyatif gosteremeleri demek ki takdir ile karsilanmiyor.

Bu Burak’i da bu aksam sokaga koymayan yonetimin abv.

Çevrimdışı Talisca1903

anç hariç tüm adaylar sergen'i getirecekmiş, arat sd olarak samet aybaba hocayı düşünüyormuş (ne alaka pek anlamadım)
geçen gün kaya çilingiroğlunu dinledim sen seçimi kaybedeli 20 yıl olmuş 20 yılda ne hazırladın bir şey yok diye arata bayağı yüklendi.Sanki kerhen aday oluyor gibi geldi hiç bir hazırlığı yok dedi

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki 5 sene hiçbir beklentiniz olmasın bence yine döndük eskiye mevcut başkan adaylarıda bu bataktan çıkaramaz kulübü.

Çevrimdışı Talisca1903

Rezillik. Belki Besiktas’in bir hocasinin yaptigi buyuk rezillik. Gelecek kariyerin boyunca senden hoca olmayacagini gostermis oldun, BY. Bu sebepten dolayi cikartman bir ayri rezillik, ardindan yaptigin mahalle konusmasi tarzinda aciklaman ayri rezillik.

Bu takimdaki en kariyerli iki futbolcudan biri Bailly. Ox, Bailly, bunlar en ust seviyeleri gormus, en iyi oyuncularla oynamis oyuncular. Takimda maasi en yuksek oyuncular. Peki bu oyuncular sahada olup bitene karisamayacaksa, kendinize gelin diyemeyecekse, kotu bireysel performans gostereni uyaramayacaksa, ne diye aliyoruz biz bunlari?

Bu saatten sonra hem Bailly, hem Ox, hem Rebic “ben parami alirim bir seye de karismam (Küfür Yasak)₆” moduna girerse sonuna kadar haklilar. Yapmalari gereken bu artik, cunku insiyatif gosteremeleri demek ki takdir ile karsilanmiyor.

Bu Burak’i da bu aksam sokaga koymayan yonetimin abv.
B17 saçmaladı bu işler maç sonrasında halledilir kol kırılır yen içinde kırılır şeklinde.Takımda da papazlık olmaz hoca otorite koymak ister koymalıdır da Ama B17 toy bu işi kıvıramadı herkes kafasına göre takılamaz bu yüzden gitmeli

Çevrimiçi levitate

geçen gün kaya çilingiroğlunu dinledim sen seçimi kaybedeli 20 yıl olmuş 20 yılda ne hazırladın bir şey yok diye arata bayağı yüklendi.Sanki kerhen aday oluyor gibi geldi hiç bir hazırlığı yok dedi

ne bileyim abi iyi kötü vardır listesi falan ya, adam son bir yıldır aday olacağını söylüyor dan dun keyfi girmek istediğini hiç sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Kardeşim bak mevzunun başı Fırat Günayer Tadic konusunda Şenol hocaya sallıyor. Hoca istemedi diye. Konu buradan açılıyor. O yüzden diyorum bende madeö bu konuyu biliyordunuz yazın yönetime neden tepki göstermediniz. Konu Şenol hocaya tesir edince mi aklınıza geldi.

Çevrimdışı Talisca1903

Kardeşim bak mevzunun başı Fırat Günayer Tadic konusunda Şenol hocaya sallıyor. Hoca istemedi diye. Konu buradan açılıyor. O yüzden diyorum bende madeö bu konuyu biliyordunuz yazın yönetime neden tepki göstermediniz. Konu Şenol hocaya tesir edince mi aklınıza geldi.
adamlara sen sallıyorsunda yağızla erdenerle meriç müldürle bunlar uğraşıyor yoksa iletişim neden böyle diye uğraşır dururuz

Çevrimdışı Talisca1903

ne bileyim abi iyi kötü vardır listesi falan ya, adam son bir yıldır aday olacağını söylüyor dan dun keyfi girmek istediğini hiç sanmıyorum
ben kimseye peşin peşin kahramanlık vermem gelsin yapsın açıklasın listesini ne bileyim biryerden bakınca da fuat çimen kadar yüreği olacak adamın

Çevrimdışı Mehmet57

“Benim ulkeme gelip benim oyuncuma” gibi aciklama dupeduz irkcilik. Bunu takimdaki yabancilara nasil aciklayacaksin?

Besiktas’in bir hocasinin bu gune kadar yaptigi en skandal aciklama. Rezilsin Burak.

Çevrimdışı zubeyirbaya

kriz dönemlerinde takım çalıştırmak bazen normal zamanlardan bile zordur. geçiş dönemlerinde her şeyden önce deneyimli, camiayı birleştirebilecek figürler bunun için tercih edilir. bayern münih 2009'da 5 maçlığına geçici menajer olarak jupp heynckes'i getiriyordu atıyorum gidip elber'i hoca yapmıyordu azıcık da bu takılsın diye. büyük takımın ne demek olduğunu da bilmiyor bunlar kimsede de doğru düzgün futbol kültürü kalmamış. kriz döneminde taktiksel genius olmasa da olur evet çok sıkı kurucu-inşa edici sistem hocası olması da gerekmez evet hatta öyle büyük bir güç figürü olması da gerekmez. ama her şeyden önce takımın ağırlığını taşıyacak biri olması gerekir. şenolun postayı yediği ilk günden beri burak beşiktaş'ın teknik direktörü olamaz diye bağırıyorum bunu önceden görmek bu kadar zor değildi. bir şey bilmeye gerek yok. ayan beyan ortada olan şey yapıldı takımı küçük düşüren şeyler bunlar, büyük takıma yakışmıyor. burak'tan 45 dakikalığına bile beşiktaş'a hoca olmaz. oyuncu olarak hadi oynatırsın o ayrı şey hocalık çok farklı şey.

Etiketler: