7472743 hafta oldu bu sezon başlayalı ve bizim hala bir omurgamız yok. İdeal 11 yok. Ekledigim fotograftaki kadroyu hala göremedik mesela.... Farkındayım yabancı sınırına uymadığının ama burda bir sey anlatmak istiyorum; sakat oyuncuları transfer et + sakat olmayanları hazır hale getireme + kondisyon yükleyeme + bir hucum ve savunma taktigin olmasın + kadrondaki oyunculara uygun olmayan şablonlar kullan + kadro istikrarı sağlayama + oyuncuları maksimum verim verdikleri pozisyonlarda oynatma + .... Daha buraya çok şey yazarim, sonuç olarak ne avrupa ne de ligdeki durumumuz sasirtici degil. Baktigimiz zaman her sey olması gerektigi gibi. Bırak haftalar arasındaki istikrarı daha ilk yarı ve ikinci yari arasındaki bağlantıyı kuramıyoruz. Futbol basit oyun ve iyi topcularla oynanir. Hala fotograftaki kadroya yaklasamadik, rebic hala onurla filan biseyler yapmaya calisiyor 🤦🏻 her şeyin suçlusu yönetim sonra senol gunestir bana göre. Kendinizi bir futbolcunun yerine koyun; sahaya cikacaksaniz elinizden geleni yapacaksiniz ama karsinizda sizin oyununuzu bozmaya hazir bir takim var ne beklersiniz ki, elinizi kolunuzu sallayarak rakip kaleye gitmeyi mi? Hayir. Sizi rakip kaleye goturecek bir taktigin bir uyumun olmasi gerekir pas verip koşu attiginizda o arkadasinizin yapacaginiz kosuyu biraz olsun tahmin etmesi gerekir. Bu seviyede bam güm allaha emanet oynanan futbolun bir aciklamasi yok. Benim icin bakin kendi adima konusuyorum tum olanlarda oyuncuları yüzde 10 suçluyorum. Yüzde 60 yönetim yüzde 30da senol güneşe yazarım.