Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 788893 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bu sezondan tek beklentim, altyapıdan gençleri, takıma adapte edilmesi ve gelişmeleri olacktır. Demir ege, semih, yakup arda kılıç, aytuğ gibi gençler süre bulmasını ve oynamasını temenni ediyorum. Onana, amir ve salih oynayacağına demir ege oynasın, muleka-cenk gireceğine semih girsin, hatta arada abou dinlendirilerek(zaten hiç koşmuyor, mücadele etmiyor nasıl yorulacaksa?) semih oynasın. Necip yerine aytuğ, rebic düşünmyorsun madem yakup arda oynasın. Yani benim şu anda tek beklentim, tek tutunduğum dal bu. İzlersemde maçları bu gençleri izlemek iççin izlerim, aksi durumda seçime kadar maç izleyip kendimi hırpalamak istemiyorum..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

dün maç başlığında yazmıştım
“rakibi  hucüma teşvik eden savunma”
derslik bir baskı şekli

https://x.com/mehmetdursunnnn/status/1717627238437249123?s=46&t=ckzmOMGjRW-Et019VMKWOw

Çevrimiçi kartalizma190399

Hasan Arat'in tek roportaji var dogru duzgun, onu da sansina M.Ayan denen tipe vermis maalesef.
Dinledim, gayet vizyonlu, konusmasini oturmasini kalkmasini Besiktas kulturunu spor kulturunu bilen birine benziyor.
Ama butun roportaj kendi cv'si uzerineydi neredeyse. Besiktas'taki sorunlar konusulmadi, adamin Besiktas'a bakis acisi, hayalindeki takim/camia, projeler vs hic konusulmadi.

Bana Fikret Orman'a benzer, ama ondan cok daha yumusak biri gibi geldi. ANC kadar ketum, af edersiniz "kultursuz" olmadigi cok belli. Ama bu kadar yumusak bir uslupla futbol camia'si gibi sertlik gerektiren yerde nasil olur bilemiyorum. Fikret Orman bile bana gore sertlik acisindan yetersizken Hasan Arat nasil olur bilemiyorum.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu sezondan tek beklentim, altyapıdan gençleri, takıma adapte edilmesi ve gelişmeleri olacktır. Demir ege, semih, yakup arda kılıç, aytuğ gibi gençler süre bulmasını ve oynamasını temenni ediyorum. Onana, amir ve salih oynayacağına demir ege oynasın, muleka-cenk gireceğine semih girsin, hatta arada abou dinlendirilerek(zaten hiç koşmuyor, mücadele etmiyor nasıl yorulacaksa?) semih oynasın. Necip yerine aytuğ, rebic düşünmyorsun madem yakup arda oynasın. Yani benim şu anda tek beklentim, tek tutunduğum dal bu. İzlersemde maçları bu gençleri izlemek iççin izlerim, aksi durumda seçime kadar maç izleyip kendimi hırpalamak istemiyorum..

Ben sezonu kayip olarak goruyorum bile. Ucuncu her turlu olabilir zaten de, olsak da olmasak da fark etmiyor. Avrupa'da elendik. 9 puan aliriz gibi utopik dusunenler vardir da, o olmayacak gibi. Iyi bir teknik ekiple olurdu da, bu teknik ekiple imkansiz.
Benim beklentim tamamen altyapi oyuncularinin forma sansi bulmasi ve kontrati uzun vadeli olan yabancilarin takima adapte edilmesi. Taktiksel/formasyon olarak bol bol denemenin yapilmasi ve gelecek senenin temelinin atilmasi. Bu da Burak Yilmaz'la olacak is degil, belli. Taktiksel olarak zayif ve cesaretsiz oldugunu gosterdi zaten. Secimlere kadar cekecegiz ve bosa gececek zaman belli ki.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada Fikret orman saat 19:00'da haber1903 youtube kanalında canlı yayında olacak, soru alacakmış. Valla sorulacak yığınla soru var, merakla bekliyorum..

Çevrimdışı BlackEagle16

İl dışından maça gelecekler için stada yakin yerde aracı birakabilecegimiz hesaplı otopark varmı ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Sefa Kara

zamanı çok hızlı seçim tarihini alabilsek keşke.2 ay var daha 2 ay daha bu yönetim çekilmez.

Çevrimiçi gokhans

Fikret orman büyük bombalıyor. Yönetime ayrı, kulübü sahipsiz bırakan camia büyüklerine ayrı, çarşı’ya ayrı giydiriyor.. hatta çarşı’ya çok büyük giydiriyor.   https://youtu.be/ycL7Vzot0mc?si=7xt4Nj9JSpctPN0X

Çevrimiçi Necmi

İl dışından maça gelecekler için stada yakin yerde aracı birakabilecegimiz hesaplı otopark varmı ?
stada yakın bir yere araçla gelinmesini hiç tavsiye etmem en akıllıca iş üsküdarda aracı park edip ordan kabataşa geçmek çok daha zaman kazanılır üsküdardan kabataşa geçmek on dakika sürüyor üsküdarda kapalı otopark var

Çevrimiçi tolga1903

Cumhuriyet'in 100.yılı için çıkarılan formayı gördünüz mü sevgili Beşiktaşlılar? Artık ahlaksızlık bu yapılan gerçekten utanıyorum ben ayıptır şu reva görülen bizlere. Abi sevmiyorsan nefret ediyorsan neden o koltukta oturuyorsun? Samsun'un gs'nin bir çok takımın hatta ellinci ligdeki karşıyaka'nın bile bi duruşu var tasarlatmış adamlar utanmadınız mı kırmızı formadaki amblemin üzerine bayrak yapıştırıp piyasaya sürmeye özel forma diye? Bu kepazelik bile başlı başına bela okumak için sebeptir bu adamlara. Ahlaksızsınız, 40 milyon euro harcayıp onana maliyetine takım kuran iki ekipten 3'er yedirdiniz, sivas'ın şunun bunun birinci çıktığı konferans ligi'nde 1 puanla sonuncuyuz, ahlaksızsınız her anlamda nefret objesisiniz ahmet nur çebi ve onun iğrenç yönetimi hayatımda ilk kez maç kapatır oldum ben. Mali idari sportif sosyal her anlamda bir yonetim  nasıl dipte olur ve bunca şeye ragmen utanmadan hala nasıl adaylık düşünür insanda biraz ar olacak. O formanızı alın bişey derdim de şimdi silinir, allah sizi tez zamanda alsın başımızdan.

Çevrimiçi Samet Demir

Cumhuriyet'in 100.yılı için çıkarılan formayı gördünüz mü sevgili Beşiktaşlılar? Artık ahlaksızlık bu yapılan gerçekten utanıyorum ben ayıptır şu reva görülen bizlere. Abi sevmiyorsan nefret ediyorsan neden o koltukta oturuyorsun? Samsun'un gs'nin bir çok takımın hatta ellinci ligdeki karşıyaka'nın bile bi duruşu var tasarlatmış adamlar utanmadınız mı kırmızı formadaki amblemin üzerine bayrak yapıştırıp piyasaya sürmeye özel forma diye? Bu kepazelik bile başlı başına bela okumak için sebeptir bu adamlara. Ahlaksızsınız, 40 milyon euro harcayıp onana maliyetine takım kuran iki ekipten 3'er yedirdiniz, sivas'ın şunun bunun birinci çıktığı konferans ligi'nde 1 puanla sonuncuyuz, ahlaksızsınız her anlamda nefret objesisiniz ahmet nur çebi ve onun iğrenç yönetimi hayatımda ilk kez maç kapatır oldum ben. Mali idari sportif sosyal her anlamda bir yonetim  nasıl dipte olur ve bunca şeye ragmen utanmadan hala nasıl adaylık düşünür insanda biraz ar olacak. O formanızı alın bişey derdim de şimdi silinir, allah sizi tez zamanda alsın başımızdan.
Bize herşey müstehak. ANÇ'nin geldiği ilk günden beri tepki göstermeyen bu taraftara herşey müstehak.

Kaç hafta oldu başkan açıklama yapacak. Halen adam gibi tepki veren yok.

Neredeyse 2 ay sonraya seçim kararı alıyorlar bunada tepki gösteren yok.

Daha düzinelerce madde koyabilirsin.

Bize herşey müstehak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Bende ufakyan ufaktan Beşiktaş maç kazanacak fobisi oluşmaya başladı.ya aday olursa?katılırsa kesin kazanır diyorlar.buna oy veren Beşiktaşlıyım da demesin gizli gizli yaşasın Beşiktaşlılığını.

Çevrimiçi tolga1903

Bize herşey müstehak. ANÇ'nin geldiği ilk günden beri tepki göstermeyen bu taraftara herşey müstehak.

Kaç hafta oldu başkan açıklama yapacak. Halen adam gibi tepki veren yok.

Neredeyse 2 ay sonraya seçim kararı alıyorlar bunada tepki gösteren yok.

Daha düzinelerce madde koyabilirsin.

Bize herşey müstehak.

Haklısın ne diyeyim. O koltuğu başlarına geçiremedik bunca rezilliğe rağmen hâlâ at oynatıyor utanmaz arlanmaz yüzsüz adam. Haklısın bize müstehak

Çevrimdışı ferdi1903

Anlaşılan oki ANÇ denen capsizin yerine gene Beşiktaş in büyüklüğünü kaldirmiyacak bir yetersiz₁ gelecek gibi görünüyor

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi COB

Fikret Orman resmen bana muhtaç olduğunuzda gelirim tarzı açıklama yapmış, bildiğin bana yaptıklarınızı unutmadım demiş ve bence bu konuda haklı. Hakkını helal etsin, istifa dediğim için kendimden utanıyorum.

Inşallah Hasan Arat bizi hayal kırıklığına uğratmaz.

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman resmen bana muhtaç olduğunuzda gelirim tarzı açıklama yapmış, bildiğin bana yaptıklarınızı unutmadım demiş ve bence bu konuda haklı. Hakkını helal etsin, istifa dediğim için kendimden utanıyorum.

Inşallah Hasan Arat bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
taraftar en azından beşiktaşın imajından gelirlerine kadar hiç bir şeyin kendiliğinden olmadığını ve çok kolay bir şekilde gidebildiğini görmüştür umarım
Zamanında burda istifa yada yönetime hakarete izin vermemişdik fo cu olduk o yüzden şimdide izin vermiyoruz çebici diyorlar ama birşeyi bilmek bu konuda hassas olmak gerekiyor beşiktaş bir tane ve her noktadan korunmalı makamıda korumak gerekiyor bu hastalık gibidir birkez başladımı neye nasıl davranılacağının sınırı olmaz eleştiri tamam eleştirilmeyecek kimse yoktur ama makamada saygı şart çünkü kaybeden beşiktaşın itibarı oluyor ne olursa olsun beşiktaş başkanı içki sofrasında meze olmaz çebiye aday olduğu günden beri karşıyım herkesten ağır eleştirmişimdir ama hiç istifa demedim hakaret etmedim etnik kökenini öne sürmedim dikkatli konuşmak gerekiyor çünkü konu aslında çebi değil beşiktaş ha beşiktaşa hakaret etmişsin ha başkanına hiç fark yok çebiyi sevmeyiz yada severiz farketmez ama nasıl kalkan o parmak hepimizi incittiyse öfkelendirdiyse bizim sözlerimizde aynı aslında
O yüzden kızgınken özellikle dikkatli olmak lazım ben bile çok sinirlendiğimde forumu açmıyorum yatışmayı bekliyorum ki nahoş şeyler yazmayayım
Fikret orman yüzünden belli çok kırgın ve tepkiliydi ama dikkat ederseniz hiç saygısızlık yapmadı seviyesini korudu onca yapılana ramen işde beşiktaşlılık böyle birşey

Çevrimiçi murat

Hiç birşey becermiyorsan larini tutsaydın bari.ama larin için 1.5 bonservis 1.2 maaş mı vermişti eski yönetim.ne eleştirilmişti.muleka,redmont ,rebiç,raşitsa ya dünya para verildi.3 senedir 2. Yarıyı görmeden havlu atıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç birşey becermiyorsan larini tutsaydın bari.ama larin için 1.5 bonservis 1.2 maaş mı vermişti eski yönetim.ne eleştirilmişti.muleka,redmont ,rebiç,raşitsa ya dünya para verildi.3 senedir 2. Yarıyı görmeden havlu atıyoruz.
Abi zaten adamlarda öyle bir ego var ki. Eski yönetimden kalan ne varsa iyi olsun kötü olsun direk harcadılar. Dertleri Beşiktaş falan değil. İbra olayını düşündüğü için 50 küsür gün sonra seçime gidiyor. Mideme ağrılar giriyor düşünürken. Bunlar o koltukta nasıl rahat oturuyorlar aklım almıyor. Sergenle şampiyon olduğumuz zatem yöneticilerin her biri tv ye çıkmak için yarış içindeydiler. Şuan hepsi kış uykusuna daldı. Bunlar öyle kulübün ileri gelenlerinden de ses çıkaran yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

doğruluğu hakkında fikrim yok, hasan arat oliver glasner ile görüşüyormuş tarzı iddialar var

edit: https://twitter.com/AvusturyaFutbol/status/1717944817508884919
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2023, 20:47:19 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

doğruluğu hakkında fikrim yok, hasan arat olivier glasner ile görüşüyormuş tarzı iddialar var

edit: https://twitter.com/AvusturyaFutbol/status/1717944817508884919

bu kim ?

Çevrimiçi Samet Demir

Tevfik Yamantürk aday olmayacakmış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Glassner kendisine göre uygun maliyetli bir transfer portföyü varsa Frankfurtta oynattığı oyunun yarısını oynatsa aşık aşık izleriz.

Etiketler: