Berguhis Lanzini aldın da hoca yok dedi öyle mi?
İsteseydi??? OX istemedi,Onana istemedi,Bahtiyar istemedi,Colley istemedi,Onur Bulut istemedi,Aboubakar’ı da istememiştir,Rashica’yı da istemedi Şenol Güneş ve bu yönetim hepsini aldı. Neden sezon başlamadan istifa etmedi ? Diyemedi mi bu kadroyu ben kurmadım,kadro planlaması çok kötü istifa edip gidiyorum. Sen gidip yönetime Serdar Aziz,Yusuf Yazıcı veya bonservisiyle Ozan Tufan istersen adamlar sana OX,Onana,Bahtiyar getirir zaten.
Szymanski istedin mi ? Boşta olan Lanzini,Grillitisch,Bamba ne bileyim Kuzyaev hatta Djiku’yu istemedin ama Amartey’i istedin öyle mi ?
Takım deli para harcadı kimse farkında değil,istediğin topçuları yönetim alamadı diyelim,o zaman yapılanmaya gir. 2-3 tane uygun genç topçu al.2-3 tane de takıma liderlik yapacak adam. De ki bizim bütçemiz sınırlı,10 milyon bons harcadık toplam maaş yükünü 7-8m artırdık 20m değil. Yapılanmaya giriyoruz desen kimse itiraz etmez. Rocolara Pedro Francolara sabır etmiş insanlarız biz. Keza Oğuzhan-Tolgay-Olcay’lara sabretmiş insanlarız. 15 yaşındayken Feda döneminde Batuhanlara,Dentinholara destek çıkıyorduk çünkü bütçe kısıtlıydı,bir gelecek planlıyorduk. Bunu da göremedik ki biz ?
Her sene şampiyon kimse bu ligde olamaz,ama yapılanma görmek istiyoruz çok mu ?
Şenol Güneş’e 15-16 / 16-17 sezonları gibi para harcandı,takım başarısız. Hem pahalı takım kurduk,hem başarısız. 17 maç yenilmiyorken de takım top oynamıyordu,şimdi de.
OX 3M Maaş
Bailly 2.5M Maaş
Amartey 2.2M Maaş
Colley 2.3m bons 1m maaş
Amir 3.2m bons 1.4m maaş
Onur 1m bons 0.7m maaş
Onana 4.8m bons 1.3m maaş
Bahtiyar 4.5m bons 1.2m maaş
Rashica 5.2m maaş yıllık da en az 1.6-1.7’dir.
Hiç birini mi istemedi abi bu Şenol Güneş ?
O zaman istifa etseydi napalım yani.
Talisca-Ramos ben de isterim son borç bi 50 milyon avro daha artsın.