Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785272 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

hollanda ineği işe negredo aldın onların yerine çok daha iyi oldu tabi kendimizle inatlaşmayız B17 alsaydık o sene de şampiyonluk bizimdi geldi 2. Yarı yardırdı B17 lens kazığı da uzun süre çıkmadı
negredoyu quaresmaya kurban etti tıpkı rebiçi cenke kurban ettiği gibi
On maç takip ettim quaresma negredoya tek pas vermedi aç o zamanki mesajlarımı oku aç maçları izle anlarsın ne dediğimi quaresmanın egolarına takımı yem ettiği için iki şampiyonluğumuz gitti çebi olmasa fo onu takımın başında tutmazdı avrupada canavar olan takım ligde saçma sapan kadrolarla çıktığı oyuncu egolarını tatmin ettiği için tepe taklak olduk şenol bize iki şampiyonluk kazandırmadı iki şampiyonluk kaybettirdi sırf avrupada kendini gösterip milli takıma kapağı atsın diye bunuda gizlemiyordu her ağzını açışta tff ye selam çakıyordu arkasında enkaz bırakarak gitti gider gitmezde beşiktaşın adını bile unuttu milli takımda tükürdüğünü yalamamak için sahaya beş yerliyle çıkıyordu
Burakta başka yerli sevici al işde yabancılar kulübede otururken bütün yerliler sahadaydı

Çevrimdışı Atkar

negredoyu quaresmaya kurban etti tıpkı rebiçi cenke kurban ettiği gibi
On maç takip ettim quaresma negredoya tek pas vermedi aç o zamanki mesajlarımı oku aç maçları izle anlarsın ne dediğimi quaresmanın egolarına takımı yem ettiği için iki şampiyonluğumuz gitti çebi olmasa fo onu takımın başında tutmazdı avrupada canavar olan takım ligde saçma sapan kadrolarla çıktığı oyuncu egolarını tatmin ettiği için tepe taklak olduk şenol bize iki şampiyonluk kazandırmadı iki şampiyonluk kaybettirdi sırf avrupada kendini gösterip milli takıma kapağı atsın diye bunuda gizlemiyordu her ağzını açışta tff ye selam çakıyordu arkasında enkaz bırakarak gitti gider gitmezde beşiktaşın adını bile unuttu milli takımda tükürdüğünü yalamamak için sahaya beş yerliyle çıkıyordu
Burakta başka yerli sevici al işde yabancılar kulübede otururken bütün yerliler sahadaydı

Evet 17-18 ve 18-19 sezonu için ben de aynı görüşteyim. Burağı madem alacaktık,anlaştınız o zaman bıraksalardı taraftar tepkisini bir sezon önce getirselerdi. Burak büyük golcu kabul ediyorum. Lakin bizi bitiren olay Q7 ve Caner’dir. 15-16 Barça gibi oynayan takımdan orta-kafa-gol sistemine dönmüştük Q7 ve Caner sağolsun. Olcay zaten heba edildi,3.kanat olamaz mıydı takımda?

Maaş konularına gelirsek de o yönetimsel hatadır Pepe kaçtı,Adriano sakatım dedi,Babel’e 2.5m vermediler kaç senedir daha iyisini Ghezzal hariç(sağ kanat o da) izlemedim. Negredo öyle böyle tutmadı,Lens zaten ağzımıza almaya gerek yok.

Ama şunları da ekleyelim Lens yerine Volkan Şen istiyorsun,oyuncu pörföyün gerçekten yok. Yabancı sınırı zaten yoktu,bulun kardeşim iyi bir adam da getirin.

Bu seneki hatalarda Koray’ı almadın ne bileyim Okay kovalamadın. Arka taraf öyle böyle halledilir şaka maka 20m bons harcadık. Al bir tane Berghuis veya Lanzini,bir tane de skorer güzel bir sol kanat üstüne Koray,Okay falan ekle sıkıntısız yerli sorununu çöz ön tarafta işleri halletsin. Aşırı saçma sapan bir kadro kurdular,bahane edilebilecek bir konu bile yok.

Çevrimiçi Necmi

Evet 17-18 ve 18-19 sezonu için ben de aynı görüşteyim. Burağı madem alacaktık,anlaştınız o zaman bıraksalardı taraftar tepkisini bir sezon önce getirselerdi. Burak büyük golcu kabul ediyorum. Lakin bizi bitiren olay Q7 ve Caner’dir. 15-16 Barça gibi oynayan takımdan orta-kafa-gol sistemine dönmüştük Q7 ve Caner sağolsun. Olcay zaten heba edildi,3.kanat olamaz mıydı takımda?

Maaş konularına gelirsek de o yönetimsel hatadır Pepe kaçtı,Adriano sakatım dedi,Babel’e 2.5m vermediler kaç senedir daha iyisini Ghezzal hariç(sağ kanat o da) izlemedim. Negredo öyle böyle tutmadı,Lens zaten ağzımıza almaya gerek yok.

Ama şunları da ekleyelim Lens yerine Volkan Şen istiyorsun,oyuncu pörföyün gerçekten yok. Yabancı sınırı zaten yoktu,bulun kardeşim iyi bir adam da getirin.

Bu seneki hatalarda Koray’ı almadın ne bileyim Okay kovalamadın. Arka taraf öyle böyle halledilir şaka maka 20m bons harcadık. Al bir tane Berghuis veya Lanzini,bir tane de skorer güzel bir sol kanat üstüne Koray,Okay falan ekle sıkıntısız yerli sorununu çöz ön tarafta işleri halletsin. Aşırı saçma sapan bir kadro kurdular,bahane edilebilecek bir konu bile yok.
yerli oyuncu hiç düşünmedilerki şenolun kafasında cenk vaz geçilmez kaleci yerli eldekilerden zaten yedekleri bulurum deyip bahtiyarı istedi hoca kafasında yerli diye bir dert olmadı ama her maçada beş yerliyle çıktı zaten kafasında lig yoktu yoksa bu kadar afrikalı oyuncu doldurmaz avrupa kısa yoldan kendini zirveye çıkartmanın yolu afrika kupasıda avrupa maçlarını etkilemiyor yönetim desen zaten takım başarısız olsun diye çabalıyorlar geldiklerinden beri öyle kumpas yedikki avrupa yürüse bugün yaşadıklarımızı yaşamayacaktık lugano gibi takıma sahamızda yenilmemiz hiç hesaplamadıkları şeydi hep biz kumpas yiyecek değiliz ya takımda hocaya kumpas kurdu maçtaydım o takımın maçı kazanmak gibi gram isteği yoktu 2-0 ken arkadaşa yenileceğiz bu maç dedim resmen sahada malubiyeti gördüm oyuncular kelle alıyordu sahada şenolun kellesini zaten istifa nedenide buydu beşiktaşın önünü açmak içinmiş yesinler düşüncesini sanki gram beşiktaşı düşündüde kalsa iyice rezil olacağını anladı
Yaşamamız gerekiyordu bunu gelmese şenol seviciler gelecek her hocayı yiyeceklerdi geldi be kısa sürede kurtulduk hala hocayı kurtarmak için sosyal medyada kıvrananlar var ilk mağlubiyette çıkacaklar piyasaya şartlar uygun hocasız gidecek bu yönetim gibi görünüyor takımı seçime kadar başsız bırakacaklar kimse burak demesin o hocalıktan ne anlar zaten gs maçıda 7-8 yerliyle oynarsa son maçı olur bizede ömrü boyunca söveceğimiz bir hatıra bırakır

Çevrimdışı Talisca1903

yerli oyuncu hiç düşünmedilerki şenolun kafasında cenk vaz geçilmez kaleci yerli eldekilerden zaten yedekleri bulurum deyip bahtiyarı istedi hoca kafasında yerli diye bir dert olmadı ama her maçada beş yerliyle çıktı zaten kafasında lig yoktu yoksa bu kadar afrikalı oyuncu doldurmaz avrupa kısa yoldan kendini zirveye çıkartmanın yolu afrika kupasıda avrupa maçlarını etkilemiyor yönetim desen zaten takım başarısız olsun diye çabalıyorlar geldiklerinden beri öyle kumpas yedikki avrupa yürüse bugün yaşadıklarımızı yaşamayacaktık lugano gibi takıma sahamızda yenilmemiz hiç hesaplamadıkları şeydi hep biz kumpas yiyecek değiliz ya takımda hocaya kumpas kurdu maçtaydım o takımın maçı kazanmak gibi gram isteği yoktu 2-0 ken arkadaşa yenileceğiz bu maç dedim resmen sahada malubiyeti gördüm oyuncular kelle alıyordu sahada şenolun kellesini zaten istifa nedenide buydu beşiktaşın önünü açmak içinmiş yesinler düşüncesini sanki gram beşiktaşı düşündüde kalsa iyice rezil olacağını anladı
Yaşamamız gerekiyordu bunu gelmese şenol seviciler gelecek her hocayı yiyeceklerdi geldi be kısa sürede kurtulduk hala hocayı kurtarmak için sosyal medyada kıvrananlar var ilk mağlubiyette çıkacaklar piyasaya şartlar uygun hocasız gidecek bu yönetim gibi görünüyor takımı seçime kadar başsız bırakacaklar kimse burak demesin o hocalıktan ne anlar zaten gs maçıda 7-8 yerliyle oynarsa son maçı olur bizede ömrü boyunca söveceğimiz bir hatıra bırakır
sen Şenol Güneş yönetici yaptın çıktın Afrikalı almayın diye kaç kere söyledi aldılar Şenol Güneş mi alacak futbolcuyu
Yok Negredoyu felan saçma sapan argümanlar bizim takıma uygun golcü değildi Gomezi neden yemedi o zaman da Cenki yedek bıraktı saçma sapan argümanların var abi
Adamı zorla savundurıyorsun kötü oynuyoru dedik gitti geçen sene  o kadar seri yapınca da iyi demiyordun
Takımda kamp görmüş tek transfer yok sen bu adamları en son ne zaman izledin adama zorla verdiler ne diyecek maaşlı çalışan almak zorunda
Tamam işte yeni hoca bulacaksın o kadar bu takım öyle oynamaz şöyle oynar iyi takımız diyorsun
Bende de bir umut oluşturdun gelsin bakalım yeni biri belki de iyi olacak
Sizin derdiniz takım iyi olsun mu zaten gitmiş Şenol Güneş üzerinden yürüyelim mi
Neyi bekliyoruz söyleyin bir isim gelsin sisteme uyan
İstifa etmez tazminat kovalar dedin istifa etti
Şimdi de kaçtı diyorsun ne istediğini kendinde bilmiyorsun kusura bakma kinle yazıyorsun sadece
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2023, 08:36:40 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Berguhis Lanzini aldın da hoca yok dedi öyle mi?

Çevrimdışı Talisca1903

masuaku hakkındada neler söylenmişdi söylersen oyuncular kötü karaktersiz ama geldi onur ve omarı aldırdı bunlarıda tukaka yaptı dediğin gibi colley iyi çıktı sais kapı dışarı oldu masuakuya mecbur kaldı umutla olmayacağını anladı onurda olmayınca rosiere mecbur kaldı biraz oynasalardı şu an saise sövüldüğü gibi masuaku rosier e sövülüyordu rebiçe yaptıklarını görmüyormuyuz hazırlık maçında oynayan adam lige gelince sakat sola onur atıp rebiçi yok sayıyorsa kafasında yoktur
ya abi işin gücün algı masuaku sözleşme sorunlu oynaması durumunu bilmiyor gibi konuşuyorsun
Saiss de mübarek olsun sana Milli takımda sakat sakat oynayıp maaş aldığı yerde oynamayan karaktersizi Şenol Güneş eleştireceğim diye burada aklama
Hoca kaç kere söyledi en iyisi Sais ama oynamak istemiyor diye al işte gittiği yerde de oynamıyor savunulacak tarafı yok
Omarı aldırdı ona bile ne yüründü buradan saiss kesti bunu oynatmak için felan ama karaktersizin teki olduğu kabak gibi çakınca Saiisin kafalar kuma gömülüyor hemen
Rebic sakat değil ama oynatmadı diyorsun bilgi kaynağını söyle bilelim neye dayanıyor
Millette sen yazınca arkandan yürüyor
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2023, 08:25:09 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Necmi abiye kalsa Beşiktaş’taki tüm sorun Şenol Güneş
Tarihimizdeki en başarılı olduğumuz döneminde ben sadece hocaya mal etmem ama hakkını da teslim ederim
Necmi abiye kalsa oradan komple silecek elinden gelse
Şampiyonluk kazanamamış 2 şampiyonluk kaybetmiş Avrupa başarıları futbolcuların gelişimi felan yok yani hiç birşey
Ama lafla peynir gemisi yürümez laf uçar yazı kaşır orada yazıyor işte şampiyonluk larda hangi hocanın CL başarılarında kimin ismi var
Sen sabaha kadar yok de bak bakalım yok oluyor mu?

Çevrimdışı Talisca1903

Yerli sevici ne Allah aşkına ya B17 de yerli sevici olmuş burada. Sanki yerine oynayan uçuyor da yerli oynatınca sorun oluyor millet Onurdan yürüyor Tayfurdan yürüyor Rashica eli belinde geziyor sahaya girince sorun yok Ox rahvan koşan atlar gibin sahada salınıyor millet 2013 teki Ox hayali kuruyor
Raşit niye oynuyor adam yürekli topçu vücudu izin vermediği halde zorluyor görüyoruz
Tayfur en azından tüm gücünü veriyor sahaya

Çevrimiçi kartalizma190399

F.Orman roportajini bastan sona dinledim. Adam cok dolmus, ama konustukca hak verdim. Ne kadar haksizlik edildigini zaten biliyordum, ama adam 45 dakika'da alt alta siralayinca daha bi net anladim. Biz bu adami hak etmiyoruz acikcasi. Seba'yi da, Bilgili'yi de, Orman'i da gonderen bu kulubun taraftari. Bir de biz bu adami basarisiz, YONETIM GITSIN﹗ diye gondermedik. Paralar nerede diye bagirip hirsizlikla suclayarak gonderdik. Gram gururu onuru olan adamin icine isler beyler. Adamin dolmasini da anliyorum, kizgin olmasini da, kirgin olmasini da.

Bence aday falan da olmaz, ama adamin hala Besiktas'i on plana tutup ayri tutmasi guzel. Vallahi ben olsam camia falan dinlemem, Serdar Bilgili gibi komple camia ve futbola kuserim, Allah'inizindan bulun derim.

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli sevici ne Allah aşkına ya B17 de yerli sevici olmuş burada. Sanki yerine oynayan uçuyor da yerli oynatınca sorun oluyor millet Onurdan yürüyor Tayfurdan yürüyor Rashica eli belinde geziyor sahaya girince sorun yok Ox rahvan koşan atlar gibin sahada salınıyor millet 2013 teki Ox hayali kuruyor
Raşit niye oynuyor adam yürekli topçu vücudu izin vermediği halde zorluyor görüyoruz
Tayfur en azından tüm gücünü veriyor sahaya
Düm düz yerli sevici, biz sene başı 3 yerli kim olacak derken bazı maçlar 5 yerli bile çıktık. Yabancı oyuncu kısıtlaması yokken biri milli takımın başına geçti ve 3 yerli oyuncu oynatma kuralını başımıza tekrar bela etti. Onu yapanda bendim zaten. Varya ağır konuşmak istemiyorum da ilk fırsatta defolup kaçıp gitti, taraftara da şirin gözükmek için süslü süslü laflar etti sizde yediniz. Hala gizli saklı beceriksizi koruma peşindesin.

Al işte geçen sene en büyük argümanınız yazın oyuncular hocanın kampını yesin takım uçup kaçacak, kendi takımını kurunca lige ambargo koyacaktık falan. Oyuncular tutmayınca topuda at yönetime çık işin içinden. 2 yüzlü olan hocada değil bu arada, adam giderken açık şekilde söyledi takım lig için v.s. yeterli olduğunu düşündüm ama yanılmışım diye bu sözüde hocanın aşıkları görmezden geliyor. Bu oyuncuları yönetim aldıysa hocada onay verdi bu kadar basit işte. Hala kaçan beceriksizi korumak için kırk takla atıyorsunuz.

Neyse ya 2 senemizi yediniz nasıl mutlu musunuz? Takımın altınada dinamit koydunuz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

F.Orman roportajini bastan sona dinledim. Adam cok dolmus, ama konustukca hak verdim. Ne kadar haksizlik edildigini zaten biliyordum, ama adam 45 dakika'da alt alta siralayinca daha bi net anladim. Biz bu adami hak etmiyoruz acikcasi. Seba'yi da, Bilgili'yi de, Orman'i da gonderen bu kulubun taraftari. Bir de biz bu adami basarisiz, YONETIM GITSIN﹗ diye gondermedik. Paralar nerede diye bagirip hirsizlikla suclayarak gonderdik. Gram gururu onuru olan adamin icine isler beyler. Adamin dolmasini da anliyorum, kizgin olmasini da, kirgin olmasini da.

Bence aday falan da olmaz, ama adamin hala Besiktas'i on plana tutup ayri tutmasi guzel. Vallahi ben olsam camia falan dinlemem, Serdar Bilgili gibi komple camia ve futbola kuserim, Allah'inizindan bulun derim.
Bende full izledim, adam makamın büyüklüğünün farkında.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Düm düz yerli sevici, biz sene başı 3 yerli kim olacak derken bazı maçlar 5 yerli bile çıktık. Yabancı oyuncu kısıtlaması yokken biri milli takımın başına geçti ve 3 yerli oyuncu oynatma kuralını başımıza tekrar bela etti. Onu yapanda bendim zaten. Varya ağır konuşmak istemiyorum da ilk fırsatta defolup kaçıp gitti, taraftara da şirin gözükmek için süslü süslü laflar etti sizde yediniz. Hala gizli saklı beceriksizi koruma peşindesin.

Al işte geçen sene en büyük argümanınız yazın oyuncular hocanın kampını yesin takım uçup kaçacak, kendi takımını kurunca lige ambargo koyacaktık falan. Oyuncular tutmayınca topuda at yönetime çık işin içinden. 2 yüzlü olan hocada değil bu arada, adam giderken açık şekilde söyledi takım lig için v.s. yeterli olduğunu düşündüm ama yanılmışım diye bu sözüde hocanın aşıkları görmezden geliyor. Bu oyuncuları yönetim aldıysa hocada onay verdi bu kadar basit işte. Hala kaçan beceriksizi korumak için kırk takla atıyorsunuz.

Neyse ya 2 senemizi yediniz nasıl mutlu musunuz? Takımın altınada dinamit koydunuz.

1903+

Kalbimizdesin Necmi başkan.

Bu taraftarın tam içindekini döktün masaya.

Çevrimdışı levitate

16-17'de transferler yine çok gecikince basın toplantısı yapmıştı, muhabirlerden birisi kimleri istersiniz diye sorunca eren derdiyok, serdar aziz ve fb ile uzatmasaydı topal demişti. hepsinin neler yaptığı ortada

hocanın bir polonya hayranlığı vardı ama orayı da hiç değerlendirmediler mesela, adamlar son yıllarda iyi oyuncular çıkartmaya başladılar oysaki. ft bile birkaç yıl önce jakub moder diye ağlıyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

16-17'de transferler yine çok gecikince basın toplantısı yapmıştı, muhabirlerden birisi kimleri istersiniz diye sorunca eren derdiyok, serdar aziz ve fb ile uzatmasaydı topal demişti. hepsinin neler yaptığı ortada

hocanın bir polonya hayranlığı vardı ama orayı da hiç değerlendirmediler mesela, adamlar son yıllarda iyi oyuncular çıkartmaya başladılar oysaki. ft bile birkaç yıl önce jakub moder diye ağlıyordu
adam ne yapacak sen adamı öyle bir psikolojiye sokuyorsin ki kimse alınmayacak sa bari bunlar akınsın diyor

Çevrimdışı Talisca1903

Hangi oyuncu kampa gitti kimse
Mutlumuyıuz mutluyuz en azından VI CK gibi yetersizler₁ kurtuldu klüp
Ha yeni pneriolar gelir mi gelir burada her çoktan isme yazılan methiyeleri görünce
Sende pinerio Vı diye kafa şişirip duruyordun adamların esamesi yok o ne olacak

he ya Şenol Güneş yerli kuralı gelsin dedi ondan geldi sen bu kadar safmısın yada senin bu söylediğine biz inanacak kadar aptalmıyıZ
Adamlar kararını vermiş olacak yapacaklar yaptılar
Bir sürü başka şey de sundu Var la ilgili hakemlerle ilgili kurallarla ilgikumadem istediğini yapıyor yapsalar ya
Mutlumuz neden mutlu olmayalım her taraftarın bir görüşü var geçmişte başarmış Beşiktaş ta ardını yazdırmış hocayı isterim neden istemeyeyim sen çalıştığı her takımdan kovulan adamı isteyebiliyorsun ya
Sonuçta o direk başarısız oldu gitti Buda 2. Yolunda ilk geldiği yol başarılıydı kim ne derse desin 2,76 ortalama yapmış ne yapacak başka uçacak mı

Çevrimdışı Talisca1903

Forumda ki sistem şu olmuş benimle aynı görüştüysen hakaret de etsen küfür de etsen sorun yok bir noktada buluşuyorsun
Ama şöyle de bir şey var kötüden fesattan iyilik güzellik bekleyen daha çok bekler
İlla ki bir yer de tekrar kusacak ifrazatını o zaman ben yine aynı noktada hakaretvari tiplerin karşısında olacağım benle aynı düşünsün yada düşünmesin
Küfürbazın yaptığı iltifatta küfürdür

Çevrimiçi Ravenman

Fikret Baba'nın röportajını izledikten sonra, boşverin Hadan Arat'ı dedim içimde.

Fikret Baba tekrar gelsin. Bu kulübün marka değerini uzaya göturen tek adam.

Teknik direktör yerli olacaksa Ertuğrul yada Sergen.

Yabancı Villas Boas yada Louis van Gaal.

Çevrimiçi Samet Demir

he ya Şenol Güneş yerli kuralı gelsin dedi ondan geldi sen bu kadar safmısın yada senin bu söylediğine biz inanacak kadar aptalmıyıZ
Adamlar kararını vermiş olacak yapacaklar yaptılar
Bir sürü başka şey de sundu Var la ilgili hakemlerle ilgili kurallarla ilgikumadem istediğini yapıyor yapsalar ya
Mutlumuz neden mutlu olmayalım her taraftarın bir görüşü var geçmişte başarmış Beşiktaş ta ardını yazdırmış hocayı isterim neden istemeyeyim sen çalıştığı her takımdan kovulan adamı isteyebiliyorsun ya
Sonuçta o direk başarısız oldu gitti Buda 2. Yolunda ilk geldiği yol başarılıydı kim ne derse desin 2,76 ortalama yapmış ne yapacak başka uçacak mı

Kim saf, kim aptal onun kararını vermek bana düşmez. Ama sizin argümanlar net. İyi birşey yapıldıysa bunu hocaya borçluyuz, kötü birşey yapıldıysa yönetime..

3 yerli kuralını ne zaman ve nasıl çıktı o zaman milli takımın hocasının basın toplantılarında neler söylediğini gayet iyi hatırlıyorum. Yine dediğiö gibi kötü bir tercih olduğu için adamlar karar vermiş size göre, iyi birşey olsaydı hocamıza methiyeler düzerdik.

Hala söylediklerimi çarpıtıyorsun geçmiş bütün mesajlarıma bak bir defa olsun VI gelince bu sene şampiyonuz demedim. Çok şükür utanma duygum var :)

2.76 ortalama 3 de olabilir ama sana kupa vermedikten sonra her türlü başarısızsın.

Çevrimdışı Atkar

Berguhis Lanzini aldın da hoca yok dedi öyle mi?

İsteseydi??? OX istemedi,Onana istemedi,Bahtiyar istemedi,Colley istemedi,Onur Bulut istemedi,Aboubakar’ı da istememiştir,Rashica’yı da istemedi Şenol Güneş ve bu yönetim hepsini aldı. Neden sezon başlamadan istifa etmedi ? Diyemedi mi bu kadroyu ben kurmadım,kadro planlaması çok kötü istifa edip gidiyorum. Sen gidip yönetime Serdar Aziz,Yusuf Yazıcı veya bonservisiyle Ozan Tufan istersen adamlar sana OX,Onana,Bahtiyar getirir zaten.
Szymanski istedin mi ? Boşta olan Lanzini,Grillitisch,Bamba ne bileyim Kuzyaev hatta Djiku’yu istemedin ama Amartey’i istedin öyle mi ?
Takım deli para harcadı kimse farkında değil,istediğin topçuları yönetim alamadı diyelim,o zaman yapılanmaya gir. 2-3 tane uygun genç topçu al.2-3 tane de takıma liderlik yapacak adam. De ki bizim bütçemiz sınırlı,10 milyon bons harcadık toplam maaş yükünü 7-8m artırdık 20m değil. Yapılanmaya giriyoruz desen kimse itiraz etmez. Rocolara Pedro Francolara sabır etmiş insanlarız biz. Keza Oğuzhan-Tolgay-Olcay’lara sabretmiş insanlarız. 15 yaşındayken Feda döneminde Batuhanlara,Dentinholara destek çıkıyorduk çünkü bütçe kısıtlıydı,bir gelecek planlıyorduk. Bunu da göremedik ki biz ?
Her sene şampiyon kimse bu ligde olamaz,ama yapılanma görmek istiyoruz çok mu ?
Şenol Güneş’e 15-16 / 16-17 sezonları gibi para harcandı,takım başarısız. Hem pahalı takım kurduk,hem başarısız. 17 maç yenilmiyorken de takım top oynamıyordu,şimdi de.

OX 3M Maaş
Bailly 2.5M Maaş
Amartey 2.2M Maaş
Colley 2.3m bons 1m maaş
Amir 3.2m bons 1.4m maaş
Onur 1m bons 0.7m maaş
Onana 4.8m bons 1.3m maaş
Bahtiyar 4.5m bons 1.2m maaş
Rashica 5.2m maaş yıllık da en az 1.6-1.7’dir.

Hiç birini mi istemedi abi bu Şenol Güneş ?
O zaman istifa etseydi napalım yani.
Talisca-Ramos ben de isterim son borç bi 50 milyon avro daha artsın.

Çevrimiçi kartalizma190399

Pendik'i Lugano'yu yenmek icin Talisca'ya ihtiyac olmamali. Anca Talisca'yla yeneceksek hoca'ya para vermeye de gerek yok, gelsin Guvenc Kurtar veya Samet Aybaba calistirsin takimi o zaman.
Senol Gunes'i nereden tutsan elinde kaliyor.
Oyuncu portfoyu yok, transfer istekleri facia. Sacma sapan kullanmayacagi overrated oyunculara ok diyor, mantikli isimlerle gelmiyor.
Taktiksel olarak facia. 6 aydir takim basinda gram organizasyon, yerlesme, defansif bilinc yok. Hucumda kreatif ayagin yoksa en azindan takim savunmasini oturtursun, 3-5 defanstan cikma veya hucumda setin olur, o da yok.
Oyuncu tercihleri fecahat, formayi hak etmeyenler forma sansi buluyor, kenardakiler koreliyor.
Takim fiziksel olarak berbat durumda. Gecen sene VI'in ekmegini yemis belli ki, kendi kampini gecirmis oyuncular patir patir dokulurken rakiplerimizin bizimkilerden sonra kampa katilmis oyunculari catir catir oynuyor ama. Weghorst bosuna gittikten sonra adamin antrenmanlarini elestirmemis.
Iletisim desen fecahat. Hep oyuncularla sorunlar yasamistir, gecmiste de. Bu donem de Saiss, ilk baslarda Masuaku ve Rosier, son donemde Rebic, Onana'yla sorunlar yasadigi malum. Hep de oyuncular haksiz olamaz, kimse kusura bakmasin.
Valerien Ismael yetersiz olabilir, ona lafim yok. Bence de gecmis/kariyer, potansiyel ve tercube olarak bizi tasiyacak adam degildi, ama Senol Gunes'i de korumayin artik.
Valerien Ismael ne kadar basarisiz olmussa Senol Gunes en az o kadar basarisiz olmustur, hatta bence daha fazla bile. 

Çevrimdışı Liquidator

Fikret Ormanın reportajını izledim. içim cız etdi((( Büyük bir insan hakikaten. Çok haksızlık ettik ona karşı. Açılan davaların hepside boş. Hepsini kazanmış adam. Bizim taraftar acaip taraftar(((( Bu beceriksiz ANÇ yönetimine göstermediyimiz tepkiyi Fikret başkana gösterdik.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Unnamed

Fikret Baba'nın röportajını izledikten sonra, boşverin Hadan Arat'ı dedim içimde.

Fikret Baba tekrar gelsin. Bu kulübün marka değerini uzaya göturen tek adam.

Teknik direktör yerli olacaksa Ertuğrul yada Sergen.

Yabancı Villas Boas yada Louis van Gaal.

Bir Abdullah Avcı faciası daha yaşayalım diye mi? Boşverin Fikret Orman'ı

Çevrimiçi gokhans

Bir Abdullah Avcı faciası daha yaşayalım diye mi? Boşverin Fikret Orman'ı
7 yıllık başkanlık hayatında yaptığı, anç'ı bu kulübe musallat etmek dışında yaptığı en büyük hatay pep avcıydı ve oda sonu oldu zaten. 6 aylık yanlış hoca tercihi yüzünden 6,5 yılda Beşiktaş'a kattıklarını unutalımmı yani? Dünyanın en güzel stadını kazandırıp, 3. yıldızı takan, fener ve gs'yi kardeş yapan, Beşiktaş'ın ismini tüm dünyaya duyuran, dünyanın en büyük şirketlerinden, kulübe sponsorluk yığan, yüzlerce haciz ve alacak davasından Beşiktaş'ı kurtaran, Federasyonu, siyasileri, lobileri alayını karşısına alıp o takımı fener maçına çıkarmayan, Operasyon çekileceğini bile bile Beşiktaşlılık duruşunu sonuna kadar gösteren, Avrupadaki en parlak yılları yaşatan başkanı, son 6 ayındaki o pep avcı skandalı yüzünden asalımmı? Bu adamın hiç mi kredisi yok?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı zubeyirbaya

7 yıllık başkanlık hayatında yaptığı, anç'ı bu kulübe musallat etmek dışında yaptığı en büyük hatay pep avcıydı ve oda sonu oldu zaten. 6 aylık yanlış hoca tercihi yüzünden 6,5 yılda Beşiktaş'a kattıklarını unutalımmı yani? Dünyanın en güzel stadını kazandırıp, 3. yıldızı takan, fener ve gs'yi kardeş yapan, Beşiktaş'ın ismini tüm dünyaya duyuran, dünyanın en büyük şirketlerinden, kulübe sponsorluk yığan, yüzlerce haciz ve alacak davasından Beşiktaş'ı kurtaran, Federasyonu, siyasileri, lobileri alayını karşısına alıp o takımı fener maçına çıkarmayan, Operasyon çekileceğini bile bile Beşiktaşlılık duruşunu sonuna kadar gösteren, Avrupadaki en parlak yılları yaşatan başkanı, son 6 ayındaki o pep avcı skandalı yüzünden asalımmı? Bu adamın hiç mi kredisi yok?

avcı'ya bende ısınamıyordum yalan yok ama o günün şartlarında avcı'nın getirilmesi de büyük bir yönetim hatası değildi. burada hala savunulmaya çalışılan ama gören gözlerin taa 2016-2017lerde ne olduğunu anladığı şenol güneş'i her maç perişan ediyordu avcı. başakşehir maçları öncesi hepimizi bir stres bir umutsuzluk sarıyordu, adamın elinde bizim 1/3ümüz maliyetli kadrolar oluyordu, şenol elinde belki tarihimizin en iyi kadrolarıyla başakşehire diş geçiremiyordu. niye olduğunu da sağolsun şenol unutanlara da yine geldi hatırlattı. biz maçlara doğru düzgün rakip analizi maç hazırlığı olmadan çıkıyorduk adam maçlara çok iyi hazırlanıyordu. bizim yönetimin de etkilenip şans verelim demesi çok büyük yanlış sayılmaz. ha adamın kimyası büyük takım çalıştırmaya müsait değil bizimle hiç uymadı. çok kötü de bir kadro vardı malesef. ama şenolun hoca sayıldığı yerde denendi diye de linç etmem.

Çevrimiçi Necmi

sen Şenol Güneş yönetici yaptın çıktın Afrikalı almayın diye kaç kere söyledi aldılar Şenol Güneş mi alacak futbolcuyu
Yok Negredoyu felan saçma sapan argümanlar bizim takıma uygun golcü değildi Gomezi neden yemedi o zaman da Cenki yedek bıraktı saçma sapan argümanların var abi
Adamı zorla savundurıyorsun kötü oynuyoru dedik gitti geçen sene  o kadar seri yapınca da iyi demiyordun
Takımda kamp görmüş tek transfer yok sen bu adamları en son ne zaman izledin adama zorla verdiler ne diyecek maaşlı çalışan almak zorunda
Tamam işte yeni hoca bulacaksın o kadar bu takım öyle oynamaz şöyle oynar iyi takımız diyorsun
Bende de bir umut oluşturdun gelsin bakalım yeni biri belki de iyi olacak
Sizin derdiniz takım iyi olsun mu zaten gitmiş Şenol Güneş üzerinden yürüyelim mi
Neyi bekliyoruz söyleyin bir isim gelsin sisteme uyan
İstifa etmez tazminat kovalar dedin istifa etti
Şimdi de kaçtı diyorsun ne istediğini kendinde bilmiyorsun kusura bakma kinle yazıyorsun sadece
tazminat almadan istifa edip gittimi göreceğiz zaten dedikodulara göre istifa şüpheli sonuçta öyle derler
Zorla almasaydı kardeşim kendisi bile ben karar verdim derken yönetim rebiç hariç şenol seçti derken sen neye göre kamp görmemiş oyuncuyu verdiler diyorsun diyelim öyle bu oyuncular dün gelmedi armutmu topluyordu kamp süresi kadar elinde kaldı oyuncular ligin sekizinci haftası oynandı milli arada oldu sen aklamak için masal anlatıyorsun negredoya gelince şenol sevici gibi değilde beşiktaşlı gibi otur o maçları izle bak bakalım negredoya quaresma pas atıyormu en fazla topla buluşan bütün topları o alıyordu negredoya tek pas vermediği bir sürü maç göreceksin bütün sezon say bakalım kaç pas vermiş ben sadece şenol eleştirmiyorum yönetim şenol el ele beşiktaşın içine ettiler madem bu kadar kolaydı istifa etmek bu kadronun böyle olmasına neden izin verdi neden kabul etti posta koyuyordu tv de afrikalı oyuncular gidince ne yapacaksınız diye soru sorulunca soranlara
Şenol gelsin şampiyon olacağız derken yönetimide hesap edecektin boşa konuşmayacaktın o lafları söylerken yönetim aklıyordun şimdi şenolu korumak için yönetim suçluyorsun yok öyle birşey tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması vardır bizim şenolla ilgili söylediğimiz herşey doğru çıktı daha önce nasıl takımın içine ettiyse yine edecek dedik etti takım form tutamaz dedik sahada yürüyorlar taktik falan veremez takım başı kesik tavuk gibi dolanır dedik takım geçen sene vi nin yüklediği kondisyonla gitti seneye mahvolacağız dedik hepsi gerçekleşti şimdi kına yakalım hep birlikte

Etiketler: