Takımda hem sahaya hemde teknik yönetim içine futbol aklı lazım, bu iki akıl uyumlu ve koordineli calisabilmeli. Futbol hayatımda hep 10 numara , forvet arkası veya forvet olarak oynadim, o bölgelerdeki rakip oyuncu davranislarini savunma kurgularini cok iyi goruyorum, maçı izlerken ox'i anlayabiliyorum. Alan açıyor, rakip oyuncuları omzuna alıp taşıyor kenarlara merkezde alan açıyor ama o alanı dolduracak oyuncu yok, benim en sevdigim oyuncu tiplerindendir aslında ama tek basina cok etkisi oldugunu dusunmuyorum, üstelik çok formsuz. hacı ve salihi ox ile kıyasladığımda gördüğüm en büyük fark pozisyon bilgisi, özellikle salihin alan kontrolu bana göre çok zayıf, kafası daha yere bakıyor daha yakını görebiliyor. Ox genelde gol pası öncesi pası veren oyuncu tipinde oynuyor, asisti y yapacak ama y'in o asisti yapabilmesi için gerekli alan ve zamani ox oluşturacak, ama o y olmadigi surece hep eksik kaliyor oyunu, y yerine yapmaya calistigi aksiyonlarda da bu form durumuyla etkili olabildigini dusunmuyorum. Ozetle takımda bir rol eksikligi var, hangi oyuncu bu rolu doldurabilir diye dusundugumde en yakın oyuncu olarak ghezzali goruyorum. Tekrar ghezzal denenebilir belki. Kadroyu bir yapboz gibi dusunursek ve eksik uyumsuz parcalar oldugunu kabul edersek ortaya bir tablo çıkamıyor. Diger takımlarla rekabet edemememizin sebebi bu bana gore. Çok iyi bir teknik direktor gelse dahi oyunumuzda bazı eksiklikler hep olacak. Bu takima çok iyi transfer yapacak biri lazım. Çok nokta atisina ihtiyacimiz var. Yapbozu tamamlayacak parcaları almaliyiz.