Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784986 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı levitate

bugün en doğru bulduğum hamle ox ve ghezzal'in 90 dk oynamasıydı, bu adamlar oynamadan takıma ısınamıyor işte şenol hocanın en gıcık olduğum huyuydu

darısı rebic ve rashica'ya diyelim
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

bugün en doğru bulduğum hamle ox ve ghezzal'in 90 dk oynamasıydı, bu adamlar oynamadan takıma ısınamıyor işte şenol hocanın en gıcık olduğum huyuydu

darısı rebic ve rashica'ya diyelim

Ghezzal tamamda ox sonlara doğru sıçtı sıvadı

Çevrimiçi Necmi

colley varken necip, rebic rashica dururken sol ön! onur bulut. iyisi kötüsü sonra tartışılır rakip de istanbulspor zaten ama bu değişiklikler beni şenol güneş'i istemeyen birileri cezalandırılıyor mu acaba diye endişelendirdi. bir şey bildiğim yok ama bazı tercihler teknik adam tercihinin ötesinde garipti. emin değilim. geçen sene weghorst'tan da duyduk. uluslararası futbolla az çok ilişkili olan oyuncuların şenol güneş'i de demode antreman sistemlerini de sevmediği istemediği sır değil.
colleyi belki dinlendirmek istemiştir bu maç neden oynamadı demek mantıklı değil

Çevrimdışı 38life

noldu bu adama ya

https://twitter.com/ertemsener/status/1711037472115675329

Takımın en iyi oyuncusu sakat ve haftalardır sakatlığının ne olduğu, ne kadar uzak kalacağı açıklanmıyor. Bu nasıl bir yönetim şekli ya. Vallahi gidip kulübü basıp bu Çebiyi tokatlıcam en sonunda. Amacınız ne sizin ya?

Çevrimdışı levitate

ileri oynamaya çalışan tek adamlar bunlar ya saçmalamaları normal

ox rosier'e az daha attırıyordu mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ox beni rahatsız etmedi bahtiyarda iyiydi ama yeri sol bek değil o kesin

Çevrimdışı 38life

semih bana zor görünüyor birinci neden cenk var ikinci neden şansını doğru kullanmadı o egodaki gence forma verirsen öyle kalır hatasını görmez semih bence beşiktaş için yeterli değil ama cenk oynuyorsa oda oynar hatta cenkden daha iyi oynar ama nerde oynatacaksın semih için abu mu kesilecek sola atsan harcarsın

Bir iki maçta o belli olmaz. Amaçsız, hedefsiz sezonlar zaten bu oyuncuların potansiyelini tespit etmek için fırsat.

Çevrimiçi Necmi

Takımın en iyi oyuncusu sakat ve haftalardır sakatlığının ne olduğu, ne kadar uzak kalacağı açıklanmıyor. Bu nasıl bir yönetim şekli ya. Vallahi gidip kulübü basıp bu Çebiyi tokatlıcam en sonunda. Amacınız ne sizin ya?
eğer şu anda böyleyse geçmiş olsun ilk yarıyı kapatmış ayağının üstüne basamıyor kötü hazırlık üstüne pasısu çıkana kadar oynatılınca sonuç bu oluyor bu sene sakatlıklardan çok çekeceğiz millette sakatlık riski olan oyuncuların alınmasına bağlayacak kimsede bu takım iyi hazırlanmadı demeyecek

Çevrimdışı Sefa Kara

ileri oynamaya çalışan tek adamlar bunlar ya saçmalamaları normal

ox rosier'e az daha attırıyordu mesela

oda doğru

Çevrimdışı Sefa Kara

ox beni rahatsız etmedi bahtiyarda iyiydi ama yeri sol bek değil o kesin

bence tam olarak yeri sol bek çok güzel ileri cıkısları vardı adama yakına gelen yoktu hiç.İlk yarıda amiri bir görüşü vardı uzun zamandır sol bekten gormediğimiz performans tek pasla 2 oyuncuyu düşürdü amir güzel kesti oxled bitiremedi.Masuaku bile teknik var ama tek yaptığı dan dun orta ataklar heba oluyor çoğu zaman bahtiyar gereksiz orta kesmedi misal.

Çevrimiçi Necmi

Bir iki maçta o belli olmaz. Amaçsız, hedefsiz sezonlar zaten bu oyuncuların potansiyelini tespit etmek için fırsat.
işin kötüsü o ya amaçsız kalan takımda genç oyuncu oynatma çok riskli iyi olacak bir oyuncuyu kaybedersin iyi genç iyi takımda kendini gösterir hatada yapsa diğer oyuncular telafi eder

Çevrimdışı 38life

eğer şu anda böyleyse geçmiş olsun ilk yarıyı kapatmış ayağının üstüne basamıyor kötü hazırlık üstüne pasısu çıkana kadar oynatılınca sonuç bu oluyor bu sene sakatlıklardan çok çekeceğiz millette sakatlık riski olan oyuncuların alınmasına bağlayacak kimsede bu takım iyi hazırlanmadı demeyecek

"Takım yeteri kadar çalıştırılmıyor." diye şikayet eden yabancı futbolcular geldi aklıma. İdmanda az çalıştır, sahada her maç 90 dakika oynat... Amir de sanırım ilk defa oyundan çıktı bugün. Bi nefes almıştır.

Çevrimdışı 38life

işin kötüsü o ya amaçsız kalan takımda genç oyuncu oynatma çok riskli iyi olacak bir oyuncuyu kaybedersin iyi genç iyi takımda kendini gösterir hatada yapsa diğer oyuncular telafi eder

Baskı daha az olacak ama öyle düşün. Şampiyonluğa koşan takımda en ufak hata çok fazla tepki çeker. Bi oyuncu topu bi kez ayağının altından kaçırsın hemen yerin dibine sokulur.

Çevrimiçi Necmi

bence tam olarak yeri sol bek çok güzel ileri cıkısları vardı adama yakına gelen yoktu hiç.İlk yarıda amiri bir görüşü vardı uzun zamandır sol bekten gormediğimiz performans tek pasla 2 oyuncuyu düşürdü amir güzel kesti oxled bitiremedi.Masuaku bile teknik var ama tek yaptığı dan dun orta ataklar heba oluyor çoğu zaman bahtiyar gereksiz orta kesmedi misal.
bekten beklenen birinci özellik iyi orta kesmesi değildir masuaku ile mukayese edip işin bokunu çıkartma😂 masuaku takımın en iyi oyuncusu masuakudan iyi olsun isterim elbet ama çok fırın ekmek yemesi lazım bekte çok hata yapıyor iyi orta kesiyorsa kanat oynat

Çevrimdışı sEuL

Omar’ın bir sakatligi yok ise (ki sanırım yedek klubesindeydi) sağ ayakli Amartey’in sol stoperde oynamasi sacmalik.

Gs macina da Amartey ile cikarsak zor geçecek maçı kendimiz için daha da zorlastirmis olacağız. Omar hava toplarında ligin en iyisi, ikili mucadelelerde ayakta durabilen, boyuna rağmen hızlı ve ayağı da Amartey’den geride olmayan bir oyuncu.

Bailly’nin sakatlanmasina rağmen, milli ara nedeniyle rotasyonun söz konusu olmadığı ve yabancı oyuncu sınırına takilmadigimiz bir noktada Omar yerine Necip’in girmesi düşündürücü. Hoş yapılan hiçbir değişikliği anlayamadık ama neyse…

Çevrimdışı Sefa Kara

Omar’ın bir sakatligi yok ise (ki sanırım yedek klubesindeydi) sağ ayakli Amartey’in sol stoperde oynamasi sacmalik.

Gs macina da Amartey ile cikarsak zor geçecek maçı kendimiz için daha da zorlastirmis olacağız. Omar hava toplarında ligin en iyisi, ikili mucadelelerde ayakta durabilen, boyuna rağmen hızlı ve ayağı da Amartey’den geride olmayan bir oyuncu.

Bailly’nin sakatlanmasina rağmen, milli ara nedeniyle rotasyonun söz konusu olmadığı ve yabancı oyuncu sınırına takilmadigimiz bir noktada Omar yerine Necip’in girmesi düşündürücü. Hoş yapılan hiçbir değişikliği anlayamadık ama neyse…

omar son maclarda sıcıp sıvamıstı biraz düzeltsin toparlasın kendine gelsin ama bende katılıyorum sol ayaklı sol stoper oynamalı stoperde.

Çevrimiçi Necmi

Baskı daha az olacak ama öyle düşün. Şampiyonluğa koşan takımda en ufak hata çok fazla tepki çeker. Bi oyuncu topu bi kez ayağının altından kaçırsın hemen yerin dibine sokulur.
iddasını kaybetmiş amaçsız kalmış takımda barut fıçısı olan taraftarın önüne atmakmı daha iyi taraftar dalacak adam arıyor mesela bugün o kötü performansı gösteren onuru sahaya sürmek akıllı insan işi değil bırak yenilmeyi gol yesek cümbüş olurdu stadda şu an staddaki taraftarın ruh halini biliyorum dalacak adam arıyorlar kenarda burak sahada yedi yerli olmasına iyi dayandılar

Çevrimdışı Sefa Kara

bekten beklenen birinci özellik iyi orta kesmesi değildir masuaku ile mukayese edip işin bokunu çıkartma😂 masuaku takımın en iyi oyuncusu masuakudan iyi olsun isterim elbet ama çok fırın ekmek yemesi lazım bekte çok hata yapıyor iyi orta kesiyorsa kanat oynat

Masu sakatlık sonrası geri gitti çok inşallah toparlar.

Çevrimdışı sEuL

omar son maclarda sıcıp sıvamıstı biraz düzeltsin toparlasın kendine gelsin ama bende katılıyorum sol ayaklı sol stoper oynamalı stoperde.
Son maclarda sivamayan yoktu zaten. Bir maçlık kendine çeki düzen ver mesajı verilmek istenmişse eğer bu maç o açıdan iyi bir tercih. Lakin Amartey’i bundan sonra sol stoperde görmeye devam edeceksek vay halimize.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Son maclarda sivamayan yoktu zaten. Bir maçlık kendine çeki düzen ver mesajı verilmek istenmişse eğer bu maç o açıdan iyi bir tercih. Lakin Amartey’i bundan sonra sol stoperde görmeye devam edeceksek vay halimize.

Icardi ile hava topu mücadelesini kazanabilecek 2 oyuncumuzdan biri Colley  diğeri ise Bailly. Necip ile Amartey tek hava topunu alamazlar

Çevrimdışı İzmitlibjk

Takımda hem sahaya hemde teknik yönetim içine futbol aklı lazım, bu iki akıl uyumlu ve koordineli calisabilmeli. Futbol hayatımda hep 10 numara , forvet arkası veya forvet olarak oynadim, o bölgelerdeki rakip oyuncu davranislarini savunma kurgularini cok iyi goruyorum, maçı izlerken ox'i anlayabiliyorum. Alan açıyor, rakip oyuncuları omzuna alıp taşıyor kenarlara merkezde alan açıyor ama o alanı dolduracak oyuncu yok, benim en sevdigim oyuncu tiplerindendir aslında ama tek basina cok etkisi oldugunu dusunmuyorum, üstelik çok formsuz. hacı ve salihi ox ile kıyasladığımda gördüğüm en büyük fark pozisyon bilgisi, özellikle salihin alan kontrolu bana göre çok zayıf, kafası daha yere bakıyor daha yakını görebiliyor. Ox genelde gol pası öncesi pası veren oyuncu tipinde oynuyor, asisti y yapacak ama y'in o asisti yapabilmesi için gerekli alan ve zamani ox oluşturacak, ama o y olmadigi surece hep eksik kaliyor oyunu, y yerine yapmaya calistigi aksiyonlarda da bu form durumuyla etkili olabildigini dusunmuyorum. Ozetle takımda bir rol eksikligi var, hangi oyuncu bu rolu doldurabilir diye dusundugumde en yakın oyuncu olarak ghezzali goruyorum. Tekrar ghezzal denenebilir belki. Kadroyu bir yapboz gibi dusunursek ve eksik uyumsuz parcalar oldugunu kabul edersek ortaya bir tablo çıkamıyor. Diger takımlarla rekabet edemememizin sebebi bu bana gore. Çok iyi bir teknik direktor gelse dahi oyunumuzda bazı eksiklikler hep olacak. Bu takima çok iyi transfer yapacak biri lazım. Çok nokta atisina ihtiyacimiz var. Yapbozu tamamlayacak parcaları almaliyiz.

Çevrimiçi murat

Bugğn oyuncuları rakip istanbulspor değilde ortalama antalya veya konya gibi bir takıma karşı oynamışlar gibi değerlendirirsek ben ox rosier sakatlann kadar baily enerjisiyle  de tayfur u beğendim.tabi rakip konya veya antalya değil istanbulspordu .ciddi bir rakibe karşı sayacak bir isim kalmaybilirdi.70 .dakikaya kadar golü pozisyon sayarsak belki 2.5 ciddi pozisyonumuz var.maçın sonunda dahi rebiçnoyuna girmiyorsa sorun kondüsyon değil galiba.ya futbol onu terketmiş yada psikopatik bir sorun var.

Çevrimdışı 38life

iddasını kaybetmiş amaçsız kalmış takımda barut fıçısı olan taraftarın önüne atmakmı daha iyi taraftar dalacak adam arıyor mesela bugün o kötü performansı gösteren onuru sahaya sürmek akıllı insan işi değil bırak yenilmeyi gol yesek cümbüş olurdu stadda şu an staddaki taraftarın ruh halini biliyorum dalacak adam arıyorlar kenarda burak sahada yedi yerli olmasına iyi dayandılar

Ben kesinlikle katılmıyorum. Özellikle ligin ikinci yarısında ligden kopmuş bir takımda taraftarın tolerasyonu daha yüksek olur. Geçen sezon Şenol Güneş ile gelen yükselişin sebebi de bu zaten. Baskı yok, stres yok. Sergenle yaşadığımız şampiyonlukta da aynı hikaye var. Taraftar yok, baskı yok.

Çevrimiçi murat

Bizim defansif ortasaha işini çözecek tek adama ihtiyacımız var ernst ,atiba veya josef gibi.o o bölgeyi amir ve salihin yardımıyla çözmeye çalışıyoruz ve beceremiyoruz da ve buradaki eksiklikle hucumda da zayıf kalıyoruz.örneğin orada bir josef önünde ox ve tabelsı olan bir 8 daha olsa takım hücumda da savunmada da daha başrılı.olur.Hacı salih ve ox savunmada yetersiz olduğu gibide hücumda da çok yetersiz kalıyor.öncelik hacıdan kurtulmak gerekir.belki baily bile olabilir orada.

Çevrimdışı sEuL

Icardi ile hava topu mücadelesini kazanabilecek 2 oyuncumuzdan biri Colley  diğeri ise Bailly. Necip ile Amartey tek hava topunu alamazlar
Aynen, hayırlısı artık.

Burak’in Turk oyuncu fetişini göz önüne aldığımda Gs macina şöyle bir kadro ile çıkarsa hiç şaşırmam ama.

Ersin, Onur, Tayyip, Necip, Zaynut, Tayfur, Salih, Ege, Muleka, Cenk Abou

Yabancı oyuncu sorunu da ortadan kalkar böylece.

Etiketler: