Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Amir-Salih-Ox

Buraktan da olmayacak belli oldu.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2023, 15:04:16 38life ]

Çevrimdışı Sefa Kara

Amir-Salih-Ox

Ghezzalı 10 numara çekmeyi düşünemiyorlar.

Çevrimiçi gokhans

Ghezzalı 10 numara çekmeyi düşünemiyorlar.
ghezzal 10 numarada olmuyor. Defalarca denendi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Sefa Kara

o zaman raşitsa filan denenebilir. karşımızda istanbulspor var.gs bile keremi 10 numara oynatıyor 3 kanatla cıkıyorlar maca kenarda mertens olmasına rağmen.

Çevrimdışı sEuL

Bizde 10 numara oynadığı maclarin sayısı bir elin parmaklarini gecmez heralde.
Muleka’da kanatta olmuyor ama ısrarla herifi kanatta oynatiyoruz ne bileyim.
Gitsinler Abou’yu serbest 10 numara yapsinlar bari, arkası dönük top alir, savunma arkasina koşu atanları görür, oyun kurar.
İnsanlar farklı bir şeyler gormek istiyor artık, her maç aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor bu teknik heyet.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bizde 10 numara oynadığı maclarin sayısı bir elin parmaklarini gecmez heralde.
Muleka’da kanatta olmuyor ama ısrarla herifi kanatta oynatiyoruz ne bileyim.
Gitsinler Abou’yu serbest 10 numara yapsinlar bari, arkası dönük top alir, savunma arkasina koşu atanları görür, oyun kurar.
İnsanlar farklı bir şeyler gormek istiyor artık, her maç aynı şeyleri deneyip farklı sonuçlar bekliyor bu teknik heyet.

tam olarak bu  :claps:

Aboubakar santrafor arkası oynasın muleka santrafor oynasın sağda ghezzal solda rebic/raşitsa

farklı birşeyler denensin artık.

Çevrimdışı Unnamed

Aboubakar santrafor arkası oynasın muleka santrafor oynasın sağda ghezzal solda rebic/raşitsa

Omar Colley forvet oynasın  :super:

Çevrimiçi murat

Amir-Salih-Ox

baily sanki bu 3 ünden de daha iyi ortasaha oynar gibi.

Çevrimiçi Necmi

gerçekten ne izliyorsunuz anlamıyorum sırf yazmak için yazışmazki abu ona verilen topların %90 ını kaybediyor top tutamayan insan nasıl on numara oynayacak zaten takımın tek tehlikeli oyuncusu üç kişi tarafından tutuluyor onuda on numaraya çek golleride cinler periler atar artık

Çevrimiçi Necmi

Salih gelin gole sevinin diye oyuncuları çağırıyordu düştüğümüz duruma bak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Salih gelin gole sevinin diye oyuncuları çağırıyordu düştüğümüz duruma bak
Bu sezon tam bir eziyet bizi bekliyor. Seçim sürecini çok uzun tutmazlar da transfer dönemine hamle şansımız olur umarım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

gerçekten ne izliyorsunuz anlamıyorum sırf yazmak için yazışmazki abu ona verilen topların %90 ını kaybediyor top tutamayan insan nasıl on numara oynayacak zaten takımın tek tehlikeli oyuncusu üç kişi tarafından tutuluyor onuda on numaraya çek golleride cinler periler atar artık

4-4-2 gibi düşünebilirsin forvetlerin biri geziyor.İlla abu olacak değil mulekada olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon transferde bu kadar fazla zar  atmamaları gerekiyordu. Zar atmadıkları transfer yok. Hala adaylık düşünebiliyorlar. Beşiktaş düşmanından bu kadar zarar görmüyor.

https://x.com/Kasar_Yaza/status/1711018756460167630

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Tek maçla yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama Burak Yılmaz umut vermedi bana. Milli takıma gitsin orada yardımcılık yapsın. Ama yine de "Şenol Güneşin gidişi" bile Beşiktaş'ı daha iyi ya da "daha az kötü" hale getirdi. Şenol Güneş olsaydı bu maç 1-0'dan 1-1 ya da 2-0'dan 2-2 olmuştu.

Çevrimdışı 38life

Genel durum kötü ama bugün sahada bu sezon hiç görmediğimiz bir çok pozitif yenilik gördük. Bu gerçeği de atlamamak gerek. Şenol Güneş varkenki futboldan farklıydı. Rakibin İstanbulspor olması, Çemişgezekspor olması fark etmez.

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu sezon transferde bu kadar fazla zar  atmamaları gerekiyordu. Zar atmadıkları transfer yok. Hala adaylık düşünebiliyorlar. Beşiktaş düşmanından bu kadar zarar görmüyor.

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1711018756460167630

hepsinin altına imzamı atıyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

Tek maçla yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama Burak Yılmaz umut vermedi bana. Milli takıma gitsin orada yardımcılık yapsın. Ama yine de "Şenol Güneşin gidişi" bile Beşiktaş'ı daha iyi ya da "daha az kötü" hale getirdi. Şenol Güneş olsaydı bu maç 1-0'dan 1-1 ya da 2-0'dan 2-2 olmuştu.

oyuncu değişikleri felaketti.taktik,teknik olarak 3 günde pek birşey göremeyiz zaten burağın kendiside acıklamıs mac onu raportajda sadece hoca reaksiyonu görürüz demiş 3 günde bir değişim olmaz demiş teknik teknik olarak.

Ama bende katılıyorum yarım sezonluk başka bir hoca bakılmalı bu rıza mı olur başkası mı olur.Oyuncular gerçi burağı istiyor takımın başında başka biri gelince yine arıza cıkartabilirler.

Çevrimdışı 38life

Bu "kayıp sezon"da Demir Ege'yi kazanmalı Beşiktaş. Kalıp kalmayacağı belli olmayan Salih'e mi şans vermek lazım, yoksa ciddi umut vaat eden ve oynadıkça daha da gelişecek olan Ege'yi mi? Hatta keşke Semih'i de kazansak.

Çevrimiçi Necmi

oyuncu değişikleri felaketti.taktik,teknik olarak 3 günde pek birşey göremeyiz zaten burağın kendiside acıklamıs mac onu raportajda sadece hoca reaksiyonu görürüz demiş 3 günde bir değişim olmaz demiş teknik teknik olarak.

Ama bende katılıyorum yarım sezonluk başka bir hoca bakılmalı bu rıza mı olur başkası mı olur.Oyuncular gerçi burağı istiyor takımın başında başka biri gelince yine arıza cıkartabilirler.
oyuncu değişikliği yoktu yerli oyuncuları oynatma isteği vardı elinde iki açık varken onuru sahaya sürmenin hiç bir açıklaması yok rebiç kötümü oynatta görelim kötümü

Çevrimdışı zubeyirbaya

colley varken necip, rebic rashica dururken sol ön! onur bulut. iyisi kötüsü sonra tartışılır rakip de istanbulspor zaten ama bu değişiklikler beni şenol güneş'i istemeyen birileri cezalandırılıyor mu acaba diye endişelendirdi. bir şey bildiğim yok ama bazı tercihler teknik adam tercihinin ötesinde garipti. emin değilim. geçen sene weghorst'tan da duyduk. uluslararası futbolla az çok ilişkili olan oyuncuların şenol güneş'i de demode antreman sistemlerini de sevmediği istemediği sır değil.

Çevrimdışı Sefa Kara

oyuncu değişikliği yoktu yerli oyuncuları oynatma isteği vardı elinde iki açık varken onuru sahaya sürmenin hiç bir açıklaması yok rebiç kötümü oynatta görelim kötümü

bende onu diyorum rebic,raşitsa var onur kanat olarak alınmaz.

Çevrimiçi gokhans

Demirege net salih ve amir den daha faydalı. En azından dikine oynuyor ama çok statik oynuyor az fizik kondüsyon yaparak daha hareketli olsa ortasahanın değişilmez ismi olur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Bu "kayıp sezon"da Demir Ege'yi kazanmalı Beşiktaş. Kalıp kalmayacağı belli olmayan Salih'e mi şans vermek lazım, yoksa ciddi umut vaat eden ve oynadıkça daha da gelişecek olan Ege'yi mi? Hatta keşke Semih'i de kazansak.
semih bana zor görünüyor birinci neden cenk var ikinci neden şansını doğru kullanmadı o egodaki gence forma verirsen öyle kalır hatasını görmez semih bence beşiktaş için yeterli değil ama cenk oynuyorsa oda oynar hatta cenkden daha iyi oynar ama nerde oynatacaksın semih için abu mu kesilecek sola atsan harcarsın

Çevrimdışı levitate

colley varken necip, rebic rashica dururken sol ön! onur bulut. iyisi kötüsü sonra tartışılır rakip de istanbulspor zaten ama bu değişiklikler beni şenol güneş'i istemeyen birileri cezalandırılıyor mu acaba diye endişelendirdi. bir şey bildiğim yok ama bazı tercihler teknik adam tercihinin ötesinde garipti. emin değilim. geçen sene weghorst'tan da duyduk. uluslararası futbolla az çok ilişkili olan oyuncuların şenol güneş'i de demode antreman sistemlerini de sevmediği istemediği sır değil.

colley'in bir problemi olduğunu sanmıyorum ama rebic konusunda vs. haklı olabilirsiniz
bipbipbupbup

Etiketler: