Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785475 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

bağırış çağırış + savunmada sağlam duralımcı ama kafa yapısı falan kulüple uyuşur, iyi bir kültür yaratır

çok fazla transfer isteyecektir nasıl karşılarız bilmiyorum
  talha-baily-onana 3lü savunma için çok ideal duruyor yalnız. Ligin en hızlı stoperleri bizde. Savunmayı öne çektiğinde, geri dönüşlerde 0 sıkıntı :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

yok niye suçlu olsun yaparsa kaşır yapamazsa gider Şenol Güneş yapamayınca gidiyor da yeni gelecek olanda başaracak burası Beşiktaş
Gelecek hoca da 2 mim üzerine çakacak puan ortalaması olarak devre arası transferi isterse yapılacak
sana birşey söyleyeyimmi puan ortalamasını 2 nin üstüne çıkartmak başarı değildir başarının getirisi olur he birde batan gemiyi ilk fareler terkeder şu an gitmesi beşiktaşın önünü açmadı seçime en az 1,5 ay var yeni hoca getiremezsin elde hocalık yapacak kimse yok eğer şu ana kadar şampiyonluk gitmedi ufak bir şans kaldıysa oda buhar olur takım seçime kadar hocasız kalacak zaten yanan yönetimin üstüne benzin döktü gitti neyse yönetimin sorunu bu bu arada şenol diyordu ya oyuncu almayın maaşları ödeyin diye demek maaş ödemekle olmuyormuş

Çevrimiçi Necmi

talha-baily-onana 3lü savunma için çok ideal duruyor yalnız. Ligin en hızlı stoperleri bizde. Savunmayı öne çektiğinde, geri dönüşlerde 0 sıkıntı :))
elinde bu kadar orta saha var kanatlardan verim alamıyorsun zaten oynanması gereken üçlü sistemdi beklerden bek verimi alamıyoruz zaten ama ortada hiç bir şey yapamayan sürekli kendini tekrarlayıp yanlışın doğru olacağını düşünen hoca olunca papağan gibi kendimizi tekrarlıyoruz

Çevrimiçi gokhans

yok niye suçlu olsun yaparsa kaşır yapamazsa gider Şenol Güneş yapamayınca gidiyor da yeni gelecek olanda başaracak burası Beşiktaş
Gelecek hoca da 2 mim üzerine çakacak puan ortalaması olarak devre arası transferi isterse yapılacak
vi, şenol güneş’e kondüsyonu sağlam ve kendi aldırdığı wego, saiss, redmond’lı dengeli bir takım bırakmıştı ve şampiyonluk potasındaydı. Fakat şenol güneş, yeni gelecek hocaya kondüsyonu bitik, motivasyon ve inancı yok olmuş, onana, amartey, rebic, rashica, tayfur gibi aldırdığı adamları bırakacak. Yani o 2 üzeri ortalama vi’nin kerametiymiş bak!!

Çevrimdışı Egos

sana birşey söyleyeyimmi puan ortalamasını 2 nin üstüne çıkartmak başarı değildir başarının getirisi olur he birde batan gemiyi ilk fareler terkeder şu an gitmesi beşiktaşın önünü açmadı seçime en az 1,5 ay var yeni hoca getiremezsin elde hocalık yapacak kimse yok eğer şu ana kadar şampiyonluk gitmedi ufak bir şans kaldıysa oda buhar olur takım seçime kadar hocasız kalacak zaten yanan yönetimin üstüne benzin döktü gitti neyse yönetimin sorunu bu bu arada şenol diyordu ya oyuncu almayın maaşları ödeyin diye demek maaş ödemekle olmuyormuş

kalsaydı tazminat için kalmış olacaktı, öyle değil mi? eğer şampiyonluk için bir şans varsa bunun şenol güneş'in sistemi ile sürmeyeceği açığa çıkmıştı. asıl şimdi ihtimallerden bahsedebiliriz; ancak bahsetmemek daha iyi.

Çevrimiçi Necmi

kalsaydı tazminat için kalmış olacaktı, öyle değil mi? eğer şampiyonluk için bir şans varsa bunun şenol güneş'in sistemi ile sürmeyeceği açığa çıkmıştı. asıl şimdi ihtimallerden bahsedebiliriz; ancak bahsetmemek daha iyi.
tazminat meselesinin hala ucu açık esas kötü olan şey bu futbolun f sinden anlamayan yönetimin bu süreci hocasız geçirmek isteyeceğimi tutar bir hoca ile anlaşırlarsa gelecek olan yönetimin önünü iyice kapatırlar takım kötü değil ama yürüyecek hali yok bu saatten sonra kondisyon yüklenirmi sanmam üstelik bu kadar sakatlık riski olan oyuncu bu halleriyle ne kadar oynayacaklar ne olur bilmemde yeni gelecek yönetim kim olursa olsun bu enkazı toplamak iki üç yılını alır
Beşiktaşı mahvettiler
Kendi sahanda lugana gibi bir takıma korkudan forvetlerini çıkardın bunuda yaşattı bize şenol gider ayak sahada iki gol atmış forveti çıkartmak teslim olmaktır
Fo nun dediği gibi beşiktaşın başkanı fakirlik edebiyatı yapıp ağlamaz beşiktaşın hocası korkak olmaz fo büyük başkanmış bunlara ramen o başarıları sağlamış 

Çevrimdışı Talisca1903

vallaha abi 3lü oynasa takım kötü değil felan yazdın durdun hoca yı da gördün dümdüz şimdi gitti gene suçlu kaldı suçlu gitti suçlu
Bence sen net hocaya karlı art niyetlisin geçen sene Saiis ye söylediklerin çıkmadı adamın ne biçim bir karaktersiz olduğunu gördük ki hoca oynatmak için elinden geleni yaptı
Rebic olayını da göreceğiz bakalım be kadar doğru dediklerin

Çevrimdışı Talisca1903

tazminat meselesinin hala ucu açık esas kötü olan şey bu futbolun f sinden anlamayan yönetimin bu süreci hocasız geçirmek isteyeceğimi tutar bir hoca ile anlaşırlarsa gelecek olan yönetimin önünü iyice kapatırlar takım kötü değil ama yürüyecek hali yok bu saatten sonra kondisyon yüklenirmi sanmam üstelik bu kadar sakatlık riski olan oyuncu bu halleriyle ne kadar oynayacaklar ne olur bilmemde yeni gelecek yönetim kim olursa olsun bu enkazı toplamak iki üç yılını alır
Beşiktaşı mahvettiler
Kendi sahanda lugana gibi bir takıma korkudan forvetlerini çıkardın bunuda yaşattı bize şenol gider ayak sahada iki gol atmış forveti çıkartmak teslim olmaktır
Fo nun dediği gibi beşiktaşın başkanı fakirlik edebiyatı yapıp ağlamaz beşiktaşın hocası korkak olmaz fo büyük başkanmış bunlara ramen o başarıları sağlamış
Ya abi Abouyu çıkarmasa sakatlansa her maç oynatıyor dersin Cenk zaten tahammülün yok Abou çıkardı senin prensin Muleka soktu sen demiyor musun ilerde oynasa çok farkedecek  diyen
10 dk da oynayıversin forvet abou yerine

Çevrimdışı Talisca1903

Beşiktaşı mahvettiler
ısrarla hocayı yok sayıyorsun FO başarılı ise hocada başarılı Bilic Samet bunlarda FO hocası

Çevrimdışı Talisca1903

vi, şenol güneş’e kondüsyonu sağlam ve kendi aldırdığı wego, saiss, redmond’lı dengeli bir takım bırakmıştı ve şampiyonluk potasındaydı. Fakat şenol güneş, yeni gelecek hocaya kondüsyonu bitik, motivasyon ve inancı yok olmuş, onana, amartey, rebic, rashica, tayfur gibi aldırdığı adamları bırakacak. Yani o 2 üzeri ortalama vi’nin kerametiymiş bak!!
kondüsyonu sağlam derken %17 topla oynuyor dun 2. Yarılarda sahandan çıkamıyordun hangi kondisyon Redmond da piyasada yoktu

Çevrimdışı Egos

Beşiktaşı mahvettiler

fikret orman boş konuşuyordu ağabey. gelen başarıların ardından dengesi bozuldu, ayrıca şenol güneş'i getiren de kendisiydi. eğer senin çerçevenden bakarsak teknik direktör seçiminde tarihimizin en kötü başkanlarından sayılır.

Çevrimiçi Necmi

vallaha abi 3lü oynasa takım kötü değil felan yazdın durdun hoca yı da gördün dümdüz şimdi gitti gene suçlu kaldı suçlu gitti suçlu
Bence sen net hocaya karlı art niyetlisin geçen sene Saiis ye söylediklerin çıkmadı adamın ne biçim bir karaktersiz olduğunu gördük ki hoca oynatmak için elinden geleni yaptı
Rebic olayını da göreceğiz bakalım be kadar doğru dediklerin
saisin karaktersiz olduğunu nerden anladın ne yaşadığını nerden biliyorsun belki gerçekten öyledir belkide değildir ama bunu seninde benimde bilme imkanımız yok diğer taraftan yaşadıklarımız sahada görünüyor ayen beyan sezon başından beri bu takımın kondüsyonu yok oyun taktiği yok ilk yarı savunmada top çevirelim ikinci yarı bir tane atarsak yemezsek maçı alırız havası vardı her maç iki stoper arasında üçyüz pas izliyorduk oyuncular kendilerine atılan toplara hamle yapmadıkları için rakibe kaptırıyorlardı takımda sıfır kazanma isteği vardı ama herşeyin suçu hocada değil ne yaşarsan yaşa sahaya çıktığında formanı terletmiyorsan savaşmıyorsan bu takımda işin olmaz

Çevrimiçi Necmi

fikret orman boş konuşuyordu ağabey. gelen başarıların ardından dengesi bozuldu, ayrıca şenol güneş'i getiren de kendisiydi. eğer senin çerçevenden bakarsak teknik direktör seçiminde tarihimizin en kötü başkanlarından sayılır.
yoo çebi getirdi şenolu o zamanda fo düzgün bir td seçemediki zaten en kötü yaptığı iş oydu bunlarda onu kopyalıyorlar işde şenolu bir istemezsem sameti avcıyı on istemem ve fo ikisinide getirdi dön geriye onlarla alakalı yazdıklarımı oku ben yanlışa yanlış doğruya doğru derim hiç kimse mükemmel değildir herkesin doğruları yanlışları olur ama bu yönetimin doğrusu yok

Çevrimiçi Necmi

ısrarla hocayı yok sayıyorsun FO başarılı ise hocada başarılı Bilic Samet bunlarda FO hocası
ben net olarak söyledim zaten on yıl hoca olsa her yıl şampiyon olsa onyılın sonunda kulübe ben başkan olsam adım attığım gün yapacağım ilk iş şenolu kovmak olur ben şenolu başarısız olduğu için değil beşiktaşlı olduğum için eleştiriyorum benim şenolla alakalı düşüncem bu diğer taraftan başarısız şenolla ikinci şampiyonluk ta son maç bittiğinde abunun quaresmaya al oyna diye vermesi şenolun hocalığının özetiydi biz iyi futbol oynadığımız için değil iyi kadromuz olduğu için şampiyon olduk o zamanda ilk yarıları çöpe atıyoruz diye ağlıyorduk sonra kadro kalitesi bir tık düştü şenolun fiyaskosu ortaya çıktı bugün söylediğim herşeyi o zamanda söylüyordum bir ts linin yazısı vardı şenol ilk geldiğinde beşiktaş taraftarına yazmış ve biz onun yazdıklarının hepsini sırayla yaşadık keşke saklasaydım arıyorum yazıyı bulamıyorum
Ağızda tek kelime şenolla başarılı olduk sergen bile bu takımı şampiyon yaptı üstelik bir sezonda üç kupa kaldırdı hemde pandemide eksik kadroyla forvetsiz dört senede zımba gibi takımlarla tüm camianın gücü odaklanmışken tüm dünyada piyar yapan bir yönetim baştayken iki şampiyonluğa büyük başarı demeyin esas dört kere olamamamız başarısızlıktı kondisyon olarak tüketmeseydi takımı avrupada kendimi gösterip milli takıma kapağı atacağım demeseydi ligi domine ederdik
Ben yarın oyuncuların ruh halini merak ediyorum

Çevrimiçi Necmi

ayrıca evet son senesinde dağıttılar fo yu iyi yönetemedi yıpranmıştı ama yinede bu yaşıma geldim futbol tarihimin en iyi dönemini fo ile yaşadım seba dönemini yaşamış biri olarak söylüyorum bunu beşiktaş başkanı dediğin beşiktaşın başkanı olduğunun bilinciyle oturur o koltuğa bu hem kendini rezil ediyor hem bizi rezil ediyor

Çevrimiçi gokhans

samet ve bilic feda sezonu hocalarıydı. Feda sezonu kadrosu vardı ellerinde ve ellerindeki kadroya göre başarılılardı. Şenol hoca sefa sezonu kadrosuna hoca olarak geldi. Elma ile armut’u karıştırmayalım.

Çevrimiçi gokhans

kondüsyonu sağlam derken %17 topla oynuyor dun 2. Yarılarda sahandan çıkamıyordun hangi kondisyon Redmond da piyasada yoktu
redmond beşiktaş’da da 2.devre oynamaya başladı zaten, alışma dönemiydi. Şenol güneş ile bütün maç çıkamıyordun işte, rakip ceza sahasına giremeden, şut çekemeden kaç maç yedik. Savunmada 300 pas yapıp %60 ile tamamlayınca dahamı iyi? Vi zamanı bolca pozisyon, şut ve gol atıyorduk, en azından iyi kötü bir taktik ve mentalite vardı. Pozisyon vermiyorduk. Bu arada vi iyi hoca diye savunmuyorum, kondüsyon ve tempoyu maça yayamıyor 2.yarı takım düşüyordu. Ama şenol güneş’i gördükten sonra herkez vi’i aradı..
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2023, 11:20:14 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Redmondu VI aldırdı. Şenolun aldırdıklarınıda görüyoruz. Çok yanlış yerden mukayese yapıyorsun
%70 topla oynayıp 4 yemiyorduk sende haklısın. Başladın yine VI üzerinden beceriksiz hocanı aklamaya. Al işte İlk fırsatta kaçtı gitti. Yine süslü süslü laflar etmiş. Sizde büyülenmişsiniz. Dünya kadar adam aldırdı bakalım onun pisliklerini nasıl temizleyeceğiz şimdi.

Birde VI'e vasat diyorsun sürekli onun üzerinden Şenol Güneş güzelleşmeye çalışıyorsun ya beni benden alıyorsun :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2023, 10:27:47 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Egos

ayrıca evet son senesinde dağıttılar fo yu iyi yönetemedi yıpranmıştı ama yinede bu yaşıma geldim futbol tarihimin en iyi dönemini fo ile yaşadım seba dönemini yaşamış biri olarak söylüyorum bunu beşiktaş başkanı dediğin beşiktaşın başkanı olduğunun bilinciyle oturur o koltuğa bu hem kendini rezil ediyor hem bizi rezil ediyor

bu arada ahmet nur çebi'yi beşiktaş'a musallat eden de fikret orman'dı. isterse kainatın en büyük başkanı olsun, vebali erdoğan demirören'inki kadar büyük.

Çevrimiçi levitate

bu arada ahmet nur çebi'yi beşiktaş'a musallat eden de fikret orman'dı. isterse kainatın en büyük başkanı olsun, vebali erdoğan demirören'inki kadar büyük.
en doğru bakış açısı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

biliç samet dönemi stadsız ve deplasmanlardaydı  henüz istenilen kadro kurulamamıştı ama tohumlar atılmıştı.anç vizyonu olan stadı yapılmış bir kulüp aldı hepsini yerle bir etti.elde sadece stad kaldı onu  kaybetmedik yerine şükredelim.keramet şenol hocada değildi.eldeki hazır ve kaliteli kadroyu iyi kullandı.şenol güneş takımı özellikleri topu slır 40 pas yapar en son kanada iner orta yapar.hızlı hücum yapamaz çünkü hoca istemez.kaptırıdığında geri dönmesi var.takımın kondisyon olarak kaldırmayacağını biliyor.ayrıca defansif kurgusu fiilan da yok.defansta kalabalık olalım yeter diye görüyor.

Çevrimiçi murat

ever haklısın hatta fikret ormanı uyarmışlar bak bu bu bu şekilde bir adamdır diye herşeyini önüne sermişler inanmamış ve yaşayarak görmüş.zaten başkanlık süreci içinde yaptığı en büyük yanlış ahmet nur  çebidir yöneimi içten içe yedi sıra kulübü yemeye geldi onu da başardı en az 5 sene toprlanamayız gibi görünüyor güçlü bir başkan gelmezse.yanlış bir başkan seçme şansımız yok.

Çevrimiçi murat

adam hata yaptığını anlamış ve hatasını telafi etmeye çalışmış ama biz camia olarak celladımıza aşık olduk.fikret ormanın suçu var belki ama asıl suçlu biz taraftarlar ve kongre üyeleri.

Etiketler: