Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784127 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi sende başkan adayı olsana. Valla ANÇ'den daha iyi işler yaparsın  :biggrinking:
hee olayımda küfredin

Çevrimiçi murat

Fikret orman röportajı: "Konuşmaya niyetim yoktu ama konuşmanın zamanı geldi.

Kendimi en büyük suçladığım şeyler var.

Çok abilerimin, dostlarımın hatta yönetim kuruluna alınırken dahi çok ikaz edilmesine rağmen ben böyle bir karakter olduklarını konduramamıştım. Onlara göstermiş olduğum itibara pişmanım. Çünkü bana direkt kumpas kurdular.

Beşiktaş başkanı kendini acındırır mı ya? Beşiktaş başkanı güçlü insandır! Eğilmez, bükülmez, mağdur olmaz! Tipik üçüncü sınıf, ikinci sınıf adam işleri. Beşiktaş'ın öyle bir marka değeri varken, şu an ki yönetim ne yapıyor hiçbir şey yapmıyor.

Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olduğu zaman her türlü Beşiktaş'ın yanında olurum ama acaip kırgınım herkese. Aday olurum demiyorum. Beşiktaş'ın bana ihtiyacı olduğu gün değerlendiririm.

Korkmuyorsa, yürekliyse gelsin beraber televizyona çıkalım."
olayın içyüzünü net olarak bilmesemde parçaları birleştirerek kaç senedir burada yazdım.fikret başknım da bu konuşmayla benim yaptığım çıkarımları doğrulamış.fikret ormanı
ve Beşiktaşı içten yıktılar hainler.

Çevrimdışı Unnamed

hee olayımda küfredin

Yok abi Pascal'a yaptığımız gibi yaparız. @Necmi Abi bizi diskoya götür  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Demir

Ahmet Nur Çebi, Lugano maçı sonrası Şenol Güneş'e "Bu futbol senin eserin. Paralar zamanında ödeniyor. İstediğin transferler yapıldı. Bu skordan sen ve oyuncuların sorumlusunuz. Oyuncuların yürüyecek hali yok." dedi.

Ardından Şenol Güneş, görevi bıraktığını söyledi. (Sözcü)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

🦅 Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, Şenol Güneş’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Slaven Bilic ile temasa geçtiği öğrenildi.

📎 Spor Arena

Çevrimdışı ferdi1903

hee olayımda küfredin
Hahaha yok abi küfür yasak

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Hahaha yok abi küfür yasak

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
he burda yasak zaten o yüzden başkan olayım istiyorsunuz stadda rahat rahat edin diye 😈

Çevrimiçi Necmi

🦅 Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, Şenol Güneş’in istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevi için Slaven Bilic ile temasa geçtiği öğrenildi.

📎 Spor Arena
gerçi bunlara inanmamda yönetimin futbol hakkında tek bildikleri fo yu kopyalamak herhalde adam gibi kopyalasalar birşeyler olurda yarım yamalak yapınca içine ediyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hasan Arat gelsin, teknik direktör olarak Brugge ün hocasını getirisn.

Çevrimdışı Talisca1903

Şenol Güneş vedasını tertemiz yapmış ne futbolcuları kötülemiş ne camiayı kaosa sokacak bir şey söylemiş tertemiz ayrılmış
Salih Abot tek tek paylaşım yapıyor hocanın vedasıyla ilgili yazılan herşeyin saçma olduğu yok mobbing yapıyor yok futbolcular ile bağı kopuk tamamen uydurma

Bu devir bitti daha ligin başı yeni bir hoca gelmeli koca seneyi boş geçiremeyiz
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2023, 20:15:10 Talisca1903 ]

Çevrimdışı blackeagle35

Fikret Orman, Bilic… Çıldıracağım.

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş vedasını tertemiz yapmış ne futbolcuları kötülemiş ne camiayı kaosa sokacak bir şey söylemiş tertemiz ayrılmış
Salih Abot tek tek paylaşım yapıyor hocanın vedasıyla ilgili yazılan herşeyin saçma olduğu yok mobbing yapıyor yok futbolcular ile bağı kopuk tamamen uydurma

Bu devir bitti daha ligin başı yeni bir hoca gelmeli koca seneyi boş geçiremeyiz
ligin başı ama hocan ligi bitirdi geçen yıl gs nin bir puan önündeyken şampiyonluğu valerian verdi diyordunuz şimdi ligin başı şampiyon olamazsak gelecek hocamı suçlu olacak 🤔

Çevrimdışı zubeyirbaya

📎 Spor Arena

bu tür hocalar kongreden sonra düşünülmeli. o zamana kadar geçici hoca dışında hoca getirmeye kalkmak kulübe yeni bir yük yüklemek demek. hocayı belirlemek ançnin işi değil şu an.

Çevrimdışı Talisca1903

ligin başı ama hocan ligi bitirdi geçen yıl gs nin bir puan önündeyken şampiyonluğu valerian verdi diyordunuz şimdi ligin başı şampiyon olamazsak gelecek hocamı suçlu olacak 🤔
yok niye suçlu olsun yaparsa kaşır yapamazsa gider Şenol Güneş yapamayınca gidiyor da yeni gelecek olanda başaracak burası Beşiktaş
Gelecek hoca da 2 mim üzerine çakacak puan ortalaması olarak devre arası transferi isterse yapılacak
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2023, 21:39:54 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Mobing yaptığını düşündüğümüz futbolcular veda mesajı yazmışlar mı?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol hoca veda mesajı yazmış hakkını helal de etmiş. Umarım bir daha bizimle yolu örtüşmez. Allah çarşısına göre pazar versin.

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimiçi Samet Demir

hasan arat başkanım  :iblush: aynı düşünüyoruz başkanımla :)

https://twitter.com/semtinmedyasi/status/1710722605257203987
3-4-3 hımmmm

Çevrimiçi Ravenman

hasan arat başkanım  :iblush: aynı düşünüyoruz başkanımla :)

https://twitter.com/semtinmedyasi/status/1710722605257203987

Bak bu adamın ismi geçen hafta burda geçti.

Bunun futboluda fazla atak değil lakin iyi organize ediyor takımı.

Çevrimiçi gokhans

3’lü savunma kurgulu tipik italyan hoca. Türkiye’de ki o cahilce eleştirilere maruz kalmaz umarım. Bu arada masuaku, 3’lü savunmada elek olur gibi. (Yapın bi süprizde getirin bielsa’yı, ülke bir hoca görsün)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

yok niye suçlu olsun yaparsa kaşır yapamazsa gider Şenol Güneş yapamayınca gidiyor da yeni gelecek olanda başaracak burası Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Mobing yaptığını düşündüğümüz futbolcular veda mesajı yazmışlar mı?

sen düşünüyorsun diye gerçek olacak hali yok gerçeksede çoklar açıklar mobbing yemiş olan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Glassner, Jesse March, Clement, Hansı Flick

Çok iyi hocalar boşta.

Çevrimiçi levitate

3-4-3 hımmmm

3-5-2 abi mmmmmmh leziz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bağırış çağırış + savunmada sağlam duralımcı ama kafa yapısı falan kulüple uyuşur, iyi bir kültür yaratır

çok fazla transfer isteyecektir nasıl karşılarız bilmiyorum
bipbipbupbup

Etiketler: