Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784659 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi murat

Şöyle düşündüm geçen sezon bittiğinden beri yaşanan şeyleri, aslında amacım buraya liste yapmaktı, t.d istifası ve olaganustu seçimli genel kurula bizi getiren süreci yazmak istedim sonra ama baktım çok madde var üşendim yazmaya.
Bunları dusunurken de beynime bi agri girdii, sacmalikları almadı kafam....
Sadece tek bir sey soyliyim;
Afrika kupası varken yokmuş gibi planlama yapmak.

Hadi herkes bir sonraki yanıtı alıntılayarak 1 madde yazsın.
belki bu sene yarım yamalak ligi çıkarırız seneye göre yapalım planımızı demişlerdir.

Çevrimdışı Sefa Kara

Candaş Tolga Işık: “Ahmet Nur Çebi adaylığıyla ilgili kararını vermedi. Şayet Başkan aday olmazsa Asbaşkan Emre Kocadağ aday olacak. Bununla birlikte Hasan Arat'ın adaylığı kesin. Ayrıca Tevfik Yamantürk, Mesut Urgancılar ve Yıldırım Demirören de adaylığı gündemde olan isimler...”

Çevrimiçi gokhans

Ertan Süzgün'ün dediğine göre bazı oyuncular takımın yeterli seviyede çalıştırılmadığından şikayet ediyormuş.
wego’da aynı şeyi söylüyordu şenol hoca geldiğinde. Takımın kondisyonundan belli oluyor zaten..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Karabay

Afrika kupası varken yokmuş gibi planlama yapmak.

Hadi herkes bir sonraki yanıtı alıntılayarak 1 madde yazsın.
Sonrasında hocanın çıkıp afrika kupasının bize zararı olmayacak savunması yapması...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

1-2 ay önce bu yönetimin “Beka sorunu” olduğunu belirtmiş,takımımı Dolmabahçede’ki her maç,deplasmanda da fırsat oldukça desteklemeye devam edeceğimi ama bu yönetimin gitmesi içinde elinden geleni yapmaya çalışacağımı söylemiştim.Kongre kararı almaları yetmiyor.Aday olmamaları içinde tüm enerjimi kullanmaya devam edeceğim BEŞİKTAŞ tarihinin en vasıfsız,en iş bilmez,en kötü başkan ve yönetiminin bu kulüpten uzaklaşması için.Ayrıca Serdar Bilgili sonrasından beri hep eski yöneticilerden oluşan başkan ve yönetici kadrolarından artık sıkıldım.Mümkünse Yıldırım Demirören yönetiminden itibaren başkan ve yöneticilik yapmış kimse bulunmasın yeni yönetimde.Birde kim seçilirse seçilsin EN YÜKSEK SEVİYEDE TRANSFER SCOUTu oluştursun kulüp bünyesinde.Bıktık artık futbolu bırakanları görmekten!
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 19:22:19 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Unnamed

Seçime Ahmet Nur Çebi tek aday olarak gidiyormuş  :biggrinking: Yeminle kıyamet kopar

Çevrimdışı celiker1

Yerli oyuncuları sadece alt yapıdan kuracak,takımın bütçesini 27 yaşını geçmemiş  çok çok iyi 11 yabancıya harcayacak radikal başkan aranıyor!Hem genç,fişek gibi takım olacaksın,hemde alt yapından çıkan oyuncudan da para kazanacaksın,transfer ettiğin hiç bir yabancıdan da zarar etmeyeceksin,hatta para kazanacaksın.Bir nevi önceki seneşerdeki Ajax,günümüzdeki Leipzig modelide diyebiliriz.Bahtiyar,Salih,Mert,Tayfur gibi oyuncularla sahaya çıkacağımıza Emirhan,Ege,Rıdvan,Semih gibi oyuncularla sahaya çıkar ama yanlarınada üst düzey yabancı eklerim yaşını almamış.Elimde olsa kulübün yasasına eklerim ”BEŞİKTAŞ kulübünün branşlarında 20 yaş altı minumum 1 sene performans sergilememiş hiç bir oyuncu oynayamaz” diye.Bak o zaman futbolcu fabrikası nasıl olunuyor işte.Hem sen çok daha özverili çalışacaksın,heöde tüm gençler seni tercih edecek,hemde tüm ülkenin taktir ge sevgisini kazanacaksın Seba dönemi gibi.

Sizlere soruyorum;Bügün sahadaki mevcut yerli oyuncuları mı tercih edersiniz?Yoksa tamamı alt yapıdan olan oyuncuları mı?Veya hangisi sizleri stadyumda veya ekran başında heyecanlandırır? 1993 yılından beridir trübündeyim.Sahaya giren 18-20 yaşında genç oyuncu olduğunda trübünlerin her zaman dahada coşkuya kapıldıgına şahit olmuşumdır.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 19:43:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Candaş Tolga Işık: “Ahmet Nur Çebi adaylığıyla ilgili kararını vermedi. Şayet Başkan aday olmazsa Asbaşkan Emre Kocadağ aday olacak. Bununla birlikte Hasan Arat'ın adaylığı kesin. Ayrıca Tevfik Yamantürk, Mesut Urgancılar ve Yıldırım Demirören de adaylığı gündemde olan isimler...”
Urgancilar gitsin özlü söz paylaşsın zorla sovdurtecekler

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Yerli oyuncuları sadece alt yapıdan kuracak,takımın bütçesini 27 yaşını geçmemiş  çok çok iyi 11 yabancıya harcayacak radikal başkan aranıyor!Hem genç,fişek gibi takım olacaksın,hemde alt yapından çıkan oyuncudan da para kazanacaksın,transfer ettiğin hiç bir yabancıdan da zarar etmeyeceksin,hatta para kazanacaksın.Bir nevi önceki seneşerdeki Ajax,günümüzdeki Leipzig modelide diyebiliriz.Bahtiyar,Salih,Mert,Tayfur gibi oyuncularla sahaya çıkacağımıza Emirhan,Ege,Rıdvan,Semih gibi oyuncularla sahaya çıkar ama yanlarınada üst düzey yabancı eklerim yaşını almamış.Elimde olsa kulübün yasasına eklerim ”BEŞİKTAŞ kulübünün branşlarında 20 yaş altı minumum 1 sene performans sergilememiş hiç bir oyuncu oynayamaz” diye.Bak o zaman futbolcu fabrikası nasıl olunuyor işte.Hem sen çok daha özverili çalışacaksın,heöde tüm gençler seni tercih edecek,hemde tüm ülkenin taktir ge sevgisini kazanacaksın Seba dönemi gibi.

Sizlere soruyorum;Bügün sahadaki mevcut yerli oyuncuları mı tercih edersiniz?Yoksa tamamı alt yapıdan olan oyuncuları mı?Veya hangisi sizleri stadyumda veya ekran başında heyecanlandırır? 1993 yılından beridir trübündeyim.Sahaya giren 18-20 yaşında genç oyuncu olduğunda trübünlerin her zaman dahada coşkuya kapıldıgına şahit olmuşumdır.
Noktasına virgülüne kadar katılıyorum.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi levitate

bu adamlar yeni hocaya falan karar vermemeli, seçime kadar burak baksın yeni gelecek yönetim kimse kendi adamını getirsin

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bu adamlar yeni hocaya falan karar vermemeli, seçime kadar burak baksın yeni gelecek yönetim kimse kendi adamını getirsin
hocayı geçtim, bu adamlar olağanüstü seçim kararı almadan bir kaç hafta önce kafalarına göre sponsor anlaşmaları falan yaptılar

verdikleri zararın haddi hesabı yok ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1710303697643659516

adamın kafa hoca gitsin tüm olay ona yıkılsın bende aday olayım değilse bir şey bilmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

bu sezon sonuna kadar biri gelmeli burak ile olmaz bu işler yarım sezonluk yerli biri gelmeli.BEn rızadan yanayım.

Çevrimdışı zubeyirbaya

demirören'in aday olma gibi bir niyeti varsa seçilir de diye düşünüyorum.

iyi mi olur kötü mü olur bakalım, bir takım şartlara bağlı.

Çevrimdışı ferdi1903

demirören'in aday olma gibi bir niyeti varsa seçilir de diye düşünüyorum.

iyi mi olur kötü mü olur bakalım, bir takım şartlara bağlı.
Uzak dursun, ANÇ neyse Demirören aynı (...)
Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

Annam annam annam, hani para yoktu lan, hani Beşiktaş in bir kuruşunu çar cur etmeyecektin Çebi

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş’ i övmek için herhangi bir şeye gerek yok, Beşiktaş’ ın son döneminin en önemli ismi, alınan her başarıda imzası var(Sergen hocanın aldığı şampiyonluğu da ayrı bi yere koyuyorum onun da bu kulüpte imzası var). Sorunun hocadan ziyade yönetimde olduğunu düşünerek puan ortalaması 2.22 olan hocayı sevmek veya kalması gerektiğini söylemek kişisel fikirdir, benim Beşiktaşlılığıma göre bu kulübü başarıya götürmüştür, gitmesine rağmen bu gelişinde de rekor puan ortalaması yapmıştır -bu sefer gitmesi gerekiyordu, darısı yönetimin başına-Son maçlarda zaten bütün camia karışmışken hocanın da performansının kötü olmasını anlayabiliyorum. Sen  adamla ilgili her negatif şeye inanıp pozitif her şeye şüpheyle yaklaşıyorsun. Saiss konusunda da böyle yaptın gerçeği gördük. Rebic meselesinde ardı arkası olmayan komplo teorilerine hocayla sorunu varmış gibi inanıp öyle lanse ediyorsun, bütün muhabirler istifa etti demişken istifa mı etmiş diyip paracı iması yapıyorsun. Kişisel olarak sevmiyor da olabilirsin bu konuda bence objektif değilsin ağabey.
rebiçi yönetim söyledi sordular neden oynamıyor diye hocanın istemediği tek transfer dediler
Benim söylediklerim kişisel kin değil isterseniz ts forumlarının onları çalıştırdığı dönemki eleştirilerine bak dejavu yaşarsın
Tesadüf ya hep oyuncular kabahatli oluyor hoca haklı oluyor sahaya bakıyorsun duyduklarınla yorumluyorsun duyduğunu saha doğruluyor bu güne kadar şenolla alakalı söylediğim ne yanlış çıktı geçmiş mesajlarıma bak önceki dönemede bak söylediğim herşey bir bir çıkmış ben birşey uydurmuyorumki yaptıklarını söylüyorum delilli ispatlı aldığında gs bir puan gerimizdeydi 8 puan fark atıp şampiyon oldu şampiyonluk ortalamasını tutturdu diyorsunuz böyle saçma savunmamı olur üstünde seni geçmiş iki tane takım var adam çıkıyor tff ile görüşmedim diye basın toplantısı yapıyor arkasından tff başkanı sözleşme imzaladık diyor sahada kötü performans olunca oyuncuları suçluyor adam kayırıyor işde cenk gerçeği önümüzde bütün camia söyledi formsuz koşamıyor diye gitti onunla başladı devre arası çıkardı ne oldu 45 dakika bile bile takımı eksik oynattı
Beşiktaş kendi sahasında üstelik avrupa maçında berbat bir takıma karşı forvetsiz oynarmı bunu yaparsan sahadaki oyuncu ne düşünür şenolun dört sezonda iki kupası var sergenin bir sezonda üç kupası var birde takımları mukayese et sonra şenol başarılı de bu adam orta sahada talisca arkasına ozi koydu atiba tek başına orta sahayı tutuyordu yatın kalkın fo ya dua edin adamın eline verdiği kadrolar hocasızda şampiyon olurdu
Gördük işte fikretsiz şenolu

Çevrimiçi Necmi

1-2 ay önce bu yönetimin “Beka sorunu” olduğunu belirtmiş,takımımı Dolmabahçede’ki her maç,deplasmanda da fırsat oldukça desteklemeye devam edeceğimi ama bu yönetimin gitmesi içinde elinden geleni yapmaya çalışacağımı söylemiştim.Kongre kararı almaları yetmiyor.Aday olmamaları içinde tüm enerjimi kullanmaya devam edeceğim BEŞİKTAŞ tarihinin en vasıfsız,en iş bilmez,en kötü başkan ve yönetiminin bu kulüpten uzaklaşması için.Ayrıca Serdar Bilgili sonrasından beri hep eski yöneticilerden oluşan başkan ve yönetici kadrolarından artık sıkıldım.Mümkünse Yıldırım Demirören yönetiminden itibaren başkan ver yöneticilik yapmış kimse bulunmasın yeni yönetimde.Birde kim seçilirse seçilsin EN YÜKSEK SEVİYEDE TRANSFER SCOUTu oluştursun kulüp bünyesinde.Bıktık artık futbolu bırakanları görmekten!
eee iki aydır her maç gittin birşey olmadı ben akşam tek maça gittim hepsini süpürdüm arada tffyide paketledim 😂
Şaka bir yana küfürler hoş değildi yenilginin sebeplerinden biride taraftar aslında futboldan tamamen uzak son derece gergin bir tribün vardı oyuncular altlarına etmişdir

Çevrimiçi Necmi

Rosierin kırmızı göreceği o kadar barizdiki ilk devrenin yarısından itibaren rosieri çıkart diye yırtındı millet şenol tınmadı bile ve kendi sonunu hazırladı

Çevrimiçi Necmi

Sonrasında hocanın çıkıp afrika kupasının bize zararı olmayacak savunması yapması...
haklıymış bak doğru çıktı artık afrika kupasının zararı yok

Çevrimiçi Ravenman

Sanırım Beşiktaş'ın kendi sahasında 2-0 öndeyken 3-2 kaybettiği son maç bu. Yıl: 1965
Başka bulabilen varsa yazsın.

Hayır.

Del Bosque'nın son maçı vardı, aralık 2005'te sanırım.

İnönüde Ankaraspora 2-3 kaybettik, 2-0 öndeyken.

Etiketler: