Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785103 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi biz derneğe mi yönetim seçiyoruz anonim şirkete mi bilgin var mı bu konuda?
biz kulübe başkan ve yönetim kurulu seçiyoruz seçilen başkan şirketinde başkanı oluyor dernek statüsünü bilmiyorum ama derneklere sadece dernek üyeleri seçebilir diye biliyorum dernek dernekler tüziğine bağlı

Çevrimiçi Necmi

hocaya da tebrikler birileri gibi çok uzatmadı istifa etti
istifamı etti o muamma bana sanki gönderilmiş gibi geliyor benmi yanlış anlıyorum istifa ettiğine dair bir açıklama yok istifa ederse tazminat alamaz

Çevrimiçi Necmi

Adam tekrar aday olacakmış diyorlar.

Utanmaz.
tribünde küfürle giden bir daha aday olamaz olsa bile kongre ona zor oy verir belki ts ye falan aday olacaktır

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok şükür gitmisler.

Bir daha hiçbiriyle yollarımızın kesismemesi dileğiyle.

Çevrimdışı 38life

tmm ben yanlış anlamışım
Ama taraftarın kulüple bağı kopmaz  yönetimle hiç olmadı zaten yönetimle kulübü birbirinden ayırmak lazım tersine taraftar bütünleşir beşiktaş taraftarını başarısızlık yıldırmaz kimlere ne kadar tahammül ettik size daha öncede dedim sosyal medyanın etkisi düşük olur ama tribün başka tribün müdahale ettimi sonuçları net olur bu akşam maçı bile yok sayan bir tribün gördüm kazanıp kazanmamamızın bir önemi yoktu direk yönetime odaklanmış tribün vardı gol attık istifa dediler baskı yiyorduk taraftar sahaya dönmüyordu maçı çevirmek için bile en ufak çaba göstermediler maçtan önce çarşıyı dolaştım bir kaç genç dışında maça hazırlanan taraftar yoktu gülüp eğlenen taraftar yoktu maçtan çıktık hiç maç konuşması yoktu yollarda malubiyeti umursayan taraftarda yoktu bu maç feda edilmişti taraftar yönetime savaş açtı bunun sonu yönetim için pek iyi bitmez

Bir bakıma haklısın ama şöyle bir durum var. Bu tarz dönemlerde Beşiktaş'ı sıkı takip eden kitle daha da bağlanıp daha da aktif hale geliyor fakat sıradan, daha az fanatik olan taraftarlar tuttuğu takımdan uzaklasabiliyor böyle donemlerde. Ben daha çok o kitleyi kastettim.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş seçimli kongre kararı alıyor daha önce adayım diye çıkanlardan şimdi tek bir açıklama yok ilginç

Çevrimdışı 38life

Vasat severlik ve Senol Gunes konusunda dibine kadar haklisin da, su yazin soylediklerinle celisiyor. Sifo Mehmet'in oyunculuguna ve Besiktas sevgisine birsey diyemem, ama sportif direktorluk, menajerlik veya adina ne diyorsan de ciddi bir rol. Kariyerinde antrenor olarak basarisi sifir, sportif direktorluk rolu var mi emin bile degilim. Yapmis olsa bile basarili olamamis cunku akilda birsey kalmamis. Sportif direktor en az teknik direktor kadar onemli, hatta daha bile onemli. Teknik direktorun etkisi saha'yla sinirli kalir, ama sportif direktor hem teknik direktoru secer (ve yonlendirir), hem futbolculari secer (aldigi kadar almamayi tercih ettigi de onemli), kadro yapisi ve tercihleriyle kulubun gelecegine ve ekonomisine de yon verir.
Besiktas'ta sportif direktorluk yapacak kisinin catir catir Ingilizce, Fransizca, Almanca bilmesi lazim. Network'u olmasi lazim. Hem antrenor hem oyuncu portfoyu genis olmasi lazim. Teknoloji'den haberdar olmali, kendini gelistirmis olmali. Iletisim, insan yonetimi konusunda bilgili olmali. Yani kisacasi donanimli olmali. Hala vasatizm ve romantizm gomlegini cikartamiyoruz bence.

Haklı olabilirsin. Bu söylediklerini %90 oran da ben de söylüyorum zaten hep. Ama kulübün içinde bir şekilde taraftarların sıkı bağ kurabileceği birisinin olması "bu ülkede" bir artı değer. Bunu zaten bizler gibi taraftarlar için söylemiyorum. Biz daha teknik, daha bilimsel olsun isteriz her şeyi fakat Beşiktaşın milyonlarca taraftarı var ve burası Türkiye. Ceyhun Kazancı gibi, Önder Özen gibi kişilere bu ülkede neler yapılıyor hepimiz biliyoruz. Ama tabi ki teknik olarak söylediklerinde haklısın. Ne bilim bir başkan yardımcılığı olur bir şey olur. Bi şekilde "iyi Beşiktaşlı" dediğimiz birilerinin içeride olması bu ülkenin dinamiklerine göre faydalı olur diye düşünüyorum. Şimdi Şenol hoca istifa etti mesela hemen yine Sergen sesleri yükselmeye başladı. Böyle bir ülkede yaşıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Haklı olabilirsin. Bu söylediklerini %90 oran da ben de söylüyorum zaten hep. Ama kulübün içinde bir şekilde taraftarların sıkı bağ kurabileceği birisinin olması "bu ülkede" bir artı değer. Bunu zaten bizler gibi taraftarlar için söylemiyorum. Biz daha teknik, daha bilimsel olsun isteriz her şeyi fakat Beşiktaşın milyonlarca taraftarı var ve burası Türkiye. Ceyhun Kazancı gibi, Önder Özen gibi kişilere bu ülkede neler yapılıyor hepimiz biliyoruz. Ama tabi ki teknik olarak söylediklerinde haklısın. Ne bilim bir başkan yardımcılığı olur bir şey olur. Bi şekilde "iyi Beşiktaşlı" dediğimiz birilerinin içeride olması bu ülkenin dinamiklerine göre faydalı olur diye düşünüyorum. Şimdi Şenol hoca istifa etti mesela hemen yine Sergen sesleri yükselmeye başladı. Böyle bir ülkede yaşıyoruz.
şifo için bir lafım yok diğer isimlere göre daha sıcağım ona ama iyi beşiktaşlı olmak için eski futbolcu olmaya gerek yok

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş seçimli kongre kararı alıyor daha önce adayım diye çıkanlardan şimdi tek bir açıklama yok ilginç
https://twitter.com/Hasan_Arat/status/1710244099180188124?t=rTCuHqILWy7brAQA_1KHoQ&s=19

İlk açıklama Hasan Arat'tan geldi. Hadi bakalım hayırlısı olsun.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşi çok eleştirdim. Hocalığını zaten hiç beğenmedim. Oyuncu ilişkilerinde de berbat olduğunu ve kulübe zarar verdiğini söyledim. Bunların hepsi bir yana, en azından zamanı geldiğinde istifa edecek onur, gurur, haysiyet, namus, utanma duygusu gibi değerlere sahip olduğunu bize gösterdi. Bu yüzden ona teşekkür ediyorum.

Tabi gerçekten istifa ettiyse.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şenol Hoca’ ya her şey için teşekkürler. Şubattan beri maç kaybetmeyen adamın da ayarlarıyla oynadılar, bu yönetimle ancelotti getirsen 2 aya kaçardı, elinden geleni yaptı. Kendisi de yönetime görüşmede camiaya zarar verdiklerini söylemiş. Yeni güçlü bir yönetim seçilerek camia toparlanmalı. Hoca adayım da Vitor Pereira.

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/Hasan_Arat/status/1710244099180188124?t=rTCuHqILWy7brAQA_1KHoQ&s=19

İlk açıklama Hasan Arat'tan geldi. Hadi bakalım hayırlısı olsun.

Hasan Arat ilişkileri kuvvetli, donanımlı, kendini yetiştirmiş, oturmasını kalkmasını, konuşmasını bilen bir insan. Çebi'nin tam zıttı yani.

Eksi bir yön olarak başkanlık için biraz fazla kibar ve efendi gibi. Beşiktaş başkanlığı zordur. "Maalesef ki" o koltukta kalmak için biraz alfa olmak gerekebiliyor.

Çevrimdışı 38life

Bilgisi olan arkadalara sorum:

Kongre üyeliği hala 5000 TL mi?

Başvurular ortalama ne kadar sürede onaylanıyor?

Çevrimdışı Sefa Kara

tam tahmin ettiğim gibi olmuş şenol güneş bıraktırılmış kendiler başımızda halen olağan üstü seçim kararı almışlar ama kadroyu yenileyip yeniden başkan olacakmış.

Çevrimdışı Sefa Kara

En azından bir yerden başladık trabzonlu birinden kurtulduk sırada anç var.

Bu arada burak kenarda olmaz şenol güneş kadroyu telefonla burağa verir yada burak sorar hocaya.yarım sezonluk rıza çalımbay paketi fena olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Bilgisi olan arkadalara sorum:

Kongre üyeliği hala 5000 TL mi?

Başvurular ortalama ne kadar sürede onaylanıyor?
5000 tl ama referans muhabbetin olursa anında onaylanır, yoksa biraz beklersin diye düşünüyorum. Niyetin varsa bence twitterda beğendiğin kongre üyelerine de yazabilirsen referans olabilirler. Forumda da yardımcı olacaklar çıkar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Arat ilişkileri kuvvetli, donanımlı, kendini yetiştirmiş, oturmasını kalkmasını, konuşmasını bilen bir insan. Çebi'nin tam zıttı yani.

Eksi bir yön olarak başkanlık için biraz fazla kibar ve efendi gibi. Beşiktaş başkanlığı zordur. "Maalesef ki" o koltukta kalmak için biraz alfa olmak gerekebiliyor.
Kibar ama en azından konuşmasını bilen birisi. Hitabeti yüksek, konuşması için eline kağıt vermene gerek yok. Aynı orantıda icraatleride olursa bizim açımızdan gayet olumlu olabilir. ANÇ ve Serdal Adalı arasında Serdal Adalıyı da çok beğenmiştim. İnşallah oda yönetim kurulunda olur. İcraat olarak ne yaparlar bilmiyorum ama oturaklı oldukları için yakıştırıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir teşekkür de Şenol hocaya. Yanlış anlamadıysam bugün antrenmana çıkmayarak yönetimi zor durumda bırakmış.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O konuda ben farklı düşünüyorum.

Bu alemde kime neyi ne kadar dikte edeceğini belirleyen networktur. Siyasi, spor, uluslararası hepsi bir arada. Eğer networkun sağlamsa adamı nazik nazik seversin gıkı çıkamaz.

Çevrimiçi Ravenman

Yonetime falan laf soyleniyor da (...)

Ibrahim Uzulmez, Sergen Yalcin, Riza Calimbay vs nedir yahu. Besiktas'a gelecek teknik adam;

- teknik tecrube'ye sahip olmali, head coach olarak olmasa bile genc takimlari yonetmis veya kaliteli teknik adamlarin yaninda yardimcilik yapmis olabilir (Guardiola, Arteta-Guardiola, Luis Enrique, Zidane ornegi gibi), o yuzden Burak Yilmaz out;
- buyuk bir takimda veya en azindan Anadolu takiminda iz birakmis olmali, iz birakmakla soylemek istedigim tesadufi basari degil, onu Riza Calimbay, Bulent Uygun, hatta gulerek soyluyorum Guvenc Kurtar bile yapti, iz birakan derken ofansif zevk veren futbol oynatip sonuc almis, bunu mumkunse 1'den fazla yapmis biri

Yerli olarak baktigimda aklima gelen tek isim Cagdas Atan. Yardimcilik deneyimi var, Alanya ve Kayseri'de basarilari ortada. Valerien Ismael gelmeden evvel ben sahsen ayni profilde Okan Buruk'u istiyordum, ama kismet GS'ye guldu. Cagdas Atan bence Okan'in yolundan gider.

Riza Calimbay uzak dursun. Senelerdir hocalik yapiyor, hicbir numarasi yok. Faul yap zenci forvete sisir topu tarzinda 50 sene evvelde kalmis cagdisi futbol oynatan birinin Besiktas'ta isi ne? Ibrahim Uzulmez'in kariyeri, seviyesi yeterli degil. Baska bir yerde basarilip kendini ispatlarsa eyvallah, su an o seviyede gozukmuyor. Sergen bizde hasbelkader 1 sene sampiyon oldu kusun tasa carpmasiyla, ama 2. senesindeki agir cuvallamasi bence antrenorluk yetenegiyle ilgili yeterli fikir veriyor.

Umarim iyi bir yabanci gelir. Olmadi Basaksehir'den Cagdas Atan bence tek mantikli yerli alternatif. Teklif gelirse bu arada kosa kosa gelmek isteyecegini dusunuyorum. Ilhan Palut'un oynattigi oyunu begeniyorum, ama onun aslinda daha yolu var, erken olabilir.

Senin çizdiğin yerli profilinden 1 kişı çıkıyor: Ertuğrul Sağlam.

Bok gibi kadroyla formda olan Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivassporla yarıştı 73 puan alarak üçlü averaja takıldı.

İlk yarı liderin 4 gerisinde sezon sonu 6 puan gerisinde kaldı. O sezonun tüm istatiklerini bi incele, sadece 2 galibiyeti eksikti yoksa şampiyon olurdu.

Şampiyonlar Ligi tecrübeside var, Türkiye Ṣampiyonluğuda var. Üstelik Trabzonsporlu değil, Beşiktaşlı.

2. Sezon kurduğu takım liderken gönderdiler, Mustafa Denizli aldı şampiyon yaptı.

Tek şansızlığı Liverpool yenilgisiydi, fakat kadrosu bom boktu.

Şimdiki kadromuz o kadrodan 40 kat daha iyi.

Ertuğrul şu an Kocaelisporda son 5 maçınıda kazandı ve Eyüpspordan alacak liderliği.

Yerli olsa Ertuğrul.

Yabancı olsa Villas Boas.

Bizim kadro Portekiz futboluna müsayit.

Çevrimiçi murat

Şenol güneşin istifası karşılıklı anlaşmaya döner birkaç gün içinde.

Çevrimdışı 38life

O konuda ben farklı düşünüyorum.

Bu alemde kime neyi ne kadar dikte edeceğini belirleyen networktur. Siyasi, spor, uluslararası hepsi bir arada. Eğer networkun sağlamsa adamı nazik nazik seversin gıkı çıkamaz.

Öyle öyle. Benim de umudum var Hasan beyden. Dediğim sadece bir eksi yanı.

Çevrimdışı Sefa Kara

Rıza Çalımbay:

Beşiktaş'ta umutsuzluk, karamsarlık diye bir şey olmaz. Beşiktaş'ın her zaman hedefi şampiyonluktur, başka bir şey olmaz.

Çevrimiçi Ravenman

[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 14:29:37 Ravenman ]

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: