Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784331 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Kimseyi getirmeseler daha kötü oynatamaz
Kimseyi seçmeseler daha kötü yönetemez
Kimseyi almasalar daha kötü oynayamaz

Lütfen hepsi hiçbir şey yapmadan ceketini alıp gitsin.
en doğrusu cidden
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Evet istifalar gelmeye başladı, en kısa zamanda resetlenmis oluruz inşallah, Allah birdaha bizi böyle yetersiz₁ vizyonsuzlarla sinamasin

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı Karabay

https://twitter.com/Besiktas/status/1710221240571396125
Şu açıklamanın bile giriş gelişme sonuç tamamı amatörlük akıyor. Yazı yazmak bu kadar zor olmamalı. Yenim ediyorum bu forumun çoğu üyesi daha güzel yazılar yazıyor.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2023, 12:21:00 Karabay ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Adam tekrar aday olacakmış diyorlar.

Utanmaz.

Çevrimdışı Liquidator

Şimdi görelim kim gelecek. Benim adayım Sergen, amma gelmez. İkinci adayım Rza Çalımbay. Hayırlısı

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı KartalınGücü

Çok şükür, ANÇ tekrar aday olacaksa bu gerçekten saçmalık, seçim kararı neden alınıyor, camia sizden memnun değil (aslında nefret ediyor) . Yeniden aday olacaksan seçim kararı neden alıyorsun? Seçimin amacı sizi göndermek zaten.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Şimdi görelim kim gelecek. Benim adayım Sergen, amma gelmez. İkinci adayım Rza Çalımbay. Hayırlısı

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Kimse gelmesin Burakla falan devam edilsin yönetim değişirse bulunur elbet birileri.

A class yabancı hoca getiremeyeceklerse ki bence hem bunlar getiremez hem de yönetim değişse bile devre arası hedefsiz orta sıra takımına o kadar iyi hocayı ikna edemezsin)  Sergenle başka bir kaos yaşamayalım.

Şifo gibi yıpranmamış birine şans verilebilir hevesi varsa. Çağdaş yeni transfer yapmasa olabilirdi.

Çevrimiçi Samet Demir

İnşallah bu defada ihaleyi hocaya yıkıp kendilerini aklamazlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

hocaya da tebrikler birileri gibi çok uzatmadı istifa etti
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Kongreye kadar burak yeter, şenol güneş'den daha kötü olmaz zaten.. Kongre sonrası gelecek yönetim bielsa yada bielsa gillerden sağlam bir hoca getirsin lütfen.. Sağlam bi yapılanma sağlam bi proje, sağlam bi transfer politikası lazım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Şenol Güneş’e Emekleri İçin Teşekkür Ederiz

Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kamuoyuna Duyuru

Yönetim Kurulumuz, en geç aralık ayının başında olmak üzere Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı düzenleme kararı almıştır.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın hangi tarihte gerçekleştirileceği önümüzdeki hafta düzenlenecek basın toplantısında ilan edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

bjk.com.tr/tr/haber/87148

Çevrimiçi Ravenman

Burak Yılmaz kim arkadaş?

Deli ettirmeyin bu taraftarı. Kimsenin gururlarıyla oynamayın yoksa kan çıkar.

Bunlar şimdi sezon sonuna kadar teknik direktör ararlar görüṣerler yok ufacık pürüz kaldı yok eşi gelmek istemiyor. Bulana kadar her hafta kanserlik mağlübiyetler.

Burak Yılmaz haftalarca Şenolun (...) hatalarına ve dizilişlerine tepkisiz kalarak gelecek için bir bok vaadetmediğini ispatladı.

Çevrimiçi Necmi

camia sizden memnun değil onurlu bir şekilde bırakın işte ya
onurlarımı kaldı ne yaşatırsan onu yaşarsın

Çevrimiçi levitate

onurlarımı kaldı ne yaşatırsan onu yaşarsın
¯\_(ツ)_/¯
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş’e Emekleri İçin Teşekkür Ederiz

Lugano maçının ardından bir araya geldiği Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Beşiktaşımızın menfaatleri doğrultusunda bir kan değişikliğine ihtiyaç olduğunu, Kulübümüzün ve takımımızın önünü açmak adına alınacak her türlü karara saygı duyacağını ifade eden Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır.

Şenol Güneş’e Kulübümüze katkıları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

bakalım ne kadar tazminat ödemişler şenol para almadan bıraktıysa çok şaşırırım

Çevrimiçi levitate

seçim aralık ayı diyorlar uzatmayın bu ay yapılıyorsa yapın bitsin
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

seçim aralık ayı diyorlar uzatmayın bu ay yapılıyorsa yapın bitsin
tüzüğe göre belli süresi var yarın sandığa gidelim olmuyor seçime gireceklere hazırlık yapmaları için süre tanımak gerekiyor

Çevrimiçi tolga1903

tüzüğe göre belli süresi var yarın sandığa gidelim olmuyor seçime gireceklere hazırlık yapmaları için süre tanımak gerekiyor

Abi biz derneğe mi yönetim seçiyoruz anonim şirkete mi bilgin var mı bu konuda?

Çevrimiçi gokhans

Aralık iyidir. Talip olacak yönetimde ona göre hazırlık yapsın, yönetim kadrosunu en iyi şekilde oluştursun, futbol aklı, strateji ve vizyonunu oluştursun. Bugün ha istifa deseler, yarım yamalak bir yönetim gelse dahamı iyi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Yonetime falan laf soyleniyor da (...)

Ibrahim Uzulmez, Sergen Yalcin, Riza Calimbay vs nedir yahu. Besiktas'a gelecek teknik adam;

- teknik tecrube'ye sahip olmali, head coach olarak olmasa bile genc takimlari yonetmis veya kaliteli teknik adamlarin yaninda yardimcilik yapmis olabilir (Guardiola, Arteta-Guardiola, Luis Enrique, Zidane ornegi gibi), o yuzden Burak Yilmaz out;
- buyuk bir takimda veya en azindan Anadolu takiminda iz birakmis olmali, iz birakmakla soylemek istedigim tesadufi basari degil, onu Riza Calimbay, Bulent Uygun, hatta gulerek soyluyorum Guvenc Kurtar bile yapti, iz birakan derken ofansif zevk veren futbol oynatip sonuc almis, bunu mumkunse 1'den fazla yapmis biri

Yerli olarak baktigimda aklima gelen tek isim Cagdas Atan. Yardimcilik deneyimi var, Alanya ve Kayseri'de basarilari ortada. Valerien Ismael gelmeden evvel ben sahsen ayni profilde Okan Buruk'u istiyordum, ama kismet GS'ye guldu. Cagdas Atan bence Okan'in yolundan gider.

Riza Calimbay uzak dursun. Senelerdir hocalik yapiyor, hicbir numarasi yok. Faul yap zenci forvete sisir topu tarzinda 50 sene evvelde kalmis cagdisi futbol oynatan birinin Besiktas'ta isi ne? Ibrahim Uzulmez'in kariyeri, seviyesi yeterli degil. Baska bir yerde basarilip kendini ispatlarsa eyvallah, su an o seviyede gozukmuyor. Sergen bizde hasbelkader 1 sene sampiyon oldu kusun tasa carpmasiyla, ama 2. senesindeki agir cuvallamasi bence antrenorluk yetenegiyle ilgili yeterli fikir veriyor.

Umarim iyi bir yabanci gelir. Olmadi Basaksehir'den Cagdas Atan bence tek mantikli yerli alternatif. Teklif gelirse bu arada kosa kosa gelmek isteyecegini dusunuyorum. Ilhan Palut'un oynattigi oyunu begeniyorum, ama onun aslinda daha yolu var, erken olabilir.

Etiketler: