Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 784336 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben teknik direktörlük için yazmadım. Ben zaten yerli teknik direktör istemiyorum. Daha önce de söyledim. Ben Beşiktaşta görmek istiyorum dedim. Futbol şube sorumlusu olur, başka bir şey olur. İlerleyen süreçte yöneticilik de olabilir. Ayrıca sorduğun sorunun cevabı zaten yazdığım mesajın içinde: "Kimseye sırf Beşiktaşın evladı diye Beşiktaşta bir rol vermemek gerekir kesinlikle." Ben Şifo Mehmetin akıllı biri olduğunu düşünüyorum. Taraftarın artık kulüple olan duygusal ilişkileri giderek zayıflıyor. Özellikle gençlerin. Çebi gibi Beşiktaşı anadolu takımı gibi gören, DNA'sı Beşiktaşla asla uyuşmayan bir karakterden sonra, ve bunların kulübü adeta ele geçirip bir türlü gitmemesi taraftarları yıldırdı. Taraftarların kulüple olan duygusal ilişkilerinin iyice kopmaması için ya başarı gelmesi lazım (gelmeyecek yakın gelecekte) ya da en azından kulüpte Beşiktaş ruhunu taşıyan, empati kurabilecekleri kişilikler olmalı.

Bu arada ben yerli teknik direktör istemiyorum diyorum ama eğer Şenol Güneş istifa ederse yerine gelen hoca kim olursa olsun ateşe atılmış bir kurban olacak. İyi bir hoca da olsa bozuk para gibi harcanmak üzere gelecek takımın başına. O yüzden sezon sonuna kadar "herhangi" birinin gelmesi daha iyi olur.
tmm ben yanlış anlamışım
Ama taraftarın kulüple bağı kopmaz  yönetimle hiç olmadı zaten yönetimle kulübü birbirinden ayırmak lazım tersine taraftar bütünleşir beşiktaş taraftarını başarısızlık yıldırmaz kimlere ne kadar tahammül ettik size daha öncede dedim sosyal medyanın etkisi düşük olur ama tribün başka tribün müdahale ettimi sonuçları net olur bu akşam maçı bile yok sayan bir tribün gördüm kazanıp kazanmamamızın bir önemi yoktu direk yönetime odaklanmış tribün vardı gol attık istifa dediler baskı yiyorduk taraftar sahaya dönmüyordu maçı çevirmek için bile en ufak çaba göstermediler maçtan önce çarşıyı dolaştım bir kaç genç dışında maça hazırlanan taraftar yoktu gülüp eğlenen taraftar yoktu maçtan çıktık hiç maç konuşması yoktu yollarda malubiyeti umursayan taraftarda yoktu bu maç feda edilmişti taraftar yönetime savaş açtı bunun sonu yönetim için pek iyi bitmez

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar aciz bir yönetim bir daha gelmez herhalde. Şu ana kadar çoktan açıklama yapmaları gerekiyordu. Neyi uzatıyorlar hala anlamış değilim.
ne açıklaması bekliyorsun onlar senin derdinde değilki şu anda paraları kurtarma peşindeler yolun sonu olduğunu bugün iyice gördüler bu işden çok büyük zararla çıkacağız ve bu taraftarın suçu bunların geliş sürecini unutmadım

Çevrimiçi Samet Ç

ne açıklaması bekliyorsun onlar senin derdinde değilki şu anda paraları kurtarma peşindeler yolun sonu olduğunu bugün iyice gördüler bu işden çok büyük zararla çıkacağız ve bu taraftarın suçu bunların geliş sürecini unutmadım
Zorla başkan yaptırdı adamı sosyal medya kanaat önderleri Adalı falan başkan olsa belki yine başarısız olurduk ama en azından istifa ederdi bunlarda o da yok yarın öbür gün geciktirdikleri kararı alıp tekrar aday bile olabilir.

Çevrimdışı podgorica

Şenol Hoca'yı çok seven ve destekleyen birisi olarak, kan değişimi lazım gibi duruyor. Dün öndeyken bile aslına bakarsanız iyi oynamadık. Rakip daha derli topluydu.

Bu oyuncu grubu böyle oynamamalı. Trabzon, Brugge maçlarını normal karşıladım ama iç sahada Lugano takımına 2-0'dan maç verilmez. 9 kişi kalsak dahi verilmez.

Kan değişikliği iyi olacak gibi görünüyor. Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, İbrahim Üzülmez.. Bu isimler kısa vadede kesinlikle takımı toparlar. Özellikle Rıza Çalımbay..

Çevrimiçi murat

Şenol Hoca'yı çok seven ve destekleyen birisi olarak, kan değişimi lazım gibi duruyor. Dün öndeyken bile aslına bakarsanız iyi oynamadık. Rakip daha derli topluydu.

Bu oyuncu grubu böyle oynamamalı. Trabzon, Brugge maçlarını normal karşıladım ama iç sahada Lugano takımına 2-0'dan maç verilmez. 9 kişi kalsak dahi verilmez.

Kan değişikliği iyi olacak gibi görünüyor. Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, İbrahim Üzülmez.. Bu isimler kısa vadede kesinlikle takımı toparlar. Özellikle Rıza Çalımbay..
Zor fikstürü atlattık öyle veya böyle.şimdi seri zamanı.yanlış mı hatırlıyorum.fikstür zordu yenilgiler puan kayıpları 4 yemeler normaldi.bu gün ne değişti?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Günaydın

Haberlere baktım ama göremedim.
Gittiler mi?

Çevrimdışı sEuL

Günaydın

Haberlere baktım ama göremedim.
Gittiler mi?
Günaydınlar..

Ehem sabahin ikisi oldu burada halen bekliyorum. Bu saate kadar haberler dusmediyse bunlar bi yere gitmez. Kufur yiyince şevkle dolan insanlar bunlar sanırım.

Neyse bende yatiyorum şimdi, kalkinca istifa haberlerini burada okumak dileğiyle. Istifa haberleri düşene kadar herkese Allah sabir versin…

Çevrimdışı Akil Emre

Sanırım sessiz kalınca herşeyin düzeleceğini ve unutulacağını düşünüyorlar, takımın oyun anlamındaki rezaleti ve transfer başarızlığı bi yana, tff başkanının koskoca klüp başkanına posta koyması ve başkanın kılını bile kıpırdatması daha büyük bir olay. Artık düşsünler yakamızdan.

Çevrimdışı underworld

Şu vakte kadar istifa silsilesi gelmemesi büyük bir ayıp, skandaldır.

Çevrimdışı podgorica

Zor fikstürü atlattık öyle veya böyle.şimdi seri zamanı.yanlış mı hatırlıyorum.fikstür zordu yenilgiler puan kayıpları 4 yemeler normaldi.bu gün ne değişti?

Evet doğru Trabzon mağlubiyetini normal karşıladım. Brugge maçını da normal karşıladım.

Adana maçının sorumlusu %80 oranında Mert Günok idi.

Ancak artık bu maçın izahı yok. Rakip PTT 1. Liginde bile şampiyon olamaz. 2-0' dan maç verdik bu takıma.

Yanlışa yanlış derim yani. Şenol Güneş'i halen seviyorum ancak sanki onun da enerjisi kalmadı gibi. Kan değişikliği lazım.

Yönetime neden sallıyorlar onu anlayamıyorum. ANÇ mi dedi sanki git kırmızı gör diye Rosier' e?

Çevrimiçi gokhans

İstanbulspor maçı için herkes bi zahmet stada gelsin aga. Hep bir ağızdan gönderelim yönetimi, istifa sesleriyle.. Karanlık çağın bitip, aydınlık çağların başlama anına şahitlik edin, yardımcı olun...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Buradan bu dikiş asla tutmaz. İstifa etmemek kulübü ateşe atmak olur bu saatten sonra. Saçma sapan transferler, verilen uzun vadeli yüksek kontratlar. Yine de gönderebildiklerini göndereceksin. Geçici Rıza hoca tarzı birine sezonu tamamlatılabilir belki. Yeni sezona yeni hoca ile girmek gerekir. İçinden zor çıkılacak durumdayız. Çünkü elle tutulur pek bir yanımız yok. Rakipler çok önde. Gerçekten umut vermeyen bir durum. Tabiki kadro şu an verdiği performans kadar kötü değil. On numara transferi, kanat transferi takımı toparlar nispeten. Ama bu çaptaki yönetimle hiçbir şey olmaz. Ön koşul gitmeleri.

Bence hic oyle Riza hoca vs gibi birine gerek yok gecici olarak. Sonra vasat hocalar baski'nin olmadigi yerde bir gazla iyi isler yapiyor gibi gozukuyor, 1 sene daha cope atiyoruz.
Seneye de takimi emanet edecegimiz iyi bir yapilanma dusuncesiyle gelecek yabanci bir hoca gelecekse gelsin. Gelmiyorsa Burak Yilmaz veya herhangi bir yardimci hoca yonetsin. Burak Yilmaz'in da sadece gecici olarak takimi yonetecegi hem kendisine hem medya'ya net bir dille bildirilsin (kabul etmiyorsa gitsin de zaten). Artik vasatizm ve romantizm gomlegini cikartip liyakat ve kalite'ye bakarak yonetilmeli bu kulup. Sacma sapan insanlara duygusal kararlar neticesinde fazlasiyla sans verdik zaten. Hem yonetim olarak soyluyorum, hem teknik ekip olarak. Rezillikler yetti artik. Bunu hak etmiyoruz biz.

İnşallah hoca gider de bakalım sonrasında ne olur göreceğiz Ox Rebic Onana döktürecek mi?
Bence olmaz özellikle OX adamda zerre motorik özellik kalmamış bir ara forumdan birisi Alex için yazmıştı mobilet gibi çok ses çıkarıyor ama hız yapamıyor diye aynı onun gibi herşeyi yapacakmış hissi verip benzini bitmiş araba gibi son anda duruyor bu adamı futbola döndürebilen kim olursa olsun B17 İnler bile olsa kalsın takımın başında

Ox Rebic dokturmesin ama en azindan kullanmayacagi oyunculara net bir sekilde hayir diyecek, transfere karisabilecek kadar durusu olan karakterli bir hoca gelsin o yeterli olacak zaten. Ben transfere karismam etmem, yok transfer yapmazsak da elestirecekler tarzi sacmaliklarla bizi ugrastiracak kadar isine saygisi olmayan bes para etmez bir hoca olmasin basimizda bu sorunlarin bir kismi zaten kendi kendine cozulecek. Besiktas'in sorunlarini ve icimizde bulundugumuz durumun nedenini hala anlayamamissin belli ki. Hala Talisca gelseydi cosardik Ox Rebic kotu kafasindaysan zaten diyecek birsey yok.

Ben Şifo Mehmet'i Beşiktaşta görmek istiyorum. Çebi gibi, Şenol gibi Beşiktaşın ne olduğunun, ne kadar büyük bir kulüp olduğunun asla farkında olmayan insanlardan sonra bize Şifo gibi; kulüpte gördüğümüzde içimizi ısıtacak, evdeymiş gibi, aileyleymiş gibi hissettirecek figürler lazım. Bu rezil ve "soğuk" dönemden sonra bu camianın duygularının tedavi edilmesi lazım. Beşiktaş çok yıprandı. Bu açılan yaraları sarmak kolay değil.

Tabi sırf Beşiktaş'ın evladı diyerek "yeterli olmayan" kişilere de rol vermemek gerek kesinlikle. Bu yüzden Mehmet Özdilek diyorum. Zeki bir insan olduğuna inanıyorum. Ve Beşiktaş'a aidiyetinin de çok yüksek olduğuna inanıyorum.

Vasat severlik ve Senol Gunes konusunda dibine kadar haklisin da, su yazin soylediklerinle celisiyor. Sifo Mehmet'in oyunculuguna ve Besiktas sevgisine birsey diyemem, ama sportif direktorluk, menajerlik veya adina ne diyorsan de ciddi bir rol. Kariyerinde antrenor olarak basarisi sifir, sportif direktorluk rolu var mi emin bile degilim. Yapmis olsa bile basarili olamamis cunku akilda birsey kalmamis. Sportif direktor en az teknik direktor kadar onemli, hatta daha bile onemli. Teknik direktorun etkisi saha'yla sinirli kalir, ama sportif direktor hem teknik direktoru secer (ve yonlendirir), hem futbolculari secer (aldigi kadar almamayi tercih ettigi de onemli), kadro yapisi ve tercihleriyle kulubun gelecegine ve ekonomisine de yon verir.
Besiktas'ta sportif direktorluk yapacak kisinin catir catir Ingilizce, Fransizca, Almanca bilmesi lazim. Network'u olmasi lazim. Hem antrenor hem oyuncu portfoyu genis olmasi lazim. Teknoloji'den haberdar olmali, kendini gelistirmis olmali. Iletisim, insan yonetimi konusunda bilgili olmali. Yani kisacasi donanimli olmali. Hala vasatizm ve romantizm gomlegini cikartamiyoruz bence.

Çevrimdışı mellfred

3’ü de yanlış isimler

Çevrimdışı mellfred

bu maçı toparlama maçı olarak görüyordum sıkışık fisktürden çıkıp görece 3 kolay rakibi kayıpsız geçip derbiye çıkacaktık
takım güven kazanacak silkinecekti
fena da başlamadık ama rosierin zaar itler gibi sağa sola hırlamaları bir yerde başımıza bela açacaktı
burada patladı
ger halikarda 10 kişi de kalmış olsan takip kim olursa olsun o maçı vermezsin ağa
bu büyük rezillik oldu
yazık oldu koca sezona

Çevrimiçi gokhans

Ceyhun kazancı’nın değerinide anladık şu durumda. Gedson, wego, saiss, masuaku, redmond falan aldırmıştı valerian ile birlikte. Şenol hoca’ya sorularak alınan adamlara bak… (...)

Çevrimdışı Unnamed

Bu kulübe yakışacak tek isim Rıza Çalımbay'dır

Çevrimdışı BlackEagle16

Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi gokhans

olağanüstü kongre kararı alınmış, şenol güneş'de isifa etmiş.. He şöyle yaaa, umut doğu dan doğmuştur.. Beşiktaş için hayırlısı inş.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Karabay

https://twitter.com/DeportesReports/status/1710219759768277372

hayırlısı olsun içten içe başarılı olmasını isterim
Kimseyi getirmeseler daha kötü oynatamaz
Kimseyi seçmeseler daha kötü yönetemez
Kimseyi almasalar daha kötü oynayamaz

Lütfen hepsi hiçbir şey yapmadan ceketini alıp gitsin.

Etiketler: