Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 783153 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Sen salihin kumaşına göre yorum yapmıssın ben sahadaki salih için söyledim ikinci lig lafını, oynamaya niyeti yok aklı başka yerlerde.

Diğer dediklerine katılıyorum

Sahadakine gore yorum yapacaksak kadronun 1-2 oyuncu haric tamami ikinci lig seviyesinde. Salih'in bence niyeti var da karman corman ne yaptigini bilmeyen takimda anca bu kadar oluyor. Yetmiyor mactan sonra bir de dayak yiyor. Yetmiyor kulube isitan oyuncular 2-2.5 milyon euro alirken kendisi icin 1-1.5 milyon euro fazla goruluyor hakki verilmiyor. Bu ortamda Salih'ten ne bekleniyor ki zaten. Salih'i dinozor bir hoca yuzunden kaybedersek uzulurum.

Çevrimiçi pinehitman

Çünkü Şenol hoca abou'dan duvar olmasını bekliyor. Abou pek o tarz bi oyuncu değil. Özellikle arap yarım adası abou'yu iyice statikleştirmiş hiç mücadele yok, ikili sıkıştırıyor rakip bir de tamamen kayboluyor. Abou eski abou değil. Wego ile çok can yakarlardı ama çok iyi ikili olurlardı. Nkoudu tarzı rashica geldi işte, gedson da çok hızlı ama bizim oyun anlayışımız hızlı hücum değil, bol paslı hücum kağnı gibi yarım günde rakip ceza sahasına ulaşıyoruz bu yüzden olay doldur boşalta yada duran topa dönüyor. Taktiksel ve mentalite olarak bazı değişikliklere gitmez isek bu sene elek oluruz gibime geliyor.
Abou kesinlikle çok hantallaşmış fakat ben eski direkt kaleyi isteyen o hırslı Abou olduğundan tereddüt ediyorum. Oynadığımız maçlardan birkaçına kısa kısa bakarak söylüyorum tabi ki uzun süreler izlemeden bir şey söylemek doğru olmaz. Rashica direkt nkoudou gibi çizgiye, ceza sahasına dribbling atabiliyor ise eğer bu bizim için kanatlardan birinde büyük avantaj bence, Ghezzal döndüğü zaman bir kanat kesinlikle o olması gerek diğer kanatta Rebic - Rashica rotasyonu yapılmalı Cenk asla ışık vermedi bana çünkü. Elimizde aşağı yukarı Atiba rolü biçilebilecek ve daha mobilitesi yüksek bir Gedson var. Dinamizm sağlayabilecek oyuncuları bu oyunla yavaşlatarak ki direkt 11e yazabileceğimiz isimler bunlar, dikine paslar ve dinamik oyuncuların top taşıması vasıtasıyla kaleyi daha rahat görebilecek iken sadece orta - kafa - gol (Şenol Güneşin eskiden beri terk edemediği bi kafa) elimizde ki malzemeyi etkin kullanmıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/EKGedik/status/1707660542066741695?t=W1BeR8I5wDrhrUOokmsvqg&s=19

Yok canım hocanın forma adaleti gayet yerinde. Maç sonu yenilince de futbolculara suç atar. Kendisi eleştirilemez çünkü.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/EKGedik/status/1707660542066741695?t=W1BeR8I5wDrhrUOokmsvqg&s=19

Yok canım hocanın forma adaleti gayet yerinde. Maç sonu yenilince de futbolculara suç atar. Kendisi eleştirilemez çünkü.

forma adaleti olmaması sahaya bu şekilde sürdüğü oyuncuyuda bitiriyor cenk tartışılacak bir oyuncu değil ama oynatarak cenki topun ağzına getirdi solda rebiç oynar hadi hazır değil diyorsun raşitsa oynar bahtiyar oynar onur bile şu cenkden daha iyi oynar sen bu formda cenke 90 dakika tahammül ediyorsan bu önce cenke haksızlık sonra kulübede oturttuklarına haksızlık en kötüsü beşiktaşla dalga geçmektir yarın çıkıp oynatarak form tutturuyorum der diğerlerine neden tutturmuyorsun

Çevrimdışı levitate

@Talisca1903 abim mutlu yıllar nice talisca'lı yıllara

talisca'yı kurdeleye sarıp getircez bu kış söz :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

forma adaleti olmaması sahaya bu şekilde sürdüğü oyuncuyuda bitiriyor cenk tartışılacak bir oyuncu değil ama oynatarak cenki topun ağzına getirdi solda rebiç oynar hadi hazır değil diyorsun raşitsa oynar bahtiyar oynar onur bile şu cenkden daha iyi oynar sen bu formda cenke 90 dakika tahammül ediyorsan bu önce cenke haksızlık sonra kulübede oturttuklarına haksızlık en kötüsü beşiktaşla dalga geçmektir yarın çıkıp oynatarak form tutturuyorum der diğerlerine neden tutturmuyorsun
Hoca kadro seçiminde algı yapma konusunda o kadar mükemmel ki çoğu taraftar kendisinde suç bulamıyor. Halbuki kadro tam istediği şekilde ve eksiksiz kuruldu. O nedenle hoca basın toplantılarında yönetimi de eleştiremiyor. Oyuncuların performansını eleştiriyor. Burada da ana etkenlerden birisi yine kendisi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903 abim mutlu yıllar nice talisca'lı yıllara

talisca'yı kurdeleye sarıp getircez bu kış söz :D
teşekkürler kardeşim bu sene tam senesiydi yılanın verecektik parayı

Çevrimdışı Unnamed

teşekkürler kardeşim bu sene tam senesiydi yılanın verecektik parayı

Mutlu yıllar @Talisca1903

Ordinaryus Filozof gerekirse Necip'i 10 numara oynatır kenarda bekletirdi Talisca yı. Bosver gelmediği iyi oldu

Çevrimdışı Unnamed

Hoca kadro seçiminde algı yapma konusunda o kadar mükemmel ki çoğu taraftar kendisinde suç bulamıyor. Halbuki kadro tam istediği şekilde ve eksiksiz kuruldu. O nedenle hoca basın toplantılarında yönetimi de eleştiremiyor. Oyuncuların performansını eleştiriyor. Burada da ana etkenlerden birisi yine kendisi.

Zlatan Bahtiyarovic oynar artık Konya macında forvet hattında

Çevrimiçi Samet Demir

Zlatan Bahtiyarovic oynar artık Konya macında forvet hattında
Ben anlamam, isterse kaleyede kendisi geçsin. Bu futbolun baş sorumlusu hoca. 3 puan aldığımız zamanlarda da söyledim iyi futbol oynamıyoruz.

Çevrimdışı sEuL

Salih olayini daha yeni gordum gercekten akil alir gibi degil, basimdan kaynar sular dokuldu. 

Soyunma odasinda yapsa su hareketler yine affedilir degil ama bir TD kameralar onunde 30 yasindaki oyuncusuna su muameleyi nasil yapar ya? Kendini ne zannediyor bu herif?
Ayni hareketleri gidipte Oxlade'e, Abou'ya, Cenk'e falan yapabilir mi? Salih orada bir reaksiyon verse simdi Salih suclu olacak... Bunamis diyince ya hakaret ediyorsun falan oluyor, yani su hareketleri akli yerinde biri yapar mi Allah askina?

Çevrimdışı ferdi1903

Ne tadım kaldı ne tuzum, (...)

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi murat

bu banada mantıklı geldi de bu yönetim nasıl gönderelim adamlar görevinde başarılı.muhtemelen taraftar veya kongre gönderemez bunları.fener maçının diyetini ödettiriyorlar.iş işten geçtikte
kötü günler geride kaldı.

Çevrimiçi Monza

Yönetimi ve Şenol Hoca'yı eleştiriyoruz haklı olarak.

Ancak bu seviyeye çıkmış ve bu paraları alan futbolcuların da büyük suçu var. Oyuncularda bir kabullenmişlik, bir vurdumduymazlık var.
Misal; ADS maçı. Karşı kalede 4. kaleci var, bol bol şut atmak lazım. Hoca bunu bilmiyor veya bu yönde taktik vermedi diyelim, yahu kaleciyi biz biliyoruz bu futbolcular bilmiyorlar mı, 70-80 dk doğru düzgün şut çeken, deneyen yok.

Şenol Güneş (eskiden) iyi hoca veya yarışmacı hoca olabilir, eski yıldızları futbola döndüren hoca da olabilir. Ancak rakibe karşı taktik eksikliği, dünyada futbolcu takip etmemesi, özellikle yerli oyuncularda adam kayırmacılığı hep vardı. Bence bir noktayı gözden kaçırıyoruz, bu adam artık 71 yaşında. Hergün antrenman yapan, şehirden şehire ülkeden ülkeye dolaşıp 3 günde bir maç yapan takımın hocası 71 yaşında olmamalı. Herşeyin bir yaşı, bir zamanı var (Lucescu örneği var ama istisna). Şampiyon olduğumuz zamanlardaki Şenol hoca yok şu anda sahada. 

Çevrimdışı Sefa Kara

Yönetimi ve Şenol Hoca'yı eleştiriyoruz haklı olarak.

Ancak bu seviyeye çıkmış ve bu paraları alan futbolcuların da büyük suçu var. Oyuncularda bir kabullenmişlik, bir vurdumduymazlık var.
Misal; ADS maçı. Karşı kalede 4. kaleci var, bol bol şut atmak lazım. Hoca bunu bilmiyor veya bu yönde taktik vermedi diyelim, yahu kaleciyi biz biliyoruz bu futbolcular bilmiyorlar mı, 70-80 dk doğru düzgün şut çeken, deneyen yok.

Şenol Güneş (eskiden) iyi hoca veya yarışmacı hoca olabilir, eski yıldızları futbola döndüren hoca da olabilir. Ancak rakibe karşı taktik eksikliği, dünyada futbolcu takip etmemesi, özellikle yerli oyuncularda adam kayırmacılığı hep vardı. Bence bir noktayı gözden kaçırıyoruz, bu adam artık 71 yaşında. Hergün antrenman yapan, şehirden şehire ülkeden ülkeye dolaşıp 3 günde bir maç yapan takımın hocası 71 yaşında olmamalı. Herşeyin bir yaşı, bir zamanı var (Lucescu örneği var ama istisna). Şampiyon olduğumuz zamanlardaki Şenol hoca yok şu anda sahada.

Bu söylediklerinizin hepsi sebebi taktik teknik şeyler buda hocaya yazar.

Biz pektemek,olcay,veli,franco,serdar kurtuluş bu oyuncularla bilic zamanı tottenham yendik arsenali elimizden kaçırdık liverpool eledik.

Hocanın herhangi bir taktik planı yok.

Çevrimdışı aunt minnie

Konyada da farklı bir mağlubiyet gelirse bu iş biter diye düşünüyorum.Milli aradan sonra başka hoca gelir.

Çevrimdışı Unnamed

Bu söylediklerinizin hepsi sebebi taktik teknik şeyler buda hocaya yazar.

Biz pektemek,olcay,veli,franco,serdar kurtuluş bu oyuncularla bilic zamanı tottenham yendik arsenali elimizden kaçırdık liverpool eledik.

Hocanın herhangi bir taktik planı yok.

O kadro Şenol'un elinde olsaydı küme düşerdi takım. Onca hakem rezaletine rağmen iyi direndi Slaven Bilic. Atiba'ya çizgiye bastı diye kırmızı kart verilen zamanlardan bahsediyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

O kadro Şenol'un elinde olsaydı küme düşerdi takım. Onca hakem rezaletine rağmen iyi direndi Slaven Bilic. Atiba'ya çizgiye bastı diye kırmızı kart verilen zamanlardan bahsediyorum.
hoca şu anda başarısızdı hakemler hep aynı

Çevrimdışı Sefa Kara

Konyada da farklı bir mağlubiyet gelirse bu iş biter diye düşünüyorum.Milli aradan sonra başka hoca gelir.

gitmez bunlar.

Çevrimdışı aunt minnie

gitmez bunlar.
Anç şenolu direkt yollar,üstüne kongre yapar kazanır.uyduruk bir adam getirip umut tazeler.En geç GS maçında yollayacak zaten o maçta fark yiyeceğiz.

Şenol Güneş hayatında ilk defa kadro kurdu eline yüzüne bulaştırdı.Fikret Orman oyuncuları getirir bunlarla oyna derdi,Bursa ve Trabzonda da aynı muameleyi gördü hep,öyle başarılı oldu.Kadro mimarisinden hiç anlamadığını görmüş olduk

Çevrimdışı levitate

hoca, ceyhun, serhan vs. diye diye asıl hedef anç'ye daha çok zaman veriyoruz, onu bir yollayalım da hoca işi sonra da halledilir

hoca gitti diyelim bunlar gider silik kendilerince yönetebilecekleri yabancı bir hoca getirir, zamanı gelince bu sefer onu öne atıp yine kendileri için zaman kazanırlar

kasım-aralık gibi baskın seçim yapacağı konuşuluyor. tüm odak oraya kaymalı, gerekirse bu sezon yansın yeter ki şu yönetim gitsin razıyım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Sefa Kara

Anç şenolu direkt yollar,üstüne kongre yapar kazanır.uyduruk bir adam getirip umut tazeler.En geç GS maçında yollayacak zaten o maçta fark yiyeceğiz.

Şenol Güneş hayatında ilk defa kadro kurdu eline yüzüne bulaştırdı.Fikret Orman oyuncuları getirir bunlarla oyna derdi,Bursa ve Trabzonda da aynı muameleyi gördü hep,öyle başarılı oldu.Kadro mimarisinden hiç anlamadığını görmüş olduk

Şenol kurt hocalardan bilerek yönetimi savunuyor ki kendisini göndermesin.Zekidir şenol güneş şark kurnazıdır tabi sadece böyle konularda taktik teknik bilmez.Ülelek ülelek diyerek takımı gazlamaya calısır hepsi o.

Biraz şeytanın avukatlığını yapacağım ("gerçek değildir kendi düşüncem") yönetim tepkileri kendisinden çekmek için oyunculara hocayı yiyin demiş olabilir.yönetim nasıl olsa şampiyon olamayacağını çok iyi biliyor..Mevcut kadro takımların durumu tff olan takışmamız hakemlerin tutumu vs. bu yüzden.Sorun bizde değil bakın hocada demek için

Hocaya göre kadro kurulmaz zaten sen bir oyuncu alırsın hoca eldeki oyunculara göre oyun planlar biz her sene sil baştan kadro mı yapacağız.Şenol güneş ile yürümez bu işler.Anç ile yürümüyeceği gibi.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2023, 00:18:55 Sefa Kara ]

Çevrimdışı aunt minnie

Şenol kurt hocalardan bilerek yönetimi savunuyor ki kendisini göndermesin.Zekidir şenol güneş şark kurnazıdır tabi sadece böyle konularda taktik teknik bilmez.Ülelek ülelek diyerek takımı gazlamaya calısır hepsi o.

Biraz şeytanın avukatlığını yapacağım ("gerçek değildir kendi düşüncem") yönetim tepkileri kendisinden çekmek için oyunculara hocayı yiyin demiş olabilir.yönetim nasıl olsa şampiyon olamayacağını çok iyi biliyor..Mevcut kadro takımların durumu tff olan takışmamız hakemlerin tutumu vs. bu yüzden.Sorun bizde değil bakın hocada demek için

Hocaya göre kadro kurulmaz zaten sen bir oyuncu alırsın hoca eldeki oyunculara göre oyun planlar biz her sene sil baştan kadro mı yapacağız.Şenol güneş ile yürümez bu işler.Anç ile yürümüyeceği gibi.
Alınan oyuncuların bir sıkımlık canı kalmış zaten hocayı yemek için bir şey yapmalarına gerek yok.Çoğu bakın görün 1-2 sene sonra futbolu bırakır.Dünyada eşi benzeri olmayan rezil transferler yaptık.Kimin ne menfaati var kim bilir,milyonları ceplediler yine.

Bu mağlubiyet serileri devam ederse önce kadro dışı bırakmalar başlar,sonra hoca gider.ANÇ Sergen gittiğinden beri aynı şeyleri yapıyor zaten,şenol bu süreçte ancak bir çark olur.

Çevrimdışı aunt minnie

hoca, ceyhun, serhan vs. diye diye asıl hedef anç'ye daha çok zaman veriyoruz, onu bir yollayalım da hoca işi sonra da halledilir

hoca gitti diyelim bunlar gider silik kendilerince yönetebilecekleri yabancı bir hoca getirir, zamanı gelince bu sefer onu öne atıp yine kendileri için zaman kazanırlar

kasım-aralık gibi baskın seçim yapacağı konuşuluyor. tüm odak oraya kaymalı, gerekirse bu sezon yansın yeter ki şu yönetim gitsin razıyım
Yönetimi nasıl yollayacaksın aday mı var?Aday çıkmadığı sürece istediği kadar başkanlık yapar ANÇ.Dalkavuğu da çok kimse farkında değil

Çevrimdışı Talisca1903

Alınan oyuncuların bir sıkımlık canı kalmış zaten hocayı yemek için bir şey yapmalarına gerek yok.Çoğu bakın görün 1-2 sene sonra futbolu bırakır.Dünyada eşi benzeri olmayan rezil transferler yaptık.Kimin ne menfaati var kim bilir,milyonları ceplediler yine.

Bu mağlubiyet serileri devam ederse önce kadro dışı bırakmalar başlar,sonra hoca gider.ANÇ Sergen gittiğinden beri aynı şeyleri yapıyor zaten,şenol bu süreçte ancak bir çark olur.
oyuncuların geçmişi çok şey vaadediyor ama şimdileri çok çok geride o zamanlardan toparlarlar  diye düşünüyorum ama işte

Etiketler: