Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 785123 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Futboldan anlamamak değilde onlar daha çok Şenol hoca ile ilk 2 seneyi öngördüler sürekli. Bu nedenle hocayı çok istediler. Fakat başarının gelmesine en büyük köstek bu yönetimdi. İyi bir yönetim ve çok çok kaliteli isimler olsa bu kadar kötü duruma düşmeyebilirdik.

Bence o arkadaşlar o zamanlar sağ duyulu davranmadılar ama biz sağduyulu olup en azından taraftar olarak ayrışmamamız lazım. Kötü gidişatın acısını onlardan çıkarmamalıyız. [Bende çok bilenmiştim onlara gerçi :) ]

Hedefimiz belli sağa sola sataşmadan o yönde tek ses olmalıyız yoksa bu hoca gider başkası gelir sorunlarımız devam eder.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yoo kısasa kısas 😈

Çevrimdışı İzmitlibjk

Geçen sene tam da bu zamanlar forumu manipüle edip üç entriden birine Şenol güzellemesi yapan arkadaşlar ağız dolusu şu forumdan bi özür dileyin, çünkü çok katlandık size. Ve lütfen az müsaade edin de biraz da bu işten anlayan arkadaşlar konuşsun, zira futbolun f'sinden anlamadığınız tescillendi.

Senin alnından öperim! Biz şenol güneşin teknik direktörlûkle yakından uzaktan alakası yok, takımdan acilen gönderilmeli yazarken; bazı arkadaşlarda anadolu takımına karşî evimizde zar zor kazandigimiz maçtan sonra 3 puan almanın gazıyla bize saldiriyordu. Daha önce 10 kere aynı cümleyi kurdum, 11.ye tekrar soyluyorum;
Değil 2 şampiyonluk 10 şampiyonlukta alsa farketmez bu beyefendi futboldan anlamıyor. Nokta.
Şu maça teknik direktorsuz ciksak formadaki arma bu kadar oynatirdi zaten. Beşiktaşı kucumseyenler ile şenol hocayi sevenler ayni kişiler.

Çevrimdışı Karabay

Futboldan anlamamak değilde onlar daha çok Şenol hoca ile ilk 2 seneyi öngördüler sürekli. Bu nedenle hocayı çok istediler. Fakat başarının gelmesine en büyük köstek bu yönetimdi. İyi bir yönetim ve çok çok kaliteli isimler olsa bu kadar kötü duruma düşmeyebilirdik.

Bence o arkadaşlar o zamanlar sağ duyulu davranmadılar ama biz sağduyulu olup en azından taraftar olarak ayrışmamamız lazım. Kötü gidişatın acısını onlardan çıkarmamalıyız. [Bende çok bilenmiştim onlara gerçi :) ]

Hedefimiz belli sağa sola sataşmadan o yönde tek ses olmalıyız yoksa bu hoca gider başkası gelir sorunlarımız devam eder.

Haklısın ama katılmıyorum. Çünkü öyle organize olarak birilerini bir şeye zorlama devri çoktan bitti. O yüzden öyle bir beklentim yok. Fakat düzgün bir forum keyfi yaşayabilirim hala. Ben onun peşindeyim.

(Not: futboldan kesinlikle anlamıyor)

Çevrimdışı İzmitlibjk

Şenol güneş bu işte. Orta kafa golcü teknik adamla 2 maç alır 2 maç verirsin. Gomez olursa da şampiyon olursun bu kadar.

Çevrimdışı Talisca1903

Daha ligin başı teknik taktik açıdan daha iyi bir hoca var diyorlarsa buyursun getirsinler Ox messi Onana Xavi olur o zaman

Şenol Güneş gitti artık diyelim gömdük onu bu kadro da iyi madem  hoca oynatamıyorsa neden ızdırap çekelim getirsinler yenisini
Bekliyorum ben çokta ciddiyim başarı gelecekse yarın bile geç Şenol Güneş göndermek için

Çevrimdışı Talisca1903

Ben bu saatte sinirden uyuyamadıktan sonra hoca Şenol Güneş değil kim olursa olsun ama başarılı olsun
Adam gibi hoca olacak öyle VI gibi Önder Karaveli gibi çoraplar değil aha orada Luce savaşta var kap getir
Rıza hoca falanda olmaz onun oynattığı topu gören kaçacak delik arar
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 03:06:33 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bu saatte sinirden uyuyamadıktan sonra hoca Şenol Güneş değil kim olursa olsun ama başarılı olsun
Adam gibi hoca olacak öyle VI gibi Önder Karaveli gibi çoraplar değil aha orada Luce savaşta var kap getir
Rıza hoca falanda olmaz onun oynattığı topu gören kaçacak delik arar
Geçen sene ne dediysem şimdide aynı çizgideyim, geçen senede yönetimle beraber gitsinler dedim şimdide öyle. Sadece hoca değişimi ile birşey kurtaramayız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş’ın, Tüpraş ile yaptığı stat isim sponsorluğu anlaşmasına dair basın toplantısı bugün saat 12:00’de, Başkan Ahmet Nur Çebi ve Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

hangi gün fener taraftarı gibi olduk
Basketbol sayfasına bakarsan neden böyle yazdığımı anlarsın diye düşünüyorum. Ben basketboldan buraya gelenlerdenim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş’ın, Tüpraş ile yaptığı stat isim sponsorluğu anlaşmasına dair basın toplantısı bugün saat 12:00’de, Başkan Ahmet Nur Çebi ve Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Ne konuşacakmış? Hangi yüzle konuşabilecekmiş? Dünyanın en vizyonsuz yöneticisi kendisi. Demir satmakla takım yönetmeyi bir sanıyor. Oyunculara parasını zamanında ödeyince kendi işi bitiyor ona göre.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Madem birileri birilerine kalkan olma niyetinde. Öyleyse yeni hedef kendisi. Olağanüstü kongrede bir şey değişeceğini düşünmüyorum Selena çağıranlarla. Ama Şenol Güneş bu dakikadan sonra Beşiktaş siyasetine de giriyorsa sahada işi bitmiş demektir. Beşiktaş kimsenin oyuncağı yada arka bahçesi değildir. Kendi camiasında bile sevilmeyen bir karakteri bizim sayemizde başarı kazandı diye omuzlarda taşımanın bir manası yok. Zaten artık omuzlarda taşıyanlar da yorulmuş yada yorulmak üzereler. Gereken neyse bir an önce aksiyon alınmalı ve kendini Beşiktaşlı gören taraftar ve grupları da aksiyon almalıdır.

https://twitter.com/korayceliker/status/1707135086305722726

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Burada transfer sezonu yönetime yangın yapanlar oldu, transfer edilen oyuncular ve transferlerin geç gelmesi dolayısıyla. Buradan yürüyerek de hocayı temize çıkarma çabası vardı. Ee ne oldu alın işte hoca olanı biteni ağzıyla söylüyor fakat insanlar inanmıyor, inanmak istemiyor.

Sokakda top oynayan 10 yaşında çocuğa sorsan o bile söylerdi takımda ken az 1 adet ofansif orta saha eksiğinin olduğunu. Yönetim almadı, hocada çanak tuttu. Hatta bir ara böyle bir oyuncu ihtiyacım yok 8 numaralar ile ihtiyacımızı gidereceğiz dedi. Sonuçlar da orta. Oynanan oyunda ortada.

Taraftara gelince geçen sene büyük takım 3lü oynamaz diye isyan etti, takım onlarca maç oldu üçlü oynuyor kimsenin sesi çıkmıyor. Kötü gidişat sonrası yönetimi eleştirmekde yeni akıllarına geldi. Hala bu kış uykusunda olan taraftarlarımız bile var.. Onlarda hocaya kaç kurtar kendini diyor. Akıl alır gibi değil. Bize en büyük zararı da bu kitle veriyor.

Çevrimiçi murat

Ahmet nur çebi başkanım ve şenol güneş hocamızdan özür diliyorum.trabzon maçında hemşericilik ayağına maçı sattıklarını ima etmiştim.bütün suç fuybolculardaymış meğerse.galiba futbolcular hain muhalefetle işbirliği içindeler ve yönetim ile hocayı yemek istiyorlar.zaten bu oyuncuları da biz yaraftarlar olarak yönetimin üstünde baskı oluşturduğumuz için mecbur kalıp almışlardı.1. Suçlu taraftar 2.suçlu muhalefet 3.suclu futbolcular haaa birde Fikret ORMAN vardı tabi en büyük suçlu.

Çevrimiçi murat

Biraz sabırlı olalım devre arası 5 transfer (redmond dahil) sonra gelsin seri.siz asıl seneye görün şenol hocamı.kendi kurduğu kadroyla neler yapar.

Şenol hoca her başarılı olduğu sezon gittiği ilk sezondur.önceki td iyi bir kadro ve güzel kondisyonla bırakır şenol hoca fçda ekmeğini yerdi.kendi kurduğu ve hazırladığı kadroyla anca bu kadar oluyor işte.

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş geldi, 1 hafta geçmeden Weghorstla sorun yaşadı, Weghorst gitti.
Saiss ile kavga etti, Saiss gitmek zorunda kaldı.
Redmond arkasına bile bakmadı.
Rosier gitmek istedi, gidemedi.
Ceyhun Kazancı gitti.
Aboubakar maçtan sonra sahada gülüp eğlenirken Salih biriyle tokalaştı diye yaka paça tutup içeri itiyor.
Semih kimbilir niye oynamıyor. Onun da arkasında kesin futbol dışı bir sebep var.

Kimdir bu Şenol Güneş ya? Uğruna bu kadar adam feda ediliyor? Bu adam bu takımın teknik direktörü değil mi? Futbolcuları "yönetmek" onun birinci işi değil mi? Çocuk gibi önüne gelen herkesle kavga mı edecek bu adam? Beşiktaş'a kattığı sıfır, verdiği zarar ise tavan.

Çevrimiçi gokhans

Şenol Güneş geldi, 1 hafta geçmeden Weghorstla sorun yaşadı, Weghorst gitti.
Saiss ile kavga etti, Saiss gitmek zorunda kaldı.
Redmond arkasına bile bakmadı.
Rosier gitmek istedi, gidemedi.
Ceyhun Kazancı gitti.
Aboubakar maçtan sonra sahada gülüp eğlenirken Salih biriyle tokalaştı diye yaka paça tutup içeri itiyor.
Semih kimbilir niye oynamıyor. Onun da arkasında kesin futbol dışı bir sebep var.

Kimdir bu Şenol Güneş ya? Uğruna bu kadar adam feda ediliyor? Bu adam bu takımın teknik direktörü değil mi? Futbolcuları "yönetmek" onun birinci işi değil mi? Çocuk gibi önüne gelen herkesle kavga mı edecek bu adam? Beşiktaş'a kattığı sıfır, verdiği zarar ise tavan.
Bu arada wego olayı tam intihar oldu Beşiktaş için. Bu lig için bug gibiydi adam. Hayvan gibi pres yapıp, dana gibi top indirip top dağıtıyordu. Topu ilerde tutuyor, faul alıyor, pas merkezi oluyordu. Diğerlerine boş alanlar açıyor bu yüzden bol bol pozisyon bulup çok gol atıyorduk. Aslında tam şenol hoca'nın oyun stiline uygun bir adamdı. Abou ile yanyana oynasa gol rekoru gelebilirdi. Şenol hocanın içeriye doldur boşalt oyunundan bile fayda sağlanabilirdi ama gönderildi. Manu'dan ayrılırken tekrar bize önerilmiş ama hoca istememiş. Duyunca çok şaşırmıştım, demekki bir bildiği var hocanın!!!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Sadece ama sadece şenol hocanın yüz ifadesine baktım maç öncesi adam nefret ediyor bir şeylerden o kadar memnunsuz ki. Hani kaybedeceği belli maça kaybetmeye çıkmış zaten adam sürekli bozuk atıyor. Aldırdığı oyuncuları kullanmıyor geçen sezondan bu sezona geriye giden tek takım biziz hiçbir katkı yapmıyor yeni oyuncular çünkü adam oynatmıyor. Jean onana mesela tek kullandığı mevki salih'in yeri, adam orda oynayamadı ve tepki gördü diye oynatmıyor adamı kesti attı. Halbuki amir'i döndür demi her maç bu herif muazzam oynayamaz bi koy dene çocuğa şans ver özgüveni yerine gelsin. Amartey mesela niye aldırdın necip oynatacaksan her maç 2.2 milyon euro veriliyor bu adama niye aldırdın? Abi istemiyorsan mutsuzsan bu oyuncu grubundan bırak illa gs deplasmanında 5 yiyince mi bırakacaksın bırak arkadaş bugün fb kazansa 8 puan geriye düştün yakışıyor mu daha şu haftada ligden kopmak? Ne kadar ayıp ya düşürdüğün durum bizi ne kadar saçma bu ne ya ts'den 3 ye pozisyona gireme 9 eksikli ads'den 4 ye yazıklar olsun sana ya

Çevrimdışı Akil Emre

Herhalde gs veya fbden tarihi fark yedikten sonra yönetim ve teknik heyet istifasını sunacak. Kaç yıldır ızdırap çekiyoruz yeni nesili Beşiktaştan uzaklaştırdılar. Ellerinde son bir şans vardı üst düzey 3 adam ve 2 yedekle sezonu kurtarabilirlerdi onuda yapmadılar, ben düşüşü afrika kupasında bekliyordum daha erken ve hayırlı oldu, lütfen bırakın bizleri yorulduk yıprandık.

Çevrimdışı 38life

Bu arada wego olayı tam intihar oldu Beşiktaş için. Bu lig için bug gibiydi adam. Hayvan gibi pres yapıp, dana gibi top indirip top dağıtıyordu. Topu ilerde tutuyor, faul alıyor, pas merkezi oluyordu. Diğerlerine boş alanlar açıyor bu yüzden bol bol pozisyon bulup çok gol atıyorduk. Aslında tam şenol hoca'nın oyun stiline uygun bir adamdı. Abou ile yanyana oynasa gol rekoru gelebilirdi. Şenol hocanın içeriye doldur boşalt oyunundan bile fayda sağlanabilirdi ama gönderildi. Manu'dan ayrılırken tekrar bize önerilmiş ama hoca istememiş. Duyunca çok şaşırmıştım, demekki bir bildiği var hocanın!!!!!

Şenol Güneş insanlarla çok kolay sorun yaşayabilen profesyonellikten aşırı derecede uzak birisi. Bunu herkes biliyor. Ama hala Beşiktaş'ın başında. Beşiktaşlı falan da değil. O yüzden sorun yaşadığı adama karşı "bu adam takıma faydalı, ben duygularımı bastirayim, sineye atayım, Beşiktaş'a zarar gelmesin" diye bir kafaya asla girmiyor. En ufak bir sorun mu yaşadı, anında büyüt olayı, kavga et, gönder. Daha çok oyuncu soğur Beşiktaş'tan. İzleyin görün. Ne Massuaku kalır, ne Baily falan.

Çevrimiçi tolga1903

Dün takımın en kötüsü açık ara cenk'di. Böyle baltaladı resmen boş kaleye dışarı vurmaya kadar götürdü işi zarar verdi takıma. Ama benim çok saygıdeğer hocam cenk hariç herkesi çıkardı. Ox ghezzal falan neden çıktı mesela solda bi karadelik oynarken? Hayır yabancı sınırına takılsan yine ses etmicem 4 yerliyle oynuyorsun neyin ısrarı bu herif komple çökertti sol kanadını bir tane insan evladı görmüyor mu yanındaki hadi sen görmüyorsun? Bu adamın yardımcıları gidince saçmalıyor yine aldılar elimizden bitane yardımcısını saçma sapan işlere girişiyor bu burak falan da iş yapacak adam değil şu dünkü cenk'i oyundan çıkarttıramayan yardımcı antrenörü bugün kovarım

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu takımdan olmayacağı belliydi zaten... TR liginde 10 numarasız oynayamazsin.. bütün rakipler kapanan ve kontra yapan takımlar.. e nasıl açacaksın o rakipleri.. teknik inceci adam lazım.. bunu bile bile taraftara rağmen almazsan olacağı bu..
Hoca da yönetim gitse nolcak transfer donemi bitti diyor ama yeni yonetim gelecekki onumuzdeki senenin planlamasını yapsın vs.

10 üzeri transfer yapmışsın bir tek ox oynuyor Allah aşkına biri izah etsin şunu

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Ravenman

Şenol:"Taraftar, kaybettiğinde tepki gösterir. Yönetimin oyuncularla bir sorunu yok. Transferler yapılmış bitmiş. Bu yönetim gidersene olacak?"

(...)

Hiç kendine suç atmıyor, 10 aydır burdayım halen bir oyun pilanı yok demiyor. Yanlıṣ kadrolar yanlış terihler demiyor.

Yönetim gitse ne olacak diyor? Ulan bu kulübün EN TEMEL SORUNU bu yönetim işte. Kulübe hem maddi hem manevi zarar veren bu yönetim. Yarın değil bugün gitmesi lazım.

Yok abi bu Trabzon çetesinin hiç gitmeye niyetleri yok. 2025e kadar kanser olacağız. Seneyede ağustos ayında havlu atarız.

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2023, 11:57:29 Ravenman ]

Çevrimdışı podgorica

Kalede kaleci olmayınca böyle oluyor. Mert kaleci falan değil. Daha önce de yazmıştım. Dün fena başlamadık maça ama 2 tane ekstra gol dağıttı takımı.

Haklı olarak Şenol hoca eleştirilecek ama ben hocaya güveniyorum. Çok ters bir fikstürümüz oldu. Neredeyse tüm zor deplasmanlar üst üste geldi.

Etiketler: