Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 786660 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi murat

Şenol hocadan istifa beklemeyin.kuruşuna kadar almadan gitmez.

Çevrimiçi Necmi

Ben şenol hocamızın gitmesine karşıyım şimdi giderse bir sene sonra başımıza yine bela ederler kalsında ne olduğunu cümle alem görsün

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş geldikten sonra Beşiktaş'ta yaşanan ilk olay nedi? Biri yazsın. Biri mutsuz olmaya baslayip veda etmişti takıma. Kimdi o?

Çevrimiçi Necmi

Ertem baya ağır konuşmuş biraz önce.. (canlı yayınmış). Montella’ya mı canınız sıkıldı, sizmi davet bekliyordunuz dedi ya la…. https://www.youtube.com/live/JxLyaomEK_U?si=Z05C5nqB0vZEaFRN
bunu şimdi değil başımıza bela olmadan önce çıkıp söyleyecekti

Çevrimiçi gokhans

Ben şenol hocamızın gitmesine karşıyım şimdi giderse bir sene sonra başımıza yine bela ederler kalsında ne olduğunu cümle alem görsün
bende hocanın gitmesine karşıyım. Bu yönetim gökten mesihi indirip getirsede olmaz. Yeni hoca, yeni yönetimle gelsin bir zahmet.. Bir hoca daha yemenin anlamı yok.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

bende hocanın gitmesine karşıyım. Bu yönetim gökten mesihi indirip getirsede olmaz. Yeni hoca, yeni yönetimle gelsin bir zahmet.. Bir hoca daha yemenin anlamı yok.
Mayıstan önce yenilik olmaz. Gs maçını hoca alır herşey unutulur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

emeği geçenlere teşekkürler Beşiktaşımızı ne hale getirdiler fikret ormana intikam diye geldiler taraftardan intikam alıyorlar ts 3 0 adana 4 0 dan 4 2 oda eksik adana küfür etmemek için zor tutuyorum başkan kendine küfrediliyor diye toplantı yapmıştı şimdi ne yapacak acaba yazıklar olsun sergen hoca ile anlaşamadınız sonra gittiniz önderle devam ettiniz sonra valerian diye 4. lig  tdsi getirdiniz yetmedi transferler fecaat ne bekliyorsunuz istifa için yeter

Çevrimiçi Samet Demir

emeği geçenlere teşekkürler Beşiktaşımızı ne hale getirdiler fikret ormana intikam diye geldiler taraftardan intikam alıyorlar ts 3 0 adana 4 0 dan 4 2 oda eksik adana küfür etmemek için zor tutuyorum başkan kendine küfrediliyor diye toplantı yapmıştı şimdi ne yapacak acaba yazıklar olsun sergen hoca ile anlaşamadınız sonra gittiniz önderle devam ettiniz sonra valerian diye 4. lig  tdsi getirdiniz yetmedi transferler fecaat ne bekliyorsunuz istifa için yeter
Son demecinde adam dediki borçlar bitmek üzere o nedenle başkanlığa herkes talip.

Yani bu herif bu koltuğu bırakmaz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

iyide duruma bakılırsa valerian şenoldan on gömlek daha iyi

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimi koruyanın yönetimden farki yoktur.

https://twitter.com/buzzspor/status/1707125969998209162
Adam güzel soru sormuş bence. Ben olsam bende yönetimi desteklerdim. Kimse şuan hocayı koruyup transfer v.s. gibi konulardan hocayı korumasın. Hoca da yönetimde belli amacı yerine getiriyor şuan. Bu durumun başka bir açıklaması yok.

Ama biz kaşındık, yaylada emekliliğe çekilmiş adamı zorla takımın başına getirdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol hoca ile size iyi uykular. Hafta sonu ile beraber basketbola dönüyorum. En azından 1 defa da olsa basket takımını izlemenizi tavsiye ederim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Valla kimse kusura bakmasın VI zamanı misal takım şu oyunu oynuyor diyorduk bize uyar uymaz o tartışılır, şuan oda yok. En önemlisi de VI zamanı takım savunma yapıyordu kalede kaleci yoktu. Şimdi kalecimiz var savunma yapamıyoruz. Al birini vur ötekisine. Hak ettik ama bu tabloyu biz.

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca ile size iyi uykular. Hafta sonu ile beraber basketbola dönüyorum. En azından 1 defa da olsa basket takımını izlemenizi tavsiye ederim.
yayın varmı

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimde hocada gitmeli yeni gelecek yönetimde bir şekilde Knutsen'i ikna edip getirsin oynattığı oyun burada çabuk benimsenir.

Çevrimdışı Talisca1903

hangi gün fener taraftarı gibi olduk

Çevrimiçi gokhans

Valla kimse kusura bakmasın VI zamanı misal takım şu oyunu oynuyor diyorduk bize uyar uymaz o tartışılır, şuan oda yok. En önemlisi de VI zamanı takım savunma yapıyordu kalede kaleci yoktu. Şimdi kalecimiz var savunma yapamıyoruz. Al birini vur ötekisine. Hak ettik ama bu tabloyu biz.

en önemlisi VI ile atak yapıyor pozisyonda buluyorduk. Hatta gol pozisyonuna doyuyorduk. Çünkü takım çok hızlı oynuyor ve rakibi eksik yakalıyor yada hataya zorluyorduk. Şimdi pozisyonada giremiyoruz, abou’nun şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/krongatsu/status/1707133037035561140?t=uFuU1Zn0HRm516gH5DxWnw&s=19

Helal olsun daha da iyi olursun inşallah.

Çevrimiçi kartalizma190399

Olsun, simarik veledin teki. Gitti de ne oldu sanki.
Senol hoca'nin elinde takir takir oynayan takimda yildizlasmak varken yerlerde surunuyor goruldugu gibi.
Biz velet yetistirme yurdu, Altinordu falan degiliz.
Bize yildiz yakisir. Getirin oradan premier lig takimlarinin kapi onune koydugu 2 senedir topa dokunmamis bitik sakat yildizlari. (...)

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/krongatsu/status/1707133037035561140?t=uFuU1Zn0HRm516gH5DxWnw&s=19

Helal olsun daha da iyi olursun inşallah.

Altindaki Tweet'e bak, Ridvan gol atinca sanki bize tekme atiliyor =/ cok beyinsiz var vallaha.
Ridvan'danda bir cacik olur mu bilemiyorum, Glasgow heralde 15 resmi maca falan cikmistir bu sezon - Ridvan'i da boyle lig kupasinda falan oynatiyorlar ve bu sezon forma gordugu mac sayisi iki. 2 mac kosunca adelesi atiliyor ve paso sakat. Bu mactada su attigi golden sonra kesin adelesi atmistir.

Neyse yeride burasi degil zaten, dogru konu basligi altina alir admin arkadaslar.

Çevrimdışı Karabay

Geçen sene tam da bu zamanlar forumu manipüle edip üç entriden birine Şenol güzellemesi yapan arkadaşlar ağız dolusu şu forumdan bi özür dileyin, çünkü çok katlandık size. Ve lütfen az müsaade edin de biraz da bu işten anlayan arkadaşlar konuşsun, zira futbolun f'sinden anlamadığınız tescillendi.

Çevrimiçi Samet Demir

Altindaki Tweet'e bak, Ridvan gol atinca sanki bize tekme atiliyor =/ cok beyinsiz var vallaha.
Ridvan'danda bir cacik olur mu bilemiyorum, Glasgow heralde 15 resmi maca falan cikmistir bu sezon - Ridvan'i da boyle lig kupasinda falan oynatiyorlar ve bu sezon forma gordugu mac sayisi iki. 2 mac kosunca adelesi atiliyor ve paso sakat. Bu mactada su attigi golden sonra kesin adelesi atmistir.

Neyse yeride burasi degil zaten, dogru konu basligi altina alir admin arkadaslar.
Bizim alt yapıdan çıkan oyuncularımızın başarılı olmasını isterim ben. Sonuçta CVlerinde Beşiktaş alt yapısı yazacak. Rıdvanda yavaş yavaş alışacaktır oraya. İnşallah çok daha iyi yerlere gelirde yolu bu lige tekrar düşmez.

Çevrimdışı İzmitlibjk

Yönetimde hocada gitmeli yeni gelecek yönetimde bir şekilde Knutsen'i ikna edip getirsin oynattığı oyun burada çabuk benimsenir.

Bence takımın başına getirilmesi gereken isim Abel Ferreira
Bu vizyonsuz yönetimin ne aklına gelir ne de ikna edebilirler orası ayrı tabi. Abel Ferreira kadar bu külübe uyacak bir isim yok bana göre. Hep aynı isimlerde dönüp durmaya gerek yok. Bu forumda bazı şenol güneş sevdalıları da çıkıp isim verin diyor ya, alın size isim.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene tam da bu zamanlar forumu manipüle edip üç entriden birine Şenol güzellemesi yapan arkadaşlar ağız dolusu şu forumdan bi özür dileyin, çünkü çok katlandık size. Ve lütfen az müsaade edin de biraz da bu işten anlayan arkadaşlar konuşsun, zira futbolun f'sinden anlamadığınız tescillendi.
Futboldan anlamamak değilde onlar daha çok Şenol hoca ile ilk 2 seneyi öngördüler sürekli. Bu nedenle hocayı çok istediler. Fakat başarının gelmesine en büyük köstek bu yönetimdi. İyi bir yönetim ve çok çok kaliteli isimler olsa bu kadar kötü duruma düşmeyebilirdik.

Bence o arkadaşlar o zamanlar sağ duyulu davranmadılar ama biz sağduyulu olup en azından taraftar olarak ayrışmamamız lazım. Kötü gidişatın acısını onlardan çıkarmamalıyız. [Bende çok bilenmiştim onlara gerçi :) ]

Hedefimiz belli sağa sola sataşmadan o yönde tek ses olmalıyız yoksa bu hoca gider başkası gelir sorunlarımız devam eder.

Etiketler: