O derece saçmalamaya başlandı ki Şenol Güneş 1 Şampiyonluğu var gibi yorumlar okuyorum
Şenol Güneş bu takımın çalışanı başarısız olursa gider zaten ama çok kötü imalar yapmak bu başka bir şey
İyide abi bende aylardan beri bunu söylüyorum. Hoca bir çalışan, büyük olanda Beşiktaştır.
Kimse Şenol hocanın bizle yaşadığı şampiyonluğunun önüne gölge düşürmek falan istemiyor. Şahsen ben bu fikirdeyim. O yıllarda oda kazandı bizde kazandık. Ama ben bu başarının salt Şenol hocaya yüklenmesine karşıyım, yok efendim Şenol hoca olmasa biz anadolu takımına döner mişiz falan bu tarz fikirler benim duruşuma da düşüncemede ters.
Açık konuşayım bu tarz düşüncelere sahip olan kişilerle aynı Beşiktaşı tutmuyorum ben.
Gelmesine neden karşıydım onu söyleyim bu yönetim ile eski başarılarını yaşayacağını düşünmüyordum, hala da aynı fikirdeyim.
2 yıl şampiyon olduğumuz zaman da Şenol hocanın en büyük fanlarından biriydim, bu kulüpte Fikret Ormanda, taraftar da ona hayatında göremeyeceği değeri gösterdi. Fener bahçe kupa maçında ona yapılanlar yüzünden maçtan çekildik biz, o ilk fırsatta milli takıma kaçtı gitti. Bu yüzden Şenol hoca bana samimi gelmiyor, he takımın başında olduğu içinde ona saygısızlık etmem.
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi