Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 778316 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sergen>şenol.
Şenol fikret orman ile şampiyonluk yaşadı. sergen ise ahmet nur çebiye rağmen şampiyon oldu.Ahmet nur çebi ile şenol güneşin şampiyon olması mucize olur.
Ertuğrul Sağlam Bursayla, Okan Buruk Başakşehirle, Abdullah Avcı Trabzonla şampiyon olmuş. O zaman bunlar daha büyük teknik direktör oluyor.

Sergen Yalçın da benim için büyük teknik direktör adayıdır. Kendisi istifa ettiği sezonda kendisi adına yaptığı en büyük yanlış Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne daha fazla odaklanıp orada oynayan takımlarla fiziksel mücadelede en üst seviyede kafa tutacak seviyede takımı hazırlaması, buna hazır olmayan takımın yıpranması ve sonuçların peşpeşe kötü gelmesiydi. Yani Sergen açısından baktığımızda yanlış bir strateji kurmuştu Sergen. O yüzden zaten büyük teknik direktör adayı diyorum Sergen'e daha da büyük  takım  tecrübesi lazımdı Sergen için. Büyük bir risk aldı ve kaybetti. Sergen'i bugün için güzelleyenler istifa ettiği zaman 'Sen kal yönetim gitsin' demedi. Sergen taraftardan küfür yememek bir daha geldiğinde taraftarla olan sinerjisi bozulmadan gelmek için istifa etti ve de tabii bazı sorunları da çözemeyeceğini gördü kulüpte

Çevrimiçi kartalizma190399

Ertuğrul Sağlam Bursayla, Okan Buruk Başakşehirle, Abdullah Avcı Trabzonla şampiyon olmuş. O zaman bunlar daha büyük teknik direktör oluyor.

Sergen Yalçın da benim için büyük teknik direktör adayıdır. Kendisi istifa ettiği sezonda kendisi adına yaptığı en büyük yanlış Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne daha fazla odaklanıp orada oynayan takımlarla fiziksel mücadelede en üst seviyede kafa tutacak seviyede takımı hazırlaması, buna hazır olmayan takımın yıpranması ve sonuçların peşpeşe kötü gelmesiydi. Yani Sergen açısından baktığımızda yanlış bir strateji kurmuştu Sergen. O yüzden zaten büyük teknik direktör adayı diyorum Sergen'e daha da büyük  takım  tecrübesi lazımdı Sergen için. Büyük bir risk aldı ve kaybetti. Sergen'i bugün için güzelleyenler istifa ettiği zaman 'Sen kal yönetim gitsin' demedi. Sergen taraftardan küfür yememek bir daha geldiğinde taraftarla olan sinerjisi bozulmadan gelmek için istifa etti ve de tabii bazı sorunları da çözemeyeceğini gördü kulüpte

Sergen Yalcin'la niye surekli vs yapiliyorki? Biri olmayina digeri mi illa olmak zorunda?
Bence ikisi de kotu teknik direktor. Sergen antrenorluk yaptigi Anadolu takimlarinda fark yaratmadi, Besiktas'ta da bazi seylerin yerine oturmasinin ve kotu rakiplerin ekmegini yedi.
Senol Gunes de aynen oyle, oturmus takim ve kaliteli futbolcularin ekmegini yedi.

Ben ikisini de Besiktas'ta antrenor olarak gormek istemem. Sergen'in bu arada cok cok iyi futbolu bildigini dusunuyorum, sadece bu ise gerektigi kadar kafa yormadigini dusunuyorum.

Ikisine de ben Cagdas Atan'i mesela tercih ederim.

Çevrimdışı Savaş

https://twitter.com/tekinoktay/status/1704019418047508810?t=HrTMcSi3sm8udSoT3XcQSw&s=19

Bu kadarı gerçek olamaz dimi? Yani yanlış futbolcu almış olamazlar bence ahahahah

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/tekinoktay/status/1704019418047508810?t=HrTMcSi3sm8udSoT3XcQSw&s=19

Bu kadarı gerçek olamaz dimi? Yani yanlış futbolcu almış olamazlar bence ahahahah

Bu yönetim ile herşey olabilir de durum bu kadar abes değildir.  Amadou Onanaya bakılmıştır, pahalı olunca dur lan bizim paramız bu Onanaya yeter deyip buna bakıp almışızdır.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Liyakatsizligi cok hafife aliyorsunuz bence. Ben Besiktas'a bilerek zarar vermek istediklerini, Trabzon'lu olduklarini vs dusunmuyorum.
Sadece bu iste iyi degiller, hem antrenor hem yonetim.

Transfer bu sekilde yapiliyorken bu tarz seylerin olmasi cok da garip degil. Almak istedigimiz oyuncu totosunu acti diye dusunmeden partnerini transfer etmistik zamaninda.
Ben pek birseye sasiramiyorum artik.

Çevrimiçi Samet Demir

24 maç sonra kaybeden Beşiktaş'ta kadro değişiyor.

Şenol Güneş, Club Brugge müsabakasında Onur, Rebic ve Cenk’i yedek kulübesine çekecek.

Masuaku, Muleka ve Aboubakar 11’de başlayacak. Orta saha için de bir hamle planlanıyor.

Harika strateji yemin ederim. Tamda düşündüğümüz oluyor. İdeal olmayan bir kadro ile Rebici oynatıp sözde yetersizliğini Ts maçı ile ilan et. Bir oyuncunun başı tam olarak böyle yenilebilirdi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nartallo

Son kez de şunu yazayım da biz Şenol Güneş savunuyorsak başarılı olacağını düşündüğümüz için başaramazsa da gider bu kadar net
Ama eleştiri yapanların ki hakkaniyetten çok nefret içerikli olduğu için haklı oldukları şu maçtan sonra bile bir önem taşımıyor
Sen adamın oynattığı oyundan vur sıkıntı yokta yok ts li yok paragöz yok bunak dersen ne dediğinin de pek önemi kalmaz sonrasında

Aynı görüşteyim, iftira, yalan, karalama her şey var artık bu forumda...

İyice şiraze kaydı.

Çevrimdışı podgorica

Şenol Güneş bu kadar hakareti hele hele Beşiktaş taraftarları tarafından haketmiyor.  Şenol hoca ile 3 sezon üst üste deplasmanda yendik Trabzonspor' u. Şimdi yenilince denilmeyen kalmadı.

Cidden biz 16 şampiyonluğu iyi kazanmışız.. Bu taraftara cidden fazla..

Çebi başkan da Şenol hoca da iyi Beşiktaş' lı insanlardır. Eleştirelim ama hakaret etmeyelim.

Çevrimdışı murat

Şenol hoca beşiktaşlı filan değil.bungün kovulsa yarın Beşiktaşın adını unutur.çebi de kesn olmamakla birlikte Beşiktaşlı olma ihtimali vr ama kesinlikle iyi bir Beşiktaşlı değil.iftiralarla makam sahibi olmuş hasbelkader başkan.

Çevrimiçi Samet Demir

O derece saçmalamaya başlandı ki Şenol Güneş 1 Şampiyonluğu var gibi yorumlar okuyorum
Şenol Güneş bu takımın çalışanı başarısız olursa gider zaten ama çok kötü imalar yapmak bu başka bir şey
İyide abi bende aylardan beri bunu söylüyorum. Hoca bir çalışan, büyük olanda Beşiktaştır.

Kimse Şenol hocanın bizle yaşadığı şampiyonluğunun önüne gölge düşürmek falan istemiyor. Şahsen ben bu fikirdeyim. O yıllarda oda kazandı bizde kazandık. Ama ben bu başarının salt Şenol hocaya yüklenmesine karşıyım, yok efendim Şenol hoca olmasa biz anadolu takımına döner mişiz falan bu tarz fikirler benim duruşuma da düşüncemede ters.

Açık konuşayım bu tarz düşüncelere sahip olan kişilerle aynı Beşiktaşı tutmuyorum ben.

Gelmesine neden karşıydım onu söyleyim bu yönetim ile eski başarılarını yaşayacağını düşünmüyordum, hala da aynı fikirdeyim.

2 yıl şampiyon olduğumuz zaman da Şenol hocanın en büyük fanlarından biriydim, bu kulüpte Fikret Ormanda, taraftar da ona hayatında göremeyeceği değeri gösterdi. Fener bahçe kupa maçında ona yapılanlar yüzünden maçtan çekildik biz, o ilk fırsatta milli takıma kaçtı gitti. Bu yüzden Şenol hoca bana samimi gelmiyor, he takımın başında olduğu içinde ona saygısızlık etmem.

Çevrimdışı Talisca1903

İyide abi bende aylardan beri bunu söylüyorum. Hoca bir çalışan, büyük olanda Beşiktaştır.

Kimse Şenol hocanın bizle yaşadığı şampiyonluğunun önüne gölge düşürmek falan istemiyor. Şahsen ben bu fikirdeyim. O yıllarda oda kazandı bizde kazandık. Ama ben bu başarının salt Şenol hocaya yüklenmesine karşıyım, yok efendim Şenol hoca olmasa biz anadolu takımına döner mişiz falan bu tarz fikirler benim duruşuma da düşüncemede ters.

Açık konuşayım bu tarz düşüncelere sahip olan kişilerle aynı Beşiktaşı tutmuyorum ben.

Gelmesine neden karşıydım onu söyleyim bu yönetim ile eski başarılarını yaşayacağını düşünmüyordum, hala da aynı fikirdeyim.

2 yıl şampiyon olduğumuz zaman da Şenol hocanın en büyük fanlarından biriydim, bu kulüpte Fikret Ormanda, taraftar da ona hayatında göremeyeceği değeri gösterdi. Fener bahçe kupa maçında ona yapılanlar yüzünden maçtan çekildik biz, o ilk fırsatta milli takıma kaçtı gitti. Bu yüzden Şenol hoca bana samimi gelmiyor, he takımın başında olduğu içinde ona saygısızlık etmem.

senin ne hasta Beşiktaşlılar olduğun su götürmez ama burada ilk yenilgide piyasaya çoktan tipler var onlardaki art niyeti tatlı su kurnazlığını anlayacak vasıftayız
Senle tartışmak bile çok zevkli ama bazıları hakikaten kabak tadı veriyor karşı görüşe hep saygılıyım ama dediğim gibi yenilgiden mutlu olan tiplerin uyanıklığı deli ediyor beni
Bir hafta yediğimizden içtiğimizden zevk alamıyorken bazı tiplerin arsız arsız sırıtmasını takımın aldığa yenilgiye içten içten sevinmesini görüyoruz  buna tahammül edemiyorum

Çevrimdışı Necmi

Şenol Güneş bu kadar hakareti hele hele Beşiktaş taraftarları tarafından haketmiyor.  Şenol hoca ile 3 sezon üst üste deplasmanda yendik Trabzonspor' u. Şimdi yenilince denilmeyen kalmadı.

Cidden biz 16 şampiyonluğu iyi kazanmışız.. Bu taraftara cidden fazla..

Çebi başkan da Şenol hoca da iyi Beşiktaş' lı insanlardır. Eleştirelim ama hakaret etmeyelim.
burda kalkıp şenol beşiktaşın üstüne konursa şenol olmazsa beşiktaş şampiyon olamaz denirse olay şenolsuz beşiktaş hiç kıvamına getirilirse elbette tepki olur artı şenol güneş beşiktaşlı falan değil fener maçlarına bordo mavi kravatla çıkan adamı iyi beşiktaşlı yaptın üstelik kendisi ts li olduğunu söylüyor sana şenolun beşiktaşla alakalı o kadar çok art niyetini gösteririmki gerçi benim göstermemede gerek yok her beşiktaşlı görür çebiye gelince onun iyi bir beşiktaşlı olduğunu bilemem ama olmadığını işaret eden şeyler var ts ile bağlarıda ispatlı bizim çok karadenizli yöneticimiz oldu sen hiç onların hakkında taraftarın böyle konuştuğunu duydunmu burda kimsenin hakaretine müsade etmeyiz bırak onları futbol rekabetinin kabul edeceği sınırların dışında renklilere bile hakaret edilmesine izin vermeyiz yazanı kontrol edemiyoruz mesaj uygunsuz bulunduğunda silinir zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı podgorica

burda kalkıp şenol beşiktaşın üstüne konursa şenol olmazsa beşiktaş şampiyon olamaz denirse olay şenolsuz beşiktaş hiç kıvamına getirilirse elbette tepki olur artı şenol güneş beşiktaşlı falan değil fener maçlarına bordo mavi kravatla çıkan adamı iyi beşiktaşlı yaptın üstelik kendisi ts li olduğunu söylüyor sana şenolun beşiktaşla alakalı o kadar çok art niyetini gösteririmki gerçi benim göstermemede gerek yok her beşiktaşlı görür çebiye gelince onun iyi bir beşiktaşlı olduğunu bilemem ama olmadığını işaret eden şeyler var ts ile bağlarıda ispatlı bizim çok karadenizli yöneticimiz oldu sen hiç onların hakkında taraftarın böyle konuştuğunu duydunmu burda kimsenin hakaretine müsade etmeyiz bırak onları futbol rekabetinin kabul edeceği sınırların dışında renklilere bile hakaret edilmesine izin vermeyiz yazanı kontrol edemiyoruz mesaj uygunsuz bulunduğunda silinir zaten

Yahu efsane dediğiniz Sergen' den daha çok Beşiktaş' lı olduğuna eminim Şenol Hoca' nın. Fb maçına bordo mavi kravatla çıkmışta falan filan :)

Şenol Güneş öncesi Beşiktaş' ın halini biliyoruz, hatırlıyoruz. Bakın forumda duruyor daha yazılanlar. Bi okuyun bakalım ne hallerdeydi takım.

Çevrimdışı podgorica

Şenol hoca beşiktaşlı filan değil.bungün kovulsa yarın Beşiktaşın adını unutur.çebi de kesn olmamakla birlikte Beşiktaşlı olma ihtimali vr ama kesinlikle iyi bir Beşiktaşlı değil.iftiralarla makam sahibi olmuş hasbelkader başkan.

Eğer şampiyon yapacaksa Fatih Terim bile gelebilir takımın başına. Beşiktaş' lı olması çok mühim de değil zaten teknik direktörün.

Aynı şekilde başarı ve kupa kazandıracaksa Aziz Yıldırım başkanlığına da okeyim yani.

Çevrimiçi Samet Demir

Yahu efsane dediğiniz Sergen' den daha çok Beşiktaş' lı olduğuna eminim Şenol Hoca' nın. Fb maçına bordo mavi kravatla çıkmışta falan filan :)

Şenol Güneş öncesi Beşiktaş' ın halini biliyoruz, hatırlıyoruz. Bakın forumda duruyor daha yazılanlar. Bi okuyun bakalım ne hallerdeydi takım.
Beşiktaş öncesi Şenol Güneşden başla bir önce sonra senin sorularına tek tek cevap vericem.

Çevrimiçi Monza

Merhaba.

Bence (her ne kadar takımda pekçok eksik veya sorunlu bölge olsa da) takımın kemik tabir edilen bir 6 numaraya ihtiyacı var. Şöyle Atiba'nın 30 yaşındaki hali veya Josef'in ilk senesindeki gibi alan savunmasını da bilen bir 6 numara. Takım savunmasında çözülemeyen bir sorun var ve stoperler değişse de sanki bu sorun devam edecek gibi. Kaldı ki Şenol Hoca da 6 numara transferini dillendirmişti (o istenen 6 numara Onana mıydı, bilemiyoruz). Amir iyi ama bu tarz bir 6 numara değil.

Orta saha üçlüsü, Amir (iyi futbolcu), Gedson (iyi futbolcu), Salih (ortalama futbolcu) ile tam olmuyor. Ne takım savunması tam oluyor ne de tam olarak rakibi ısırabiliyoruz. Gol atmak duran topa veya kişisel beceriye kalıyor. Aslında bu durum geçen sezonki seride de aynıydı. Maçın büyük kısmı yana ver, geriye ver şeklinde geçiyordu.

Yönetimi ve başkanı ben de beğenmiyorum. En basitinden son TS maçında gördüğümüz Mendy ve uzun santrafor. Yani TS bu adamları bulabiliyor ve 3-5 gün önce getirip oynatabiliyor ise, biz neden yapamıyoruz, anlaşılır gibi değil. Chamberlain ile İstanbul'da ne konuşuldu imzadan öncede süre 10 gün sürdü (yönetim ?), Cenk İngiltere'den döndüğünden beri neden 20. dakikada şişiyor (Şenol Hoca ?) gibi soruların cevaplarını öğrenme şansımız olsaydı keşke. Ancak başkan konusunda sorun şu gitse kim gelecek? Net birisi yok ki ortada.

Uzun bir süredir okumaktan keyif aldığım forumdaki ilk yazım. Biraz uzun, biraz daldan dala oldu. Sürç-i lisan olduysa affola.

Tüm renkdaşlarıma selam ve saygıyla.

Çevrimdışı Necmi

Aynı görüşteyim, iftira, yalan, karalama her şey var artık bu forumda...

İyice şiraze kaydı.
fikret ormana yapılan iftira ve karalamıyı engelledik fo cu olduk şimdi çebiye yapılanları engelliyoruz çebici oluyoruz gerçekten merak ediyorum fikret ormana yapılırken neden bu kadar duyar kasmadınız forumdaki yönetime karşı eleştiri esnemesi fo ile başladı o zamanda insanların isteği doğrultusunda eleştiri için tölerans sağladık şimdi aynı telörans var fikret orman hırsızlıkla suçlanırken kimse bu karalamaya neden izin veriyorsunuz demedi nasıl o zaman yedi yılda 1.700 bırç yaptığı için hesap sorulduysa bugün üç yılda bunun nerdeyse üç katı borç yapanada hesap sorulmalı beşiktaştan nasıl ayrıldığı bilinen hocayada o zaman yaptıkları için hesap sırulmalı bencr kimse beşiktaştan üstün değil dün gibi hatırlıyorum şenol federasyonla görüşmediğini açıklamışdı basına berberde karşılaşmışlar bir kere diye gülerek anlattı o açıklamanın hemen ardından tff başkanı sözleşme yaptıklarını açıkladı bu o gün beşiktaşa karşı saldırıydı bu saldırı içimizden kendi hocamız ve tff işbirliği ile oldu bunu söyleyince iftiramı atmış oluyoruz bazı arkadaşlar beşiktaşın büyüklüğünü kazanılan maçlar alınan kupalarla ölçüyor bunun böyle olmadığını anlatmakmı karalama şenol sayesinde şampiyon olduk demek beşiktaşın büyüklüğüne yapılmış en büyük hakarettir en büyük inkardır bunu söyleyecek bir beşiktaşlı olduğuna inanmazdım halada inanmıyorum uzun yıllar siz teknolojiyi yapamazsınız tarım yapın diye şartlandırılan bir ülke vardı bir topluluk içinde şartlandırma ufak ufak başlar beşiktaşada yapılan bu oldu yok üçüncü büyüksün sonra sen büyük bile değilsin az dahada başarılı oluyorlardı fo gelene kadar avrupada en çok ouan alan bizdik ama bunun bile üstünü kapatmaya çalıştılar şu anda şenol üzerinden yapılanda aynı şey siz büyük falan değilsiniz şenol geldi sizi iki defa şampiyon yaptı diye bir tarafınızı kaldırmayın o başarı sizin değil şenolun başarısı moddası işleniyor taraftarın beynşne fo nun uyandırdığı taraftar yeniden uyutulmaya uğraşılıyor görmüyormusun burda bile başladı şenol olmasa şampiyon olamazdınız cılar bunun böyle olmadığını söyleyenlerede mahalle baskısı yapılıyor şenol bizim hocamız çalışanımız peki neden getirilir başarılı olsun diye her kulüpde böyledir peki neden fatih olmasa gs bir hiçdi denmiyorda şenol olmasa beşiktaş şampiyonluğu rüyasında göremezdi deniyor neden onca başarı şenol güneşe yamanmaya çalışılıyor sergen üç kupa aldı o kadroyla bir senede şenol dört yılda iki kupa aldı kadrosunuda biliyoruz sor kendine sergenli bir sene geçiştirilmeye çalışılırken şenol neden tepeye konmaya çalışılıyor bunu iyi niyetli okumayan taraftarlarda saldırıya uğruyor susturulmaya çalışılıyor bence gözünüzü açın renkli kampanyasına alet olmayın şenol beşiktaşın sadece çalışanıdır orayada başarılı olmadı için beşiktaş tarafından getirilmiştir başarılı olursa devam eder olmazsa olacak başka biri getirilir kulüpde iniş çıkış olur elbet kötüde yönetilebilir ama kulüp ortalamasına bakıldığında durumumuz o kadarda kötü değil başarı ortalamadını tutturmuşuz on yılda fenerin kupası yok gs ninde bizim kadar vardır üzüldüğümüz şey daha fazlasıda olurdu engelleyen camianın kırılması oldu fikret ormanla sarı öküzü verdik şimdi benekli öküzü istiyorlar
Beşiktaş taraftarı unutmasın aslolan beşiktaştır gerisi teferruattır oyuncular hocalar yöneticiler hatta taraftarlar bile teferruattır beşiktaş çok büyük bir bütündür bu ülkenin en köklü kulübü ulu çunarıdır elbet saldırı olacak bu saldırıları beşiktaşa zarar gelmeyecek şekilde savuşturmamız gerekiyor beşiktaşın büyüklüğüne yapılan her saldırı ciddi tehdittir ona göre davranalım 

Çevrimdışı Necmi

Merhaba.

Bence (her ne kadar takımda pekçok eksik veya sorunlu bölge olsa da) takımın kemik tabir edilen bir 6 numaraya ihtiyacı var. Şöyle Atiba'nın 30 yaşındaki hali veya Josef'in ilk senesindeki gibi alan savunmasını da bilen bir 6 numara. Takım savunmasında çözülemeyen bir sorun var ve stoperler değişse de sanki bu sorun devam edecek gibi. Kaldı ki Şenol Hoca da 6 numara transferini dillendirmişti (o istenen 6 numara Onana mıydı, bilemiyoruz). Amir iyi ama bu tarz bir 6 numara değil.

Orta saha üçlüsü, Amir (iyi futbolcu), Gedson (iyi futbolcu), Salih (ortalama futbolcu) ile tam olmuyor. Ne takım savunması tam oluyor ne de tam olarak rakibi ısırabiliyoruz. Gol atmak duran topa veya kişisel beceriye kalıyor. Aslında bu durum geçen sezonki seride de aynıydı. Maçın büyük kısmı yana ver, geriye ver şeklinde geçiyordu.

Yönetimi ve başkanı ben de beğenmiyorum. En basitinden son TS maçında gördüğümüz Mendy ve uzun santrafor. Yani TS bu adamları bulabiliyor ve 3-5 gün önce getirip oynatabiliyor ise, biz neden yapamıyoruz, anlaşılır gibi değil. Chamberlain ile İstanbul'da ne konuşuldu imzadan öncede süre 10 gün sürdü (yönetim ?), Cenk İngiltere'den döndüğünden beri neden 20. dakikada şişiyor (Şenol Hoca ?) gibi soruların cevaplarını öğrenme şansımız olsaydı keşke. Ancak başkan konusunda sorun şu gitse kim gelecek? Net birisi yok ki ortada.

Uzun bir süredir okumaktan keyif aldığım forumdaki ilk yazım. Biraz uzun, biraz daldan dala oldu. Sürç-i lisan olduysa affola.

Tüm renkdaşlarıma selam ve saygıyla.
hoş geldin kardeşim ama son cümleni düzelteyim burda renkli yok o kelimeyi renkliler kullanır 😉

Çevrimdışı Nartallo

Şenol Güneş'li Beşiktaş

2016-2017 Sezonu Avrupa Ligi Çeyrek Final, Lyon'a penaltılarla elenme
2017-2018 Sezonu Şampiyonlar Ligi 14 Puanla Grupta lider çıkma, sona 16'da Bayern Münih'e elenme

44 Avrupa Kupası maçında 23 galibiyet...

Böyle bir performans sağlayacak hoca varsa buyrun onu getirelim.

Bordo mavi kravat taktı evet... Trabzon'a da maçı verdi... Yabancıları da sevmez, mobbing yapar... Masukau'yu bitirdi, Rosier'i hiç oynatmadı...

Başka abuk düşünceler varsa onları da dinleyelim.

Çevrimdışı ferdi1903

Şenol Güneş gelmeden önce üst üste 2 derbi kazanmışlığımız yoktu. Hatta şöyle diyeyim, Şenol Güneş gelmeden önce en son 2009' da sampiyon olmuş, son derbisini 2013 yilinda son dakika golüyle kazanmış takım vardı. Gs yi ise yenemiyorduk bile.

Hatirlayın o Bilic' li zamanları.. Şenol Güneş olmasa rüyamızda görürdük o mutlu günleri. Adam resmen bize büyük takım olduğumuzu hatırlattı. Şampiyonluklar, derbi galibiyetleri vs..

Kısacası Şenol Güneş bizim en büyük şanslarımızdandır.

Şimdi öyle eleştirenleri görünce gerçekten ya hadi abi ya diyesim geliyor. Hoca takımı oynatmayı bilmiyormuş falan filan.

Aynen Yönetim ve Hoca istifa aynen..
Abicim Biliç zamanında Burak derbi kazanmayı gol bile atamiyorduk derbilerde

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

Yok ya bu doğru değildir dimi? Biri çıkıp bu doğru değil desin lütfen nolur, koca kulüp bukadar küçük düşürülmesin nolur

Çevrimdışı Necmi

Abicim Biliç zamanında Burak derbi kazanmayı gol bile atamiyorduk derbilerde

peki sergenle kazandığımız derbiler ve kupalarda şenol sayesindemi oldu beşiktaş şenolsuz bir hiçse öyle olmalı neden kötüyü örnek gösteriyorsunuz şenol dönemin de gerçek anlamda sürünen takımı alıp bir sezonda üç kupa kazandırdı şenol öncesi tamamda şenol sonrası neden örneklenmiyor hem başarı için herşey hazırlanmış bir kulüpde almadı sergen parça oarça olmuş kulüp ve takımla yaptı o başarıyı üstelik o zamanda dediğim gibi sergen hoca bile değildi ama beşiktaşı küllerinden çıkaracak kadar iyi beşiktaşlıydı fo gibi beşiktaş her zaman gerçek beşiktaşlılarla başarılı olur düştüğü yerden silkelenip kalkar

Çevrimdışı ferdi1903

peki sergenle kazandığımız derbiler ve kupalarda şenol sayesindemi oldu beşiktaş şenolsuz bir hiçse öyle olmalı neden kötüyü örnek gösteriyorsunuz şenol dönemin de gerçek anlamda sürünen takımı alıp bir sezonda üç kupa kazandırdı şenol öncesi tamamda şenol sonrası neden örneklenmiyor hem başarı için herşey hazırlanmış bir kulüpde almadı sergen parça oarça olmuş kulüp ve takımla yaptı o başarıyı üstelik o zamanda dediğim gibi sergen hoca bile değildi ama beşiktaşı küllerinden çıkaracak kadar iyi beşiktaşlıydı fo gibi beşiktaş her zaman gerçek beşiktaşlılarla başarılı olur düştüğü yerden silkelenip kalkar
Yaw ben burda Şenol güzellemesi yapmıyorum, Biliç dönemi olan degilmi derbide gol atamadigimiz

Çevrimdışı Unnamed

şenol güneş öncesi zaten menemen döneminin sonlarıydı. Sana büyük takım olduğunu hatırlatan hoca değil, fikret orman’dı. Stad, sponsorluklar, sosyal medya projeleri, teknik kadro, reklam, pr hepsini şenol hocan değil yönetim yaptı. Altı boş demogoji yapmayın boşuna. Büyük olduğunu en iyi nasıl anlarsın biliyormusun? Trabzon lobisine rağmen, ruiz’i, dorukan’ı, aboubakar’ı, larin’i elinde tutamayan beceriksizlere rağmen gökhan töre’yi santrafor oynatarak şampiyon olan beşiktaş’ın çocuğu ile anlarsın.

Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çeken mi?

Etiketler: