Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 778320 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

ya çok cahilce ve isim fanatikliğiyle yorum yazıyorsunuz. Şahsına değil birkaç Valerientapar var forumda. Valerien ile Şenol Güneş'i karşılaştıracaksan Valerien zamanında oynanan futbol alınan skorlarla Şenol Güneş zamanında oynanan oyunu alınan skorları karşılaştıracaksın. Şenol Hoca zamanında kadro hazırsa Amir gereksiz transfer miydi ya da diğer transferler? Açıklar mısın bir zahmet? Zahmet olmayacaksa biz cahillere açıklar mısın Valerien'in elindeki kadronun üçlü oynamaya ne kadar uygun olduğunu ama bizim buna izin vermediğimizi onu yediğimizi? İsimlere tapma Gökhan , kimsenin adamı olma, azıcık da objektif Beşiktaşlı ol .Valerien'e toz kondurtmayan Valerientaparlar bize Metin Tekin eleştirilemez mş diyor? Metintaparlar da mı var ?
olağanda benimki objektifliktir, bir şenoltapar gözünde valeriancı oluyormuşum.. sen valerian’ın istediği oyuncuları aldın mı? Stoper istedi, kanat oynayan 2 yönlü adamı istedi aldın mı? Dele alliyi alıp getirdin. Hazırlık maçlarında vazgeçirdiğin 3’lüyü o kadroya uygun görmeyen bir futbol gurusu olmanda apayrı zaten. Biz beşiktaşlıyız, 89’dan beri tribündeyim ben yeni açıkda büyüdüm. Bülent ve ecevit abilerin arkasında, ikonik efsane dediğin bir çok maçı canlı izledim. Benim gibi beşiktaşlılarda metin tekin’in, rıza kaptan’ın, şifo mehmet’in ve daha nicelerinin yeri farklıdır evet biz beşiktaşlılar için bu adamlar farklıdır, beşiktaş ın menfaati için konuştuğunu biliriz. Şenol güneş trabzon ikonudur, trabzonun efsanesidir, bugün bi duayeni çıkıp şenol hoca’yı çağırsa trabzon başına bırakıp gider. 3 kuruşluk adamlara uyup , milli takıma gitmişliği var hemde uğruna fener maçına takımı çıkarmayıp herkese, siyasilere kadar arkasında duran başkana rağmen. Sen belki bilmezsin biz beşiktaşlıyız, beşiktaşlı olmayanların adamı olmayız. Şenoltaparlara manifestodur..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Güneş yeni gelen futbolcuları gözlemliyor senden benden daha iyi biliyor hazır olup olmadıklarını dersin . Cevap: Şenoltaparsın sen.
İtham ediliyorsun bir de itham edilmenin sebebine bak. 

Çevrimdışı Necmi

Konu nereden çıktı? Valerien gitmeden önce ve Şenol geldikten sonra. Metin Tekin de konuyu oraya getiriyor. Ortada bir karşılaştırma var. Şenol Güneş eleştirilmiyor hakaret ediliyor. Sen beni hiç ama hiç anlamamışsın. Ben kendimi bildim bileli adaletten yana olmuşumdur. Sorun ne biliyor musun? Şenol Güneş'in linç edilmesi , linç edilmek için bahane aranması. Adamın tipine, konuşmasına, giydiğine her şeyine en küçük fırsatta laf edilip linç ediliyor. Ve o böyle linç edildikçe de ben savunacağım. Sen veya başkası bunu istediğiniz gibi anlayabilirsiniz.
burda linç edildiği yokki kimse ne giydiğinede laf etmiyor eleştiriler futbol içinde kalıyor zaten dediğin gibi şeylere burda izin vermeyiz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

olağanda benimki objektifliktir, bir şenoltapar gözünde valeriancı oluyormuşum.. sen valerian’ın istediği oyuncuları aldın mı? Stoper istedi, kanat oynayan 2 yönlü adamı istedi aldın mı? Dele alliyi alıp getirdin. Hazırlık maçlarında vazgeçirdiğin 3’lüyü o kadroya uygun görmeyen bir futbol gurusu olmanda apayrı zaten. Biz beşiktaşlıyız, 89’dan beri tribündeyim ben yeni açıkda büyüdüm. Bülent ve ecevit abilerin arkasında, ikonik efsane dediğin bir çok maçı canlı izledim. Benim gibi beşiktaşlılarda metin tekin’in, rıza kaptan’ın, şifo mehmet’in ve daha nicelerinin yeri farklıdır evet biz beşiktaşlılar için bu adamlar farklıdır, beşiktaş ın menfaati için konuştuğunu biliriz. Şenol güneş trabzon ikonudur, trabzonun efsanesidir, bugün bi duayeni çıkıp şenol hoca’yı çağırsa trabzon başına bırakıp gider. 3 kuruşluk adamlara uyup , milli takıma gitmişliği var hemde uğruna fener maçına takımı çıkarmayıp herkese, siyasilere kadar arkasında duran başkana rağmen. Sen belki bilmezsin biz beşiktaşlıyız, beşiktaşlı olmayanların adamı olmayız. Şenoltaparlara manifestodur..
Bana göre sen Valerientapar değilsin. Sen klasik romantik 90'lı yılların Beşiktaş'ına takılı kalmış zamana ayak uyduramayan bir Beşiktaşlısın.  Bana niye soruyorsun şunu şunu  aldın mı niye bunu getirdin diye? Ben de sana sorayım Valerien kalsaydı o 5 transfer olur muydu? Valerien der miydi bana Amir'i alın diye? Daha kendi takımını bile tanımayan üçlü oynayamayacağını bilmeyen Beden hocasında Amir gibi bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu fark edecek bir kapasite var mıydı? Eksikler varsa bunu Ceyhun'a Valerien'e sorun. Valerien ile Ceyhun sistem kuracaktı 5 seneye proje yapıyorduk. Ben dedim Valerien'e üçlü oynat veya oynatma diye. Bana anlat Beşiktaş kadrosu nasıl üçlü oynardı? Ben cahilim sen de çok bilgilisin anlat.

Şenol öyle yapar böyle eder... Trabzonlu senin nefret ettiğinden daha fazla nefret ediyor Şenol Güneş'ten. Onlara göre de Şenol Güneş bir Beşiktaş efsanesi. Objektif Beşiktaşlı,Trabzonlu tespitleri bunlar. Ben subjektifim sizin kadar objektif olamıyorum

Çevrimdışı Necmi

Bana göre sen Valerientapar değilsin. Sen klasik romantik 90'lı yılların Beşiktaş'ına takılı kalmış zamana ayak uyduramayan bir Beşiktaşlısın.  Bana niye soruyorsun şunu şunu  aldın mı niye bunu getirdin diye? Ben de sana sorayım Valerien kalsaydı o 5 transfer olur muydu? Valerien der miydi bana Amir'i alın diye? Daha kendi takımını bile tanımayan üçlü oynayamayacağını bilmeyen Beden hocasında Amir gibi bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu fark edecek bir kapasite var mıydı? Eksikler varsa bunu Ceyhun'a Valerien'e sorun. Valerien ile Ceyhun sistem kuracaktı 5 seneye proje yapıyorduk. Ben dedim Valerien'e üçlü oynat veya oynatma diye. Bana anlat Beşiktaş kadrosu nasıl üçlü oynardı? Ben cahilim sen de çok bilgilisin anlat.

Şenol öyle yapar böyle eder... Trabzonlu senin nefret ettiğinden daha fazla nefret ediyor Şenol Güneş'ten. Onlara göre de Şenol Güneş bir Beşiktaş efsanesi. Objektif Beşiktaşlı,Trabzonlu tespitleri bunlar. Ben subjektifim sizin kadar objektif olamıyorum
şimdide üçlü oynuyoruz ağırlıkla bizim bekler savunma yapmıyorki sürekli hücumda başka takımların kanatları bizim bekler kadar hücum yapmıyor onura rosiere ne zaman baksam rakip yarı sahada valerian geldiği andan itibaren şenolcu tayfa tarafından linç yedi nefes aldırmadılar hiç şans verilmedi dün onu eleştirenler bugün şenol güneşe en ufak eleştiri olduğunda yangın yerine döndürüyorlar ortalığı bir kulüpde teknik drektörü bu kadar öne çıkartmak kulübün üstüne koymak sağlıklı değil bu arada sevilsin sevilmesin adam ts efsanesi ts denince ilk akla gelen isim stadlarında ismi var

Çevrimdışı Nartallo

Metin Tekin tatlısu Beşiktaşlılığına devam ediyor her zamanki gibi...

Pendik maçındaki verilmeyen golü eleştirmez, beyzade futbolun içinde kalıyorum der, ama son dakika şans penaltısıyla gelen beraberliğe göre yorum yaparak skor yorumcusu gibi davranır.

Hiçbir yöneticiyi eleştirmez, takımın sakatlık geçmişi kabarık adamlarla doldurulmasını, ya tutarsa niyetiyle transfer yapılmasını, yüksek maaşlar verilmesini, Valerien Ismael, Karaveli gibi kötü hocaların Beşiktaş'ın başına getirilmesini eleştirmez, niye yöneticiler cevap verir ona...

Kimseyle kötü olmak istemez, tatlı tatlı takılır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben hala Onana için erken karar verildiğini düşünüyorum.
Bu oyuncu hazirlik kampı geçirmedi ve koordinasyonu düşük.
Milli arada biraz toparlayacagini bekliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Bana göre mevzu Onana'nın kalitesi değilki abi. Demir Ege var Onanaya vereceğimiz şansı ona verip o parayı da daha farklı bölgede rahat rahat kullanabilirdik. Bu adamın kalitesinden ziyade sahada sudan çıkmış balık gibi. Hissedelir şekilde adaptasyon sorunu yaşıyor bence. Ayrıca Onana alındığı zaman Şenol hoca hem stoper hem ön libero oynayabilen birini istiyorum demişti. Amartey de bu nedenle mantıklı hamle olmuştu. Yani onana her halükarda lüks kaçıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Onana’nin sansi suan icin kendisine cokta ihtiyacimiz olmamasi. Salih - Amir - Gedson ve yavas yavasta olsa Ox ile Ege isiniyor.

Onana’nin kendisini ispatlamak icin yeterince zamani var. Turkiye kupasi ve Avrupa’da grup maclari basladiginda sans bulup mac ritmide yakalayabilir. Umarim sans buldugunda iyi performans verir ve guclu bir sekilde herkesi sasirtarak geri doner.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bana göre mevzu Onana'nın kalitesi değilki abi. Demir Ege var Onanaya vereceğimiz şansı ona verip o parayı da daha farklı bölgede rahat rahat kullanabilirdik. Bu adamın kalitesinden ziyade sahada sudan çıkmış balık gibi. Hissedelir şekilde adaptasyon sorunu yaşıyor bence. Ayrıca Onana alındığı zaman Şenol hoca hem stoper hem ön libero oynayabilen birini istiyorum demişti. Amartey de bu nedenle mantıklı hamle olmuştu. Yani onana her halükarda lüks kaçıyor.

Onana' nin gerekliliği konusunda hemfikirim.
Bence de Demir Ege den rol calmamali ve yanlış bir bölgeye transfer ama sonuçta artık bizim oyuncumuz.
Ben kademe kademe toparlayacagini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Onana' nin gerekliliği konusunda hemfikirim.
Bence de Demir Ege den rol calmamali ve yanlış bir bölgeye transfer ama sonuçta artık bizim oyuncumuz.
Ben kademe kademe toparlayacagini düşünüyorum.
3 kulvarda oynayacağız bu sene şans bulduğunda iyi değerlendirir inşallah. Eski takımında hocası stoperde oynatmak istemiş, Onana da kabul etmemiş. Hocası da büyük ihtimal 6 numara için yeterli görmedi. Bir yerde okumuştum bu bilgiyi. Doğruluğundan emin değilim.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Metin Tekin tatlısu Beşiktaşlılığına devam ediyor her zamanki gibi...

Pendik maçındaki verilmeyen golü eleştirmez, beyzade futbolun içinde kalıyorum der, ama son dakika şans penaltısıyla gelen beraberliğe göre yorum yaparak skor yorumcusu gibi davranır.

Hiçbir yöneticiyi eleştirmez, takımın sakatlık geçmişi kabarık adamlarla doldurulmasını, ya tutarsa niyetiyle transfer yapılmasını, yüksek maaşlar verilmesini, Valerien Ismael, Karaveli gibi kötü hocaların Beşiktaş'ın başına getirilmesini eleştirmez, niye yöneticiler cevap verir ona...

Kimseyle kötü olmak istemez, tatlı tatlı takılır...
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=P1hkyNyaN1U
Ne alaka varmış Valerien ile Metin Tekin'in ilkokul çocuğu gibi yaptığı matematik hesabın. Hep bu Şenoltaparlar var bunlar çıkarıyor böyle işleri. Yine geldik tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan meselesine.

Çevrimdışı celiker1

Bir sonraki başkanımız olmanızı gönülden diliyorum🙏🏻 Başkan olursanız umarım beni Ahmet Nur Çebi gibi hayal kırıklığına uğratmazsınız🙏🏻

https://youtu.be/tK_2oozbBao?si=s4fYZbKh-50y8cs-
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

şimdide üçlü oynuyoruz ağırlıkla bizim bekler savunma yapmıyorki sürekli hücumda başka takımların kanatları bizim bekler kadar hücum yapmıyor onura rosiere ne zaman baksam rakip yarı sahada valerian geldiği andan itibaren şenolcu tayfa tarafından linç yedi nefes aldırmadılar hiç şans verilmedi dün onu eleştirenler bugün şenol güneşe en ufak eleştiri olduğunda yangın yerine döndürüyorlar ortalığı bir kulüpde teknik drektörü bu kadar öne çıkartmak kulübün üstüne koymak sağlıklı değil bu arada sevilsin sevilmesin adam ts efsanesi ts denince ilk akla gelen isim stadlarında ismi var
sildiler sanırım ismini tsliler Şenol Güneş Beşiktaşlılar diyor siz ts li adamlar bile bize yaptığı hizmetten dolayı nefret ediyor
İşini iyi yapanı sevmezler  gelen geçer gerçeğimiz bu maalesef
Saçı giyimi kuşamı yaşından vur gitsin
Ama o yaşlı Luce olunca ooovv aman yarabbi tezatlık paçadan akıyor
Ha bu arada ben Luceyide severim oda gelsin istedim VI denen çapsızdan önce onu böyle böyle yedik sıra Şenol Güneş ye geldi galiba
Ama şunu unutmamak lazım Beşiktaş on kaybedecek zamanı yok zar atmayada

Çevrimiçi gokhans

sildiler sanırım ismini tsliler Şenol Güneş Beşiktaşlılar diyor siz ts li adamlar bile bize yaptığı hizmetten dolayı nefret ediyor
Ha bu arada ben Luceyide severim oda gelsin istedim VI denen çapsızdan önce onu böyle böyle yedik sıra Şenol Güneş ye geldi galiba
ya neyi sildiler kardeşim safmısınız. Adamların mabedinin ismi şenol güneş. Bu adam beşiktaş başında derbi maçlara tipik ts’li fener kompleksiyle bordo mavi gravatla çıktı defalarca. Bugün duayenleri, büyükleri gel trabzon’un sana ihtiyacı var dese koşa koşa gider. Gitsinde saygı duyarım trabzon’un çocuğu sonuçta. Geçen sene beşiktaş 2.ciliği yerine, trabzon’a maç vermeyi tercih etti. Gelen geçenin 4-5 attığı trabzon’a oynamadan kaybetti, üzülmedi bile maç sonu. Türk futbolunu dizayn etmeye çalışanlara uyup, arka kapıdan milli takımla görüşmeler yaptı gizliden gizliye.. benim için güvenilmez biri, he iyidir iyi hocadır tüm türkiye kabul eder bunu ama beşiktaş forumuna gelip şenoltaparlık da yapmayın bi zahmet kardeşim. Camia başkanından, yönetimine, hocasına kadar trabzon lobisi tarafından işgal edildi resmen.

Çevrimiçi gokhans

Bir sonraki başkanımız olmanızı gönülden diliyorum🙏🏻 Başkan olursanız umarım beni Ahmet Nur Çebi gibi hayal kırıklığına uğratmazsınız🙏🏻

https://youtu.be/tK_2oozbBao?si=s4fYZbKh-50y8cs-
bu arada harika bir yayın. Emeğine sağlık. Herkesin izlemesini şiddetle öneririm. Muhteşem değiniyor her belirsizliğe..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ya neyi sildiler kardeşim safmısınız. Adamların mabedinin ismi şenol güneş. Bu adam beşiktaş başında derbi maçlara tipik ts’li fener kompleksiyle bordo mavi gravatla çıktı defalarca. Bugün duayenleri, büyükleri gel trabzon’un sana ihtiyacı var dese koşa koşa gider. Gitsinde saygı duyarım trabzon’un çocuğu sonuçta. Geçen sene beşiktaş 2.ciliği yerine, trabzon’a maç vermeyi tercih etti. Gelen geçenin 4-5 attığı trabzon’a oynamadan kaybetti, üzülmedi bile maç sonu. Türk futbolunu dizayn etmeye çalışanlara uyup, arka kapıdan milli takımla görüşmeler yaptı gizliden gizliye.. benim için güvenilmez biri, he iyidir iyi hocadır tüm türkiye kabul eder bunu ama beşiktaş forumuna gelip şenoltaparlık da yapmayın bi zahmet kardeşim. Camia başkanından, yönetimine, hocasına kadar trabzon lobisi tarafından işgal edildi resmen.
İkinciliği neden Mert vermemiş oluyor da Şenol Hoca vermiş oluyor? Bana göre Mert de vermedi ikinciliği. Kafana göre senaryo kurup olayı Şenol düşmanlığına getirmeye çalışıyorsun. Türk futboluna dizayn vermeye çalışanlar kim bir anlatsana bize. Fikret Orman'ın onlarla ilişkisi nedir onu da anlat. Fikret Orman masum masum bir şahsiyet ise bak sana 3 yaşındaki çocuğun da anlayacağı bir soru onun kankası göreve getirdiği Abdullah Avcı senin Türk futbolunu dizayn etmeye çalışanlar dediğin gurubun içinde yer alıyor mu almıyor muydu?
Valerientaparlık yapıp kovulmasını yediremediğinden böyle duygusal bir tepki verdiğini sanıyorum. Senin Valerien'in nasıl hakkının yenildiğini Watford'da Bilic'in mirasına konan onun mirasını yiyen Valerien Watford'dan kovulduktan sonra daha da savunacağına inanıyorum ama sen unutturmaya çalışsan da bunu sana ben unutturmayacağım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Olay belli aslında. Valerien güzellemeleri yapan onun geleceğin Klopp'u olduğuna inanan bir gurup var. Bir türlü yediremiyorlar beden hocasının kovulmasını. Bu şahıs Watford'dan kovulacak suçu yine Şenol Güneş'e atacaklar. Bakma sen Luce'nin övülmesine de yarın Lucescu gelsin bu takıma adama bunak demeye başlarlar. Böyle futbol romantiği, sistem, modern futboldan bahseden, manken gibi bir teknik direktör gelecek paket güzel olacak. Bizim kriterimiz başarı değil. 

Çevrimiçi Samet Demir

İkinciliği neden Mert vermemiş oluyor da Şenol Hoca vermiş oluyor? Bana göre Mert de vermedi ikinciliği. Kafana göre senaryo kurup olayı Şenol düşmanlığına getirmeye çalışıyorsun. Türk futboluna dizayn vermeye çalışanlar kim bir anlatsana bize. Fikret Orman'ın onlarla ilişkisi nedir onu da anlat. Fikret Orman masum masum bir şahsiyet ise bak sana 3 yaşındaki çocuğun da anlayacağı bir soru onun kankası göreve getirdiği Abdullah Avcı senin Türk futbolunu dizayn etmeye çalışanlar dediğin gurubun içinde yer alıyor mu almıyor muydu?
Valerientaparlık yapıp kovulmasını yediremediğinden böyle duygusal bir tepki verdiğini sanıyorum. Senin Valerien'in nasıl hakkının yenildiğini Watford'da Bilic'in mirasına konan onun mirasını yiyen Valerien Watford'dan kovulduktan sonra daha da savunacağına inanıyorum ama sen unutturmaya çalışsan da bunu sana ben unutturmayacağım.

Adamın mesjlarına bakıyorum da VI ile ilgili birşey yazdığını görmedim :) Sizde VI takıntı haline geldi iyice. VI in vasıfsızlığından dem vurup sürekli Şenol hocaya onun üzerinden güzelleme yapıyorsunuz.

Sana tek birşey yazacağım. Ne güzel 3 yerli oynatma zorunluluğu diye birşey yoktu. Bil bakalım bu konuyu başımıza kim bela etti :)

Çevrimdışı Necmi

bu arada harika bir yayın. Emeğine sağlık. Herkesin izlemesini şiddetle öneririm. Muhteşem değiniyor her belirsizliğe..
bence bu yayını mehmet ayanın programına çıkarak yapıp başta kaybetmiş ve mehmet ayan bu programı yaparken kesin iyi niyetli değildir karışmış beşiktaşa bir çivide ben çakayım demiştir hasan aratta buna alet olmuş mehmet ayanın konuğu yazısını okuyunca izlemeye bile tenezzül etmedim basında bir sürü beşiktaşlı var git onlardan biriyle yap mehmet ayan kim fanatik bir gs li neden beşiktaş muhalefetini öne çıkartmaya uğraşır acaba

Çevrimdışı Necmi

Olay belli aslında. Valerien güzellemeleri yapan onun geleceğin Klopp'u olduğuna inanan bir gurup var. Bir türlü yediremiyorlar beden hocasının kovulmasını. Bu şahıs Watford'dan kovulacak suçu yine Şenol Güneş'e atacaklar. Bakma sen Luce'nin övülmesine de yarın Lucescu gelsin bu takıma adama bunak demeye başlarlar. Böyle futbol romantiği, sistem, modern futboldan bahseden, manken gibi bir teknik direktör gelecek paket güzel olacak. Bizim kriterimiz başarı değil.
ben anladım siz şenol güneşe yapılan hiç bir eleştiriye mantıklı bir cevap bulamadığınız için sürekli valerian üzerinden yürüyorsunuz tek savunma şekli ha insanları valeriancı olarak suçluyorsunuzda bu forumda tüm mesajlar arşivlemir dönün geriye kim valeriancıymış bakın öyle bir şenol müridi oldunuzki çok kötü yönettiği maçlarda bile onu savunma ihtiyacı duyuyorsunuz tek gerçek beşiktaştır
Benim devre arasında biliçle hemen hesabı kesin dediğimi görmeyen bazı insanlar şenolu eleştirdiğimde o zaman beni biliçci ilan etmişti evet ilk geldiğindede istemedim şampiyon olduğundada istemedim ikinci şampiyonluğundada istemedim on kere üst üste beşiktaşı şampiyon yapsa ve ben üstüne başkan olsam geldiğim gün kovarım ben ona dünya kupasında beşiktaşlı oyuncuları kulübeye kapattığından beri nefret ederim tamamen tükenmiş hakan şükürü kesmemek için ilhanı kesti onu kahraman yapanda ilhan oldu bu sefer milli takıma geçtiğindede aynı şeyleri yaptı şenol güneşin beşiktaşta olması benim miğdemi bulandırıyor beşiktaşıda adını bile hatırlayamayacak kadar önemsiyor
Hem sorun yaşadığımız takımlardan oyuncu isteyip sürekli sıkıntı yarattı neresinden tutsan savunulacak bir yanı yok sizide anlıyorum tek tutar yeriniz burda üstelik fanı falanda yok fanboyluğu siz yaratmaya çalışıyorsunuz burda valerian ile ilgili en iyi söylenen şey yıl sonuna kadar devam etseydi denmesi oldu buda mantıklı söylem zaten şampiyon olamayacaktık sezon içi neden hoca değiştirirsin getirdiğine en az bir sene şans ver buda fanlık falan olmuyor

Çevrimdışı murat

mesele valerian da değil ki.seni zorla şampiyon yapmış sergen hocanın durumu da ortada.yerine gelen karavelli valerian vs.asıl sorun başkn ve yönetimi.transferler ya tutarsa ,sponsor yok,tff başkanı masayı kırar karşısında ,hakemler kafasına göre keser biçer.bu yönetimin şampiyon olabilmesi için hocalar şapkadan tavşan çıkarmalı.kafromız iyi mi evet ama bu yönetimle şampiyon olur mu hayır.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

mesele valerian da değil ki.seni zorla şampiyon yapmış sergen hocanın durumu da ortada.yerine gelen karavelli valerian vs.asıl sorun başkn ve yönetimi.transferler ya tutarsa ,sponsor yok,tff başkanı masayı kırar karşısında ,hakemler kafasına göre keser biçer.bu yönetimin şampiyon olabilmesi için hocalar şapkadan tavşan çıkarmalı.kafromız iyi mi evet ama bu yönetimle şampiyon olur mu hayır.
Senin yorumuna hiçbir itirazım yok. Valerien'i de Ceyhun Kazancıyı da getiren Beşiktaş'ın haklarını savunamayan bu yönetim.
Sana şöyle paranoyakça bir hikaye anlatayım. Bizim kalecimiz Mert Günok hangi kulübün altyapısından çıkma? Biz geçen son ikinciliği hangi takıma kaptırdık? Ben şimdi sana fenerli Mert Günok geçen sezon son maçımızda Konya'ya 3 gol yedi ikinciliği fener'e verdi desem sen tepki göstermez misin? Sen göstermesen de ben gösteririm. Böyle hayal dünyasından abuk subuk senaryolar uydurup dile getiren ben değilim. Onlara cevap verince bir de suçlu oluyorsun.

Çevrimiçi gokhans

tek tek gideyim, türk futbolunu dizayn eden yapı, ucu siyasete kadar uzanan, renkli lobilerin ağırlığında bir yapı. Hani beşiktaş böyle giderse 5 yıl şampiyon olur diye rahatsız olanlar vardı ya onlarda medya tetikçileri mesela.. fikret orman, o yapıya karşı çıkan kişiydi. Şenol abi burda bizimle, bizi karıştırmaya güçleri yetmeyecek diye açıklama yaptıktan sonra milli takım için gizli görüşmeler olduğunu öğrendiki, ilişkileri çok daha eskiye dayanır, kafası yarıldığında, hocasını yedirmeyen takımı sahaya çıkarmayan adamdır ve evet ADAMdır. Beşiktaş da başkan da ihanete uğramıştır. Avcı zaten başlı başına hataydı, göz göre göre başkanıda yedi. 29.hafta trabzon ve son haftaki sivas maçları kazanılmış olsa 2.ciydik. 2 maçda kopuk ve mental sebeplerden yenildi. Sivas’dan 4 yemiş trabzon’a bariz oynamadı takım, bariz oyun, taktik, mantelite yoktu. Hoca’ya yazar bu. Ben güvenmiyorum. Şenol hoca trabzonun çocuğudur bu camia’nın değil bu yüzden tapınmanıza gerek yok. Birine tapılcaksa beşiktaş çocuğu olsun.. Valerian sadece yeterli zaman ve destek verilmeden harcanan bir hoca değil ayrıca planlamaydı. Burda suçun %90’ı yönetimindir. Şenoltaparların en büyük zarar’ı ne biliyormusun? Yönetimin tüm hata ve hainliklerini, VI üzerine yıkıp,beşiktaşın uçuruma giden yolunun önünü açmanız oldu. Malesef bu yönetim şenol güneş’i de yiyecek o zaman anlayacaksınız, bunuda unutma ama..
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2023, 00:09:31 gokhans ]

Etiketler: