Sergen Yalçın da olduğu gibi Şenol hocada şapkadan tavşan çıkarır bu sakatlık riski oyunculardan maksimum verimi alırda şampiyonluk ipini göğüslersek bu yetersiz₁ yetersiz istifa etme erdemini gösteremeyen adamlar yine ön plana çıkacak reklamlarını yapacak başarıyı üstlenecek işte rakipler rekor transfer yaptı biz ayağımızı yorganımiza göre uzattık akıllı davrandık falan falan diye edebiyat yapacak kasıla kasıla başarıyı kendilerine mal edecekler yanarımda buna yanarım..
atladığın şey evet transferi yapan bunlar ama şenol güneşide getiren bunlar bu gün nasıl yerden yere vuruluyorlarsa herşeyden her alınan sakatlık riski olan oyuncudan sorumlu tutuluyorlarsa evet şampiyon olursa onlar yapmış oluyor
Bu yönetimi zerre kadar savunmadığımı biliyorsunuz hem sizin gibi sonradan değil geldikleri günden beri ama maaşlı adamlarla seçilmişleri aynı terazide tartmayın şenol güneş kim yönetim onu nasıl getirdiyse yarın sabah isterse işine son verir şenol güneşi neden getirdiler başarılı olsun diye değilmi yani getirdiler tıpkı beğenilmeyen sakatlık riski olan oyuncuları getirdikleri gibi başarı riski alan kararı veren kişiye aittir tıpkı başarısızlıkta onlara ait olduğu gibi şampiyon olamazsak kimse şenol güneşe sövmeyecek her kaybedilen puan sonrası bir sürü hakareti istifa çağrısını şenol güneş yemeyecek başarı şenola başarısızlık çebiye olursa iki yüzlülük olur
Bu yönetim bana göre beşiktaş tarihinin en başarısız en kötü yönetimi bunuda geldiklerinden beri söylüyorum gelme nedenleri fikret ormana kin kusmak ondan intikam almaktı beşiktaşı zerre kadar düşünmediler bunlar tek kuruş gelir koyamayıp eşletimin dairesine yaptıkları ipotekle övünüyorlar aslında utanmaları gereken birşey bu bir daireyi kaça ipotek edersin sen bir daire parası kazandıramamış kredi çekmişsen üstelik o miktar krediyi çekecek beşiktaş kredisi bırakmadıysan hepsine yazıklar olsun
Şampiyon olursun olmazsın bunların önemi yok her sene olmak zorunda değiliz ama kulübü bitirdiler bir maç hasılatı kaç daire alır beşiktaşın o kadarmı kredisi yok bankalarda olayın vehametini düşünün artık sizin staddan kazanacağınız sponsorluktan fazlasını fikret orman formadan kazanıyordu
Dostum bırak şampiyonluğu kimin sahiplenmesini sen esas bunlara bak
Herkes mutlak kötü ve mutlak iyi değildir evet berbat kötü yönetiyorlar ama bu sene şampiyonluk gelirse bu takımı oyuncusundan teknik kadrosuna kuran onlar olduğu için şampiyonluğun sahibide onlar oluyor sevsende sevmesende gerçek bu