Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 781255 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Su ana kadar yönetim listelerinde kesinleşen isimler.

Hasan Arat
- Dr. Cüneyt Sezgin
- Feyyaz Uçar

Serdal Adali
- Metin Keçeli
- Aykan Aydın
- Hazar Kalkavan Karahan
- Çağatay Abras
- Hakan Daltaban

Bu arada Feyyaz Uçar’ın İngilizce, Fransızca ve İtalyanca konuştuğunu bilmiyordum.

Çevrimdışı celiker1

Seçimden seçime gelen  nasıl bir “MATRUŞKA” tarikatısınız siz ya? (!) Çekin elinizi BEŞİKTAŞ’ımızın üzerinden.

https://twitter.com/semtinmedyasi/status/1728030179199475917?s=46

[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2023, 22:43:22 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Seçimden seçime gelen  nasıl bir “MATRUŞKA” tarikatısınız siz ya? (!) Çekin elinizi BEŞİKTAŞ’ımızın üzerinden.

Yazıp yazıp sildim. Yediler, içtiler, doymadılar. Bırakın artık yakamızı. Faydanız yok en azından zararınız da olmasın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

konu Beşiktaş menfaati yardım veya sponsorluk olsa sessiz kalacak adamlar arat'a karşı seslerini nasıl çıkarıyorlar çok ilginç gerçekten
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Haberi olmayan arkadaşlar için buraya yazıyorum; 2 Aralık cumartesi günü saat 20:45 te  Fenerbahçe ile oynanacak basketbol maçımız Sinan Erdem Spor Salonuna alındı.Biletlerin çoğu satıllmış durumda..20 bine yakın taraftarın olacağı müthiş bir ortam olacak.Fırsatı olan herkes gelsin derim.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Monza

Yazıp yazıp sildim. Yediler, içtiler, doymadılar. Bırakın artık yakamızı. Faydanız yok en azından zararınız da olmasın.

Türk futbol tarihinin kara yılı olan 101. yılımızda başkan olan Serdar Bilgili. Sene sonu küfürü bahane edip apar topar bırakmıştı. Beyefendiyi o gündür pek Beşiktaş ile adının geçtiği bir haberde görmedik. 101. yıl ile ilgili Lucescu’nun söyleyebileceği çok şey olduğunu tahmin ediyorum. Konuşmayacaktır, o ayrı.

Hasan Arat’a karşı bunların birleşmesi iyiye işaret değil. Serdal Adalı’nın iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama destekçilerinin niyeti soru işareti.

Çevrimiçi Necmi

Türk futbol tarihinin kara yılı olan 101. yılımızda başkan olan Serdar Bilgili. Sene sonu küfürü bahane edip apar topar bırakmıştı. Beyefendiyi o gündür pek Beşiktaş ile adının geçtiği bir haberde görmedik. 101. yıl ile ilgili Lucescu’nun söyleyebileceği çok şey olduğunu tahmin ediyorum. Konuşmayacaktır, o ayrı.

Hasan Arat’a karşı bunların birleşmesi iyiye işaret değil. Serdal Adalı’nın iyi niyetli olduğuna inanıyorum ama destekçilerinin niyeti soru işareti.
fo ile yd yi tff başkanıyken buluşturup barış sağlamıştı ondan sonra birçok şey rayına girmişti eğer bu açıdan bakacaksan arat en son seçim kaybettikten sonra yirmi yılmı oldu o zamandan beri nerde demek lazım
Bu kadar birbirlerine dava açmış cenazede bir araya gelmeyecek insanlar neden arata karşı birleşiyorlar onların bildiği bizim bilmediğimiz ne var diye sormakta lazım bu insanlar laf olsun diyemi birleşti
İkincisi adalıyı neden ayırıyorsun o zaman aynı yolun yolcusu değillermi
Bu iş basit bir olay değil aratın yanında kimse yok rahmi koça bile laf soktu çatıyla alakalı imalı imalı konuştu kimse kusura bakmasın her dayim beşiktaşın yanında olan rahmi koça laf eden bir adaya oy vermek için bir kaç defa düşünmek gerekir
Arkamda devlet var diyor ama camiadan kimse yok
Bu günlerde hasan arat taraftar tarafından çebiyi destekledikleri gibi destekleniyor
Ne gördüklerini merak ediyorum çünkü ben birşey göremedim
Ha bunları söylerken kimse adalıyı desteklediğimi sanmasın ben ikisi hakkındada olumlu değilim ama biri seçilecek ve o gün geldiğinde seçilene destek vereceğim sonrada iceaatlarına bakacağım beşiktaş için iyi şeyler yapıyorlarsa desteklemeye devam ederim yanlış olanıda söylemekten geri durmam
Taraftar bu sefer sağ duyulu olmak zorunda bu kadar kolay ikna olmayın resmen körü körüne gidiyor herkes çebi olayındanda kimse akıllanmamış o zamanda söyledik bunlardan beşiktaşa hayır gelmez diye anadolu takımına döneriz dedik iki adayada çebi kadar olumsuz değilim ama olumluda değilim
Herkes elbette beşiktaş için en doğru kararı vermek istiyor saygı duyarım ama arat konusunda bilinçli düşünüldüğünü sanmıyorum
Adalı konusunda oy verecek olanların yaklaşımı daha sağlıklı yanlış aday ama kötünün iyisine vermek gerekiyor diyorlar daha adalı doğru insan beşiktaşın başkanı olmalı diyeni duymadım
Hangi aday desteklenirse desteklensin ama bu bilinçli olsun sonuçları gördük bedeli ağır göndermesi zor oluyor

Çevrimdışı panic13

Herkese selam,

Çok sık olmasa da hala forumu takip ediyorum, 4 yıl önce kongre üyesi oldum, bu seçimlerde oy kullanacağım Pazar günü kısmetse. O sebeple bir kaç cümle yazmak istedim.

Oyumu Hasan Arat'a atacağım. Necmi Abi'nin bir üstteki yorumuna katılıyorum, her iki adaya da nötrüm. ANÇ kadar olumsuz değilim ama olumlu muyum? Bilmiyorum. Sadece artık Beşiktaş'ı Beşiktaşlıların yönetmesini istiyorum. Taş gibi bir geçiş dönemine ihtiyacımız var. Geçiş dönemi de ancak samimi Beşiktaşlılar ile olur. Şampiyon olmak tabii ki istiyorum ama şampiyon olmak için geleceğimizi daha fazla feda etmek istemiyorum. Rıza Çalımbay'ın antrenör olarak kalmasını istiyorum. Metin'i Ali'yi Feyyaz'ı yönetimde veya kulüpte görmek istiyorum. Beşiktaş'ı daha önce Trabzon'un veya ne idüğü belirsiz takımların yönetimde yer almış kişilerin değil, çekirdekten en az 20-30 yıldır kulüp üyesi olan, Beşiktaş'ın kendi kadrolarından yetişen insanların yönetmesini istiyorum. Serdal Bey eminim çok maharetlidir ama maalesef ne kendisi ne ekibi bana o ışığı vermiyor. Hasan Arat Beşiktaşlıdır ve benim artık gerçek Beşiktaşlıları görmeye ihtiyacım var. Beşiktaş kaybettiğinde benim gibi üzülecek, galip geldiğinde sevinecek insanlar istiyorum. Sadece futbolda değil, basketbolda, voleybolda, bütün amatör branşlarda iddialı olan bir kulüp görmek istiyorum. Bir daha bu kulübün kapısından Trabzon'da Rize'de yöneticilik yapmış tiplerin veya Beşiktaşlı görünüp kendi teknesini yüzdürme gayretinde olanların girmesini istemiyorum.

Ve Hasat Arat... İnşallah omuzlarına binen yükün farkındasındır. Seçimi sen kazanırsan ve Beşiktaşlılığından şüphe duyarsam, bil ki iki elim yakandadır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi kartalizma190399

Herkese selam,

Çok sık olmasa da hala forumu takip ediyorum, 4 yıl önce kongre üyesi oldum, bu seçimlerde oy kullanacağım Pazar günü kısmetse. O sebeple bir kaç cümle yazmak istedim.

Oyumu Hasan Arat'a atacağım. Necmi Abi'nin bir üstteki yorumuna katılıyorum, her iki adaya da nötrüm. ANÇ kadar olumsuz değilim ama olumlu muyum? Bilmiyorum. Sadece artık Beşiktaş'ı Beşiktaşlıların yönetmesini istiyorum. Taş gibi bir geçiş dönemine ihtiyacımız var. Geçiş dönemi de ancak samimi Beşiktaşlılar ile olur. Şampiyon olmak tabii ki istiyorum ama şampiyon olmak için geleceğimizi daha fazla feda etmek istemiyorum. Rıza Çalımbay'ın antrenör olarak kalmasını istiyorum. Metin'i Ali'yi Feyyaz'ı yönetimde veya kulüpte görmek istiyorum. Beşiktaş'ı daha önce Trabzon'un veya ne idüğü belirsiz takımların yönetimde yer almış kişilerin değil, çekirdekten en az 20-30 yıldır kulüp üyesi olan, Beşiktaş'ın kendi kadrolarından yetişen insanların yönetmesini istiyorum. Serdal Bey eminim çok maharetlidir ama maalesef ne kendisi ne ekibi bana o ışığı vermiyor. Hasan Arat Beşiktaşlıdır ve benim artık gerçek Beşiktaşlıları görmeye ihtiyacım var. Beşiktaş kaybettiğinde benim gibi üzülecek, galip geldiğinde sevinecek insanlar istiyorum. Sadece futbolda değil, basketbolda, voleybolda, bütün amatör branşlarda iddialı olan bir kulüp görmek istiyorum. Bir daha bu kulübün kapısından Trabzon'da Rize'de yöneticilik yapmış tiplerin veya Beşiktaşlı görünüp kendi teknesini yüzdürme gayretinde olanların girmesini istemiyorum.

Ve Hasat Arat... İnşallah omuzlarına binen yükün farkındasındır. Seçimi sen kazanırsan ve Beşiktaşlılığından şüphe duyarsam, bil ki iki elim yakandadır.

Selam,

Ben de kongre uyesi olmak icin basvurdum, ama sacma sekilde sahit(?) istendigi icin olmadi. Ben de biraktim.
Besiktas'lilarla ilgili soylediklerinize hak veriyorum kismen. Ozellikle baskan/yonetim kurulu bence kayitsiz sartsiz Besiktas'li olmali tabii.
Ama profesyoneller konusunda bence daha ozgurce dusunmek lazim. Saydiginiz isimler bizde futbolculuk doneminde hepsi cok basarili olmustur, ama hicbirinin kariyerinde net bir basari yok, liyakat konusunda hepsi koca bir soru isareti. Son 3 sampiyonlugumuzu getiren teknik direktorlerin 1 tanesi biz haric 4 buyuklerin tamaminda futbolculuk yapip sampiyonluk yasadi, digeri de rakibimizin efsanesi, hatta stadlarina adi verildi.
Adi gecen kisilerden (Metin Tekin, Feyyaz Ucar, Samet Aybaba, Riza Calimbay, Mehmet Ozdilek) hicbirini istemem acikcasi. Besiktas'li olmasi disinda hicbirinin Besiktas'ta teknik sorumlu olarak yer almasi icin bir neden yok.

Çevrimiçi Necmi

En kötü halimizle ligde üçüncüyüz biraz dikkat etselermiş bu über renklilerin tozunu atacakmışız
Yönetim yatacak yeriniz yok burak yerine direk rıza gelseydi şu an bu farkda olmazdı
Başkan aziz olsa yeminle utanırda bunların yaptıklarını yapmazdı

Çevrimdışı ferdi1903

En kötü halimizle ligde üçüncüyüz biraz dikkat etselermiş bu über renklilerin tozunu atacakmışız
Yönetim yatacak yeriniz yok burak yerine direk rıza gelseydi şu an bu farkda olmazdı
Yazık oldu

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem yardımları olmasa yine puan farkı yoktu. Başımızda yönetim olmayınca böyle oluyor. Ligde kimsenin über falan olduğu da yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Kongre fareleri! Not:Emre Kocadağ aday olsaydı Hakan Daltaban onun listesinde olacaktı.

https://twitter.com/murat_turkozjk/status/1726580867416637628?s=46
[ Son Düzenleme: 28 Kasım 2023, 10:16:06 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan Arat köprüden önce ki son çıkış.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Fikri hür,vicdanı hür,tam bağımsız BEŞİKTAŞ taraftarı olarak Hasan Arat kazanamazsa çok üzüleceğim.Korkarım ki çok büyük fırsat kaçırmış olacağız.

Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Fikri hür,vicdanı hür,tam bağımsız BEŞİKTAŞ taraftarı olarak Hasan Arat kazanamazsa çok üzüleceğim.Korkarım ki çok büyük fırsat kaçırmış olacağız.

Keşke Ceyhun Kazancı da aday olsaymış. O zaman Hasan Aratın kazanma ihtimali daha çok artardı.

Çevrimiçi Necmi

biz beşiktaşın yanındayız sonunda kazanan beşiktaş olsun diyelim
Üzülmek yanlış kelime diyelim adalı kazandı çok iyide başkanlık yaptı mümkün değilmi sence üzülecekmisin arat kazanmadı diye ikisinide tutmazsan olaya daha tarafsız bakar oyunuda daha adil kullanırsın

Çevrimiçi Necmi

Keşke Ceyhun Kazancı da aday olsaymış. O zaman Hasan Aratın kazanma ihtimali daha çok artardı.
aday yaparlarmıydı sence

Çevrimiçi Necmi

şu an aratın kazanma şansı yok son anda birşeyler değişirmi bilmemde sosyal medya oy kullanmıyor kongre üyeleri kullanıyor
En azından demokratik bir seçim oluyor çirkinlik yok sağlam giren iki aday var ikiside beşiktaşlı en azından iyi yapar kötü yaparlar bilemem ama bildiğim şey yaptıklarını beşiktaşın menfaatini düşünerek yaparlar ne olduğunu ne yaptığını bilmediğimiz yaptığı herşeyin beşiktaşın zararına olduğu bir başkandan sonra daha dip olmaz sonuçta ikisininde faydası olur hangisinin daha fazla olurunu konuşuyoruz

Çevrimdışı zubeyirbaya

ben nasıl mehmet özdilek'in yeterliliğini tartışmalı bulduysam samet aybaba ve feyyaz uçar'ı da tartışmalı buldum. beşiktaşlı olması yeterli değil bunlar önemli pozisyonlar. futbol yönetimi ve planlamasını teslim etmek için yeterli isimler mi bunlar? ayrıca teknik direktörlük ve idarecilik benzer pozisyonlar değil, biz bu insanların plan yapacak, proje inşa edecek ve uygulayacak yeterlilikte olduğunu nasıl düşünebiliyoruz anlamak güç.

adalı'ya sıcak olmadığımı çok söyledim ama arat konusunda da adalı geleneksel arat projeci yaklaşımına pek katılmadığımı söylemek isterim. arat'ın da öyle iddia edilen ölçüde bir planı programı projesi yok. son derece rastgele yaklaşımlar içerisinde ve vaatlerin bir kısmı baştan savma.

anç dönemi biteceği için seviniyorum sadece. adaylar konusunda başta arat'a yakındım giderek nötr olmaya başladım.

Çevrimdışı zubeyirbaya

abi samet aybaba'yı direktör yapmak mı çok büyük fırsat? abimiz 1.ligde takım bulamadığı aralarda boşta geziyor bin yıldır keşke tutup getirseymişiz. sanki matthias sammer geliyor sportif direktör :) bir de bir türlü ismini bile zikremedikleri psg'li oyuncuları alacak olmak mı? yanlış anlamayın. arat gelirse üzülmem adalı'yı da desteklemiyorum. ama ben ortada öyle ciddi bir proje-program farkı göremiyorum. iki adayı da tatmin edici bulmuş değilim. arat üzerinde estirilen kuratıcı payesini hakedecek neyi var onu anlamakta zorlanıyorum.

Çevrimdışı zubeyirbaya

sadece burak satmasa gayet kazanıyor olduğumuz antalya maçını yazsak durum çok çok daha olumlu da görünürdü

Çevrimdışı celiker1

abi samet aybaba'yı direktör yapmak mı çok büyük fırsat? abimiz 1.ligde takım bulamadığı aralarda boşta geziyor bin yıldır keşke tutup getirseymişiz. sanki matthias sammer geliyor sportif direktör :) bir de bir türlü ismini bile zikremedikleri psg'li oyuncuları alacak olmak mı? yanlış anlamayın. arat gelirse üzülmem adalı'yı da desteklemiyorum. ama ben ortada öyle ciddi bir proje-program farkı göremiyorum. iki adayı da tatmin edici bulmuş değilim. arat üzerinde estirilen kuratıcı payesini hakedecek neyi var onu anlamakta zorlanıyorum.
“MATRUŞKA” düzenini devirebilecek fırsat var elimizde.Bu seçimide Arat alıp bunları temizleyemezse bir daha bunlar dışnda seçim kazanabilmek imkansız.Şu an minimum 2 bin olan kim işaret edilirse ona atılacak oy sayısı bir buçuk sene sonra 3-4 binleri bulacak.Düşün bakalım Emre Kocadağ’a aday olma özgüveni nereden geliyor? Ayrıca yönetici olarak istediklerini yapabilecek Samet Aybaba-Feyyaz Uçar’ı küçümseme derim.Bir başka konuda 4,5 yılda Akatlar’a söz verdiği gibi 9 bin kişilik salon ve yıllık 5 milyon Euro getirecek projeyi yapmış,Akaretler’deki binayı yenileyip yıllık 5 milyon Euro getirecek hale getirmiş,Fulya Şan Ökten tesislerini yapmış,Çilekli’yi yenilemiş,Beykoz’da en az 3-4 antrenman sahası olan üst düzey alt yapı tesisleri yapmış,borcunda söz verdiği gibi bitirmemiş ama bugün ki 250 milyon Euro civarlarından 100 milyon euroya indirip verdiği sözleri %90 tutan Hasan Arat seni neden tatmin etmez? Neden zayıf buluyorsun? Verdiği sözler çokta rahat yapılabilecek şeyler.4,5 yılda bunlar yapılsa çok farklı konumda oluruz.
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: