2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 984315 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı uğur07

Bu abubakar ghezzal rebic amartey bunları direk yok saymak lazım. Üç beş paraya genç oyuncu getirip bunların gelecek sezon lisanslarini hiç cikarmasinlar

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi doganay

Yeterli olan orta sahaya bakın , Antalya top göstermiyor. Kontratak futbolu oynayalım anca , yazık şu hallere düştük. Anadolu Takimina karşı öne bile çıkamıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Yeterli olan orta sahaya bakın , Antalya top göstermiyor. Kontratak futbolu oynayalım anca , yazık şu hallere düştük. Anadolu Takimina karşı öne bile çıkamıyoruz.

Kontratak futbolu böyle birşey değil. Onun için futbol oynamak lazım öncelikle. Biz daha onu becermiş değiliz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi doganay

Kontratak futbolu böyle birşey değil. Onun için futbol oynamak lazım öncelikle. Biz daha onu becermiş değiliz.
Birşey oynadığımız yok işte , birkaç kontra atak ile pozisyon bulduk onu kastediyorum. Rezil durumdayız buda sürpriz değil. Zaten bilinen birşey yönetim de engel olmak için hiçbir şey yapmıyor .

Çevrimdışı Mehmet57

Chelsea Andrey Santos’u vermek istemis, hoca veto etmis.

Çevrimdışı Mehmet57

Kadromuz ligin ilk yarisindan daha kotu. Amir yok, Ox yok, Abu kadro disi, Bailly gitti. Buna ragmen transfer yapmamak ahmaklik olur. Su maci nasil kazandigimizi hala anlamiyorum o kadar kotu olmamiza ragmen.

Çevrimiçi doganay

Şansa maçı aldikta bu kadroya takviye yapılmazsa ileriki turlarda olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum. Resmen Antalya'ya karşı geriye yaslanıp defans yaparak maçı aldık . Büyük takım böyle oynamaz Anadolu takımı taktiği ile yürümez bu iş , bir kaliteli orta saha en azından getirsinler.

Çevrimdışı uğur07

kayseri macinda Masuaku yetismez. colley iyilesir. bir de transfer gelir. ama oynar mi bilemem

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı uğur07

mert
onur worral necip emrecan
amartey
bakhtiyar gedson
muleka semih cenk

bekliyorum kayseri macinda

Çevrimiçi tolga1903

Bu kadronun gelebileceği son nokta kupada çeyrek final fazlasını beklemesin kimse. Bu hocayı da çok yakında büyük takım böyle oynamaz eleştirileriyle ugurlariz muhtemelen

Çevrimdışı uğur07

son 25 saat artik transferde

Çevrimiçi Samet Demir

Mert
Svenson-Joe-Bahtiyar-Masuaku
Amartey
Gedson-Demir ege
Rachica
Muleka - Semih

Deneye deneye en sonunda buna dönmek zorunda kalacak hoca. Tabi 24 aaat içerisinde yeni bir oyuncu gelmezse
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Mert
Svenson-Joe-Bahtiyar-Masuaku
Amartey
Gedson-Demir ege
Rachica
Muleka - Semih

Deneye deneye en sonunda buna dönmek zorunda kalacak hoca. Tabi 24 aaat içerisinde yeni bir oyuncu gelmezse
omar oynar bahtiyar değil

Çevrimiçi Samet Demir

omar oynar bahtiyar değil

Sorun yaşarız abi. Sais olsaydı joe ile ikisi super olurdu.

Çevrimiçi Necmi

Sorun yaşarız abi. Sais olsaydı joe ile ikisi super olurdu.
denemeden bilinmez

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/deportesreports/status/1755471751604019203?s=46
bula bula bunumu buldular acaba yunanistanda bile tutunamamış daha 27 yaşında çivi gibi çakılmış birinden ne kadar hayır gelir :alala:

Çevrimiçi Necmi

evet son 20 saat bitsinde işimize bakalım

Çevrimiçi tolga1903

Hadi takıma orta saha almadınız. Bari iki tane kiralık lig için etkili olabilecek sağ sol kenar oyuncusu alsaydınız ghezzal cenk muleka oynatıyoruz biz bu bölgelerde. Gedson(sağ bekte denensin artık şu adam) worral colley masuaku yapardın defansı, amartey'i önlerine atardın yanina salih, koy iki yeni kenar oyuncusunu ortada rashica en önde semih. Al sana gül gibi takım üçüncü olur geçerdin kupayla falan uğraşmadan ki alamazsın zaten ts o iki oyuncusu geldiğinde senin eleyebileceğin bi takım değil bak adamın aldığı sağ beke senin aldığın sağ beke. Gs ve fb de eleyemezsin. Santos istemiyor demeye başladılar bir de adam senin yedek sol bekine ve normalde as olması için aldığın sol kenarına 45 dakika zor dayandı be nasıl takviye istemez şu kadroya?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/TMtr_news/status/1755855362907951132

İnşallah doğrudur ya

Bu çocuğu kaç paraya verdiler ki bize transferin son gününde? İzledim biraz çok değişik oyuncu acayip bir şut tehditi var 4 ay daha oynatıp çok iyi fiyata satabilir legia bize niye versin anlamadım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu çocuğu kaç paraya verdiler ki bize transferin son gününde? İzledim biraz çok değişik oyuncu acayip bir şut tehditi var 4 ay daha oynatıp çok iyi fiyata satabilir legia bize niye versin anlamadım

Oyuncu alınsa bi dert alınmasa başka dert gibi durum olmaya başladı.

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncu alınsa bi dert alınmasa başka dert gibi durum olmaya başladı.

Valla alınsa acayip iş olur böyle bir günde böyle bir oyuncu sadece inanmadım yoksa dert değil tabi ki

Çevrimiçi tolga1903

Twitter'da elemanın biri ısrarla 12 milyon euro taksitli şekilde anlaşıldı yazıyor gerçek mi değil mi çok zamanımız yok göreceğiz

Çevrimiçi Samet Demir

Evren'de yazdı şimdi. Muci gelsin başka adam istemiyorum

Etiketler: