2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 985984 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Feyyazin açıklamaları fecaat. Muhtemelen elimizde tutamayıp diyor.
Gerçek öyle olsa da politik cevapla gecistirceksin.
semihle alakalımı
öyleyse pazar açmak içinde konuşulmuş olabilir iştah açar teklif edecek kulüp sayısını arttırır önemli olan verilecek para ardadan daha pahalıya gitmesi gerekiyor

Çevrimdışı Talisca1903

renato sanchez sakat değilse içinden geçer bu ligin

Çevrimiçi Samet Demir

benim sevdiğim tarz doğru da bu hocaya kalsa önce 2 tane fırtına gibi kanat bir 10 alır da pek hocalık durum yok başkan el atmış ya transfere öyle diyorlar

Dedim ben sana tat vermez diye baştan şimdi mızıma

Mızmızlanan sensin. Old scholl hocam yeahh diyorsan hoca stoper isteyince de şikayet etmeyeceksin. Kanat 10 numara lazım diye. Hoca hiç bir yerde kanat lazım demedi. 6 ve stoper ondan sonra 8 numara ya da 10 dedi. İyice paranoyaya bağladın. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Mızmızlanan sensin. Old scholl hocam yeahh diyorsan hoca stoper isteyince de şikayet etmeyeceksin. Kanat 10 numara lazım diye. Hoca hiç bir yerde kanat lazım demedi. 6 ve stoper ondan sonra 8 numara ya da 10 dedi. İyice paranoyaya bağladın. :)
ben şikayet etmiyorum ki nerede gördün kaç stoper daha alacağız diye sordum sadece sen darlanıyorsun cenk cenk Rebic Rebic diye dedim sana ilk 11 önce cenk yazar diye kafayı yedirdi sana paranoyaya bağlayan sen mi ben mi? renato felan de gelsin ilk rashicayı keser bilgin olsun demedi deme

Çevrimdışı MUSTAFA_

Feyyaz'a konuşma yasağı verilsin acilen. Böyle açıklama mı yapılır? Resmen yazın satacağız demiş  :money:

https://x.com/demarkesports/status/1754224359755919689

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Ali Ece : "Beşiktaş şantajla karşı karşıya. Beşiktaş onlardan futbolcu almıyor diye, bu menajerler Beşiktaşın transfer etmek istedikleri futbolculara paralar ödenmiyor gelmeyin dediklerini öğrendim. Böyle çirkeflik (Hakaret Yasak)₅ yapıyorlar "
Vay (Küfür Yasak)₆ çocukları, bu nasıl bir rezilikdir

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Feyyaz'a konuşma yasağı verilsin acilen. Böyle açıklama mı yapılır? Resmen yazın satacağız demiş  :money:

https://twitter.com/demarkesports/status/1754224359755919689

Böyle yaparlarsa Semihin egosu çok farklı bir noktaya gidebilir.
Genç oyuncuyu doğru yönetin başka ihsan istemez.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben böyle yorumlamadım ya, belki teklifleri kızıştırmak istiyordur, 2028e kadar kontratı var elimiz güçlü zaten

Çevrimdışı levitate

sorun göremedim desem...

ve bi bakıma haklı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Sanchez'i mi oynatıcaz yoksa  gedson mu yada ikisi de mi?
Gedson'u kanada atabilir

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1754233901482938803
Grujic arkada sol iç Gedson sağ iç Renato(sakatlığı kronik değilse tabi) iyi bir orta saha izletir. Ama hala hücumcu birine ihtiyaç var. Şahsen ben sol kanata asistçi birini alıp önde semih sağda rashica yapardım.

Çevrimiçi murat

semihle alakalımı
öyleyse pazar açmak içinde konuşulmuş olabilir iştah açar teklif edecek kulüp sayısını arttırır önemli olan verilecek para ardadan daha pahalıya gitmesi gerekiyor
Ardanın en az iki katı etmesi gerekiyor.arda daha fiziken kendini ispat edemedi.semih ise18yaşındakendinden fizik olarak üstün görünen oyuncuları devire devire gidiyor.soru işareti daha az.

Çevrimdışı Talisca1903

Grujic arkada sol iç Gedson sağ iç Renato(sakatlığı kronik değilse tabi) iyi bir orta saha izletir. Ama hala hücumcu birine ihtiyaç var. Şahsen ben sol kanata asistçi birini alıp önde semih sağda rashica yapardım.
rafa silva işte o hücumcu o gelecek gelmeli gelsin yani

Çevrimdışı ferdi1903

Bekleyip göreceğiz

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yangından mal kaçırır gibi apar topar Svensonla anlaşılmasını hayatın doğal akışına aykırı buluyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

rafa silva işte o hücumcu o gelecek gelmeli gelsin yani

Rafayi akşam ben yazmıştım. gese ilgileniyor diye haber var.

Çevrimdışı Talisca1903

Rafayi akşam ben yazmıştım. gese ilgileniyor diye haber var.
santos varken bize gelir ne yapacak okanla
özyeğin alabilir gidip notingamdan defans alacak hali yok koca iş adamının o resim boşa çekilmedi
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2024, 00:13:34 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

santos varken bize gelir ne yapacak okanla
özyeğin alabilir gidip notingamdan defans alacak hali yok koca iş adamının o resim boşa çekilmedi

Haziran 2024 sözleşmesi bitiyor hiç umudum yok ama sezon sonu için şimdi anlassalar bile kabul.

Çevrimdışı Talisca1903

Yangından mal kaçırır gibi apar topar Svensonla anlaşılmasını hayatın doğal akışına aykırı buluyorum.
asıl sıkıntı gezali sürekli oynatıp opsiyonunu devreye sokmak

Çevrimiçi Samet Demir

Bence yazın göndeririz onu.

Etiketler: