Şenol güneş burak yılmaz rıza çalımbay serdar topraktepe ve son olarak fernando santos. Bu beş benzemez adamın tek ortak noktaları rebic'i oynatmamak. Bir kere şans veren bir daha asla vermedi. Burada artık bu kadar insan da oynatmıyorsa suçu oyuncuda ararım ben. Bailly'den falan önce postalanması gerekirdi en kotu karagümrüğe falan kirala yüzde 30'unu versin maaşının gerekirse her türlü kârdasın. Onur bulut'u bile sol bek oynattı yukardaki beşliden biri hangisi hatırlamıyorum yine bunu oynatmadı. Olay şans verip vermeme olayı değil belli ki bi halt var bu oyuncuda ve kadro dışı falan da kalmıyor diğerleri gibi çok anlamsız şeyler var bu kulüpte.
Benzemez mi? Hepsi ayni formasyonla ayni oyuncu tercihleriyle sahaya cikti, nereleri benzemez? Farkli neyi yapti diye sorarsan belki Zaynutdinov'u stoper oynatmak ve Semih'e forma sansi vermek diyebilirsin. O da zorunluluktan adam kalmadigi icin, yoksa hepsi ayni seyleri yapip farkli sonuc bekledi.
Aboubakar ve Ghezzal hasbelkader kadro disi kalmayip Semih zorla sansi bulmasa ve devre arasi 2 milyon euro'ya satilsa o zaman da "5 hoca da Semih'e forma sansi vermedi, hatta Muleka, Onur Bulut ve Tayfur Bingol bile oynadi Semih oynamadi, demek ki potansiyeli yokmus iyi olmus gitmesi" mi diyecektin?
Benim sucu oyuncu'da aramam icin kotu performans gostermis olmasi lazim veya disiplin sorunuyla ilgili bir somut veri olmasi, saha'da isteksiz olmasi vs lazim. Benim gordugum o sekil bir haber cikmadi, saha'da da sacma sapan kisitli aldigi surelerde iyi isler yapti hep.
Mesela aldigi 375 dakika sure'de 3 asist yapmis. En cok asist yapan oyuncularimiz Cenk ve Amir (4 asist) kendisinin 3-4 kati sure almis.