ikisini transferle ölçüyorsan önce oturda eleştirmeden kendini sorgula bence böyle laflar arata zarar vermez ama çebiyi aklar yaşanan dört yılı bir devre arası transfer gecikmesine denk tutuyorsan buna söyleyecek laf bulamıyorum üstelik transferlerin geç yada erken olmasının beşiktaşta hiç birşeyi etkilemeyeceği ama ekonomik olarak kazanç sağlayacağı kesinken oturmuş çebiyi aklama derdindesin
Gerçekten ne yazdığınızı biliyorsunuz nede nereye gideceğini hesaplıyorsunuz
Hiç transfer yapmasalar ne olacak ne kaybedeceğiz bu takıma dört oyuncu ekleseler yinede kupayı alma ihtimalimiz sıfıra yakın transfer sadece gelecek senenin yapılanması için yapılır ama gelen oyuncuda şu kadroda kaybolup gidebilir
mevzu transfer değil verilen sözler beklentiyi kendisi yükseltti seçim öncesi psg,chelsea,arap takımı 2 yıldız oyuncu ile anlaştım dedi her şeyimiz hazır planımızı yaptık dedi tek gelen onurdan kötü svensonn ve geç gelen bekletilen fırsat transferleri.
Gelecek sezon takımın başında fernando santos olacak hocayıda getirdik hoca belli oldugu için transferlerin erkenden gelip lige adapta olması hocanın oyununa adapte olması bizim avantajımıza.
Bir şeyler yanlış gidiyor ki fernanda santosa transfer soruyorlar o da "samet aybaba ve başkana güveniyorum" bir şeyler getirecekler diyor.
Ayrıca ne demek oyuncu gelse nolur gelmese nolur ziraat kupası hedefi de mi yok klübün hem kupa hem avrupa.