2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989710 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Gabriel Paulista'yı yazmışlar o yaşıyor mu hala?
Bunuda Atletico Madrid'e kaptırmışız.

Çevrimiçi Samet Demir

Bunuda Atletico Madrid'e kaptırmışız.

Yarım saat içinde tweet silen silene. İlk 33 yaşında adamdan başka birini bulamadınız mı diye ortalık yangın yeri oldu, A.Madridin aldığını duyduktan sonra da yönetimin beceriksizliğine döndü olay :P :) :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

panik butonunamı basmışlar

Valla abi bir şeye bastılar ama neye bilmiyorum  :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar yarın antrenmana çıkıyormuş.

Çevrimdışı Renton

Aboubakar Trabzon maçında yedeklerde olur.6 numaraya da barçadaki romeu gelir gibi -plase samu costa
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Unnamed

Hasan Arat ve yönetimi tamamen fiyasko. Aboubakar neden kadro dışı bırakıldı neden affediliyor :) Olan Rosier'e oldu.

Çevrimiçi tolga1903

Bu kadro dışı bırakılan oyunculardan herhangi bir özür dileriz performansımız rezildi taraftar bizi affetsin vb açıklama geldi mi? Yoksa herifler dik durup bizi kadro dışı birakamazsınız suç işliyorsunuz tazminat alırız diye menajerlerini mi yığdılar kulübe? Yönetimin ilk saçmalığı idi şu kadro dışı işi yönetimi. Ghezzal kadro dışı zannediyorsun herif bir bakmışsın diğer maç kadroda. Abou öyle döndü muhtemelen çünkü abou ayarında santrafor alacak ne parası ne gücü var bunların. Hadi bailly müzmin sakatti gittiği iyi oldu diyelim de onana ve rosier'in suçu neydi arkadaş

Çevrimdışı Necmi

Bu kadro dışı bırakılan oyunculardan herhangi bir özür dileriz performansımız rezildi taraftar bizi affetsin vb açıklama geldi mi? Yoksa herifler dik durup bizi kadro dışı birakamazsınız suç işliyorsunuz tazminat alırız diye menajerlerini mi yığdılar kulübe? Yönetimin ilk saçmalığı idi şu kadro dışı işi yönetimi. Ghezzal kadro dışı zannediyorsun herif bir bakmışsın diğer maç kadroda. Abou öyle döndü muhtemelen çünkü abou ayarında santrafor alacak ne parası ne gücü var bunların. Hadi bailly müzmin sakatti gittiği iyi oldu diyelim de onana ve rosier'in suçu neydi arkadaş
abuyu kadroya dahil etmek için saç köklerinin tutmasını beklemişlerdir ne yani oynatıpda kelmi bırakacaklardı
Zaten abu neden kadro dışı cenk neden kadroda anlamış değilim

Çevrimdışı Unnamed

Yeni transferimiz "Vincent Aboubakar Hayırlı olsun" diye bir video yaparlar artık. Yakışır Hasan Arat'a :)

Çevrimdışı uğur07

uefa transfer donemi bitis tarihleri

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2024, 18:35:49 Samet Demir ]

Çevrimdışı uğur07

muhtemelen tabzonspor maci da transfer olmadan gececek. ama antalyaspor maçında en az iki transferin oynayacak seviyede takima katilmasi gerekir. en az iki gun takimla antrenman yapmasi mumkun olacak sekilde en gec 5 subat gecesine kadar aciklanmasini bekliyorum. iki gune lisansi da cikarilir rahatca. yani 6 gunumuz kaldi. elestirecekler 6 gun daha beklesinler lutfen. zaten ondan sonra gelen yazi tura olur her zamanki gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Sefa Kara

Hasan arat anç'tan daha kötü çıktı maalesef gelen gideni arattı.

transfer yapamıyorlar Tek  yaptıkları svensonn onurdan bile kötü.

Çevrimiçi tolga1903

abuyu kadroya dahil etmek için saç köklerinin tutmasını beklemişlerdir ne yani oynatıpda kelmi bırakacaklardı
Zaten abu neden kadro dışı cenk neden kadroda anlamış değilim

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bıraktık diyecekler sorsan. O halde niye 5 teknik direktörün de yedekte beklettiği rebic kadro dışı değil mesela? Bu adam disiplinli olsa bir hoca da şans verir demek ki antrenmanda falan rezil bir adam. Ya da neden onana kadro dışı bırakıldı kötü futbolcu diye mi? E bizim takım kötü futbolcu dolu. Bu kadro dışı işi yerlilere niye sirayet etmiyor hiç şu cenk'den falan kurtulmanın başka yolu yok bu fernando santos kör gibi her maç 11 başlatıp duracak bu adamı. Casa pia'da hoca olsa 1 dakika oynatmayacağı cenk'i her maç 11 çıkarıyor herif.

Çevrimdışı bjkozy

muhtemelen tabzonspor maci da transfer olmadan gececek. ama antalyaspor maçında en az iki transferin oynayacak seviyede takima katilmasi gerekir. en az iki gun takimla antrenman yapmasi mumkun olacak sekilde en gec 5 subat gecesine kadar aciklanmasini bekliyorum. iki gune lisansi da cikarilir rahatca. yani 6 gunumuz kaldi. elestirecekler 6 gun daha beklesinler lutfen. zaten ondan sonra gelen yazi tura olur her zamanki gibi

Yorum yapmak icin transfer sezonunun kapanmasını bekliyorum bende ama gorunen hicte ic acici degil. Gorende Sampiyon kadroya sahibiz sanacak ve nokta transfer ariyoruz. Takimin yarisi cop. Gs ve Fb bizi bir transfer sezonunda oyle bir geride biraktiki aglanacak haldeyik. Ustunede 24 puan fark yedik ikisindende. Dusme potasina bile daha daha yakiniz.

Hala umit ediyorum ki bir kac yeni transfer olacagina ki en azindan kupada birsey yapalim

Çevrimdışı Talisca1903

Yarım saat içinde tweet silen silene. İlk 33 yaşında adamdan başka birini bulamadınız mı diye ortalık yangın yeri oldu, A.Madridin aldığını duyduktan sonra da yönetimin beceriksizliğine döndü olay :P :) :)
kardeşim yazıyorlar çiziyorlar gelen yok giden yok taraftra gelsede eleştirse kendileri alıp kendiler oynuyor alamıyor muuz yem mi atıyoruz?

GVB de yem miydi yani o kadar yardımcısını kovaladık klübü açıklama yaptı felanbeyin yakıyorlar

En baştan beklentiyi Nirvanaya çıkardılar PSG Chelsea All Nassr fotoları her şey hazır açıklmaları taraftarı beklentiye soktu.DEseydi en baştan durum sıkışık son zamaa kadar bekleyeceğiz hata yapmak istemiyoruz desen taraftarda ikna olur
Feda demiş taraftar beklemiş suç yönetimde

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Necmi

Hasan arat anç'tan daha kötü çıktı maalesef gelen gideni arattı.

transfer yapamıyorlar Tek  yaptıkları svensonn onurdan bile kötü.
ikisini transferle ölçüyorsan önce oturda eleştirmeden kendini sorgula bence böyle laflar arata zarar vermez ama çebiyi aklar yaşanan dört yılı bir devre arası transfer gecikmesine denk tutuyorsan buna söyleyecek laf bulamıyorum üstelik transferlerin geç yada erken olmasının beşiktaşta hiç birşeyi etkilemeyeceği ama ekonomik olarak kazanç sağlayacağı kesinken oturmuş çebiyi aklama derdindesin
Gerçekten ne yazdığınızı biliyorsunuz nede nereye gideceğini hesaplıyorsunuz
Hiç transfer yapmasalar ne olacak ne kaybedeceğiz bu takıma dört oyuncu ekleseler yinede kupayı alma ihtimalimiz sıfıra yakın transfer sadece gelecek senenin yapılanması için yapılır ama gelen oyuncuda şu kadroda kaybolup gidebilir

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

kardeşim yazıyorlar çiziyorlar gelen yok giden yok taraftra gelsede eleştirse kendileri alıp kendiler oynuyor alamıyor muuz yem mi atıyoruz?

GVB de yem miydi yani o kadar yardımcısını kovaladık klübü açıklama yaptı felanbeyin yakıyorlar

En baştan beklentiyi Nirvanaya çıkardılar PSG Chelsea All Nassr fotoları her şey hazır açıklmaları taraftarı beklentiye soktu.DEseydi en baştan durum sıkışık son zamaa kadar bekleyeceğiz hata yapmak istemiyoruz desen taraftarda ikna olur
Feda demiş taraftar beklemiş suç yönetimde

İyi adam alınsında 10 gün önce ve ya sonra olmuş benim için önemli değil. He 10 gün sonra aldıkları adam Svenson vari olursa yönetim gözden düşer.

Çevrimiçi Samet Demir

hani bugün oyuncu açıklanacaktı uçaklar havadaydı 🤔

4 saat 10dk var abi. Ben umudumu kaybetmedim. :)

Çevrimdışı Talisca1903

carvalhoyu aldık galiba portekiz milli adam olumlu

Çevrimdışı Sefa Kara

ikisini transferle ölçüyorsan önce oturda eleştirmeden kendini sorgula bence böyle laflar arata zarar vermez ama çebiyi aklar yaşanan dört yılı bir devre arası transfer gecikmesine denk tutuyorsan buna söyleyecek laf bulamıyorum üstelik transferlerin geç yada erken olmasının beşiktaşta hiç birşeyi etkilemeyeceği ama ekonomik olarak kazanç sağlayacağı kesinken oturmuş çebiyi aklama derdindesin
Gerçekten ne yazdığınızı biliyorsunuz nede nereye gideceğini hesaplıyorsunuz
Hiç transfer yapmasalar ne olacak ne kaybedeceğiz bu takıma dört oyuncu ekleseler yinede kupayı alma ihtimalimiz sıfıra yakın transfer sadece gelecek senenin yapılanması için yapılır ama gelen oyuncuda şu kadroda kaybolup gidebilir

mevzu transfer değil verilen sözler beklentiyi kendisi yükseltti seçim öncesi psg,chelsea,arap takımı 2 yıldız oyuncu ile anlaştım dedi her şeyimiz hazır planımızı yaptık dedi tek gelen onurdan kötü svensonn ve geç gelen bekletilen fırsat transferleri.

Gelecek sezon takımın başında fernando santos olacak hocayıda getirdik hoca belli oldugu için transferlerin erkenden gelip lige adapta olması hocanın oyununa adapte olması bizim avantajımıza.

Bir şeyler yanlış gidiyor ki fernanda santosa transfer soruyorlar o da "samet aybaba ve başkana güveniyorum" bir şeyler getirecekler diyor.

Ayrıca ne demek oyuncu gelse nolur  gelmese nolur ziraat kupası hedefi de mi yok klübün hem kupa hem avrupa.

Etiketler: