Futbol zeka işi, sen sorunları çözmeyi bilmiyorsan 48 bilinmeyenli denklem ama biliyorsan çok basit bir denklem, yani sorunların farkında iyi bir ekiple, akıllı ve kuvvetli bir ekiple çocuk oyuncağı,
Bu işi zenginlere, bol keseden vaat edenlere değil zekilere, vizyonerlere teslim etmemiz gerekiyor.
Benim bildiğim 3 zeki Başkana denk geldik ve 3'ü de başarılı oldu, Seba, Bilgili ve Orman... Yaşım gereği öncesini bilmiyorum...
Seba'yı çok severim, o imkanlarla o başarı inanılmaz . Serdar Bilgili ve Fikret Orman'ı da çok severim, birbirine benzer sistematikte ama daha farklı bir Başkanlık yaptılar ve onlarda gayet vizyoner adamlardı...hepsi Beşiktaş'ı yukarıya taşıdılar, bunu vizyon katarak yaptılar.
Bunlar hem iki sarışın sözde büyük takımı, hem çok şerefli yayıncı kuruluşu, bir o kadar şerefli yorumcularını, sarışın medyayı... Beşiktaş'tan nemalanmak isteyen sözde Beşiktaş'lı çakalları çok rahatsız etti, ürküttü ama gerçekten çok ürküttü, sadece bu başkanların zamanlarında tek safta birleştiler...
Beğenmeğeniniz çok ama uzun zamandan sonra ilk defa Fikret Orman'dan beridir çocuklar Beşiktaş'lı, benim futboldan uzak birçok arkadaşım, çocukları hasta Beşiktaş'lı diye Beşiktaş'lı oldular. Zaten işte tamda bu korkutuyor cümle çakalı, baktılar ki etraflarını siyah beyaz sis bürüdü, bunlara ekmek kalmadı, Beşiktaş'a saldırarak başaramadıklarını, Başkana saldırarak her seferinde çokta güzel başardılar....
Herşeyimizi ters yüz ettiler...
Ben şu anda gerçekten şöyle rahat uyku uyuyamıyorum, Beşiktaş'lıların hepsi mutsuz...
Süleyman Başkanı da, Fikret Başkanı da, Serdar Başkanı da, bu ittifak aşağı indiremedi, bizzat Beşiktaş tribünlerine çökmüş adını küfürsüz ifade edemeyeceğim omurgasızlar organize bir şekilde rencide ederek, küstürüp kaçırdı. Hepside adammış, o küfür hakareti yutmayıp gittiler.
Başkanlar başarılı olunca, bu başarının sürekli olacağınıda net olarak gösterince, hem içerideki hem de dışarıda ki tüm düşmanlar bir oldu bunlara saldırdı, biz sahip çıkmadık, durumu anlayamadık bile, anlayanda birşey yapmadı ya da yapamadı...
Bizim başarılı olana sahip çıkamama hastalığımız var... Herkes aynı anda Beşiktaş'a saldırıyorsa demek ki doğru yoldayız, bu kadar net aslında...
Bu işi yapan ve yapacak adam da Türkiye' de çok yok,
Bu seçimde Hasan Arat gelsin istedim ama %51 'e % 49 ama aslında ikisi de içime sinmedi...Bu arada Serdal Adalı'yı da çok ama çok severim ama başkan olsun istemem...
Ya Serdar Bilgili'yi ya da Fikret Orman'ı, ya da ikisini birden bizim tekrar Başkanlığa getirmemiz lazım, yoksa bu bataklıktan bu adımlarla çıkmamız çok zor...
Bu iş zenginlikle de olmuyor, gördük,,,,
Bu iş vaatle de, laf kalabalığı ile de olmuyor gördük....
Bu iş için önce zeka, vizyon, tecrübe ve yürekle oluyor, onu da gördük....
Ligimizi ve takımımızı bilmeyen yabancı hoca,
Kurnaz , öfkelenmeyen ve stratejik aklı olmayan basın sözcüsü,
Oyuncu veri havuzu olmayan, hangi oyuncudan nasıl faydalanacağını öngöremeyen, kimi neden ve ne zaman takıma katması gerektiğini kestiremeyen, kısaca bir planı olmayan Futbol Sorumlusu,
Futbolcunun gelişimsel, maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını, sorunlarını çözemeyecek menejeri olmayan,
Hiçbir başkanı artık görmek istemiyorum....
Kimsenin Ne cüzdanı ne de Dünya çapında ki ağı beni zerre ilgilendirmiyor...
İcraat görmek istiyorum. . .