2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 991611 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Biri 7. Stoper Çağlar indiriyor, diğeri 30 milyon euroya oyuncu satıyor biz 500k verilen Onur'u 1 milyona satmak için pazarlık yapiyoruz.

Bu kadar adamın bedduası ile nasıl yaşayacaksınız acaba.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Biri 7. Stoper Çağlar indiriyor, diğeri 30 milyon euroya oyuncu satıyor biz 500k verilen Onur'u 1 milyona satmak için pazarlık yapiyoruz.

Bu kadar adamın bedduası ile nasıl yaşayacaksınız acaba.

https://twitter.com/disobedient_63/status/1351075809205907462

Benim içim acaip rahat nedense inşallah yanılmam :)
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2024, 13:52:49 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/ajansspor/status/1751195652216733715

onur normalde makul bir yedek sağ bek ama taraftarla duygusal kopuş gerçekleşti. oyuncunun üstüne de aşırı stres biniyor kendi ortalamasının da çok altında oynuyor. çok kötü anılar bırakan bir yıl geçiriyoruz ve köklü bir değişiklik olmadan bu hava dağılmaz. yerli rotasyon oyuncularıyla da vedalaşılması gerekiyor bu nedenle. hem kendileri için hem de takım için artık ayrılık en sağlıklısı.

cenk ve salih'le de uzatılmayacağı haberi çıkıyor çoğu yerde. ben salih'i biraz ayırıyorum ama çok para istiyorsa açıkçası o da gidebilir en fazla iyi yedek derdim. cenk zaten gitmeli hiç pazarlığa filan bile girilmemeli. aybaba cenk'e soğuk bakıyor, kalmasını istemiyor gibi içerden bilgiler geldiğini söyleyenler var doğruysa gözümde samet'in kredisi artar.

Çevrimdışı Talisca1903

onuru 500 e bırakacaksak komik para ama artık dikiş tutmayacak çünkü taraftar kafaya taktı o bağ  koptu. O yüzden gidecek belli oldu en azından Avrupaya verelim 1-2 alırız gibi duruyor

Transfer olayında geç kaldık doğru bu saatten sonra son dk kadar beklenir artık ama iyi bir şey olsun svenson kalibre yetmez
Çıkan isimler hep Gestifute ya gerçekten ne sunarkarsa onu alacağız yada medya şirkette ne var ne yok bize yazıyor haber olsun diye

Çevrimdışı uğur07

arkadas bu emrecan uzunhanin sakat olmadigi bir zaman var mi ya. bu nasil bir sakatlik ya. iyilesmiyor adam bir türlü. bu kadari da terbiyesizlik ama Artik. sahtecilikten dava acsan kazanirsin. bu adamin bir daha futbol oynayacagina inanmiyorum. muhtemelen bizden sonra douglas gibi baska bir is koluna girer.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Yönetimin en büyük handikapı taraftarda sabredecek psikoloji kalmadı. Renkliler deli gibi transfer yapıp üzerine oyuncular satıp sürekli kâr açıklarken taraftardan onur, necip, bahtiyar, umut izletip sabır bekleyemezsin. Bunu bekliyorsan eğer de öyle yüksek konuşarak gelmeyeceksin başa.

En büyük golü zaten kendi kalesine attılar beklentiyi yüksek tutarak. Hemen yapilacak dediler, hazırız dediler. Projeleri hemen hayata geçireceğiz dediler. Haliyle taraftar da sorgulamaya başladı.

Yönetimin kredisi beklendiği kadar uzun olmayabilir. Harekete geçmeleri lazım fakat ne bekliyorlar anlam veremiyorum.

hani transferler free gelir neyse dersin de bir ton para harcandı.maaş büyçesi de 53 milyon civarlarında birşeymiş.10 tane transfer yapıp 1 tane bile hasbelkader tutmaz mı? Bildiğin sabote ettiler hem tkımı hem kulübü.

Çevrimdışı zubeyirbaya

hani transferler free gelir neyse dersin de bir ton para harcandı.maaş büyçesi de 53 milyon civarlarında birşeymiş.10 tane transfer yapıp 1 tane bile hasbelkader tutmaz mı? Bildiğin sabote ettiler hem tkımı hem kulübü.

bu sene yapılanın sabotajdan farkı yok. hadi zar attın bailly aldın. aynı anda bir takım hem baiily hem oxlade hem onana hem rebic hem amartey diye zar ata ata gider mi performansından emin olunarak alınan bir tane oyuncu yok. bunların birini denemek için alırsın hadi belki onana gibi bir tane de de yanılırsın ama hepsinin birden aynı transfer sezonunda alınmasının hiç iyi niyetli bir tarafı yok.

Çevrimdışı zubeyirbaya

arkadas bu emrecan uzunhanin sakat olmadigi bir zaman var mi ya. bu nasil bir sakatlik ya. iyilesmiyor adam bir türlü. bu kadari da terbiyesizlik ama Artik. sahtecilikten dava acsan kazanirsin. bu adamin bir daha futbol oynayacagina inanmiyorum. muhtemelen bizden sonra douglas gibi baska bir is koluna girer.

o bir bıçaklı saldırıya uğradı vs sonra ne oldu? sonrası yok bende.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Talisca1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1751295993067237412
Birileri şuna yaygın yapıp druyor daha sheriff de oynayamıyor ne desek boş anlatamıyoruz bir türlü
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2024, 22:37:59 Talisca1903 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Ikisi de ucmus. Cenk icin 1 salih icin 1.3-1.4 civari normal. Onu da kabul etsinler artik. Hele cenk'in bu seneki performansindan sonra senelik 2m euro istemesi bildigin ayip artik. Bunun ustunu gs ve fb de vermez. En fazla dorukhan gibi bizden istediklerinin cok altina baskasina imza atarlar.

Çevrimiçi Sinan23

Onana marsilya da her mac 11 oynar ama bunlar şampiyonlar ligine gidemez. Çok zayıf takim. Maçın başında 10 kişi kalan son 10 dakikadır 9 kişi oynayan takıma az daha yenilecekler. Bazı topçuları nazını çekmek lazım. Marsilyayi izledikçe dedim bunu. Aboubakar aboumeyang dan 3 gömlek masuaku garcia dan 4 gomlek iyi topçu. Bizimkiler oraya gitse fransizlar tapar bunlara. Heryere heykelini yaparlar.

Monaco dan youssouf fofana her zaman çok iyi dmf. Adamda hersey var. Bize böyle bir adam lazım.

Çevrimiçi Sinan23

Aboubakar ts maçında sahada ts nin forveti devam bizim maçta yok.  Rezillik yaşamayız en azından.

Çevrimiçi Serdar3444

Futbol zeka işi,  sen sorunları çözmeyi bilmiyorsan 48 bilinmeyenli denklem ama biliyorsan çok basit bir denklem,  yani sorunların farkında iyi bir ekiple, akıllı ve kuvvetli bir ekiple çocuk oyuncağı,
 Bu işi zenginlere, bol keseden vaat edenlere değil zekilere, vizyonerlere teslim etmemiz gerekiyor.
Benim bildiğim 3 zeki Başkana denk geldik ve 3'ü de başarılı oldu, Seba, Bilgili ve Orman... Yaşım gereği öncesini bilmiyorum...
Seba'yı çok severim, o imkanlarla o başarı inanılmaz . Serdar Bilgili ve Fikret Orman'ı da çok severim, birbirine benzer sistematikte ama daha farklı bir Başkanlık yaptılar ve onlarda gayet vizyoner adamlardı...hepsi Beşiktaş'ı yukarıya taşıdılar, bunu vizyon katarak yaptılar.
Bunlar hem iki sarışın sözde büyük takımı, hem çok şerefli yayıncı kuruluşu, bir o kadar şerefli yorumcularını, sarışın medyayı... Beşiktaş'tan nemalanmak isteyen sözde Beşiktaş'lı çakalları çok rahatsız etti, ürküttü ama gerçekten çok ürküttü, sadece  bu başkanların zamanlarında  tek safta birleştiler...
Beğenmeğeniniz çok ama uzun zamandan sonra ilk defa Fikret Orman'dan beridir çocuklar Beşiktaş'lı, benim futboldan uzak birçok arkadaşım, çocukları hasta Beşiktaş'lı diye Beşiktaş'lı oldular. Zaten işte tamda bu korkutuyor cümle çakalı, baktılar ki etraflarını siyah beyaz sis bürüdü, bunlara ekmek kalmadı, Beşiktaş'a saldırarak başaramadıklarını, Başkana saldırarak her seferinde çokta güzel başardılar....
Herşeyimizi ters yüz ettiler...
Ben şu anda gerçekten şöyle rahat uyku uyuyamıyorum, Beşiktaş'lıların hepsi  mutsuz...
 Süleyman Başkanı da, Fikret Başkanı da, Serdar Başkanı da, bu ittifak aşağı indiremedi, bizzat Beşiktaş tribünlerine çökmüş adını küfürsüz ifade edemeyeceğim omurgasızlar organize bir şekilde rencide ederek, küstürüp kaçırdı. Hepside adammış, o küfür hakareti yutmayıp gittiler.

Başkanlar başarılı olunca, bu başarının sürekli olacağınıda net olarak gösterince, hem içerideki  hem de dışarıda ki tüm düşmanlar bir oldu bunlara saldırdı, biz sahip çıkmadık, durumu anlayamadık bile, anlayanda birşey yapmadı ya da yapamadı...
Bizim başarılı olana sahip çıkamama hastalığımız var... Herkes aynı anda Beşiktaş'a saldırıyorsa demek ki doğru yoldayız, bu kadar net aslında...
Bu işi  yapan ve yapacak adam da  Türkiye' de çok yok,
Bu seçimde Hasan Arat gelsin istedim ama %51 'e % 49 ama aslında ikisi de içime sinmedi...Bu arada Serdal Adalı'yı da çok ama çok severim ama başkan olsun istemem...
Ya Serdar Bilgili'yi  ya da Fikret Orman'ı, ya da ikisini birden bizim tekrar Başkanlığa getirmemiz lazım, yoksa bu bataklıktan bu adımlarla  çıkmamız çok zor...
Bu iş zenginlikle de olmuyor, gördük,,,,
Bu iş vaatle de, laf kalabalığı ile de olmuyor gördük....
Bu iş için önce zeka, vizyon, tecrübe  ve yürekle oluyor, onu da gördük....

Ligimizi ve takımımızı bilmeyen yabancı hoca,
Kurnaz , öfkelenmeyen ve stratejik aklı olmayan basın sözcüsü,
Oyuncu veri havuzu olmayan, hangi oyuncudan nasıl faydalanacağını öngöremeyen, kimi neden ve ne zaman takıma katması gerektiğini kestiremeyen, kısaca bir planı olmayan Futbol Sorumlusu,
Futbolcunun gelişimsel, maddi ve manevi tüm ihtiyaçlarını, sorunlarını çözemeyecek menejeri olmayan,
Hiçbir başkanı artık görmek istemiyorum....
Kimsenin Ne cüzdanı ne de Dünya çapında ki ağı beni zerre ilgilendirmiyor...
İcraat görmek istiyorum. . .
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2024, 01:53:16 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar ben tam tersine Çağlar’ı falan istemiyorum.Çünkü gerçekten çok maliyet,para kazanma ihtimalimiz sıfır.Bu sezon malesef ki bizden geçti,Demir Ege-Semih gibi oyuncularımızı kazanmalıyız. Alabilirsek daha da gelişmiş Rıdvan’ıı geri almalıyız.4-4.5m bantlarına satmak bile hataydı,tam tutunamadı belki gelir aynı şekil devam eder.
25 yaşını geçmemiş 3-4m avro bonservis vereceğimiz 8 numara almalıyız. Üstüne 1.5 yıl kiralık bir 10 numara. Seneye ilk 11 olabilecek kanat bulabilirsek alalım yoksa gerek yok. Bir tane de tecrübeli stoper. 6 numarayı da Demir Ege idare etsin,sol forvet de Semih olsun.

Sezon başı ben Saiss-Koray tandemine razı idim.
Şimdi yine milyonlar döküyoruz.
Ucuz takım kurmalıyız. Bahtiyar-Onana maliyetine Shaparenko alır,Tillman kiralardık.

Kim para ediyorsa satmamız gerekiyor. Gedson zaten kangrenimiz bana göre hemen gitmeli. Rashica,Colley kim paraya dönüyorsa da acil satmalıyız.

Çevrimiçi Samet Demir

Birileri şuna yaygın yapıp druyor daha sheriff de oynayamıyor ne desek boş anlatamıyoruz bir türlü

Onana da marsilya da 11 oynuyor :) bu tersde bir işlik var sanırım.

Çevrimiçi Necmi

öyle deme beşiktaş alt yapısından çıkmış yıldız sherif oynatmayı becerememiştir gelsin bir on yılda anlarız iyimi değilmi
Bu alt yapıdan çıkan çocukların futbolu bilmediklerini semihde dahil hepsi sokak futbolu oynadıklarını birgün herkes görecek ama gerçekten yeteneği olan bir nesli kaybedeceğiz
Şimdi yetenekleri ile iki haraket yaptıklarında herkes ooo diyor ama taktik bilgisi ve profesyonellik yetenekden iyidir ikisini birleştirebildiğinde mükemmeli bulursun
Kadroya bakılırsa bolcana genç oyuncuyu izleyeceğiz bugün umalımda yeteneklerini bol bol kullansınlar

Çevrimdışı uğur07

bugun kamerun da elendi. geriye bir tek masuaku kaldi afrika kupasinda onunda bugün elenmesi olasi gelecek haftaya afrika kupasi macerasini bitirmis olarak girecegiz buyuk ihtimalle

Çevrimdışı zubeyirbaya

bence tam tersine muhasebe hesabı yapıp takımın bütçesini düşünmek artık pek mantıklı değil. bu stil taraftarın kaçırdığı bir sorun var burası avrupa değil ve bu kulüplerin ekonomileri rasyonel değil. ucuz takım kuralım para kazanalım vs. yahu o şekilde de kapatamazsın o borçları mümkün değil. çok kısa bir üst düzey futbol serüveni olan hatta o da olmayan ülkeden hollanda portekiz gibi futbolcu yetiştirmesini zaten beklemeyelim. yetiştirmeye başlasan bile erimez o borçlar oyuncu satarak, düşük maliyetli kadro kurarak vs.

fb gs oyuncu satıyor diye mi o harcamaları yapabiliyor sanıyorsunuz yahu geçelim boey'den dünyaları kazansalar ne olur? bir tane oyuncuya gömdükleri sözleşme bedelini ancak karşılıyor. şu an fb'nin gs'nin akıl almaz payrollları var çoğu da şeffaf değil.

birincisi biz de dahil türkiye'deki üç büyükler batık kulüplerdir bunu bilmek gerekiyor. gelir gider dengelerini tutturabilmeleri mümkün değil, sürekli dışardan enjeksiyon gerekiyor. yani borçların kapanması bir tarafa büyümesi normal gidişatlarının ürünü. belki çok başarılı şl deneyimi filan olan bir sezon maaş dengeleri de korkunç değilse kara geçiyorlar o da kuş kadar, borçlarının faizine yetmez. bu kulüpler bu ülkede devlet politikasıyla ayakta tutuluyorlar ve bir biçimde devletle anlaşmalı şekilde kimi sermaye gruplarınca destekleniyorlar. ayakta kalmaları gerekiyor siyasi çıkarlar gereği, toplum bu külüpleri sevdiğinden batırılmazlar bu kadar basit bir formülü var. çalışanın bu denklem içerisinden çalışması gerekiyor. örneğin rusya'da da farklı bir finansman modeliyle bu şekilde yürürdü işler. rusya'da da şu anki yasaklı yılları saymıyorum eskiden de asla zenit'in cska'nın hatta diğerlerinin alabileceği oyuncular ödedikleri maaşlar seviyesinde futbol ekonomisi yoktu. bizde de yok. gelirler üzerinden ekonomi üzerinden düşünmek istiyorsanız bir süre dinamo bükreş bütçesinde takımlar izlersiniz. yayın ihalesinin potansiyel rakamlarına azıcık bakarsanız gerçeği görürsünüz. ama halk buna alışık değil ve istemiyor. bir biçimde bu takımlar ekstra enjektelerle olmaları gerektiğinin üzerinde hormonlu seviyede büyük tutulacaklar. insanları yönetmek zorlaşır yoksa.

onun için borçlar nasıl kapancak hesabı yapmak, gelir-gider dengesi tutturmaya çalışmak vs. mevcut ülke dinamikleri içerisinden pek gerçekçi bir bakış açısı değil. takım batmaz şu anda da zaten dünya kadar adama 3 milyon kontrat verdi batmadı yine bir şey olmaz. önemli olan bu paraları doğru yönetmek.

Çevrimdışı Atkar

bence tam tersine muhasebe hesabı yapıp takımın bütçesini düşünmek artık pek mantıklı değil. bu stil taraftarın kaçırdığı bir sorun var burası avrupa değil ve bu kulüplerin ekonomileri rasyonel değil. ucuz takım kuralım para kazanalım vs. yahu o şekilde de kapatamazsın o borçları mümkün değil. çok kısa bir üst düzey futbol serüveni olan hatta o da olmayan ülkeden hollanda portekiz gibi futbolcu yetiştirmesini zaten beklemeyelim. yetiştirmeye başlasan bile erimez o borçlar oyuncu satarak, düşük maliyetli kadro kurarak vs.

fb gs oyuncu satıyor diye mi o harcamaları yapabiliyor sanıyorsunuz yahu geçelim boey'den dünyaları kazansalar ne olur? bir tane oyuncuya gömdükleri sözleşme bedelini ancak karşılıyor. şu an fb'nin gs'nin akıl almaz payrollları var çoğu da şeffaf değil.

birincisi biz de dahil türkiye'deki üç büyükler batık kulüplerdir bunu bilmek gerekiyor. gelir gider dengelerini tutturabilmeleri mümkün değil, sürekli dışardan enjeksiyon gerekiyor. yani borçların kapanması bir tarafa büyümesi normal gidişatlarının ürünü. belki çok başarılı şl deneyimi filan olan bir sezon maaş dengeleri de korkunç değilse kara geçiyorlar o da kuş kadar, borçlarının faizine yetmez. bu kulüpler bu ülkede devlet politikasıyla ayakta tutuluyorlar ve bir biçimde devletle anlaşmalı şekilde kimi sermaye gruplarınca destekleniyorlar. ayakta kalmaları gerekiyor siyasi çıkarlar gereği, toplum bu külüpleri sevdiğinden batırılmazlar bu kadar basit bir formülü var. çalışanın bu denklem içerisinden çalışması gerekiyor. örneğin rusya'da da farklı bir finansman modeliyle bu şekilde yürürdü işler. rusya'da da şu anki yasaklı yılları saymıyorum eskiden de asla zenit'in cska'nın hatta diğerlerinin alabileceği oyuncular ödedikleri maaşlar seviyesinde futbol ekonomisi yoktu. bizde de yok. gelirler üzerinden ekonomi üzerinden düşünmek istiyorsanız bir süre dinamo bükreş bütçesinde takımlar izlersiniz. yayın ihalesinin potansiyel rakamlarına azıcık bakarsanız gerçeği görürsünüz. ama halk buna alışık değil ve istemiyor. bir biçimde bu takımlar ekstra enjektelerle olmaları gerektiğinin üzerinde hormonlu seviyede büyük tutulacaklar. insanları yönetmek zorlaşır yoksa.

onun için borçlar nasıl kapancak hesabı yapmak, gelir-gider dengesi tutturmaya çalışmak vs. mevcut ülke dinamikleri içerisinden pek gerçekçi bir bakış açısı değil. takım batmaz şu anda da zaten dünya kadar adama 3 milyon kontrat verdi batmadı yine bir şey olmaz. önemli olan bu paraları doğru yönetmek.

Bu enflasyon süreci klüplerinde borçlarını eritti.Belki kombine-loca gelirlerinde eksi yazmış olabilir ama oyuncu satışının önemi bu kurlarla bu borçlarla çok önemli hale geldi. Satabilecek Ferdi-Szymanski gibi futbolcularımız var ise Dzeko-Tadic-Bonucci alabiliriz. Ama biz dengeyi hiç tutturamayanlardanız. Q7,Babel,Medel,Pepe’miz var idi para edecek Cenk’i sattık,diğer para edecek Talisca bizim değildi mesela.

Evet dediğiniz gibi Abou,Ox,Rebic gibi isimlere 10m maaş ödüyoruz ve hiç verim almıyoruz ama yine de batmayız. Lakin Beşiktaş düşük bütçeli başarıya aç bir takımla en yüksek verimi alabilen bir takım.

6 numaraya Matiç gelebilir lakin sol forvetimiz Semih olmalı. 33’lük stoperimiz olabilir lakin yanında Talha veya Hien ayarı biri olmalı.
Son 1-2 yıldır Beşiktaş’ın en çok para harcadığı sezonlar(bonservis olarak) ama en başarısız olduğu sezonlar.
Fenerbahçe gibi stoperlere 6şar 7şer 10ar milyon basmayalım diyorum.10m’a Szymanski çekilebilir ama devamında 3m’a Hien 2m’a Levent Mercan lazım.
Seneye Abou,Ghezzal,Rebic ve Gedson gibi isimlerden çıkarsak maaş bütçemiz yine baya rahatlayacak. OX harici büyük para alan kalmayacak. Harmanlayarak gitmeliyiz. Oyuncu satmalıyız. Türkiye liginde bunları yapınca zaten başarı geliyor. Larin ile şampiyon olduk 25 gol attı.
20g atan forvet/15gol atan kenar forvet/15 asist yapan oyun kurucu kanadın var ise zaten şampiyonsun Türkiye’de. İcardin olması da şart değil

Çevrimiçi kartalizma190399

öyle deme beşiktaş alt yapısından çıkmış yıldız sherif oynatmayı becerememiştir gelsin bir on yılda anlarız iyimi değilmi
Bu alt yapıdan çıkan çocukların futbolu bilmediklerini semihde dahil hepsi sokak futbolu oynadıklarını birgün herkes görecek ama gerçekten yeteneği olan bir nesli kaybedeceğiz
Şimdi yetenekleri ile iki haraket yaptıklarında herkes ooo diyor ama taktik bilgisi ve profesyonellik yetenekden iyidir ikisini birleştirebildiğinde mükemmeli bulursun
Kadroya bakılırsa bolcana genç oyuncuyu izleyeceğiz bugün umalımda yeteneklerini bol bol kullansınlar

Evet altyapimizdan cikan oyuncularin ulke futbolumuzdaki inanilmaz yuksek taktiksel bilince ayak uyduramamalari, futbolu bilmemeleri cok uzucu.

Etiketler: