Beklentiyi arşa çıkartıp seçimi kazandılar, seçimi kazanır kazanmaz psg ve chelsaden anlaşılan 2 topçu açıklanacaktı, ancak Feyyaz hoca biz psg ve chelsanın yetiştirici klubu değiliz diyor, akabinde adanalı sağ beki transfer ediyoruz. Ayrıca daha 10 numara için oyuncu bakmadık şubat sonrası boşa çıkacak adamlara bakarız diyoruz.
Koskoca piyasada yerli oyuncu bulamadık diyorsun, okay yokuşlu, ozan kabak, cenk özaçar, yusuf yazıcı, abdulkadir gibi isimlerden en az birini alıp yerli kaliteni arttıramıyosun. İşin acısı pendik kadar transfer yapamıyosun.
Şimdide bizden sabır, anlayış bekliyorsun. Hadi hiçbirini yapamadın hocaya söylesin taraftar cenki, umutu, onuru, tayfuru görmek istemiyor diye bilgi versinler bari maç izlerken yıpranmayalım.
Ben PSG, Al Nassr ve Chelsea ile yapilan anlasmalarin yanlis yorumlandigini dusunuyorum. Gerek o tweetler olsun gerek diger aciklamalardan bizim sadece bu kluplerden olasi oyuncu transferi durumunda onceligimiz olacagi cikarimini yapiyorum. Olurda birgun Gs ile birlikte bir oyuncuya talip olursak Chelsea'den, o konuda bir onceligimiz olur gibisinden ama bazi kesimler farkli cikarimlar yaparak bu anlasmalarin sonucunda hemen bu kluplerden oyuncularin akip gelecegi algisi olusturuldu. Bu belkide yonetiminde isine geldi secim doneminde ve daha bilgilendirici bir aciklama gelmedi - o konuda elestiri olabilirse anlayabilirim ama bu ismi gecen kluplerle yapilan anlasmalarin genel anlamda yanlis anlasildigini dusunuyorum.
Ismini paylastigin Turk oyuncularinin hicbiri bu takima level attirmaz, aksine o listeden gelecek oyuncular bir ay sonra ayni elestirilere maruz kalir. Ayrica TFF gecmistede yabanci kuralini degistirecegini aciklayip ligler baslamadan 360 derece geri donup aciklamis olduklari kurallari uygulamaya koyamadilar. Bu konuda herhangi bir netlik olmadigi surece Turk oyuncu transferi hic yapmasalar ve eldekilerden kurtulmaya calissalar benim icin kafi.
Omar ve Masuaku yakinda takima katilacaklar, bunun disinda uc yabanci oyuncunun alinacagi konusuluyor. Bu durumda biz yine ilk 11'de sezonun geri kalani icin 3 Turk oyuncuya donebiliriz. Ilk 11'deki 3 yerli kuralinida eldeki Mert, Semih, Demir Ege, Salih, Tayyip ve Bahtiyar ile doldurup belki bir iki genc gurbetci transferi ile bu sezonu goturmeliyiz dusuncesindeyim.
Bu arada genel olarak Feyyaz ve Samet hoca elestiriliyor her yerde- yine sahsi fikrim bu konudada cok erken elestirmeye basladik. FB'nin getirmis oldugu Comolli vardi Liverpool ve Tottehham'da sportif direktorluk yapan - arkasina teneke baglanip gonderildi. Gs'de ayni sekilde Sensible diye bir adami getirmis ve 5 ay sonra kovmustu. Isimli yabanci biri gelsede durum ortada.
Dandik Avusturya hazirlik kampindaki maclar icin bile link arayan birisi olarak yillar sonra ilk kez bir lig macini kendi istegimle izlemedim (ADS). Benimde hosuma gitmiyor icinde bulundugumuz durum ama bu sezonu total bir kayip olarak goruyurum. Onun icin yonetimi yapmadiklari degilde yapacaklari transferler ve onumuzdeki sezon kuracaklari takim uzerinden elestirecegim - ve suan icin bekleme modundayim.
Elestirenlerin cok erken davrandigini dusunuyorum ama elestirmekte herkesin hakki tabi.