2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 989020 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Kimle gidecek kaleye tek başına mı :))) Kilit pası kime atacak Cenk'e mi?
Tek başına kaleye gitsin, tek başına şutu atsın bir şey yapsın.

Çevrimdışı ferdi1903

Feyyaz ucarin açıklamaları benim için skandaldır, ne demek ilk önce Anadolu ya baktık sonra rakiplerimizin kadrolarına baktık oyuncu bulamadık ne demek ya? Hani herşey hazırdı, hani vizyon falan filan. Yazıklar olsun. Yeni transferler getiremedik çünkü yer bosaltamadik diyor ulan ne bokuma gidip hemen sevenson a imza atirdiniz, yönetim ve başkan tüyü dikmek üzere, 1,5 sene sonra yeni yönetim gelir, şapka düştü kel göründü

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı sEuL

Beklentiyi arşa çıkartıp seçimi kazandılar, seçimi kazanır kazanmaz psg ve chelsaden anlaşılan 2 topçu açıklanacaktı, ancak Feyyaz hoca biz psg ve chelsanın yetiştirici klubu değiliz diyor, akabinde adanalı sağ beki transfer ediyoruz. Ayrıca daha 10 numara için oyuncu bakmadık şubat sonrası boşa çıkacak adamlara bakarız diyoruz.
Koskoca piyasada yerli oyuncu bulamadık diyorsun, okay yokuşlu, ozan kabak, cenk özaçar, yusuf yazıcı, abdulkadir gibi isimlerden  en az birini alıp yerli kaliteni arttıramıyosun. İşin acısı pendik kadar transfer yapamıyosun.

Şimdide bizden sabır, anlayış bekliyorsun. Hadi hiçbirini yapamadın hocaya söylesin taraftar cenki, umutu, onuru, tayfuru görmek istemiyor diye bilgi versinler bari maç izlerken yıpranmayalım.

Ben PSG, Al Nassr ve Chelsea ile yapilan anlasmalarin yanlis yorumlandigini dusunuyorum. Gerek o tweetler olsun gerek diger aciklamalardan bizim sadece bu kluplerden olasi oyuncu transferi durumunda onceligimiz olacagi cikarimini yapiyorum. Olurda birgun Gs ile birlikte bir oyuncuya talip olursak Chelsea'den, o konuda bir onceligimiz olur gibisinden ama bazi kesimler farkli cikarimlar yaparak bu anlasmalarin sonucunda hemen bu kluplerden oyuncularin akip gelecegi algisi olusturuldu. Bu belkide yonetiminde isine geldi secim doneminde ve daha bilgilendirici bir aciklama gelmedi - o konuda elestiri olabilirse anlayabilirim ama bu ismi gecen kluplerle yapilan anlasmalarin genel anlamda yanlis anlasildigini dusunuyorum.

Ismini paylastigin Turk oyuncularinin hicbiri bu takima level attirmaz, aksine o listeden gelecek oyuncular bir ay sonra ayni elestirilere maruz kalir. Ayrica TFF gecmistede yabanci kuralini degistirecegini aciklayip ligler baslamadan 360 derece geri donup aciklamis olduklari kurallari uygulamaya koyamadilar. Bu konuda herhangi bir netlik olmadigi surece Turk oyuncu transferi hic yapmasalar ve eldekilerden kurtulmaya calissalar benim icin kafi.

Omar ve Masuaku yakinda takima katilacaklar, bunun disinda uc yabanci oyuncunun alinacagi konusuluyor. Bu durumda biz yine ilk 11'de sezonun geri kalani icin 3 Turk oyuncuya donebiliriz. Ilk 11'deki 3 yerli kuralinida eldeki Mert, Semih, Demir Ege, Salih, Tayyip ve Bahtiyar ile doldurup belki bir iki genc gurbetci transferi ile bu sezonu goturmeliyiz dusuncesindeyim.

Bu arada genel olarak Feyyaz ve Samet hoca elestiriliyor her yerde- yine sahsi fikrim bu konudada cok erken elestirmeye basladik. FB'nin getirmis oldugu Comolli vardi Liverpool ve Tottehham'da sportif direktorluk yapan - arkasina teneke baglanip gonderildi. Gs'de ayni sekilde Sensible diye bir adami getirmis ve 5 ay sonra kovmustu. Isimli yabanci biri gelsede durum ortada.

Dandik Avusturya hazirlik kampindaki maclar icin bile link arayan birisi olarak yillar sonra ilk kez bir lig macini kendi istegimle izlemedim (ADS). Benimde hosuma gitmiyor icinde bulundugumuz durum ama bu sezonu total bir kayip olarak goruyurum. Onun icin yonetimi yapmadiklari degilde yapacaklari transferler ve onumuzdeki sezon kuracaklari takim uzerinden elestirecegim - ve suan icin bekleme modundayim.

Elestirenlerin cok erken davrandigini dusunuyorum ama elestirmekte herkesin hakki tabi.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Defansif aksiyonları gerilemiş Carvalho'nun. Dün 3 oyuncunun bu yıl ki istatistiğini paylaşmıştım. Orada da 8e evrildiği çok net gözüküyor. Matici sırf demir ege için istiyorum. Ya da o ayarda birisi. Demir Egeyi işlemek lazım paslarını beğeniyorum ben sürekli ileriye oynamaya çalışıyor. Çok defosu var ilk 11 için normal şartlarda yetersiz fakat bu sene onun oynayabileceği bir ortam var. Bu durumu değerlendirmek de kendi elinde.
ben demirege sevdasını anlamıyorum dikine pas atıyormuş çocuk yetenekli ona sözüm yok ama oyun aklı yok fiziken yetersiz yer tutmayı bilmiyor o attığı dikine paslarda etkisiz zor yerlere atıyor genelde rakipde kalıyor yada verdiği oyuncu kaybediyor benim görmediğim neyi görüyorlar diye özellikle izliyorum rahatta adam varken gidiyor üç kişinin arasındaki adama pas atıyor koşu bölgesine atsa yine iyi direk adama atıp onu markaja sokuyor yada rakip hamle yapıp topu alıyor hücum ederken top kaptırmanın bedeli ağır olur oyun okuma alan kontrolü yok sahada bireysel yaptığı güzel haraketler var elbet millette ona tav oluyor gelişirmi bilemem vücut olarakta gelişmiş değil geliştiğinde dahada yavaşlayacak o hızla orta sahada oynayan oyuncunun çok fazla meziyetinin olması lazım şu an için hiç yeterli değil oynayarak öğrenmez oyuncu oynayarak tecrübe kazanır birşeyi yanlış yapıyorsa yüz maç sonrada o yanlışı yapmaya devam eder oynayarak öğrenilseydi necip öğrenirdi on yıl önce neyse şimdide o

Çevrimiçi Samet Demir

ben demirege sevdasını anlamıyorum dikine pas atıyormuş çocuk yetenekli ona sözüm yok ama oyun aklı yok fiziken yetersiz yer tutmayı bilmiyor o attığı dikine paslarda etkisiz zor yerlere atıyor genelde rakipde kalıyor yada verdiği oyuncu kaybediyor benim görmediğim neyi görüyorlar diye özellikle izliyorum rahatta adam varken gidiyor üç kişinin arasındaki adama pas atıyor koşu bölgesine atsa yine iyi direk adama atıp onu markaja sokuyor yada rakip hamle yapıp topu alıyor hücum ederken top kaptırmanın bedeli ağır olur oyun okuma alan kontrolü yok sahada bireysel yaptığı güzel haraketler var elbet millette ona tav oluyor gelişirmi bilemem vücut olarakta gelişmiş değil geliştiğinde dahada yavaşlayacak o hızla orta sahada oynayan oyuncunun çok fazla meziyetinin olması lazım şu an için hiç yeterli değil oynayarak öğrenmez oyuncu oynayarak tecrübe kazanır birşeyi yanlış yapıyorsa yüz maç sonrada o yanlışı yapmaya devam eder oynayarak öğrenilseydi necip öğrenirdi on yıl önce neyse şimdide o

Abi Demirege sakatlanmadan önce 10 numara oynuyordu, hatta boy pos nedeniyle yeni Talisca lakabını almak üzereydi ki sakatlandı. Sakatlıktan döndükten sonra da boyu var diye hocalar onu 6ya evirmeye çalışıyor. Şuan 6 - 8 - 10 olarak nerede oynarsa oynasın eksikleri var. Bu eksiklerin bir çoğuda senin söylediğin alt yapı eğitimleri ile ilgili nedenler. Şuan takımda yedeği de olmadığı için 11 e ilk yazılacak adam. Neyse bu fırsatları çok iyi değerlendirmeli, hocalar da eksiklerini iyi gözlemleyip oyuncuyu bu konuda eğitmeli. Oyuncu ya vezir olacak ya da 2. Lig topçucu.

Attığı paslara gelince de Tayfur olsun Onur v.s sürekli geriye oynadıklarını görünce bu çocuğun çoğu pası ileriye yönelik oluyor. Buda bana çölde bi' vaha görmüş etkisi yapıyor. İyi de bir adam geldiği zaman yedeğe geçecek zaten kendisi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

Hayret bişey ya

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi COB

Çağlar'ı alabilmiş isek, yönetime bir artı puan daha yazar. Hem yerli hem eldeki stoperlerin hepsinden asgari iki kat daha kaliteli oyuncu.

Çevrimdışı ankarakartal06

çağların alınmasını istemem valla. nedense içime sinmiyor

Çevrimdışı Unnamed

Çağlar'ı alabilmiş isek, yönetime bir artı puan daha yazar. Hem yerli hem eldeki stoperlerin hepsinden asgari iki kat daha kaliteli oyuncu.

Bu yönetim bu adamlarla Caner Erkin'i bile alamaz. Her türlü bahse bile girerim.

Çevrimiçi gokhans

Abi Demirege sakatlanmadan önce 10 numara oynuyordu, hatta boy pos nedeniyle yeni Talisca lakabını almak üzereydi ki sakatlandı. Sakatlıktan döndükten sonra da boyu var diye hocalar onu 6ya evirmeye çalışıyor. Şuan 6 - 8 - 10 olarak nerede oynarsa oynasın eksikleri var. Bu eksiklerin bir çoğuda senin söylediğin alt yapı eğitimleri ile ilgili nedenler. Şuan takımda yedeği de olmadığı için 11 e ilk yazılacak adam. Neyse bu fırsatları çok iyi değerlendirmeli, hocalar da eksiklerini iyi gözlemleyip oyuncuyu bu konuda eğitmeli. Oyuncu ya vezir olacak ya da 2. Lig topçucu.

Attığı paslara gelince de Tayfur olsun Onur v.s sürekli geriye oynadıklarını görünce bu çocuğun çoğu pası ileriye yönelik oluyor. Buda bana çölde bi' vaha görmüş etkisi yapıyor. İyi de bir adam geldiği zaman yedeğe geçecek zaten kendisi.
şutları zayıf, oyunu yönlendirebileceği şekildede gelişmesi lazım. Yanlış hamleler ve pozisyon alabiliyor. Çok statik. Gelişime ihtiyacı var. Şu handikapda var, bu adamın çevresindeki oyuncular geekten çok kötü. Arkasında josef, yanında atiba yada sosa ile izlemek isterdim. Önünde talisca, gomez yada wego görmek isterdim. Bu adamı hızlı pas üçgenlerinde, seri paslaşmalarda görmek isterdim ama çevresindeki adamlar öyle değil. Ama adana maçında gedson dahil, hücuma yönelik ittiren rashica ile 2 oyuncudan biriydi. Tayfur falan izledik şaka gibiydi yahu.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

al-nassr wan bissaka ve casemiro ile söz kesmiş @Talisca1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

al-nassr wan bissaka ve casemiro ile söz kesmiş @Talisca1903
geliyor mu gelmekte olan :icool: :icool:

Çevrimdışı Talisca1903

duarte romeu lascelles hep stoper ismi çıkıyor orta saha yok golcü yok kanat yok bunlardan alalım

Çevrimiçi Samet Demir

duarte romeu lascelles hep stoper ismi çıkıyor orta saha yok golcü yok kanat yok bunlardan alalım

6 numara neyse de stoperden önce 10 numaraya öncelik verilmesi lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

6 numara neyse de stoperden önce 10 numaraya öncelik verilmesi lazım.
kesin

Çevrimiçi Samet Demir

kesin

Necip, bahtiyar ile oynadığımız zaman bile ligi kurtarır performans alıyoruz, bizim ana sorunumuz gol atamamak. Buna çözümde stoper değil 10 numaradır.

Çevrimiçi Akil Emre

Necip, bahtiyar ile oynadığımız zaman bile ligi kurtarır performans alıyoruz, bizim ana sorunumuz gol atamamak. Buna çözümde stoper değil 10 numaradır.
Kesinlikle katılıyorum, malesef pazar gününe de trasnferler yetişmedi sanırım puan kaybına devam.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Ç

Jorginho daha uygun bizim için orta sahada Gedson gibi bir oyuncun varsa ama bunlar onuda alamazlar

Çevrimiçi Samet Ç

Romeu gelirse Gedson'u da göndermeyeceğimize göre orta sahaya De Bruyne falan alınmazsa hücumda sıkıntı çekmeye devam ederiz.

Etiketler: